| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 21:43 | |
| Tak Harry Potter se mi líbil. Myslím, že to bylo důstojné zakončení série. Také jsem Rowlingovou za ten epilog proklínala. A do filmu bych ho taky nedala. Ale je pravda, že takhle jsem se už dlouho nepobavila Bylo to vážně úsměvné. Ale jako celek super To, že závěrečný díl rozdělili na dvě části, to bylo opravdu geniální. Protože jinak by z toho byla jen hrubá osnova, jako u předchozích filmů. Co dodat... snad jen... nejlepší hláška: "Bolí umírání?"... "Je rychlejší než usínání!" Omlouvám se, pokud jsem nedala přesný překlad, ale obsah jsem snad vystihla. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 21:46 | |
| Jak se na to tak dívám, tak bych ty svoje sepraný chlupiska taky měla dotáhnout do kina. Doufám, že to za ty peníze bude stát, jen by mě zajímalo, jak moc smutnej byl Snapův konec? | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 21:53 | |
| Snapeův konec byl na mě až příliš krátký a také bych brala více psychického torturingu Já prostě nikdy nemám dost | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 21:58 | |
| Jo, film je už tak dlouhý, myslím, že ještě minutku Snapimu věnovat mohli, ale šlo to... a třeba ty jeho vzpomínky... to bylo udělané moc hezky. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 22:01 | |
| No to jo. Fakt mi ho bylo líto. Všichni jsme si celou dobu mysleli, jaký to není dick a on přitom celou dobu Harryho chránil, i když ho nemusel | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 22:43 | |
| Samabel: To jméno mi ani nepřipomínej!!! Při vyslovení řvalo smíchy celé kino Mě bude spíš strašit Jinny Jako to její háro stálo za to Ale naštěstí tam byly i jiné momenty | |
|
| |
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 22:48 | |
| bohdy: Když jsem o tom přemýšlela, náhodou si myslím, že Ginny byla namaskovaná vážně jako starší dáma. Nejdřív mě ty vlasy taky vyděsily, ale teď musím říct, že na roli starší dámy náhodou dobré. To já se klátila spíš z Rona a toho jeho pupku v kostkaté košili. A ještě tu pózu, co nahodil. Zase Emma Watson vypadala pořád stejně jako v celém filmu, jen šaty na starší dámu... to si mohli dát trochu víc práce. A Malfoy... | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Filmy 16.07.11 22:57 | |
| Samabel: To máš vlastně pravdu. Ginny opravdu vypadala jako starší dáma. A na Hermioně jsem taky žádnou změnu neviděla. A k Ronovi, co dodat Ten vypadal fakt věrohodně Divím se, že se Hermiona za těch 19 let nepoohlédla po někom jiném | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 08.11.11 22:07 | |
| Rise of the Planet of the Apes- ked som prvykrat pocul o tomto filme , tak som si myslel, ze to bude zly film. No prave naopak je vyborny film. Je az neuveritelne ze Caesar je vytvoreny pomocov pc. Totiz vo filme vyzera uplne ako skutocni šimpanz. Az ma zamrazilo ked po prvy krat vo filme prehovoril . Ci ako si ziskaval respekt medzi ostatnymi opicami. Uz teraz sa tesim na pokracovanie.
Videl som aj posledny diel Harry Pottera. Film sa mi pacil.Len tam nemuseli davat zaverecnu sceny ktora sa odhrava o 19 rokov neskor. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Filmy 10.01.12 19:07 | |
| Tak jsem si svoji starou kostru vytáhla o víkendu se sestrou do kina na Sherlocka.
"Sherlock Holmes: A Game of Shadows"
Kdo viděl jedničku a byl spokojen, dvojku si nechte na doma. Jednoduše takové slabé zklamání, děj byl příliš roztahaný a celkem plytký jak můj talíř od oběda. Čím to může být, pivem určitě ne. První díl přinesl něco nového, zvláštní bylo použití slow down action, sic s podobným bullet time došel Matrix, ale Sherlocka to vrhlo do onoho správného pochmurného ladění. Be gentle Watson je nahrazeno slashovými scénkami ve vlaku. Ano, Downey převlečený za ženštinu a na něj se sápající Law - k nezaplacení. A co teprve onen konečný společný valčík...
Když jedničce pěkných 70%, tak dvojce za slash scénky 50%.
Add. Moriarty nic moc. To způsobuje bourání seriálového Sherlocka z BBC do děje.
| |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Filmy 10.01.12 19:14 | |
| Panthera: Tak po Tvé recenzi jsem se definitivně rozhodla počkat si na Sharlocka, vidím, že není kam spěchat... pak si ho zdarma stáhnu doma a nebudu vrážet drahé prachy za lístek do kina | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: War Horse 02.02.12 21:52 | |
| "War Horse" 2011 Další počin důchodce Spielberga, ze kterého jsem měla v počátku poněkud smíšené pocity. Čekala jsem originální dílko, ale a ač to chvílemi silně připomínalo "Black Beauty" 1994, zejména scénou umírající koňské kamarádky a šťastného návratu domů, bylo to kupodivu opravdu pěkné. Příběh chlapce dospívajícího v muže na pozadí první světové války a jeho koně, kterého mu armáda zabaví, aby se s ním mohl na konci srdceryvně setkat. Intermezzo doplňuje cesta koně Joeyho od jednoho "majitele" k dalšímu, aby nakonec skončil téměř tragicky. (scéna s ostnatými dráty v linii anglických a německých zákopů - fuj) Tedy nezbývá mi, než dojemný příběh Joeyho a Alberta směle doporučit. Hlavní hrdina je poněkud tuctový - Jeremy Irwine, ale na toho koně se koukat dá. Tedy pokud navíc prahnete po dusotu kopyt ve 3D zvukovém provedení, určitě to bude za návštěvu kina stát. - kód:
-
http://www.imdb.com/title/tt1568911/ "War Horse"V kinech od 23.2.2012. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|