| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 19.05.08 22:45 | |
| waaw...ten filmy Stay moze byt dobryy..teda aspon ten trailer je suprovy ... nooo veru Ewan je skvely herec ... je to proste "Bozsky Ewan" ... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 20.05.08 17:42 | |
| ak sa mam priznat...tak ja filmy hltam na kila...ale v poslednej dobe menej...nie je tolko casu.. | |
|
| |
ThomasCrown Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 39 Bydlisko : Between NR and TO Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Indy 22.05.08 21:09 | |
| A co takto novy Indiana Jones? Dnes som bol na nom v kine a je to jednoducho skvely film. Vobec nestratil zo svojho old times cara a Harrison na 80 vobec nevyzera:). Je to sice boys movie, ale aj druha polovicka si tam moze najst svoje. Vid. Shia LaBeouf:) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 22.05.08 21:19 | |
| |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 23.05.08 7:57 | |
| ja som vcera tiez bola na noveho indyho a musim povedat ze som ostala zarazena napriek tomu ze trilogiu doslova zeriem a videla som ju uz asi tisickrat, toto mi prislo akesi ine neviem ci len preto ze indy bol uz stary...... proste mi to nesedelo no. - Spoiler:
a v druhej polke ked mi doslo ze to myslia s tymi ufonmi uplne vazne tak som sa zacala
vlastne toto som robila pocas celeho filmu lebo vtip mu urcite nechybal a musim priznt ze mne sa pacili aj tie sviste indy sa zas nezaprel a hlasky boli skvele precop si ho nedonutila dokoncit skolu? samozrejme mutt ako henry jones III.a jeho cislo s cesanim sa shia bol skvely. len cate blanchet sa mi zdala trosku nevyrazna jaj a este som zabudla na tarzana a pohyblive piesky to "lano" a "prived pomoc" | |
|
| |
ThomasCrown Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 39 Bydlisko : Between NR and TO Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 23.05.08 13:07 | |
| Possible spoiler warning!
To mas pravdu, Indy bol vtipny ako nikdy. Hlavne sa mi pacila bitka v bare ala Pomada s J. Travoltom:) Ja by som nepovedal, ze mi tato cast prisla ina. Niekto moze namietat, ze to bolo prilis sci-fi, ale zase o com boli prve 3 casti? Hlavne o krestanstve-o Grale/Jezisovi, o Arche Zmluvy, takze preco nie aj takyto scenar. Mozno sa tam akurat viac jazdilo na autach a motorkach ako na konoch. Tot vsjo. Cate Blanchet mozno bola nevyrazna, ale jej ruska anglictina bola zasa vyrazna az az:) | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 23.05.08 14:43 | |
| no prave to ma zarazilo ako perfektne dokazala napodobnit rustinu ja som si vzdy mylsela ze to zvladaju iba nasi dabujuci herci samozrejme taki, kt. dabing aj za nieco stoji | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 29.05.08 21:41 | |
| Zo posledne odbobie som videl tieto filmy Indiana Jones 4-film ma vobec nesklamal . A podla mna sa navrat Indiana Jonsa uplne vydaril 21: Oko berie--prijmeny film. Dobra som sa pri nom bavil An American Crime- - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/227630-american-crime-an/
| |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 17.06.08 19:14 | |
| Nevím,jestli někdo četl knížky od Stephenie Meyerové ..... já zatím četla ten první díl Twilight (u nás vydáno pod názvem Stmívání No a dneska jsem zjistila,že podle tohodle prvního dílu už je i natočenej film....pokud se někdo chce kouknout na ofic.trailer...prosím Twilight teaser trailer OFFICIAL HD - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=xBvOhfL4mYw Jo a poznáváte hlavního hrdinu? ( je to Cedric Diggory z HP ) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Filmy 18.06.08 21:11 | |
| Bože, ja s tak teším na tento film: - kód:
-
http://www.pikosky.sk/2008/06/18/hancock-je-trochu-iny-superhrdina/#more-1694 Bravúrny Will Smith opäť v akcii... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 24.06.08 18:38 | |
| Mě v poslední době nejvíc zaujal film, kde hrajou Jackie Chan a Jet Li - The Forbidden Kingdom. Má to krásný příběh a skvěle vymyšlenej závěr. Trailer: - kód:
-
http://youtube.com/watch?v=e66Og0lOCcE | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Filmy 11.07.08 23:05 | |
| A mám čo v najbližšej dobe sťahovať... Minimálne polovica filmov ma zaujala, najviac asi: The Day the Earth Stood Still , The Curious Case of Benjamin Button, Madagascar: Escape to Africa, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, Wall•E a dokonca aj Akty X... - kód:
-
http://www.pikosky.sk/2008/07/05/co-nas-este-caka-v-kinach/#more-1741 Inak videli ste už niekto Bathory? Ja sa na to chystám do kina už len preto, že tam hrá moja obľúbená Anna Friel (Pushing Daisies)... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 12.07.08 19:26 | |
| mne sa strasne pacil film she is the man riadna komedia.... .. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 10:11 | |
| Včera som s family absolvovala Kung Fu Pandu a môžem povedať jediné - SUPER! Už dávno sa mi nestalo, aby som sa smiala jak pošahaná pomaly každých 10 minút a pri niektorých scénach mi až slzy vyhrkli, lebo mne prišla smiešna aj tá mimika postavičiek a celkovo, no pani vedľa mňa už mala pocit, že mi načisto šibe (síce ja som na ňu kukala, čo tam robí, lebo len pár krát sa zasmiala, som si myslela, že si asi pomýlila kinosálu ) Chytilo nás to všetkých za srdce, okrem bráchu, ktorý sa po pol hodine pýtal domov (ten malý zasran si neváži, že môže mať rozprávku na tak veľkej obrazovke ) akcie boli parádne, páčila sa mi tá dynamickosť súbojov. No čo dodať, Pixar sa zase predviedol so skvelým animákom, super obsadením hlasov (ale tie som si nevychutnala, bola som na SVK dabingu, ale plánujeme si kúpiť 100% DVD, takže sa teším), no proste SQELÉ | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 10:51 | |
| Áno, je to dobré lebo ja som myslela ,že nejaká blbosť tak sa na to pôjdem mrknúť a to s tým tvojim bratom,že chcel ísť domov tak ten môj zaspal pri Garfildovi a rodinka Úžasných tam išiel na záchod a už sa nevrátil takže tvoj brcho je na tom ešte dobre | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:23 | |
| O tej Pande som čítala samé dobré recenzie a veľmi sa teším, keď si to pozriem, stačil mi trailer a už som nemohla... Najskôr však chcem vidieť Bátoričku.. | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:27 | |
| Bathory odporucam naozaj vsetkym...Ten film bol fakt dobry... Jakubisko sa proste nezda... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:38 | |
| | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:39 | |
| nie, to pravda nie je...to ti kto nahovoril? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:45 | |
| Na kineme.sk to niekto potil a hneď sa mi to zdalo divné, to by im na to ľudia potom prdeli...ale o výkone Anne Friel som čítala samé chválospevy, tak sa teším... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:51 | |
| Teda ľudia, robíte tu chute na Báthory, no už aj ja uvažujem, že si ju asi pozrem....Len ja tak stále váham, lebo videla som ukážky a neviem....Ale zase Jakubysko vyslovene zlé filmy nemá Videli ste Nejasná správa o konci sveta 1 a 2? | |
|
| |
Lex Pocestný duch
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:53 | |
| Uputavka stoji za prd no film je naozaj velmi dobry... Teda aspon ja som jeho podaniu uveril...nudit som sa urcite nenudil | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 18:55 | |
| No key, dám na vaše slová Zase bude o zábavu postarané, keď sa tam dovalím aj s family | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 13.07.08 21:40 | |
| ejha, tak som teda rada, ze sa ti pacil film, Tini Kung Fu Panda ma fakt same dobre recenzie, ved po prvom otvaracom vikende bol na vrchu rebricka najnavstevovanejsich filmov a tusim, ze bol uspesnejsi nez Madagascar este sa teda tesim na Wanted, lebo ten tiez trha rekordy. ked moj PC nechce stahovat...hroza. Bathory mi kazdy ospevuje. aj ja sa na to chystam do kina. podla mna je to kvalita... myslim si, ze je to skvely film. tak ale uvidime | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 14.07.08 1:08 | |
| Takže nechcem vám kaziť debaty o Bathoryčke a o Pande ked ste sa tak pekne rozbehli. Na Bathoryčku sa teším určite to chcem vidieť a naozaj je super, že niektorí z vás to mali možnosť vidieť. Pokiaľ sa to dostane tu kde bývam tak bude aj pri tej rýchlosti Bathoryčka 2 Takže fuha možno si pomyslíte, že to je tak stare a ja o tom básnim až teraz ale dopozerala som Nezvratný osud a je pravdou že som to videla dnes prvý krát. Možno to bol osud, že až dnes ale fakt nechápem ved to má tuším už 8 rokov a ja som to nikdy nevidela . A kusok mi začína z toho preskakovať. Ale nie klud. Fuha velký dojem to na mňa urobilo celý dej filmu a nebolo mi hocikedy jedno. Ale inak do lietadla si asi nesadnem nikdy a to som ešte niekedy vyhlasovala že najlepšie je isť lietadlom. Niekomu sa može zdať že je to trápna Americká blbosť, vždy som o tom filme niečo počula a tak ale stále nechápem ako je možne že som to nevidela. Inak bola tu burka takže som to pozerala len - len vypadávala obraz na takých 30 sekund a vždy v rovnakom čase sa zapol teda vždy ked som urobila rovnaký pohyb od izby k druhej izby a naspäť , . Neznášam ked niečo vypadáva našťastie sa to potom ukludnilo. Pár dni mi potrvá kým ma prejde atmosfera toho čo som videla. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|