| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 18:29 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 18:32 | |
| to mate ale vyrocie to by ste sa uz mohli stretnut s Jaredom | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 18:49 | |
| tak vy ste Sam girl už rok? tak to je niečo.to by hodilo osláviť. ja som pred rokom ešte ani nevedela že nevadí Sam alebo Dean existujú. ja som sice viac zameraná na Deana ale už myslím že budem skôr Sam-Dean girl lebo stále je tažšie si medzi nimi vybrať | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 18:51 | |
| nahodou, ja som pred takym rokom vedela, kto su Sam a Dean, a to vdaka Prime, na ktorej som videla 2 casti teda nie...to bolo asi pred dvoma rokmi | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 19:27 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 19:32 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 20:09 | |
| No jo, Janka - ostuda. No a s tím výročím...já vlastně přesně nevím, od kdy přesně jsem SamGirl, protože u mě to šlo tak nějak potichoučku, polehoučku. Až teď, když se na to dívám zpětně, tak vím, že tehdy jsem si to ještě jen nechtěla přiznat, prostě jsem nad tím nepřemýšlela, pro mě byli kluci úplně na stejné úrovni a nechtěla jsem mezi nimi dělat rozdíly. Jenže jsem se už během druhé série začala namotávat na Sama, víc jsem ho pozorovala a zjistila jsem, že je prostě úžasný. Nechápu, že jsem to v první sérii neviděla. Ale jo, dělám si srandu, vždycky byl úžasný, jen jsem prostě byla zaslepená Jensenovým vzhledem a chováním Deana. Až později jsem zjistila, že víc mi vyhovuje vlastně Samova povaha. Řekla bych, že výročí bych teď slavila asi jako JaredGirl. To už jsem tehdy byla jasná, hrozně si mě získal. Ale v SN jsem ještě v zimě bojovala za oba a nechtěla jsem se dělit na DeanGirl nebo SamGirl . No však si to holky určitě pamatují. Ovšem ta třetí série na mě zapůsobila strašně, Dean mě hrozně naštval hned v prvním díle a to byl asi ten osudný zlom. Prostě už tehdy jsem se přidala na stranu Sama, i když jsem to ještě neřešila a nepovažovala jsem se za výhradně jeho fanynku. navíc to ani nemám moc ráda, tohle rozdělování, protože bráškové jsou prostě úžasní oba dva a jeden bez druhého by nebyli to, co jsou. Ale prostě jsem se časem musela přidat oficiálně na stranu Sama, vzhledem k tomu, jaké malé zastání má ve světě a vlastně i na tomto foru. Takže to vy za to rozdělení můžete, vy!!! Takže "oslavu" udělat nemůžeme, protože nedokážu přesně určit dobu. To byla prostě srdcová záležitost a tomu neporučíš. No ale vidět při té příležisoti Jareda.... To bych klidně v paměti zapátrala, který to byl přesně den. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 22:14 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 28.08.08 23:57 | |
| no tak ja som už asi rok deangirl, ale za to sa aj v Samovi dokonalo vyznám neviem, ale Sama som veľmi v prvej serke nemala rada mal svoje momenty, no nepáčili sa mi jeho vlasy hlavne vo phanthom traveler na konci ako išli vypočuť ten odkaz od otca no proste sa mi nepáčil... no potom prišlo hell house a ja som bola ale tak dean u mňa proste stále viedol. v druhej serke sa mi ale Sam začal pozdávať viac a viac a keď prišlo heart tak som bola jasná no a v tretej sérii- no comment akože tam je Sam tak sexy, že sa to ani nedá opísať akože pred treťou sériou som mohla četne vyhlásiť, že jedine epizóda heart patrila Samovi-nielen kvôli telu, ale aj kvôli tomu jeho úsmevu, ktorý v tej epke mal no v tretej sérii sú epizódy, kde by som povedala, že Sam bol ozaj lepší ako Dean- viz Fresh Blood a to som predtým nedokázala. No a hoci v mojom srdci budem mať vždy trocha bližšie k Deanovi, potom ako tu isté dámy- nebudem menovať, vy aj tak viete koho mám na mysli- o Samovi tak krásne píšu mám pocit, že čo nevidieť sa zo mňa stane neutralgirl a proste si nebudem vedieť vybrať. | |
|
| |
Maria Pocestný duch
Počet príspevkov : 58 Age : 41 Bydlisko : Gelnica Nálada : SUPER:D Registration date : 22.05.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 07.09.08 22:25 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 9:07 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 10:07 | |
| Keď som tú fotku 1x videla, tak moja reakcia bola waw, prečo už také fotky nemáme...resp. nemáme žiadne.. Inak, Chrys, mám pre teba veľmi zlú správu ohľadom ďalšej epky...čítala som review s zistila som jednu nemilú vec..ono to ani nie je spoiler takže sa snáď nenaštveš, že ti to takto hovorím, teda naštveš sa určite, keď si to prečítaš.. Sam má byť v ďalšej epizóde asi 40 sekúd... No ale predtým, než nás šlahne, tak to bolo vraj kvôli tomu, že Jared musel ísť ešte niečo dotočiť na Piatok 13, takže to museli poriešiť takto... | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 10:09 | |
|
Naposledy upravil Chrystelle dňa 15.10.08 10:22, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 11:54 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 14:02 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 14:11 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 14:49 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 16:06 | |
| Janko, ale fotka je to pěkná, ne? No jo, já vím, že tohle nebyla zrovna nejlepší zpráva dne, ale musela jsem s tebou o to podělit. Fakt úžasný! Můžu říct, že se na tu další epku pomalu přestávám těšit. Ne, že bych se na to dívala jen kvůli Samovi, ale už mě to fakt nebaví. Nejen že Sam nemá žádné promo fotky a přišli jsme o jeho skvělou povahu, ještě o něj přijdu v celé jedné epizodě úplně. Kde je sakra nějaká spravedlnost? Sarinka, díky za skvělou zprávu. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 16:15 | |
| - Chrystelle napísal:
- Janko, ale fotka je to pěkná, ne?
jo vidíš,to jsem úplně v té zlosti zapoměla napsat ta fotka je úžasná. Sammy je tady moc pěknej jen škoda,že je jen jedna Ale prostě já sem ted přesně jak ty,nehorázně naštvaná. proč tak málo Sammyho....já ho tam chci víc a ne jen pitomejch 40 sekund co si myslí,že mě to má stačit? Mě normálně nestačí 40 minut co trvá díl a ted mě má stačit 40 sekund .,....si vážně ze mě asi dělají srandu ....abych tam nenaběhla jako já sem pořád přemýšlela,jak to v pátek v práci vyřeším ..... že nebudu schopná pracovat,protože budu pořád myslet na to,že bych doma mohla stahovat a koukat ale takhle? To vydržím hravě. protože už ted vím,že mě nečeká žádnej moment že tam nebude žádnej sammy (40sekund považuju jak kdyby tam ani nehrál ) A to co tam bude hrát,to bude beztak jen s tou kozou Ruby Sorry dámy,ale jen Dean mě nestačí Já sem náročná Tak sem se trošku uklidnila a jdu něco dělat | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 16:27 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 18:40 | |
| Na té fotce vypadá fakt úžasně! Dlouho jsem se v tomto topicu neukázala :shame: a teď, když si přečtu poslední stránku narazím na takovou nemilou zprávu!! Sarinka, víš to fakt jistě? To přece nejde, aby Sama - jako hlavní postavu, když to tak napíšu, úplně vynechali!! Vždyť těch 40 s není nic! To na něj nemohli počkat??? Jsem teda zvědavá, jak ta epka bude vypadat... Jde už o 4x03? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 18:45 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 19:04 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 19:58 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.09.08 20:16 | |
| No hej, dámy, je to tak...len tak krátko a to bude len záber s ním a Ruby alebo tak nejako...mne celú tú dobu vŕtalo, že ako to spravia..čo bude robiť Sam...ale vzhľadom na to, že Jared nemohol, tak to beriem ešte v pohode, že to nie je zámerne...a ako hovorí dion, ďalšia epizóda má byť hlavne zameraná na Sama a v 04x03 dosť pôjde o Sama, aj keď tam nebude... Síce som s tým zmierená, no keď to v piatok uvidím, aj tak ma to asi pekne vytočí a myslím, že kopu ďalší ľudí tiež, ktorí nebudú vedieť, prečo tam bol tak krátko... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
|
| |
| Sam Winchester | |
|