| Supernatural ako ANIME | |
|
+3dzajnisko dion-fortune Anwiel 7 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 10:16 | |
| Jé, to nezní vůbec špatně!! A ty obrázky vypadají opravdu dobře, tak uvidíme, třeba se jim to povede nezkazit | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 10:19 | |
| ja som veľmi zvedavá ako to spravia pretože anime mám všeobecne rada a anime a supernatural dokopy znie skvele |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 10:37 | |
| Já mam anime právě taky hrozně ráda (teda jak kateré samozřejmě), takže mě tenhle nápad hodně zaujal. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 11:46 | |
| no ja anime úplne milujem a už sú aj obrázky jessicy, tuším som teda ozaj zvedavá, ako toto spravia | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 12:05 | |
| No, myslím, že nemusím psát na koho jsem nejvíc zvědavá (teda pokud ho tam vůbec dají...) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 14:41 | |
| ja síce anime a podobne veľmi nemusím, ale toto si pozriem - už len kvôli tomu, že chalani budú dabovať pár epizód a viem, že sa v tom veľmi nevyznám, ale myslím, že tie postavy sa dali nakresliť aj dôveryhodnejšie | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 25.06.10 14:43 | |
| súhlasím s tebou dzajnisko ... dalo sa to aj lepšie nakresliť, niektoré anime sú také prepracované .. čiže aj sn anime mohlo byť o čosi lepšie nakreslené. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 06.08.10 9:08 | |
| Objavil sa kratučký trailer k SPN anime no neviem vyzerá celkom zaujímavo - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=j8rlbcqGd5c&feature=player_embedded |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 13:50 | |
| |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 14:32 | |
| Díky za ukázku. Snad jen, animovaný Sam je hezčí než Dean, který má pro mě příliš ostré rysy. Nutno podotknout, že z mangy už jsem nějak vyrostla. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 17:43 | |
| No paráda, tak už v únoru budu mít o další anime navíc! Jelikož anime a mangy miluju víc, než hrané seriály, tak nepochybuju, že mě to bude bavit víc, než momentálně hraný SN. Co se kresby týče, tak Dean opravdu nic moc, ovšem ironií je, že si je přesto fakt podobný.... Zato Sammy je k sežrání, což mě velice potěšilo. Jen doufám, že budu mít možnost vidět to právě v japonštině, protože to nemá chybu. Hlavně Sammy má skvělý hlas a jelikož japonštinu zbožňuju, bylo by to pro mě to pravé ořechové. Nesnáším anime nadabované do angličtiny. Díky za ukázku, Satu. Panthera, nechápu jak někdo může z mangy vyrůst, když mě začala bavit až silně po třicítce. Ale ono asi záleží na typu mangy, protože většina těch, co já čtu je naopak mláděži nepřístupno.... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 17:52 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 19:22 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 20:21 | |
| Každý jsme jiný. Jsem zvědavá, co z toho nakonec bude, ten styl je celkem fajn. Ponuré já mnohem raději. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 20:30 | |
| omg omg omg omg omg omg omg YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BOLO PPC I LIKE 1. dobrá animácia a mne sa aj dean páči 2. japončina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krásne majú hlasy 3. impala 4. "špeciálne" efekty proste ja nemám slov. už sa neviem dočkať - citácia :
- Nesnáším anime nadabované do angličtiny.
- 100% súhlasím. ja dúfam, že to bude klasicky s eng titulkami a že to nebudú dabovať... inak teraz musím zrovna pozerať jedno anime nadabované lebo nikde neviem zohnať titulkovú vezriu a je to pre mňa normálne mučenie - citácia :
- Doufám, že to nějak "okoření", tak jak to mám v anime nejraději.
- tak to dúfam tiež a tiež nemyslím na shounen-ai ani yaoi ale tak už v ukážke boli celkom cool prvky nadprirodzena, tak dúfam, že sa toho budú držať a prosím prosím o karikatúry a chibi verzie ono by to asi nadkopalo ten charakter horror anime, ale ja chcem a vieš si predstaviť deana alebo sama s tým štvorčekom, čo sa im objaví na čele, keď sú naštvaní - citácia :
- Ono je to možná tím, že jsem začínala brzy a přední zájem o hentai, hlavně jaoi už na gymplu.
- ježiš, no len to hádam nie dúfam, že sa mi to nestane ja som teda tiež začala pomerne skoro, ale ja z toho nechcem "vyrásť" - citácia :
- A právěže to pro mě narozdíl od hraných seriálů vůbec není na jedno kopyto a v tom je to největší kouzlo a lákadlo pro mě.
-no jednoznačne!!!!! však to, čo manga alebo anime to originalita ale tak je pravda, že ja nedám ani na fanfiction dopustiť a stále som verná aj istým hraným seriálom, takže keďže niesom upäto naviazaná len na jeden žáner alebo formu zábavy, tak mi to možno vydrží dlhšie, keďže podľa nálady siahnem po poviedke, seriály, filme, anime, mange alebo dokonca aj knihe | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 21:00 | |
| dion, tak karikatury, to by byla bomba, úplně živě to vidím. Ale obávám se, že se jich nedočkáme, v těchto typech anime nebývají. A možná je to na jednu stranu i dobře. Záleží na tom, jak to režiséři celé pojmou. Jestli jako klasický SN nebo vtipněji. Ale spíš bych se přikláněla k tomu klasikému zpracování. I když vidět Deanovy myšlenky v podobě karikatur by byl úžasný zážitek.... S tím dabingem to snad bude tak, že to vyjde jako originál normálně v Japonštině a Amíci si to pak namrví do sobě srozumitelného jazyka, jak je znám. Takže doufám, že se nám to podaří stáhnout v té Japonštině. Dabéři jsou už určení, tak by snad nenamlouvali jen tuhle ukázku. Jo a víš, že ten co mluví Deana mluvil mimo jiné i Barda v Kuroshitsuji? Toho Cileova "kuchaře". Já se na to anime těším právě z toho důvodu, že se tady konečně nebude muset šetřit těmi speciálními efekty. Tak snad se nám režiséři předvedou a konečně uvidíme SN v celé parádě. Proto anime miluju - protože dokáže do děje dostat to, co v hraných seriálech nikdy neuvidíme. A mohlo by to dopadnout jako s Kuroshitsuji.....začalo to nevinně a skončilo to jako shounen-ai.... ani se člověk nestačil rozkoukat a už to bylo. Možná by to takhle i Amíci přijali. A jinak jsem na tom stejně jako ty, mimo anime a mangu čtu i knížky, FF, čučím i na hrané seriály, i když pravda momentálně je to z 98% asijská tvorba , ale např. Merlin to pořád jistí..... Takže nehrozí, že by se mi některá forma zábavy či žánr v nejbližších letech přejedl. Prostě si dávám to, na co mám zrovna chuť a výběr mám naštěstí víc než skvělý. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 21:23 | |
| chrys: je pravda, že pokiaľ to budú tak temno spracovávať, tak by to karikatúry mohli domrviť, ale tak zober si napr kuro alebo tak... aspoň niektoré epky by mohli byť funny a aspoň miestami tam to karikatúrku hodiť... no uvidíme... minimálne pissed off sammy a dean budú aj tak dobrí a srsly??? bard??? ty kokso... a mne sa ten hlas zdal taký, že som ho aj niekde začula... ale tak zase bard sa v kuro veľa nenahovoril a vieš, kto dabuje sama? ja som tie mená ešte necheckovala... ale aj ten hlas mi príde povedomý (to nie sú ale tí istí, čo ich dabovali v seriály do japončiny, či?) a jj tie efekty na tie sa ozaj teším a ty s tám shounen-ai nedáš pokoj, čo? ale tak niežeby som ja bola proti aspoň také nevinné hugy, dotyky... začervenanie sa v istých chvíľach inak, ktoré studio to robí? aj od toho veľa závisí...mne ten štýl príde ako bleach alebo také niečo... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 21:41 | |
| Tak to netuším, jestli jsou to stejní dabéři jako v hraném SN, ale spíš bych řekla že ne, to by u herců asi uvedli a neviděla jsem to tam. "Dean" mluvil ještě jednoho borce v Gundamu 00. Což mi připomnělo, že bych si docela zkoukla znovu některé torutirngové scény Gundamu. "Sammyho" znám jen z Naruta Shippuden, kde mluvil jednoho borce, ale v hlavě mi neutkvěl. I když se mi ten hlas zdá taky dost povědomý. Ale asi jsem ho vážně v žádném jiném anime ještě neslyšela. No hlavně že mi k Sammymu sedí. No pokud se nepletu, tak tohle anime produkuje stejné studio, které předtím dělalo např. Death Note, takže.... Jinak nějaké to info se můžeš dočíst tady: - kód:
-
http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Supernatural_Anime Koukám, že nějaké novinky tam vážně chystají. Už se těším. Jen škoda, že to bude tak zkrácené. Jako vždy u anime. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 22:46 | |
| Jůůůůůůůůů, díky za odkaz. Tak ono myslím, že i když je to v japonštině, nic tak převratnýho tam neříkali. A ani to, že se ten jazyk učím mi stejně nezajišťuje 100% srozumitelnost. Ale jo, ten pocit, že aspoň něco už konečně kontextově rozeznávám je fakt úspěch. No, nevypadá to špatně... fakt jsem zvědavá, jak bude vypadat celý produkt. Hmmm, tak to jsem zvědavá, jestli přijde den, kdy mě manga omrzí... mně přijde, že to momentálně mám jako povinnou součást studia a později to bude zase součást životního stylu. Asi je to se mnou beznadějný. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 22:58 | |
| chrys: no som si myslela, že bleach alebo death note tak bey bey karikatúry a koho so shippudenu??? (btw ja to už mám tak priebežne pozreté ) a gundam- prvá serka? inak ten mi ani nepripomínaj, ja som sa ešte stále cez ten koniec nepreniesla. tá show u mňa skončila samabel: no veru, ty sa tomu nevyhneš... za to u mňa tá hrozba straty záujmu je reálna... i keď ja myslím, že som aj tak už stratený prípad a ja som sa chytala tak akurát na mená ešte som tuším zachytila, to počkať a vďaka a to je asi všetko musím viacej pozerať anime | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 08.10.10 23:15 | |
| Madhouse, který na tom anime dělá má nějaké moc pěkné anime... teď jde spíš o to, který režisér a kdo přesně na tom dělá.
Maruyama, Masao jako Executive producer je celkem dobrá volba... Claymore není anime pro mě, ale vím, že jinak je docela oblíbené, pak jasně Death Note, Nana a XTV.... Režíséry co jsem se dívala neznám, no, snad tou spoluprácí uklohní něco zajímavého.
Plusem by mohlo být to, že těch 22 OVA má pokrýt ty první dvě série, takže děj by měl být svižný pěkně odsejpat.
Tak uvidíme... vysílají to v lednu, pak bude asi trvat, než se objeví raw... tady bych řekla, že to bude trvat o něco déle... no, nějaký výsledek s aj titulema by mohl být tak v březnu nejdřív... ale nevím, třeba budou akční a bude to dřív. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 09.10.10 12:58 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME 12.10.10 12:56 | |
| nikdy som si nemyslela, že sa dožijem toho, keď na animetaku nájdem sn ale stalo sa už je teda aj link na download traileru, kto by mal záujem, nech sa páči: - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=RE9PX82A | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural ako ANIME | |
| |
|
| |
| Supernatural ako ANIME | |
|