Ludkovia už trčím doma v Leviciach a už teraz mi všetci chýbate ... najradšej by som sa vrátila späť na každučké miesto ...
tieto štyri dni boli nezabudnuteľné a vryli sa mi hlboko do pamäti
Tina: tebe patrí obrovská vdaka za zorganizovanie celého meetu, za neskutočné výbuchy smiechu, spoločné cmúľanie (pastiliek na hrdlo), za každú minútu ... lol, je toho strašne vela ... boj o fialovú posteľ, ktorý som radšej vopred vzdala
... presne vystihnuté motto photo fightov „Fotíš, fotím, fotíme“
blikajúca žiarovka nad tvojou hlavou ... stále neviem čím to asi bolo
... naháňanie mňaukajúcich stvorení v každom meste
neustály strach že kam sa budeš snažiť vyliesť
nech žije horolezectvo
LittleDevil: ty moja photo co-fighterka
predbiehačka kto koho skôr odfotí v duchu Tininho motta
... a na lucíka sa už teraz teším
ten na tričku nesmie chýbať
no tak paparazzi, ktorý mal v posledný deň maximálny útlm že ti predal štafetu
... „Dýchajte ten čerstvý tatransky zvuk“
ešte stále z toho nemôžem keď si na to spomeniem
hľadanie veľkého vozu na oblohe
... nákupný vozík
obávam sa že tvoji miškovia sú na tom dosť zle ale anjeli by predbehli aj Tinine mačky
Faith: tak rada som ťa opäť po roku videla ... musíš zavítať do blavy a spolu s Tinou a Magduš niečo podnikneme
... prepadovka v tescu
Nemix: kočka, som neskutočne rada, že som ťa mohla spoznať aj osobne ... tvoje vyháňanie mojej osoby spať
spoločné fantazírovanie ... dakujem za všetky darčeky ktoré boli naozaj krásne a neviem sa na ne vynadívať musím spraviť niekedy nálet na prahu znovu
Ettie: si strašne zlaté dievča, som veľmi rada, že som ťa mohla spoznať, dakujem, že si nás spolu s Ellen povodila po Košiciach ... dúfam, že sa čoskoro opäť vidíme
Anwiel: náš rozhovor o knižkách stál za to ... dakujem krásne
... a knižka pre teba je už na správnej ceste
takže zámienka na navštívenie prahy je istá
...
Kaja, Lucka: aj vás som veľmi rada spoznala ... poznávanie Levoče bolo krásne ... len škoda tej klietky hanby
tú sme dáko vynechali
Ivan, Aďka: dakujem vám, že ste to s nami vydržali a znášali nás
Ivanov večný hlad
a nasledujúci spokojný výraz
dúfam, že sa všetci čoskoro stretneme a ešte raz vám dakujem za úžasné a nezabudnuteľné momenty