| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.02.08 23:41 | |
| Janna: Keď sa tak lepšie prizrieš, tak vidno, že má tvár o niečo tmavšiu ako krk, ale to majú s Jensenom na niektorých fotkách tiež....nechápem, prečo im toľko make upu kydajú, oni ho ani nepotrebujú, sú feši aj bez neho.. Celkovo bol v tej časti miestami taký divný, hlavne, keď sa tam zjavila Ruby, vtedy sa správal najdivnejšie.. Tiež som čakala, že niečo aspoň povie, no ani brvnou nepohol.. To je ale jeden z hlavných dôvodov, prečo evil!Sama totálne žeriem, on je evil aj keď nechce.. Dnes už to nechám tak, ale zajtra vás spravím menší "Ako šiel čas so Samom Winchesterom"...prípadne môžeme vybrať, v ktorej epizóde mal najlepšie vlasy a tak.. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 7:26 | |
| v ktorej epizode mal najlepsie vlasy??? tak podla mna jednoznacne 2.21-2 | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 8:59 | |
| - Sarinka napísal:
- Tiež som čakala, že niečo aspoň povie, no ani brvnou nepohol.. To je ale jeden z hlavných dôvodov, prečo evil!Sama totálne žeriem, on je evil aj keď nechce..
No přesně moje řeč! Ono je to možná dáno i tím, že vlastně Sam byl vždycky za toho "slušňáka", narozdíl od Deana. A najednou koukáme, že se umí skvěle projevit i "jinak". Proto se mi to asi tak líbí. U Deana mi ten evil tak moc nesedí, respektive vůbec. A přitom je to zajímavé, protože on byl drsňák vždycky. No, Jared se na to asi lépe hodí. No a na "Ako šiel čas so Samom Winchesterom" se strašně těším! Pokud mi tedy ještě půjde net, že. A vybrat epku s nejlepšími vlasy? Tak to nevím, jestli dovedu, protože on je má chvíli tak a chvíli tak. Každopádně u mě vede ve 3. sérii...ale i v 2x21 se mi hrozně líbily. V 2x22 už tak moc ne. Jestli to nebude tím, že půlku dílu proležel na posteli.
Naposledy upravil Janna dňa 29.02.08 14:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 13:34 | |
| Súhlasím, po 2x14 som zostala so sánkou spadnutou na zemi, že aký bol famózny...len že WAW, preto veľmi, veľmi, veľmi chcem, aby sa ešte aspoň na chvíľku stal evil... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 13:42 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 19:49 | |
| - Sarinka napísal:
- Súhlasím, po 2x14 som zostala so sánkou spadnutou na zemi, že aký bol famózny...len že WAW, preto veľmi, veľmi, veľmi chcem, aby sa ešte aspoň na chvíľku stal evil...
Tak s tou sánkou jsi to napsala krásně. Přesně jsi vystihla moje pocity. Já bych taky moc chtěla ještě někdy evila. I když se tomu Janka brání zuby nehty, Sam je při tom tak úžasnej, že to prostě stojí za to. Taky mě bolí, když ubližuje Deanovi, ale co si budeme povídat, v povídkách mu ubližujeme mnohem víc, protože si tu bolest (neši i jeho) prostě úžíváme. No a když se Deanovi ubližuje rukou jeho milovaného bratra, kterému by vlas na hlavě nezkřivil, to je teprve ten pravý infarktový děj pro mě. SNlois, s tou Ruby ať mě fakt neštve, protože jestli na ni bude ještě chvilku civět jak na svatej obrázek, tak se neznám. Sam, ne-Sam, dostane ji A stejně je to Deanova chyba. Protože mu tají, že ta slepice pěkně kecá o možnosti záchrany Deana. Kdyby mu řekl pravdu, tak by jí Sam bez váhání vpálil kulku do čela a měly bysme po starostech. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 20:18 | |
| - Janna napísal:
Protože mu tají, že ta slepice pěkně kecá o možnosti záchrany Deana Ruby je slepice a pěkně hnusná. A Sammy by se měl konečně vzpamatovat a přestat ji tak věřit nebo ho nakopnu aby se už konečně vzpamatoval Ty jo,ale sem fakt zvědavá jak se zachová až zjistí,že mu Ruby celou dobu kecala - to tu budeme mít Evil!Sam raz dva A já vážně nechci aby to tak bylo, to je pro mě strašná představa. V jednom dílu bych to ještě zvládla,ale víc teda nevim,nevim A rozhodně nechci znovu vidět,jak ubližuje svýmu bráškovi | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 29.02.08 20:33 | |
| No tak počkat! To zas jako půl série bych taky nechtěla, aby byli proti sobě. Leda by nám slíbili na 100% další 2 série, kde by byli zase pěkně spolu. Tak pak jo. No mě to právě taky deptá, když je zlej. Ale i tak si to právě užívám. Ti to pořád říkám, že nejsem normální. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 04.03.08 20:45 | |
| Holky na tohle koukněte. Pořadí TV milostných scén Sammy má 5 místo - kód:
-
http://tvguide.sympatico.msn.ca/Watercooler/Top10/Articles/ 080303_tv_steamiest_love_scenes_JO | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 04.03.08 20:50 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 04.03.08 20:51 | |
| Janka: Dakujeme ,Tak to je super správa.To bola taká dobrá scena?Ale viem že je dosť všade hodnotená za niečo perfektne.Ja som sa sice k tej časti nedostala,tak som teda zvedavá.A samozrejme zoparkát som trošku videla z toho vo videách ale celkovo normálne pozeraním SN ešte nie | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 04.03.08 21:26 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 17.03.08 22:56 | |
| hmmm.... akoze absolutne netusim,ci sme to rozoberali v tomto topicu,ale nevadi,dufam,ze to sem mozem hodit...tak na oboznamenie = su to dve fotky chalana,o ktorom som vam rozpravala,ze som ho stretla na disco a mne osobne sa strasne podobal na sammyho.. a to ako som ho odfotila uz asi viete (bolo to mobilom a pripadala som si ako :alien: :alien: ..ale upzornujem vas,ze tie fotky su v maximalne zlej kvalite,ale snad tam nieco bude vidiet,teda dufam .. som zvedava,ci aj vy v nom budete vidiet samyho,alebo by som mala zacat rozmyslat o novych okuliaroch a trosku silnejsich - kód:
-
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=10&u=11934000
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=11&u=11934000 aaaa tie fotky su skareneee,lebo to bolo fotene mobilom | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sam Winchester 17.03.08 23:41 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 1:00 | |
| Tak no, LenkaX22, vrela vdaka a mas moju za odvahu no a co sa tyka toho chalosa, presne ako povedala Sarinka, uces a aj to triko sa nanho urcite podoba, ale inak by som povedala, ze je jeho moooc vzdialeny pribuzny, lol. | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 9:01 | |
| Lenka, díky za fotku! Ty jsi tedy fakt borec, že jsi se k tomu odhodlala. No a hned jak jsem na ni koukla, měla jsem stejnou reakci jako Sarinka. V obličeji se ta podoba nedá až tak poznat, protože ta fotka je fakt dost nekvalitní, tmavá, ale ty vlasy a oblečení - fakt jako Sam. A Sarinka sem hodila přesně ty fotky, v které scéně se mi vybavil. No asi kdybych toho kluka potkala, taky by mi Sama připoměl. Se musel chudák kluk divit, co? Ale počítám, že jsi mu neřekla, koho ti připomíná, že. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 9:05 | |
| nie je za co...noo baby som rada,ze som vas pobavila a verte tomu,ze aj ja som sa pobavila,ked som isla za nim a zacala mu tlacit karelaby do hlavy,ze si ho potrebujem odfotit ..a janni,mas pravdu,nepovedala som mu,ze sa mi podoba na sama,to mi prislo trosku vela ,nooo som sa hambila,bo potom by si o mne uz uplne myslel,ze som :alien: :alien: ..ale tak bola sranda a prooooste.. no co by som pre vas nespravila EDIT: jeeej,ake nebezpecne cislo prispevkov mam ..ze 666 | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 13:14 | |
| Lenka, si dobrá, že si ho vyfotila Já už vidím sebe v týto situaci, jak ho nenápadně z poza rohu se ho snažím vyfotit aby mě nezahlédl Jinak souhlasím s váma holky | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 18:06 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 18:07 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 18:50 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 20:34 | |
| Lenka :Si perfektná, skvele že si to sem hodila,máš super odvahu myslím že ho asi budeš stretávať tam viackrát viem že si spomínala niečo že sa ti to na prvýkrát nepodarilo. Dakujeme ,škoda že je horšia kvalita,ale aj tak | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 21:36 | |
| jeeej ste zlate :oops: dakujem.. ale ved ja som to spravila pre vas.. no ale s tou kvalitou ma to mrzi,ze to je takze skarede,ale predstavte si,ze by som na neho vytiahla nejaky obrovsky fotak,ved to by chudak skolaboval, s tym mobilom to bolo take nevinne teeeda len do istej miery .. no a neboj SNlois,nabuduce ked ho tam stretnem,tak s nim hodim rec,ze nech so sebou nieco robi chlapec jeden, ze ten ksichtik este nie je podla nasich predstav noo janni,krasny banner..jooj...mozem na nom oci nechat... | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 18.03.08 22:30 | |
| Lenka: Tak to určite urob,ktovie čo si myslel ked si ho tam tak fotila.Ale určite ma z toho väčšie ego . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
|
| |
| Sam Winchester | |
|