| 05x13 The Song Remains The Same | |
|
+20Citrus SkreechTina janča puni100sher Anwiel sisel Hiro666 Elendilka Sarinka str8tking Silvia Panthera Evelin noky dion-fortune cleo lenkka dzajnisko Zizi Fay 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Citrus Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Registration date : 27.09.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 17:08 | |
| Vynikající epizoda. Začátek se velmi podařil. Při Deanově scéně jsem se smála, že změnil názor (mám namysli jeho sen, jak ve srandě změnil názor) . Hlavně nejvíc mi bylo líto Case. Na jehlách jsem byla, když Anna zabila Sama, vážně jsem si myslela, že je s ním konec . Samyho a Deanům rozhovor ke konci je hodně k zamyšlení, zda se jedné ze stran pokusí donutit, aby řekli ANO (doufám že se tak nestane). Správně to na konci zapili
Naposledy upravil Citrus dňa 07.02.10 22:00, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 18:50 | |
| ked ste rypali do toho ze ako sa za taku kratku dobu mohli tak velmi zmenit, nerozmyslali ste nad tym ako je mozne ze za 20 rokov sa John absolutne nezmenil? (od zaciatku serialu kde zachrani Sama z horiaceho domu, az pokial sa nestretnu) | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 20:06 | |
| sisel: zošedivie aspoň.. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 22:37 | |
| No, konečne som si aj ja pozrela túto epku a hneď sa dostala do mojích NAJTOP! Nečakala som ani, že sa Cass zastane Sama, milo ma tým prekvapil. Chudák, to cestovanie mu dalo zabrať, dva krát počas epky som sa zľakla, že už melie z posledného. Sam bol skvelý, aj keď trochu smiešny ako takmer "zamilovane" hľadel na svoju mamu a keď vyhŕkol, aká je krásna, musela som sa nahlas smiať. Rozhovory Sam verzus John a Dean verzus Mary boli strašne dojemné, až mi hrdlo zvieralo. Ale to Marine tehotenstvo som veru nečakala. Keď spomenuli Uriela, takmer som nahlas zavrčala. Škoda, že ho Michael neodpálil podobne ako Annu. A moja najobľúbenejšia časť tejto epky? Michael v podaní Johna jr! Matt Cohen ako John bol fakt hrozný a o to viac ma prekvapilo, ako mu rola Michaela sekla. Bol suprový. A ako pekne odluskol Uriela. Páčilo sa mi aj ako utíšil Mary, aj keď mi pritom behali zimomriavky po tele. Zaskočilo ma ako pekne, takmer s láskou hovoril Michel o svojom bratovi Lucíkovi. Len stále nechápem, prečo musí Michel zabiť Lucifera. A prečo je nevyhnutné, aby preto Dean zabil Sama. To s tou rodovou líniou mi nesedí. Veď keď to prechádza z otca na syna, prečo je Sam iný? Prečo má byť ten zlý? Nie je aj v Samovej krvi tá rodová línia? nechápem, ako to chcú vysvetliť. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 23:14 | |
| ta to mi pride celkom v pohode - Kain zabil Ábela, Dean ma zabit Sama... brat brata... nevidim v tom nic co by mi nesedelo, len akurat je divne ze fakt cely svet sa toci okolo nich dvoch a veci s tym spojene | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 07.02.10 23:26 | |
| No, sisel, tvoje vysvetlenie znie celkom rozumne, uvidíme čo z toho vzíde. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 08.02.10 20:23 | |
| | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 08.02.10 21:44 | |
| - citácia :
- A asi to bude tým, že som hladná, ale pri pečenej Anne som dostala chuť na šunku
No, tak niečo aj ja k tej epke. Asi sa budem trošku odlišovať, ale narozdiel od vás, sa mi tá epka až tak do srdiečka nevryla. Ako sa mi nepáčil diel In the beginning, tak sa mi až tak nepáčil ani tento (aj keď zase, tento diel bol predsa len o poriadny kus lepší), nevravím, že bol zlý, ale predchádzajúce sa mi páčili o dosť viac. Proste, máličko ma nudil. Stále je to ale Supernatural, takže diel bol fajnový. Najlepšia časť, no ale to tu bolo už viackrát spomínané, bol Michael, sa normálne teraz neviem rozhodnúť, že ktorý z tých dvoch je charizmatickejší, asi chceli ostať verní svojim obrazom na zemi, tiež je podľa mňa raz lepší Dean, inokedy Sam . No, ale ani prepečená Anna nemala chybu. Som ju nemohla vystáť už ani chvíľočku. Som tak rozmýšľala (pozor všetci), že to, že sú vessely možno ani nemá nič spoločné s tým, že to boli oni dvaja, ktorí zlomili pečate. Však John mohol tiež prelomiť tú prvú, ale nemohol by byť Michaelovym vesselom (lebo Michael má len jednu pravú schránku), lebo aj Gabriel povedal, že to bolo jasné od začiatku, že to skončí s nimi dvoma. Na druhej strane, prelomiť poslednú pečať, mohol ktorýkoľvek z Azazelových detí, ale opäť Luciferovým vesselom môže byť len Sam. Inak by šla do hája ta pekná teória s bratmi na nebi a analógiou na zemi. Tieto príhovory, ktoré každý anjel má, ma potom trošku mätú. A ešte, však starší Káin bol ten "zlý" brat, mladší Ábel ten "dobrý". Je to trošku divné, že to porovnával aj Michael, keďže tu to je akože naopak. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 09.02.10 0:05 | |
| JMMM: v SN teóriach by sme sa asi nemali priveľmi vŕtať, pretože potom sa môže objaviť viac vecí, ktoré nás budú miasť. Ako napr. pri pečení Anny ma napadlo, že kam vlastne idú anjeli po "smrti"? U ľudí je to jasné, buď do neba, pekla, alebo očistca. Ale čo anjeli? A ako vlastne môžu zomrieť, keď ani nikdy neboli živí? Takže asi je lepšie príliš nešpekulovať o nepriestrelnej logike v SN. | |
|
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 09.02.10 14:18 | |
| - JMMM napísal:
- A ešte, však starší Káin bol ten "zlý" brat, mladší Ábel ten "dobrý". Je to trošku divné, že to porovnával aj Michael, keďže tu to je akože naopak.
no to dneska aj mna napadlo mozno tu ide o akusi revenge | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 09.02.10 14:40 | |
| Mňa zas napadlo, že ako to, že Dean je nádoba pre Michaela a Sam pre Lucifera tak proste napevno. Lebo Michael hovoril, že je to krvná línia. Takže teoreticky Sam by bol pre neho rovnako silná vessel ako Dean nie? Alebo naopak Dean pre Lucifera. Ako to že sa tak podelili? Či každý si zobral toho, ktorý mu je bližšie? Teda Michael bol ten starší brat, čo vychoval Lucifera a preto teraz Dean je jeho vessel? Alebo mi z toho všetkého myslenia už hrabe a niečo mi ušlo? | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 09.02.10 18:56 | |
| Ja neviem . Je to zamotané, to ozaj je už ako v stredoveku, nepýtaj sa a ver všetkému. Ach jaj, snáď to Kripke vysvetlí, ale nie že znova bude nejaký anjel hovoriť o tom, že to už dávno bolo rozhodnuté a je to tak a basta . - citácia :
- kam vlastne idú anjeli po "smrti"
mňa to síce nenapadlo u anjelov, ale u démonov, však tí z pekla došli, tak kam chcú ich duše strčiť teraz? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 09.02.10 19:09 | |
| - Ellen napísal:
- Ako napr. pri pečení Anny ma napadlo, že kam vlastne idú anjeli po "smrti"? U ľudí je to jasné, buď do neba, pekla, alebo očistca. Ale čo anjeli? A ako vlastne môžu zomrieť, keď ani nikdy neboli živí?
Podla mna uplne zaniknu, proste uz nie je nic, ziadna dusa, ziadna existencia. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 10.02.10 11:23 | |
| - Zizi napísal:
- Mňa zas napadlo, že ako to, že Dean je nádoba pre Michaela a Sam pre Lucifera tak proste napevno. Lebo Michael hovoril, že je to krvná línia. Takže teoreticky Sam by bol pre neho rovnako silná vessel ako Dean nie?
Presne to napadlo aj mňa, keď Michael hovoril o tej krvnej línii. A hneď ma aj napadlo, či Mary náhodou Johnovi nezahla. To by potom vysvetľovalo, prečo nemôže byť Sam Michaelovou schránkou tiež. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 10.02.10 12:13 | |
| ja si skôr myslím, že môžu byť síce obaja oboch (čiže aj Sam Miguelová a Dean Luciho), ale držia sa toho, že Dean je ako Michael starší bráško a Sam je ako Luci, ktorý sa svojmu otcovi vzoprel.. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 10.02.10 12:16 | |
| ja si myslim ze to Sam nemože byt schránkou pre Michaela ale zase je pre Lucifera by mohlo mat niečo s tým že Sam má vlastne demonsku krv. mozno ked ze ked mu zltoočko nakvapkal svoju krv do ust pokazil tu pokrvnu liniu alebo tak nejako. ja neviem toto je len dalšia teoria nad istymi vecami v sn sa radšej nezamýšlam je to skratka tak ako to je | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 10.02.10 14:00 | |
| wiki - bereš mi myšlenky, tohle přesně jsem měla také na mysli | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 10.02.10 14:04 | |
| wiki: ktovie možno v tom naozaj čosi bude. že teda Sam má v sebe démonskú krv, a preto je predurčený Lucíkovi. Dávalo by to zmysel | |
|
| |
niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same 11.02.10 15:41 | |
| wiki-taky mě něco takového napadlo, ale doufám, že nám to Erik všechno pořádně vysvětlí | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x13 The Song Remains The Same | |
| |
|
| |
| 05x13 The Song Remains The Same | |
|