No oneskorene ale predsa
Mne osobne sa epka strasne moc pacila
ako to povedat Sammy bol užasny. Jaredove ksichty na začiatku my hned vyčarili usmev a ja som len cakala co sa bude diat
a dialo sa vela to sa musi nechat
Neviem preco ale to dievča Nora mi strasne pripominala Meg nemohla som si pomoct jej vyjadrovanie a sposob vyberania slov
Dean mi v pár okamžikoch pripadal ako stary dobry Dean z prvej alebo druhej serie
jaj
Debata o detoch no WAU Samove priznanie že už nechce ma trosku zarazilo ale dalo sa to cakat po tom cím vsetkým si presiel
ako rovnako aj u Deana. Jeho vztah k detom bol jasný od maleho Bena v 3x02
Joj no male zhrnutie
epka bola užasna a ja dufam že zajtrajsia bude este lepsia
janča: neda mi nevyjadrit sa. Som neshlasherka a dost jasne som z rozhovoru medzi Fay a Jankou pochopila že ide o Slash poviedku ale prehliadla som to. Je to normalne že niekedy mas potrebu napisat nieco niekde ked už sa k tomu vyjadrujes. Ja som sa tu tiež par krat zapojila do hadky
ver mi
a dnes? vidim avatary bannery a je mi to jedno. Je to každeho osobný nazor na ktorý ma pravo či sa ti to paci alebo nie
Ja osobne som sa v tomto zmenila a slash je pre mna v tejto dobe už absolutne normalna vec
Spýtaj sa hociktorej neshlasherky povedia ti
No a k tým ktorý sa nevyjadruju. Pocitam sa medzi ne pretože už na fore netravim tolko casu ako kedysi. Ja osobne nepotrebujem hovorcu. Som dost stara na to aby som si to co chcem povedala sama
Neviem ako ostatný ale ja sa nevyjadrujem z len par normalnych dovodov: nemam cas, osobne problemy a myslim že dost zavažil fakt že som leniva nieco napisat. Citam debaty, hadky a jedine co spravim je že pri ntb prikyvujem hlavou že suhlasim s jednou alebo druhou stranou
Takže janča ja neviem ale ja ti radim sa nad to povzniest
no čo baby maju nazor a ty im ho nevyvratis tak nech sa vyjadruju