| Slash Bane (citat na vlastne riziko) | |
|
+7dion-fortune janicag lentilka SkreechTina Chrystelle str8tking Weronička 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 23.07.09 21:19 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 24.07.09 12:49 | |
| Jaaaaj, už zajtra bude koniec. Nieeeee, bol to ten najbestovejší týždeň, babenky, milujem vás. Toľko srandy som v živote nezažila. Grilovanie, premietanie pod holým nebom, večerné kúpanie v jazere, watchovanie Torchwoodu či OTH do ranných hodín, pozeranie Shelteru a komentovanie....nemám slov a nechce sa mi ísť domov ani za nič na svete. Veľká vďaka patrí Janke a Lentilke za ich skvelé raňajky každý deň. A sockovanie pri jazere prvý deň proste nemalo chybu...."nimi dááááám sa viesť" Chrys, tiež tu je strašné teplo. Včera prišla hrozná búrka asi o druhej ráno, hrozný vetrisko a niekoľkokrát nám tu vyhodilo poistky, ale potom to odišlo, zas je teplo. Boli sme sa dvakrát kúpať s Fay a Weroni, až večer... dnes pôjdeme asi znova, voda je super... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 24.07.09 16:39 | |
| Nas druhy oltar na nasej SLASH chatke kazdy den sme k nemu chodili, obdivovali ho a modlili sa k nemu.... - kód:
-
http://img140.imageshack.us/img140/4518/p7240016.jpg http://img228.imageshack.us/img228/9362/p7240038.jpg http://img148.imageshack.us/img148/1329/p7240043.jpg http://img228.imageshack.us/img228/5432/p7240053.jpg | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 15:00 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 18:37 | |
| ja som doma nejakú tú dobu, ale krátko potom ako janicag odišla, som odkvecla a zaspala.... pomaly na mňa dolieha ten týždeň nedostatku spánku.... bolo mi s vami všetkými úžasne to sa ani slovami nedá opísať ako dobre som sa celý týždeň cítila. neviem sa dočkať ďalšej podobnej akcie a budúci rok ideme k moru naša cesta autom bola tiež ehm zaujímavá... chúďa wewka, ktorú depka z toho, že je koniec chytila už počas cesty aj ja som sa takmer rozplakala..... bože vy mi všetky tak strašne chýbate janka, druhá janka a wewka mali možnosť vidieť aj tú moju pevnosť, keď išli na wc u mňa doma s janicag som našťastie bola ešte nejakú tú chvíľku, inak by som sa bola asi zložila po príchode domov.... potom som našťastie odkvecla do postele, ale teraz to začína na mňa všetko doliehať... ach baby. vy nemáte ani predstavu ako hrozne vás milujem | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 20:15 | |
| Ja ani nie som schopna nic napisat, pistalku mam stale na ruke boze slzy v ociach. Baby toto bol moj najlepsi tyzden mojho zivota akoze fakt, nikdy som sa necitila tak super medzi svojimi ako s vami. S nasou NORMAL family som proste ako doma mam sa s kym vykecat s kym zasmiat, popit co to, pofajcit proste ste ti najelpsi ludia ktorych poznam...a zase revem....dpc...ja chcem ist naspat a byvat tam s vami dpc, az na toho chatara je.leho... Sardinky pozdravujem voda bola super prostetoto mi fakt bude chybat bolo to bozske nocne sardinkove kupanie v jazere.... A tie fotky kopu co mame no ale ani tie nemaju na moje spomienky dpc, opekacky obe boli super aj prvy den jak sme sa nevedeli dostat na nasu chatku premietanie to uz ani nehovorim akoze ti duchovia ja som mala dost kokos ale zoolander ten bol ppc... Dalej uz nemozem si to prechadzat lebo som na srot kokos zase sa rozrevem a uz to pojde.... BABY MILUJEM VAS | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 20:52 | |
| Toto bol fakt best damn week in my life....VON Z VODY! Bačove WTF? kapem tu ešte teraz a chcem ísť strašne späť ... stali sme sa slávne, horeli nám pukance, maľovali sme stenu temperkou, rajčiny lietali po záhrade, cleo som poslúžila ako vankúš, každý deň nad nami lietal TARDIS, v jazere sme sa kúpali zásadne o desiatej večer, premietali Shuttera pod holým nebom a skoro sa z toho dototo, dnešný totálny ujeb v aute...ako koneeec.... čekovanie Janto scén all over again, kým nezačalo svitať... pozretie dvoch sérii OTH behom dvoch hodín.... a to by som mohla pokračovať...ľudia, milujem vááááááááss vkuse si púšťam songy Johna Barrowmana, čo nám tam hrali a je mi smutno... EXTERMINATE, Sardinke sa to moc lúbilo a nevie sa dočkať, kedy to zopákneme... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 20:55 | |
| Aj mne práve hrá You're so vain od Johnny servisu. A ten "barman" (bufeťák) akože WTF??! Ja sa chceeeem hrozne vrátiť... Von z vody!!! | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 20:57 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 21:03 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) 25.07.09 21:33 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Slash Bane (citat na vlastne riziko) | |
| |
|
| |
| Slash Bane (citat na vlastne riziko) | |
|