|
| Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
|
+13Nemix dion-fortune janča Zizi janka410 str8tking Ettie lentilka Sarinka cleo Panthera mummy Fay 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| | | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 03.04.10 20:17 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 04.04.10 19:20 | |
| jensne spieva - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=A__VL6HWIU8 a dalsie fotky - kód:
-
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=13067&id=1711652295&ref=nf zdroj:FB Raffaele Centore's Photos - SUPERNATURAL convention 2010 | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 04.04.10 19:25 | |
| Ettie: jooooj super mu to ide. A tá gitara ach Ja prihadzujem trošku dlhšie videjko a vraj že nervózny Jensen Ackles - Jason Manns singing at Jus in Bello con "The weight" 04/04/2010 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=8WaHYpA5ns0&feature=autofb zdroj: Facebook: Winchester Bros PS: aaaa sakra dlho liečená láska k Jasonovi zasa prekuká a to ešte aj vydal nový album | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 11:33 | |
| Zizi - super video. Když uvážím, že do toho spadl "rovnýma nohama", žádná příprava předem, prostě "Tady máš kytaru, hrej a zpívej" - fakt dobrý. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 11:44 | |
| tak v poslednej dobe idú cony akosi mimo mňa z toho predošlého som ešte nevidela nič - ani jedinú fotku ale keďže na tomto je fay, tak som si povedala, že to aspoň priebežne budem sledovať no a som ozaj milo prekvapená vyzerá, že to je celkom slušná žúrka fay si ozaj vedela vybrať to spodné prádlo nemalo chybu fay je proste star go girl!!!! k jensenovi... akože ja som neverila, že sa takéhoto niečoho dožijem to ako vždy razantne odmietal čo i len zaspievať fakt ma prekvapil. jason už nachystaný, že ide on a jensen mu zobere gitaru a potom, keď to už vyzerá, že ide skončiť, tak ešte sám zaspieva kúsok no paráda podľa mňa to zvládol veľmi dobre ohromne sa mi páči jeho hlas pozerala som aj to rozbíjanie vajíčka. to bolo tiež dobré všetkým im to pristane a na tom interview vyzerali j2 obzvlášť dobre aj keď chudáčikovia, tá ženská tam neskutočne mlela sa im nedivím, že sa tvárili tak ako sa tvárili ja by som sa tam asi šúľala pod stolom | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 12:50 | |
| ešte sem trepnem zopar videi - kód:
-
http://www.youtube.com/user/TreCoolOWN#p/u/4/FE7W4c0rNLM je ich tam od nej pozehnane..no...celkom... | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 13:09 | |
| Ahoj zlatíčka, tak už som doma.. nejaký dlhší report napíšem keď budem uploadovať fotky, len som vám chcela napísať, že JIB bol naozaj skvelý con, čo ste si asi mohli všimnúť Orgnizačne to mali zmáknuté vcelku obstojne (jediný problém bol, keď sa čakalo na autogramy, tak sa nestíhali niektoré panely, ale inak pohoda, dalo sa to dobehnúť ) Všetci boli super milí, srandy kopec na paneloch (hlavne na Mishovom ) a zoznámila som sa so skvelými ľuďmi. 100% si nenechám újsť budúci rok (ak teda dostanú zelenú, ale takmer každý z účinkujúcich povedal, že to je najlepší con /akurát Jensen to nešpecifikoval a povedal "jeden z najlepších" ). Čo sa fotiek a videii týka, mám ich dosť videá pošlú baby, tak to prípadne dakde hodím moje musím prebrať, je ich dosť rozmazaných. Photo ops nemám bohužial (nevydalo, ehm), mám akurát fotku s Jimom a Kevinom (Jim bol zlatíčko, baby ho odchytili dakde na chodbe, tak sme sa s ním pofotili, hehe.. ). | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 14:53 | |
| Fay: Vitaj doma a veľmi sa teším na nejaké perličky a fotečky | |
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 15:08 | |
| ešte vám sem hodím pár fotiek a idem si ľahnúť, tá cesta bola katastrofálna.. musím to pretriediť - rozmazané od dobrých a podobne, len aby ste mali trocha predstavu čo očakávať (bolo tam strašné svetlo a bola som aj dosť ďaleko, takže nečakajte zázraky) RichardSteve (nikto tam skoro nebol tak sme sa drzo posadili do štvrtej rady, hehe) Misha a jeho puppy výraz Misha a trenky odo mňa Misha a boxerky odo mňa (ktoré potom dal nejakej babe ) Jensen Jared a Misha (toto bolo krááásne) Jensen, Misha a ich personal space (a Jared sa rehotal v pozadí, neviem či to mám vôbec ostré niekde, pretože sme sa všetci tak rehotali, že to nešlo ) JaredJ2Jensen (Jared totiž dostal darček a Jensen nie, tak sa takto xichtil ) Traci (zahrala nám a zaspievala, nasledovalo standing ovation a potom si utierala slzičky, zlatíííííčko ) Misha a dražba (obraz sa predal za 400 eur, druhý za 2000 ) Richard a Jason (Richard ukazoval, aký je veľký v porovnaní s Jaredom) Richard ala James Bond Jake (ja ho teda moc nemusím, ale bola s ním sranda.. a vie čo je to Slash fiction ) Kevin dokonalosť sama.. nemal vôbec celebrity maniere, bol veľmi milý a príjemný a dobre sa s ním kecalo Jima si neskutočne všetci vážia a je to skvelý človek, jeho panel bol veľmi zaujímavý a nerobilo mu problém prísť medzi fanúškov (samozrejme že sme to využili ) a najlepšie na koniec - Jensen, gitara a spev - to teda nikto nečakal.. v tej sále ho všetci vytlieskavali a povzbudzovali.. a potom sám prišiel s tým, že má iný nápad, načo povedal Jasonovi a zobral si gitaru.. určite ste videli video, vrelo to tam, my sme len stáli, cvakali, točili a nechápali.. | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 15:15 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| | | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 15:41 | |
| Zizi: hej, budem ich určite uploadovať, pretože ich posielam aj ďalej, takže hodím link keď to bude hotové (ale fakt to dnes nebude, prejsť 2000 fotiek nie je sranda ). Jensen šokoval asi všetkých, dokonca aj Jason sa tváril prekvapene bol to krásny zážitok, keď prestal spievať, že si nevie spomenúť na tretiu slohu, tak všetci že už je koniec a on pokračoval.. | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 15:45 | |
| Fay: Veď v pohode to neponáhľa. Jooj ale ako vravel, že je nervózny a sám sa angažoval. Joj zlatý bol. Videla som aj video o tom objímaní a som sa hrozne smiala. Jensen taký pohľad "skús na mňa šáhnuť" | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 16:00 | |
| Zizi: ono to bolo spôsobené pravdepodobne tým, že ako povedali aj ostatní, bol to jeden z najlepších conov a spievala aj Traci (aj hrala na bongo ).. a Jensen sa viditeľne super bavil celé tri dni | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 16:09 | |
| Fay: ale to je super, že sa im tak páčilo. Z toho vyplýva, že ak ich pozvú tak určite neodmietnu. Zlatá musela byť. Z toho som video nevidela, ale na tej tvojej fotke vyzerá hrozne milo | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 16:10 | |
| Traci bola super uber cool... asi v živote som takého človeka nestretla | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 18:21 | |
| ONI TAM ROZDAVALI CUKRIKY - kód:
-
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1108093318494&ref=nf fayvdakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 18:38 | |
| Fay, diky moc za fotky a info pekne si oddýchni (nech sa ti všetky zážitky premietnu aj do snov ) a teším sa na ďalšie (a ak budeš mať potrebu napr. v škole o tom všetkom niekomu rozprávať, kľudne môžeš, ja si potom zistím, čo si hovorila :DD) | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 05.04.10 19:04 | |
| teda Fay já ti tak neskutečně závidím....fotečky jsou super.....no a naživo vidět zpívat Jensena - no to musel být sen.... | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 06.04.10 12:36 | |
| Po 15 hodinách spánku a prečítaní pár reportov (pretože človek si nemôže pamätať všetko) sa konečne trocha podelím o zážitky Po neskutočných problémoch, prebdených nociach a hádkach s rodičmi som sa vo štvrtok nalodila na autobus a vyrazila do Ríma (15 hodín, asi nemusím písať, že to bolo dosť katastrofálne). V piatok sa začínalo o pol tretej, bola som tam skoro o dve hodiny skôr a stihla sa odfotiť s Jimom (aj keď to bolo proti pravidlám, lol) a ulovila som pár dobrých záberov Richarda Ľudí tam bolo požehnane, prevažovali Angel passy (čo je myslím jasné), zopár Demonov (bolo nás možno 50?) a vcelku dosť Hunterov, čo som bola prekvapená, pretože nemali vstup do sály, kde prebiehali panely, ale sledovali to všetko na obrazovke v hale + autogram od každého zúčastneného. Mishov panel začínal niečo pred treťou (predtým bolo pár "vybraných" čo si za to teda zaplatili s Mishom a Richardom na ceste po Rímskych pamiatkách - vraj to bolo skvelé). Dôležité je napísať, že chalanisko, čo to moderoval bol dosť trubka, väčšina ľudí na neho nadávala, ale musí sa mu nechať, že sa snažil (a niektoré veci prekladal do taliančiny, pretože NEVEDELI dobre po anglicky - chápe to dakto? ja ne.. ). Rozprávala som sa s ním v sobotu, hovoril, že sa tam zišla super banda ľudí, že Supernatural nepoznal predtým, ako si ho "najali" na tú prácu, ale že si pozrel pár dielov (asi aby vedel vo co go a že sa mu to páčilo a určite si to chce pozrieť celé - ) a že jeho angličtina vďaka nervozite tieto dni vynecháva - hovoril že foto HOP, skoro som sa pocikala od smiechu ) Mishov panel bol super (čo iné od neho očakávať), je to strašne ukecaný a odviazaný tvor, robil si srandu snáď zo všetkého a publikum z neho šalelo.. Neviem teda, či chcete podrobne čo hovoril a čo sa ho pýtali, mne sa veľmi páčilo ako tam prišla jedna holka, ktorá bola prezlečená za Castiela a vytiahol ju na pódium a upravil jej kravatu - vraj to mala zle, pretože Castiel ju nosí vždy naopak ). Vravel že by bol rád, keby sa Castiel sem tam prezliekol, pretože sa v tom balonáku s kravatkou cíti dosť divne.. Jedna skvelá vec - holka sa pýtala jednu otázku, nedá sa to doslovne preložiť, ide hlavne o to, ako to podala (asi slasher, lol): HOW DOES CAS SPEND TIME WHEN HE'S NOT POPPING INTO THE BOYS? (myslela tým čo robí Cas, kým nie je s chalanmi, lol). Misha jej povedal nech to zopakuje - všetci sa samozrejme rozosmiali, holka zčervenela a spýtala sa to inak - samozrejme jej nedal pokoj a povedal jej, že sa predtým pýtala na niečo iné.. Ale aspoň vieme, že Castiel upratuje, miluje romantické komédie, Gerarda Butlera a Sex v meste - vraj si od Deana požičiava lepkavé DVDčka s oS&C (sex and the city) a rád chlastá.. Potom sa pýtala nejaká Ruska, aká pesnička charakterizuje Castiela - spomínal jednu ruskú pieseň o krokodýlovi a zmrzline, jedna baba to tam mala v mobile tak vybehol do publika s mikrofónom a púšťali to do celej sály.. Jo a vie po rusky Nasledoval panel s Traci a Richardom.. Musím povedať, že Richard ma neuveriteľne prekvapil, aj keď som teda čítala strašne veľa reportov z predchádzajúcich CONov, ale aj tak.. je to zlatíčko (nikto nie je také zlatíčko ako Traci, ale k tomu sa dostaneme.. ) Zo začiatku si robil srandu z Traci Otázky padali aj na Traci aj na Richarda, veľa ľudí sa pýtalo na Gabriela (nevedel že sa to stane, lol), hovoril o tom, ako sa dostal k scenáru, že si zo začiatku myslel, že bude hrať len nejakého strážnika a nakoniec z toho bola vcelku zaujímavá úloha Traci vravela o Jaredovom zadku vraj je superpevný.. Jej prvá scéna, ktorú natáčala bola tá, kde bola slepá - hovorila o šošovkách a o tom, že samozrejme cez ne nič nevidela a že to bolo strašne náročné (a znova o Jaredovom zadku, dotkúť sa ho bolo vraj super ). Potom sa ich pýtali, aký "prank" by vymyslela Pamela a Trickster na Jareda a Jensena.. odpoveď sa dostavila až neskôr, keď sa pýtali Traci s kým by sa radšej bozkávala, či s Jaredom alebo Jensenom - Richard povedal, že to by bol ten prank, že by sa museli bozkávať spolu (ako J2 ). Snažili sa nespoilerovať veľa, Richard potom hovoril o svojich iných filmoch. Traci je super super super skvelá osôbka!!! Posledný piatkový panel bol so Stevom, kde teda padli väčšinou otázky o jeho hudbe, o Jensenovi (hovoril o tom ako spolu bývali), spomínal aj Chrisovú kapelu a aké to je cestovať a hrať po svete.. Posledná otázka (na mňa nevyšlo, fudge ) bola od kočky z Čiech, pýtala sa ho, či neplánuje turné po Európe a že by sme ho radi videli aj v našich končinách - hovoril, že by bolo skvelé hrať aj u nás, ale že nevie, či by sa "vypredal" bar, kde by chcel hrať - SAMOZREJME!!! A tým panel končil.. Samozrejme som sa rozbehla za tou babou (ako inak ) a tak som sa k nim na ďalšie dni pridala - boli dve, Týna a Katka (ak to čítate kočky, tak posielam kisses ), zlatíííííčka.. a ešte som sa zoznámila s dvoma Taliankami, Giuliou (Júlia) a Elenou, ktoré mali tiež Hunter passy a behali sme ďalšie dni všade spolu Veľmi vtipná story bola po mojom odchode - letisko je totiž vcelku DOSŤ ďaleko od centra a dostať sa tam je naozaj komplikované.. Nemala som najmenšie potuchy, ako sa dostať na hotel - rovno ako ma vyložili z autobusu som utekala do Hiltonu - 2hodiny cesty!!!!. Naspäť som skončila dakde v centre - od Hiltonu chodil free bus do mesta, tam som sa rukami nohami dorozumievala s ľuďmi čo ma odnavigovali na metro.. Lenže keď niekto nevie, kde má ísť, tak sa ťažko rozhoduje o tom, ktorým smerom je to lepšie... zastavila som sa pri jeden budove, spýtala som sa na cestu a skončila som v OSN budove, kde boli neuveriteľne milí a príjemní ľudia - pozreli mi na nete kam mám ísť (môj hotel bol mimo Rím samozrejme), volali do hotela ako sa tam mám dostať (to už som bola červenej farby) a chceli ma naložiť jednému chlapíkovi do auta, ale nemal tam cestu (neviem či to bolo našťastie alebo bohužiaľ ). Do hotela som dorazila o 2 hodiny po mojom odchode z Hiltonu, kde ma odchytila sprievodkyňa - strašné zlatíčko mimochodom - a vydala som sa s nimi na krížovú cestu do Ríma (s pápežom, ehm, aj odtiaľ mám dobré fotky). tu sú fotky z piatku (Misho sa ešte uploaduje), ale fakt nečakajte zázraky, kopa 1000x lepších je všade po nete.. Misha - - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=IMNETZ5Y Traci&Richard - - kód:
-
http://www.sendspace.com/file/dy5bxi Steve - - kód:
-
http://www.sendspace.com/file/cqqqm5
Naposledy upravil Fay dňa 06.04.10 13:19, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 06.04.10 13:04 | |
| Fay díky za vyčerpávající reportáž musím na to říct jenom jedno - závidím závidím závidím ...... hodně mě pobavilo jak Misha upravoval tu kravatu.... myslím, že to musí být velký zážitek a určitě se na to nedá jen tak zapomenout - no my ostatní ti můžeme jen závidět (opakuju se, vím to - ale nemůžu si pomoct ) | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 06.04.10 13:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 06.04.10 13:15 | |
| EDIT: zabudla som na jednu veeeeeľmi dôležitú vec.. Richard hovoril o tom "pranku" so spodným prádlom, čo sa chystal na Mishu a povedal, že najlepšie bude, keď mu to dáme na paneli, nech to môže patrične okomentovať... a teraz si nie som istá, kde hovoril ako to celé vzniklo, ale rozpíšem to v reporte z nedele - aj Mishovú verziu Nemix: ja som to teda nerozpisovala do podrobna, budem písať report na stránky, takže toho bude oveľa viac, Misha je fakt prípad.. bolo to fakt... WOW a do poslednej chvíle som nevedela, že sa tam skutočne dostanem - veď baby vedia koľko stresov, sĺz a rokov života ma to stálo Zizi: to som mala šťastie, že som vôbec našla NIEKOHO kto po anglicky vedel.. keď som šla na letisko tak to vyzeralo nasledovne: ja: Do you speak english? teta v stánku: No ja (WTF? v hlave): Airport? teta: Si, 2 euro ja: two please (vykešovala som to) a potom som jej naznačila, že nemám potuchy kde mám ísť - chodili z tej zastávky 4 autobusy.. a ona mi rukou naznačila kam a cestou naspäť som sa konečne vysypala z metra, našla som bus čo šiel k hotelu (ibaže tam nerozpisujú všetky zastávky a ja som nemala potuchy kde mám vystúpiť). nasledovalo veľmi podobné.. ja: do you speak english? šofér (rehotal sa): No ja: Fuck.. nevermind.. (stále sa smial) bla bla hotel? šofér: sí ja: hm, great, where? kukal na mňa jak tela na nové vráta, tak som mu naznačila prstami chodiaceho a skákajúceho panáčika (ľudia v buse sa smiali tiež). pokýval hlavou, povedal SI a potom mi nakoniec ukázal kde mám vystúpiť (na druhý deň sa to samozrejme opakovalo s iným šoférom ) | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
| |
| | | | Jus In Bello Rome, ITALY 2. - 4.4.2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |