| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Anime a Manga 14.12.08 11:05 | |
| Nedá mi to nezaložiť túto tému potom, čo Samabel na meete úspešnene "nainfikovala" pár nových duší na animák s názvom "Vampire Knight" Samabel: FOREVER Vampire Knight ako anime, tak aj manga je furt "ongoing", to znamená, že človek zažije ešte dosť nervov, pokým sa dočká vždy novej časti. V prvej season sa preberala vec okolo upírov a ich súžití s ľuďmi, hlavne išlo o zoznamovanie sa so Zerom a Yuki a problémikom bola dáma s ostrými zúbkami Shizuka. V druhej season sa to už dosť všetko zamotalo tým, že sa začínajú odhaľovať veci, ktoré nám v prvej season vŕtali hlavou a čo je novým problémom, je tentokrát "gentleman" menom Rido. Treba poznamenať, že každý z upírov má nejakú super schopnosť ( a u niektorých jedincov je neskutočne sexi ) Manga je v príbehu samozrejme dosť popredu a poviem len - autor/ka sa krásne vybúrila v tom, koho tam všetko pozabíjala samozrejme tým myslím jedných z vedľajších hrdinov príbehu. Tento trailer poteší ako nadšencov Vk, tak aj nadšencov Twilight dúfam Vampire Knight - Twilight - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=gnPgGkfCfOM | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 14.12.08 13:22 | |
| Moc anime jsem neviděla, takže nemám s čím srovnávat, ale Vampire Knight se mi zdál dost slabý... Možná kdyby se víc soustředili i na jiné věci než že, Denní třída zbožňuje Noční třídu (ještě někdo se v tu chvíli styděl za to, že je holka? ) a Yuki nebyla tak pitomá, tak by mě to i chytlo. Ale takhle mě vůbec netáhne, abych si scháněla druhou serii. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 14.12.08 13:40 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 14.12.08 14:55 | |
| Lirael: Musím s tebou súhlasiť, že Yuuki mi prišla vždy neskutočne naivná. Ale nakoniec som sa zamerala na niečo iné a potom ma to pohltilo Zaujímavé je to všetko okolo tých upírov, ako ten ich Concil, pureblood vampires, schopnosti a celé také to.... no asi viete o čom hovorím, proste upíri Dion: Manga na torentoch určite niekde je, ale nakoľko sa v tývho veciach nevyznám, čítam si ju na tejto stránke: - kód:
-
http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/ Stiahnuté diely nemám ale na YT mám "subscribnutú" babu s nickom VampireKnightSeason2 , ktorá celkom rýchlo dáva nové diely na YT Ak nájdem niečo s podobnou tématikou, určite to sem dám, len posledným časom furt narážam na Cyber-mangy a ku podivu ma to tiež zaujalo (ako napríklad Neon Evangelion, Vexille 2007) ale zlatučká Cyber-manga aj s krásnou pointou je ChobitsChobits - Papercut - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=oXen38iPDho&feature=related | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 14.12.08 15:24 | |
| jééj vďaka za linky no aj cyber veci moc nemusím, takže to ma asi nechytí, ale tento vampire knight je fakt pecka. tiež sa mi ohromne páčia tie schopnosti a purebloods. yuuki mi nevadí. nemám ju nejako extra rada, ale myslím, že je v pohode. mňa aj tak najviac dostal torturing zera a samozrejme kaname. tí dvaja sú moji miláčikovia, ale v podstate väčšina tých upírov sú riadny sexoši. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 15.12.08 13:55 | |
| z VK už mám stiahnutú prvú sériu, ale bohužial musí počkať do stredy, kým dokončím seminárku no a potom sa na to vrhnem časti čo nám púšťala Samabel boli super, hneď sa mi to zapáčilo, tak sa teším na pokračovanie inak s anime nejaké skúsenosti nemám, len som párkrát zachytila Shaman king na Jetixe | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 15.12.08 14:00 | |
| Shaman King som ešte nevidela, sakra, shame on me.... Dion: Ono platí asi v tomto len jediné, že treba hľadať a človek niekedy aj úplnou náhodou nájde to, čo sa mu práve fest zapáči. Čo sa "supernatural" žánru týka, spomínam si, ako kamoška nemohla z "Elfen Lied" (mňa ale odradila tá grafika) Varovanie - OP obsahuje scény s nahotinkami, takže mládež pod 15, pls otočka a nekukať Elfen Lied OP (Raw) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=4MUFQnkGAco&feature=related Potom som počula, že super je aj "Death Note", čo zatiaľ po prečítaní pár chapters môžem povedať, že príbeh zaujme a celkovo tí EMO chalani tiež nemajú chybu Death Note Opening 1 - theWORLD - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=h5oXfs1wN6M Je ešte jedna vec, na ktorej som dlhú dobu fičala po Chobits a to je "Ouran High School Host Club". Spoločné s VK to má to, že je tam veľa postáv, hlavná je hrdinka, je to school-life a kopec humoru, ale sem-tam aj vážne veci. Je to taká oddychovka, by som povedala a poznámka pod čiarou, chalani majú tiež svoj šarm (moji favoriti boli Hikaru a Kaoru - hej, som úchláčka, ale psst) Ouran High School Host Club OP - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=6-UuSMVQJ5o&feature=related | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.12.08 14:59 | |
| tak ja toho shaman kinga teda odpurúčam. akože dlho to bolo jediné anime, ktoré sa mi páčilo. no a teraz to VK ďakujem krásne za tipy, cez prázdniny sa na to mrknem no a budem hľadať aj naďalej, tomu ver. dokonca som pozerala, že nejaké mangy majú aj v brlohu | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.12.08 17:26 | |
| To si mi pripomenula, že asi pred mesiacom som bola v meste a vošla som do predajne Svet knihy (alebo kníh?) a tam som našla posledné 2 kusy mangy s názvom " Upíří polibky - pokrevní příbuzní 1" od nemky Ellen Schreiber. Má to na starosti české vydavateľstvo ZonePress a samozrejme už je aj 4 pokračovanie, ale zaumienila som si, že za každú cenu si zoženiem tie zvyšné časti, ktoré na Slovensku neviem kde sú. Príbeh je samozrejme v češtine, postavičky majú super Gotic style a upíri sú naozaj sympoši, aj tí zlý Brloh má mangy, len neviem, či to nie sú väčšinou len tie Marvelovské komixy a hovorí tomu mangy, bo už aj s týmto klamom som sa u nich stretla, takže bacha | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.12.08 17:31 | |
| tak ja som shaman king videla a zdá sa mi ako celkom dobrý seriál,môj brat je dosť veľký "fanda-fanatik" do seriálu Naruto,ale počula som niečo aj o seriály Helsing vraj tiež z produkcie manga a je to o upírovy krátka ukážka helsing 13 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Q2tDc1T6y9g prvý seriál,ktorý som ja videla bol Dragonball Z a Gt | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 18.12.08 19:30 | |
| Tak ja sa tu verejne priznávam, že som sa totálne zabuchla do Vampire knight, ale fakt...už mám pozreté obe série a čakám na jedenásty diel...po pozretí myslím ôsmeho, mi sánka spadla až niekam na prvé poschodie...proste WAW....som si tie epky sťahovala jednu za druhou popri namiesto robení seminárok... Úplne zbožňujem Kanameho, to je taký feši... bože, ja tu hovorím o kreslenej postave..ale čo, prdieť na to, no nie? A inak za moju mániu akože môže Samabel, ktorá nám to na meete púšťala... Btw, znelka prvej série sa mi tak strašne páčila, no tá cigánsko-latino-neviem aká, čo je v druhej, je des... Btw 2, kedy má byť tretia séria? | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 18.12.08 21:08 | |
| | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.12.08 12:25 | |
| - SkreechTina napísal:
- Ale nakoniec som sa zamerala na niečo iné a potom ma to pohltilo
Zaujímavé je to všetko okolo tých upírov, ako ten ich Concil, pureblood vampires, schopnosti a celé také to.... no asi viete o čom hovorím, proste upíri Fakt, že tam bylo pár scén, kdy se mi zastavil a dech a říkala jsem si že je to sakra dobrý (třeba když na Yuki ve městě ve věži zautočí ten upír). Ale celkově se tam tak nějak nic nedělo. Vím, anime má jiný styl a tempo vyprávění, ale co je moc... IMO to má potenciál, ale bylo to na mně takový moc sladce holčičí Btw. koukáte tu někdo na Cowboy Bebop? Slyšela jsem, že to má být něco jako moje milovaná Firefly... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.12.08 14:41 | |
| Ešte by som rada hodila stránku na stiahnutie mangy, je ich tam aj o niečo viac ako v predchádzajúcom linku - kód:
-
http://realitylapse.com/pages/selectmanga.php Čo sa týka vašich nehynúcich otázok, možno bude asi aj 3 séria, ale to je také možno, bo ani manga ešte nie je zakončená, takže tak (to isté ako Host Club, alebo aj Perfect Girl Evolution) Silvia: Helsing je riadna brutalitka, niečo skoro ako Devil May Cry Devil May Cry Anime Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=gBLb8plLU1g len toto nie je o upíroch Ešte kedysi dávno, čo som ale nedopozerala, bolo Witch Hunter Robin Witch Hunter Robin OP - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=fS1-7CV_t1s | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.12.08 19:27 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.12.08 20:23 | |
| Bože, Tini, to ani nehovor, som si čítala spoilery na posledné dva diely a vraj to má skončiť otvorene, to neprežijem... Weronička, jasnačka, že máme, súhlasím, pri prvej sérii bola taká pekná a pri druhej taká divná, vôbec sa mi nepáči...bože, keď si spomeniem, ako nám Samabel pustila tú znelku cez mobil a my s Kristine sme kukali, že WTF.... - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/113515/vampire_knight-_futatsu_no_kodou_to_akai_tsumi.mp3 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.12.08 20:26 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.12.08 20:52 | |
| Nz.... Ak by ste ešte chceli, tuto je tá krásna pesnička, čo hrá na konci každého dielu v prvej sérke, mňa úplne dostala, taký ten jemný hlások a všetko "still you do not answer": - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/113521/kanon_wakeshima_-_still_doll6.mp3 a tá divná z druhej: - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/113522/vampire_knight_2_opening_-_rondo__on-off_.mp3 A ak by ste chceli záverečný song z druhej série, dajte vedieť, šupnem ju sem... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 22.12.08 12:49 | |
| Sarinka: ani sa nečudujem, že to skončí otvorene, to skoro každá anime ale je to teraz asi naozaj kvôli tomu, že aj manga je len v čase vývoja a potom, čo sa mi zdá, že nakoniec toho - Spoiler:
Rida zabije Zero a tak isto zabijú aj riaditeľa Cross-a (tá píííp čo pobehuje s tým vejárom) a potom bude veľký fight medzi Kuranom a Zerom Tak tedy podľa mangy, ak som dobre pochopila
Inak súhlasím, ten druhý OP song je trochu divný, ako chlapci zo skupiny ON OFF nespievajú zle, ale tak mohli to podať inak. Dosť sa mi páči EP song v tejto druhej série, je taký scary Ľudkovia, ja by som tak rada chcela hru VK, len do prčic, je to len JP Toto je už na hlavu, tak isto, ako ostatné hry z animákov sú dostupné len v JP alebo teda vo vybraných obchodoch v US, ja sa vážne nehrám Btw, ak by ste chceli aj z iných animákov hudbu, tak na tejto stránke po zaregistrovaní môžete sťahovať koľko len chcete - kód:
-
http://www.gendou.com/ EDIT: Umrela som blahom!!!!!!!!! - Spoiler:
ZeroxYuki HUG a potom KISS!
v mange samozrejme EDIT2: Mením to! Kriste, ten Zero je trúba na en-tú! Také zakončenie novej časti mangy, no ak to dajú ešte do season 2, baby, infarkt istý | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 23.12.08 13:36 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 23.12.08 20:08 | |
| fúúúha. no ja netuším ako vychádzajú diely, ale ešte bude jeden 29.12-ich času- v tejto druhej sérií a to je posledný z guilty-druhá serka. myslím, že nový diel je inak každý týždeň, tuším v pondelok, len pre nás je to utorok | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 23.12.08 20:59 | |
| Ja som videl iba 2 seria vynikajuceho anime Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/141098-kokaku-kidotai-stand-alone-complex/ | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Anime a Manga 23.12.08 22:50 | |
| Tak som si dvanásty diel len tak zbežne pozrela, bo akosi japončina nie je moja silná stránka a tá babenka tam na tom svojom channeli píše, že tentoraz budú anglické titulky neskôr kvôli Vianociam...jujda, kto to vydrží, že... Tini, ale ja mám taký dojem, že oni sa pri tejto anime nejako moc mangy nedržia, čo som čítala a dosť ľudí sa práve v komentároch k tomuto dvanástemu dielu rozčulovalo, že je to úplne iné ako manga.... Ohľadom toho druhého spoileru, keďže som yuukixkaname fan a nie zeki...tak nejako ehm.. ja proste dúfam a modlím sa, aby skončili oni dvaja spolu.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
|
| |
| Anime a Manga | |
|