| RPG - GF-WORLD | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 12.09.09 21:35 | |
| Lelouch si najprv všimol Misaki, potom vlka a potom ženu, ktorú predtým nevidel. Najviac ho samozrejme znepokojil vlk. Je to divoké zviera a pokiaľ by zaútočilo... Na zvieratá jeho geass neúčinkuje, nedokázal by ženám pomôcť... Ale zvláštne bolo, že ani jedna z nich sa ho nebála. Možno ho poznajú... pomyslel si a modlil sa, aby to bola pravda. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 12.09.09 23:23 | |
| Nestrhla sa, keď k nej prišla neznáma, pripravená do boja a prehovorila: "Nevím, jestli je dobrý nápad sahat na úplně neznámého vlka, který stojí před branou a nevypadá na domácího mazlíčka... Ale Naku si tě viditelně oblíbil." "Naku?" opýtala sa viac pre seba Ren a dotkla sa vlkovho sivého čela, prstami prešla k jeho uchu a jemne ho poškrabkala. "Asi to bude tým, že k smrti som mala vždy blízko, alebo som si s ňou mohla podať ruku." a otočila sa na Misaki. V tom si všimla, ako k nim pricválali ďalší dvaja neznámy. V okolitom lese zašušťali listy z juky a oprel sa do nich studený vánok. Stačilo jej pár sekúnd, aby zistila, že určite im nechcú urobiť nič zlé a akoby na povel, okolie prírody sa vrátilo do normálu slnečného dňa. Nadýchla sa, pousmiala sa a povedala: "Som Ren a neviem prečo mám pocit, že ste iní. Pôjdeme niekde na dobré saké?" | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 13.09.09 1:14 | |
| Misaki se musela usmát. "Nebo má Naku jenom slabost pro ženy, co??" Ta věta patřila vlku, který na Misaki zavrčel a štěknul. Provokuji ho, jako kdyby to byl člověk... "No dobrá, tak pojďme na saké, už dlouho jsem si ho nevychutnala s někým, kdo by mi rozumněl... Jsem Misaki." Misaki se zadívala Nakuovi do očí. Chtěla ho vzít s sebou, ale věděla, že to není dobrý nápad... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 13.09.09 17:14 | |
| Lelouch sa pozorne obzeral po okolí a rozmýšľal nad najvhodnejšou cestou úteku, pokiaľ by vlk zaútočil, keď postrehol, že ho ženy volajú menom. Zarazil sa. Vlk ako domáce zvieratko? Títo ľudia ho začínali fascinovať viac a viac. Keď Ren navrhla, aby išli na saké, zosmutnel. Určite nebudú chcieť, aby išiel s nimi. Zrejme ho Mark pošle, aby sa postaral o Abbie, zatiaľ čo oni sa budú zabávať. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 13.09.09 20:01 | |
| Ren naposledy pohladila sivého chlpáča po ňufáku a keď videla, ako je Misaki ľúto, že nemôže ísť s nimi, pochopila ju. Napravila si kapucňu, preložila si košík do druhej ruky a pozrela sa aj na chlapov. "O pár obchodov ďalej, tá budova s tou červenozlatou strieškou, tam majú dobré saké a vedia sa tam postarať o kone. Pozývam vás všetkých." a posledné slová mienila aj na Leloucha, ke´d si všimla jeho smutný záblesk v tvári. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 13.09.09 20:12 | |
| " Super , tak ideme?" pozrel na dievčatá a na Lulu , ktorý rázom zosmutnel. Šťuchol ho. " Hej , čo je?" usmial sa naňho. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 13.09.09 20:36 | |
| Lulu sa vďačne usmial na Ren a na Markovu otázku odpovedal už s úsmevom. "Už nič." Očká sa mu rozžiarili vzrušením, ktoré už dlho necítil. Bol to samotár, vždy si myslel, že je mu samému lepšie a odrazu mal potrebu byť v spoločnosti týchto neznámych ľudí a to ho vzrušovalo. (nie fyzicky) | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 16.09.09 7:10 | |
| "No, tak jdeme!! Akorád nevím, co tady s tím..." Misaki se podívala na vlka. "Myslím, že by se smrtelně urazil, kdybych ho nevzala na saké." mrkla na něj a Naku ihned stál na nohou a čekal až vyrazí. Saké opravdu zbožňoval. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 16.09.09 7:28 | |
| Ren sa tiež pozrela na Naku a veselo povedala: "V krčme u Dračej krvi cudzincov a podivínov výtajú skoro otvorenou náručou, takže vlk im tam určite nebude vadiť." | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 16.09.09 11:56 | |
| "V tom případě už nám opravdu nic nebrání v tom, abysme šli..." Misaki se pomalu vydala na cestu zpátky do města. Věděla, že když budou procházet, tak na ně každý bude zírat, ale komu by to vadilo, když byla konečně s někým, s kým si rozumí. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 16.09.09 14:57 | |
| "Ja by som sa ešte potreboval zastaviť pri tržnici a zobrať so sebou môjho koňa." ozval sa Lulu. "Ale ak na mňa nechcete čakať, nemusíte. Stačí ak mi poviete, kde je krčma U dračej krvi a ja prídem za vami." rýchlo dodal v obave, že by ich zbytočne len obťažoval. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 18.09.09 21:43 | |
| " Lulu ja s tebou pôjdem, aspoň sa zoznámim s tvojím koňom." ponúkol sa a potlapkal Abbie. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 20.09.09 23:25 | |
| "Vážne? To by si bol veľmi milý. Ďakujem." Usmial sa Lulu. "Mimochodom môj kôň sa volá Arthur." | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD 23.09.09 8:48 | |
| Misaki se usmála. "Ok, Ren a já půjdeme napřed a zabereme nějaké pěkné místo. Naku si obstará jídlo sám... Ale nenápadně, jasný!!!" Poslední slova byla určena pro vlka, který na souhlas temně zavrčel. Otočila se na Ren "Můžeme tedy jít?" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG - GF-WORLD | |
| |
|
| |
| RPG - GF-WORLD | |
|