|
| Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
|
+13Nemix dion-fortune janča Zizi janka410 str8tking Ettie lentilka Sarinka cleo Panthera mummy Fay 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 06.04.10 19:31 | |
| Piatok - Misha panel - doplnok Takže, zhrniem toho Mishu celkom - asi sa tu budem opakovať, snáď to nevadí.. Pýtali sa ho, že aký má účinok anjelia krv - keďže o démonej krvi vieme - Misha povedal, že ju ešte nikto nepil, ale že je ako REDBULL a keď na to niekto príde, Castiel bude v ďalšej sérii anemický O šiestej sérii povedal len toľko, že nevie, čo s ním alebo s Casom bude Keď sa ho niekto spýtal na vtipné príhody z natáčania, tak začal: Klop klop - kto tam? (to hovorilo potom publikum) a Misho že - banana.. a že je to asi nepochopený vtip, ale robia to často, potom hovoril o tej scéne v MBV - to som už spomínala - že mu Jared robil zle a že mu robí vždy zle, keď sa má tváriť vážne (čiže v Castielovom prípade asi furt ). Nakoniec k tejto otázke povedal, že raz chcel policajtov ukecať, aby odtiahli Jaredové auto, ale že to nakoniec nevyšlo.. Vravel, že by chcel spraviť SPIN OFF o Castielovi, alebo aby sa z Casa stal viac človek - aby bol viac ako Jimmy a vraj by chcel, aby sa Jimmy vrátil k deťom a manželke (ktorá je vraj asi už znova vydatá to sa publiku nepáčilo a tak povedal, že Jimmy nie je mŕtvy a časť z neho v Casovi stále je ). Pýtali sa ho, že či by niekedy vycestoval za nejakou celebritou (tak ako my) a povedal že za Cindy Lauper ( ) a vraj nevie, kde je Švajčiarsko Keď sa ho spýtali ako si myslí, že skončí jeho hľadanie Boha tak povedal, že má takú predstavu, že keďže Sam je Luciferov vessel a Dean je Michaelov vessel, tak Castiel by mal byť vessel pre Boha, pretože by to nikto nezahral lepšie Castiel je "anal character" (skutočne neviem ako to mám napísať, sorry) a kým mu Jared nestrká do zadku broomstick (to myslel doslova ) a že je pre neho jednoduchšie zahrať postavu, ktorá sa od neho úplne odlišuje.. Mishovi bolo divné všade vidieť a počuť o svojich MINIONS - neviem či vám to niečo hovorí, keď nie, doložím - ale vraj má pre nich tajnú správu a to že s nimi chce natočiť seriál.. Kto videl Mishové video (ktoré sám produkoval a režíroval) - hovoril, že to bolo veľmi náročné, ale že ďalším kúskom do zbierky bude "ochrana na letiskách" Keď jedna baba povedala, že je to jej prvý con tak jej povedal, že je to jej panenský zážitok a že či chce "plytvať jeho časom", tak mu povedala, že si za to zaplatila (a dosť brutálne prachy, ehm) Keby si mohol Misha vybrať superschopnosti, tak by chcel rtg zrak a vidieť pod oblečenie - hovoril o historke z detstva, kde dostal také okuliare v nejakej krabici od cereálii a hneval sa, že nefungujú | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 8:01 | |
| [quote="Fay"] Jared povedal, že Sam!Girls sú fanynky Supernaturalu a Dean!Girls sú fanynky Gilmoriek tak toto je tak úžasná odpověď, že se nemůžu přestat usmívat..... jinak ještě jednou dík za reportáž co bychom si bez tebe počali.... | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 8:46 | |
| Nedeľa ako posledný deň bola najlepšia zo všetkých.. Možno to bolo tým, že som sa konečne vyspala, alebo tým, že už ľudia toľko nestresovali, neviem.. Celú dobu som si hovorila - jeden con a dosť, na splnenie sna je to úžasné, ale stačí.. Neberte to teraz nijak v zlom, fakt som bola z toho všetkého hrozne nadšená a strašne sa mi páčilo.. Neviem to ani vysvetliť.. Ale nedeľa ma presvedčila o tom, že chcem ísť na každý con v okolí a že mi stojí za to tie prachy našetriť a investovať.. Traci (dopíšem sem nejaké veci z piatku na ktoré som si pospomínala) - síce som došla asi o pol hodinu neskôr (keď je doprava v Ríme katastrofálna, tak v deň veľkonočnej nedele je to nepredstaviteľné), ale čakali na mňa Oka, tak asi nie, ale boli na raňajkách a tak meškali - skoro 40 min.. Traci hovorila o twitteri, ako je v kontakte so svojimi fanúšikmi (to vravela už v piatok) a vraj je úžasné, že jej ľudia píšu aj keď je "C-listed actresses", je to skvelý pocit ísť spať a na twitteri čítať Good Night Traci a vstávať a na twitteri čítať Good Morning Traci - Richard si z nej robil srandu, že ju takto pekne fanúškovia ukladajú do postele a že to vedia lepšie ako ktorýkoľvek chlap (aspoň tak nejak som to pochopila). Richard hovoril, že na twitter nechodí, ale rozhodne začne (takže čakááám ) ale že sa mu veľmi páči FACEBOOK cez ktorý komunikuje s ľuďmi - tam sa šírila aj správa ohľadom tých treniek Potom Traci hovorila o Pamele, aké bolo hrať ju, aká bola silná osobnosť (a o Jaredovom zadku ). Super bolo, keď sa Traci pýtali na spoiler z 16 dielu, ktorý tam veľa ľúdí ešte nevideo, že čo znamenal ten bozk medzi Pamelou a Deanom.. to sme sa válali všetci, pretože spustila: IF there was a kiss.. a všetko rozprávala s IF - teoreticky.. Hovorila o svojom ďalšom projekte - je to film ktorý sa dostane v lete von na festivaloch, Traci tam hrá lesbičku, ktorá má vzťah s vydatou ženou.. Opisovala ju, hovorila, že to bola pre ňu výzva, jej postava tam má nejaké problémy - ja si to nepamätám presne, ale spomínala niečo v zmysle, že musí mať všetko po poriadku, presne načasované (je také ochorenie, ale fakt si nepamätám), všetko čisté a myslím že má aj bulímiu.. na ten film som osobne neskutočne zvedavá a ešte k tomu bozku: Aké to bolo pobozkať Jensena - to bolo také zlaté od nej - že IF čiže AK by nejaký bozk existoval, Jensen by bol šťastný muž.. Na margo twitteru sa v nedeľu pýtala, či niekto začal na jej podnet twittovať - asi 5 ľudia, tak bola nadšená - a volá nás twitter bugs Doniesla si aj bubienok (bongo) - kto sleduje jej twitter tak vie, že ho nosí skoro všade so sebou a vravela, že keď prestala brať drogy (toto fakt neviem či myslela vážne, lebo sa smiala) a začala chodiť na hodiny jogy, tak sa spoznala s bandou ľudí ktorá sa takej hudbe venovala - odtiaľ pochádza aj jej prezývka GrooveGoddess - v každom človeku je totiž neskutočná moc (toto si musím nájsť aj ja, veľmi pekne to hovorila). Potom nám zahrala - aj spievala, krááása dakto má aj video - vraj pošlú Ešte hovorila o tom, ako prišla do SPN, vraj sa strašne tešila a keď čítala emaily od fanúškov a pozerala nejaké stránky (neviem či nie náhodou lj), tak nechápala, akí sú k nej všetci milí a že si ju vyhľadávali. a vraj aj jej slzička skápla Potom vraj došla na natáčanie a hovorila to babám v traileri pre make up a tie jej povedali, že si má dávať pozor, pretože fanúšičky nemajú vôbec radi ženské postavy a že nechápala, ako je to možné keď na ňu boli všetci taký zlatí Ešte hovorila o natáčaní - vraj bolo veľmi ťažké a vyčerpávajúce točiť scénu, kde prišla Pamela o očí, pretože musela kričať s otvorenými očami (ak si tú scénu pozriete, tak je to kvôli tým špeciálnym efektom). Na otázku kto je Jessy (to tetovanie ) a či má Pamela nejaký príbeh povedala, že nevie kto je Jessy a že samozrejme - chceme spin off A vravela, že má na kotníku tetovanie v (myslím) hebrejštine, už si presne nepamätám čo to hovorilo, ale čosi ako sila, alebo tvrdohlavosť, také čosi a má tam meno nejakého chlapca do ktorého bola zamilovaá v 18tich - osudová chyba.. Pýtala sa ešte, či je tam niekto, kto by sa chcel spýtať otázku, ale hanbí sa a na celom CONe sa nespýtal nič - došiel Misho, začal že I ... I ... a potom utiekol - samozrejme sme sa všetci rehotali Ľudia jej hovorili, aká je skvelá a úžasná, vyslúžila si standing ovation, veľmi dlho sa tlieskalo (Traci je fakt FAKT zlatíčko) a Traci si utierala slzičku Oh a ešte jedna vec - bolo na jej prvom panely - prišla tam jedna kočka, že je zo Španielska a Traci že sa učila 2 roky po španielsky, takže baba na ňu spustila španielsky a Traci jej odpovedala v španielčine to bolo také milééé, uff.. Po Tracinom panely som utekala pre Tracin autogram Bola neskutočne milá a príjemná, pýtala sa ma, kde som vyhrabala tú fotku (brutáááálna fotka), povedala som jej že je úžasná (klišéé) a že mi bolo ľúto Pamely - poďakovala mi, povedala mi že je šťastná že mohla prísť do Talianska.. ako fakt, klobúk dole pred tou babou | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:04 | |
| Kvôli Traci som nestihla Mishu (čo ma mrzelo len troška, síce je to Misha, ale Traci je zase Traci a stálo to za to, nemala som kedy inokedy ísť pre autogram) a prišla som až na aukciu, ale dobre som sa pobavila - Misha a Jim robili aukciu obrazu.. Miško mlel jak keby mu dačo nasypali do raňajok - asi si to viete predstaviť ako to vyzerá na aukcii.. a do toho Kobliha Obraz sa predal za 400 eur, potom sa dražila ešte Jimová kniha v taliančine - Jim tam napísal tej babe nejaké venovanie a potom ešte čítal obsah tej knihy v taliančine to bolo zlaté, nemal potuchy čo hovorí, ale snažil sa.. Nasledoval Richard a Jason (pretože to časovo nestíhali, tak ich panely spojili), Richard hovoril veľa o svojich iných projektoch, o nejakom seriáli ktorý natáčal už dávnejšie - neviem o čom, fakt.. Jason hovoril o svojej hudbe, pýtali sa ho na inšpiráciu - láááskaa a hovoril o jednej pesníčke (ja jeho hudbu moc nepoznám, ale pravdepodobne to bude niečo smutné a o rozchode), povedal, že je to o jeho ex-priateľke ktorá bola smutná keď to počula, ale že jeho inšpiráciou sú práve takéto veci z osobného života. Richard potom hovoril o Jaredovi, že keď prišiel na natáčanie a videl Jareda, tak sa pri svojich 5.10 cítil ako úplný trpaslík - dávala som tu fotku ako je skrčený pri tej stoličke a kuká na Jasona - vraj tak nejak vyzeralo natáčanie Tall Tales, kde stáli na tých schodoch, že ho nebolo vôbec vidno Ďalej hovoril, že nikdy nestretol Erica Kripkeho - Jason ho stretol a tak mu Richard do kamery odkázal, že ak to sleduje na YT, tak mu má zavolať O Ericovi ešte hovoril, že je ako Boh, pretože keď do scenáru napíše, že bude 3 dni svietiť slnko a na štvrtý bude pršať, tak to presne tak bude - že sa mu také veci stávajú vždy, keď to napíše Jason potom hovoril, ako sa stretol s Ericom a ten mu povedal, že chce jeho hudbu použiť v Supernaturale - že mu povedal, že je síce poctený, ale že jeho hudba nie je úplne pre SPN (geniálne sa pri tom tváril) a že Eric mu povedal nech nemá strach a že niečo vymyslí - potom hovorili o tej scéne z 401 Parááádne bolo, keď rozprávali zážitok zo soboty z baru - Jason mal totiž v sobotu koncert a potom asi išli piť kde do nich dakto lial chlast (nejaké rusky myslím), Richard hovoril o Jasonovi (ale to som nepostrehla úplne presne) že sa ho baby nemusia báť, že on im nič nespraví, že jedine keby to boli chlapi Jason vyzeral ako zbité šteniatko BTW, len odchytiť a objať, kks Potom sa ich jedna baba pýtala aký 1 druh alkoholu, 1 film, 1 CD a 1 sériu 1 seriálu by si vzali na opustený ostrov.. zhodli sa na červenom víne (aj keď mám pocit, že jeden hovoril VODKA), filmy ani hudba mi nič nehovorili ale Jason to zabil keď sa Richarda spýtal že v ktorej sérii má najviac dielov.. SPOILER ALERT - Spoiler:
Richard mu povedal že v piatej, takže myslím, že sa s Gabrielom predsa len stretneme znova
| |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| | | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:35 | |
| mummy: ja ďakujem za ikonku | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:42 | |
| Fay, nemáš vôbec za čo, to všetko Jensen (a ľudia, čo to natočili) | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:44 | |
| mummy: ja sa k tomu ešte dostanem, ale už teraz môžem povedať, že.. uff, to je riadny zaberák na moje bunky, stále mi to ide dookola zimomriavky vždy keď to počujem (vidím, čítam o tom).. to sa fakt nedá opísať, aký to bol pocit | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:48 | |
| Fay, fuu, to si neviem ani predstaviť, ja som išla z kože vyskočiť, keď sa na twitteri objavili správy typu "omg, Jensen is singing" a keď sa ešte potom objavili videá.. videla som to snáď z každého uhla :DD a vidieť to naživo, aaaaach | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:49 | |
| | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:54 | |
| Zizi, dovolím si tvrdiť, že som s tým začala ja, pretože tie avatary som robila ja a tá metafora je aká perfektná | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 9:57 | |
| mummy: kočka dojdi na icq alebo na fb, keď už mi ten telefón nechceš dvihnúť bolo to fakt fakt že OMG - konečne som pochopila pravý význam toho slova... Jensen spal počas celého conu 5 hodín (písala to jedna holka, s dakým vykecávala) a nerobilo mu to problém, chodil tam vyrehotaný jak slniečko a potom drapol tú gitaru (bol to posledný panel posledný deň) a v publiku prebehla malá apokalypsa.. My sme tam stáli (s kamoškami taliankami) a nechápavo sme na seba kukali - OMG, it's really happening.. | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 10:34 | |
| Jensenov ďalší panel (fakt že tam bol skoro furt ) bol super.. hovoril o Deanovi - že keby ho stretol, tak by si od neho vypýtal kľúče od imaply, ale že pravdepodobne by mu Dean vrazil a že by mu povedal že mu je ľúto, že má takého vysokého brata.. Znova hovoril o tom jedení - že sa mu to na Deanovi nepáči, pretože potom Jensen priberá (konečne nevyzeral ako trieska) Hovoril o natáčaní My Bloody Valentine (o filme), aké bolo zahrať tú scénu na konci a že moc často nehrá psycho postavy (ako keby sme to nevedeli) Pýtali sa ho na to, či po tej dlhej dobe v SPN nechce, aby to skončilo (alebo či neľutuje že sa na to dal) - povedal že každý deň Pretože v Kanade je strašná kosa.. a že by chcel natáčať napríklad na Hawai - hovoril o LOSTE, že je super že majú toľko postáv (bolo to niečo v takom zmysle, že v SPN sú to furt len on a Sam, sem tam Misha, ktorý je osobitná kapitola, Jim a crew ). Na otázku s ktorým seriálom by chcel robiť crossover odpovedal LOST (čo je jasné, hehe), tam natáčajú len 3 hodiny denne a potom sa surfujú a je tam celý rok teplo - bol podarený.. A vraj by sme ako fanúšikovia mali lobovať za to, aby mal Supernatural epizódu, kde Sam a Dean lovia ducha mŕtveho surfára na Hawai Jedna kočka sa ho spýtala, či nie je niečo, čo by sa chcel spýtať fanúškov - povedal, že fanúškovia odpovedajú na ich otázky stále vďaka blogom, livejournalu, atď - takže fakt sa tým prehrabáva občas, WOW Dojala ma jedna baba.. ktorá hovorila Jensenovi, aký úžasný pokrok je vidno v jeho herectve počas piatich sérii Supernaturalu, že je pre ňu obrovským vzorom a že je neuveriteľne šťastná, že ho konečne stretla osobne, že jej dal inšpiráciu a občas keď jej je mizerne, keď nevie ako ďalej, tak sa zamyslí čo by asi spravil Jensen (alebo Dean) a to jej vždy pomôže.. celú dobu hovorila že je AWESOME, bola strašne zlatá. Jensen na ňu pozeral a potom jej povedal - THANK YOU SO MUCH.. *utieram slzy* Jensen ešte hovoril o Jo, že to medzi nimi nevyšlo a že pôvodne medzi nimi malo byť niečo viac, ale že asi nebola dostatočne sexy pre Deana, že to nebola vina Alony, ale že tak bola napísaná tá postava. Hovoril znova o natáčaní the END.. Pýtali sa ho na Cassie, či sa ešte objaví v SPN a povedal že asi nie, že Cassie nebola postava, ktorá by sa mala ďalej rozvíjať, ale že ak by mal Dean skončiť s nejakou babou, tak by to bola pravdepodobne Lisa (oh yeeees ) Pýtali sa ho, či má nejaké očakávania od šiestej série a povedal, že Eric celú dobu vravel, že má plán na 5 rokov. Jensen povedal, že sa na žiadnu sériu tak netešil ako na šiestu, Eric už nebude scénaristom, ale stále tam bude "boss" a že si dá pozor na svoje "babies" V 6 sérii by sa mali objaviť veci, ktoré chceli veľmi napísať predtým, ale nebol na to čas/nesedelo to k príbehu a Jensen verí, že použijú viac predstavivosti, tvorivosti a rozvinú nový príbeh Počas šiestich rokov čo pracuje na Supernatural veľa krát rozmýšlal nad tým, že s tým skončí, že je to na neho moc, náročné a dlhé natáčanie, ale povedal si, že to zvládne, pretože ten seriál miluje a naozaj to stojí za to | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 10:46 | |
| | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 11:18 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 11:28 | |
| | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 11:30 | |
| U toho se nepracuje, páč se to nedá. A v avataru Deana ne, Kobliho na hrad a nezapomeň si spodky... | |
| | | Nemix Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 11:43 | |
| | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 11:48 | |
| aaaah Pantherko, aj ja scu takú cute ikonkuuuu | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| | | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 12:10 | |
| ďaakujeeeeeeem btw, fotky zo soboty: Richard Saturday - - kód:
-
http://www.sendspace.com/file/dcfn5z Steve Saturday - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=UYMALECK Jensen Saturday - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=N7C0W03L Misha Saturday - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=BWRB5ZUR Jared Saturday - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=IPVS6V8H J2 Saturday - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=UHAFBHHE yo a ľudia, prosím CREDIT keď tie fotky dakde použijete (nemyslím tým ikonky, ale keď náhodou budete chcieť dakde dať) | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 13:43 | |
| fay: super reporty skvelo sa to čítalo, úplne akoby som tam bola s tebou ďakujem krásne, že si podelila o zážitky fotky si hádam niekedy stiahnem mmt mám totižto mierny bordel v celej supernatural zložke, takže prepáč ale ja sa donútim tie cony dorobiť tie, čo si sem hádzala v miniatúrach boli všetky veľmi dobré naozaj z nich bolo cítiť super atmosféru a dobrú náladu. som rada, že ti to nakoniec takto vyšlo a že si si užila budeme musieť niekedy hodiť obsiahlejší pokec o tomto ak sa ti bude chcieť ale reporty boli ozaj super ak by nebolo teba, tak vôbec netuším, čo sa na tomto cone dialo, lebo vidká som pozerala len tie zo začiatku a jensenov spevácky výkon a neviem, kedy to dopozerám, takže som ozaj rada, že viem o čom bola reč. zlatí boli všetci hádam sa aj mne raz podarí s nimi stretnúť ale teším sa s tebou ja som asi svetlá výnimka, ale fakt nežiarlim som ozaj neskutočne rada, že si tam bola, že si to mohla zažiť, a že si sa s nami podelila o pocity you rock, girl! | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 14:28 | |
| jednu vec musím opraviť (ja som vedela, že som to pochopila zle) - keď Jensen hovoril o Ruby, tak povedal že to skúsili s blondýnou a nešlo to potom že s brunetou a BINGO... sorry za omyl dion: veď ja ťa do ničoho nenútim, pre mňa za mňa si tie fotky nesťahuj na nete sú o dosť lepšie btw.. | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 07.04.10 14:36 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
| |
| | | | Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |