| Hlášky a výroky ze seriálu | |
|
+21calla sisel beruss Weronička jana7413 SkreechTina Kristine aryana7 bookika ivan2321 Blanka Madlen Sarinka janka410 Samabel SNlois Silvia dion-fortune Night Angel LenkaX22 Chrystelle 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 02.04.08 20:53 | |
| epka 2x15 tu uz asi bola omielana dost, ale ja proste nemozem ako oni rozpravaju o tom ich vysetrovani... ked zacl Dean 1.krat, ze v tom bare, s tou "klasickou kockou", a pride tam Sam, a takym teplym vyrazom v tvaria hrubkou hlasu spusti, ako cisty ziarlivy gay a hned na to zacne uprostred vety bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla... a potom Dean v reakcii ze kde ma auto, Sam ze What?! a Dean tak fajne zamrmle ci zasusle co to pusti vlastne z ust, ja to zboznujem ked to robi, a musim sa priznat ze ja to robim obcas tiez(a zacal som s tym este skor ako som videl SN!) a ked Dean zabije trickstera, ako povie, ze treba uznat ze ma styl | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 02.04.08 21:08 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 03.04.08 7:52 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 03.04.08 9:20 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 03.04.08 13:49 | |
| Nerada vám do toho leziem, ale viete, že táto epizóda nemá ešte založený svoj vlastný topic.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 11.07.08 11:24 | |
| mna dostalo toto...: Sam: Dean, je desaťkrát viac mýtov o anjeloch, než o ktorejkoľvek inej veci, ktorú sme kedy lovili. Dean: Je aj tona mútov o jednorožcoch. Počul som, že jazdia na mesačnom svite a zo zadkov strieľajú dúhu. Sam:Počkať, jednorožce neexistujú? Dean:Milé... alebo toto....: Cheri: Kto je ten muž? Sam: Je to môj brat. Cheri: Je taký...odvážny! Sam:(prevráti očami) | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 26.08.08 15:20 | |
| 01.03 Dead In The Water....V tejto časti sa mirátalo toto: Sam: Deti sú to najlepšie? Veď ty nemáš rád deti. Dean: Ja deti milujem. Sam: Povedz mi mená aspoň troch detí, ktoré poznáš. Dean: Premýšľam. No nie sú úžasný?? ja osbne ich ...Ale aj tak najviac mám rada DEANA.. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 28.08.08 0:09 | |
| | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 28.08.08 9:09 | |
| mne sa strašne páčilo toto: Dean: Chceš ma zabiť? Vezmi si toto, budeš to mať jednoduchšie Sam sa ho poúša zastreliť Dean: To si si vážne myslel, že ti dám nabitú zbraň? (zknokoutuje ho) Sorry, Sammy | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 28.08.08 9:40 | |
| Weronička : Ďakujeeem, že si ma tu privítala...a som rada že aj tebe sa toto páčilo...No on je tiež pre mňa number one..Pretože je zlatý, milý, pekný, vtipný a neodolateľný... | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 29.08.08 0:04 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 29.08.08 9:34 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 29.08.08 12:19 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 02.09.08 14:26 | |
| No takže mne sa páčili aj tieto výroky ako prvý patrí do prvej série časť šiesta ....SKIN....
Dean: Nech si to ty Sam a nie tá hnusná príšera. (Spútaný Dean niekoho počuje) Sam: Išiel za Rebekou a vyzeral ako ty. Dean: No aspoň, že nie je hlúpy. Vybral si toho krajšieho. (Reaguje na to, že menič si zobral jeho podobu). No a z druhej série sa mi najviac páčila jedenásta časť ...Playthings... Dean: Hej, to sú starožitné bábiky? Pretože tento tu má doma obrovskú zbierku bábik, že? Sam: Obrovskú. Dean: Obrovskú. Myslíte, že by mohol ísť dnu a pozrieť si ich? Susan: Ja neviem... Dean: Prosím, on ich miluje. To vám nepovie, vždy im oblieka do tých ich maličkých šatôčiek...urobilo by mu to radosť. Hm? Ha? Sam: Je to pravda... Susan: Dobre. Dean: Super! (buchne Sama po chrbte) No a z tretiej ma Dean najviac dostav v tretiej časti ...Bad day at black rock... Dean: Som úžasný. (ovládačom zloží Kubricka ) Som Batman. Sam: Hej. Si Batman.
no aj keď takto to moc neznie smiešne, ale je to vážnr good..A k tomu bol aj BONUS....Deanov xichtík... | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 11.10.08 13:21 | |
| Mě dostala Deanova hláška z nejnovější epizody, tedy z 04x04 - Metamorphosis. Pozor spoiler, pro ty, kdo tuto epizodu ještě neviděli! Dean: "Sam loves research. He does. He keeps it under his mattress right next to his k-y." (Sam rád snorí, veľmi. Ukrývá túto skutočnosť pod madracom, presne tam, kde aj svoj lubrikant.) Řekněte mi, jestli tohle je normální, aby měl ten Dean takové hlášky. Kam na to proboha chodí. Ten mě jednou zabije. A ještě ten styl jakým to podá. Jakoby se bavil o počasí. A navíc když vezmeme v potaz, že byli vlastně pohádaní. A on si stejně neodpustí rýpání. Já ho prostě miluju. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 12.10.08 9:42 | |
| Chrys: Dean sa nezaprie, ani keď bol "dlho preč" Nedávno som pozerala 3x16 No rest fot the wicked a nemohla som z tejto hlášky: Ruby: I wish I could be there, Dean! I wish I could smell the flesh sizzle off your bones. I wish I could be there to hear you scream! Dean: And I wish you'd shut your piehole, but we don't always get what we want. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 12.10.08 10:04 | |
| Chrys: kde na to chodí to naozaj netuším no asi mám nevyčerpatelný zdroj ked mu stále niečo napadne no Deanove hlášky sú vždy pekferkné to na ňom milujem. mám zmysel pre humor v akejkoľvek situácii. ja som dnes pozerala 3x12 a napadlo mi v akej situácii bol. bol zranený zavretý v cele a obkľúčený démomni a on sa stále usmieval a nezabudol ani na svoje hlášky ako napríklad toto: Mám niekoho zabiť, aby som dostal najesť?! Would it kill these cops to bring us a snack?! no aj vtedy myslieť na jedlo on sa fakt nezaprie | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu 27.01.09 13:37 | |
| Tak mne sa strašne páčia deanove hlášky proste on wie ako na to genialný chlap on wie to vždy tak smiešne podať že sa na ňom zasmeju všetci!!Tých hlášok čo mám obľúbených by som tunak tolko vypisovala že by som nemohla ani prestať podľa mňa v každej epke povie dačo vtipného a to je proste náš DEAN ako vždy rozkošný a strašne sexi | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hlášky a výroky ze seriálu | |
| |
|
| |
| Hlášky a výroky ze seriálu | |
|