|
| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters | |
Autor | Správa |
---|
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 30.11.08 15:31 | |
| | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 30.11.08 16:50 | |
| helou lidičky! už som tu dlhší čas nepísala, ale filmíky som pozerala. no nechcem sa tu rozplývať alebo nervovať nad tým, čo som to vlastne videla, lebo by som znova napísala celý román, heh , no chcem len povedať, že minulý týždeň som to akosi nevydržala a pustila som sa do čítania Súmraku a totálne ma to pohltilo. no mali ste ma pri čítaní vidieť, humor pozorovať. no hej je to little bit ale keďže to bolo také dobré, tak som neodolala tomu, aby som si pozrela aj film. no jasné že kvalita bola pekne shitná, keďže kinorip je kinorip, ale vážne by som to nevydržala do januára. čo už :shame: . čo teda k filmu dodať? ani táto režisérka nebola výnimkou a film nepredčil knihu, ale bolo tam zopár milých scén a tak, predstaviteľ Edwarda bol na a a ešte . no boli tam aj vynechané pasáže z knihy, dej bol zhustení, akcia šla rýchlo dopredu, vynechané niektoré postavy a tak podobne. ale dalo sa to zniesť. aj keď... môj úsudok a názor na tento film je jemne zastretí mojím veľkým nadšení z knižnej predlohy, takže tak. no a keďže ani kvalita videa nebola bohvie aká, tak ešte si tento film plánujem pozrieť ešte raz, tento krát v kine, keďže nemám doma obrazovku rozmerov 2x2 obývacie steny na sebe a vedľa seba. a možno ten zážitok bude lepší a už tento krát nebudem striehnuť na to kedy spoznám na obrazovke prečítanú pasáž. len ešte musím niekoho zohnať do partie na návštevu kina, lebo som zatiaľ len sama (takže kto sa hlási ) inak odporúčam netešiť sa len na film ale aj na tú úchvatnú knihu (kto ju nemá, nech okamžite upaľuje si ju kúpiť ) ehm tak ja len toľko. | |
| | | lentilka Winchester
| Predmet: Re: Filmy 06.12.08 16:57 | |
| ja som ohromný fanúšik x man, mám tú trilógiu strašne rada a teraz príde do kín film Wolwerin toho mám z nich najradšej tak sem hodím promo je strašne nekvalitné ale ja sa z neho hrozne teším sú tam aj dve promo fotky. promo Wolverin - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=1kgHjmmHeOI promo fotky wolverin - kód:
-
http://spoilertv-movies.blogspot.com/2008/12/wolverine-two-more-promo-pics.html | |
| | | Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Filmy 16.12.08 20:24 | |
| wolverine na toho sa aj ja tesim ako mala! ja som akoze uplne maniak na comiksy a x-men su proste love! inak vcera som aj pozrela twilight abol fakt... pre toho kto necital tak snad aj vynikajuci, ale ja by som skorej povedala ze dobry, niektore veci sa mi zdali nedotiahnute do konca...(a kvoli zlej kvalite ripu som si ani neuzila ako edward svetielkoval:( ) trochu mi tam chybalo viac alice a o jasperovych schopnostiach ani slova... ale pacilo sa mi napriklad ako v niektorych pasazach parafrazoval knihu... a bella bola fakt dobra, to ite charlie a ich spolocne sceny | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Filmy 27.12.08 3:32 | |
| Tak nedá mi to a tiež sa musím vyjadriť k TwilightDočítala som knihu a hneď som si pustila film a WTF? Seriously? Horšie spracovanú knihu do filmovej podoby som nevidela. Edward mi pripomínal skôr Jokera (bohužial nie hereckým výkonom) alebo ufňukaného strihorukého Edwarda. Sebavedomý, charizmatický upír ako v knihe ani náhodou. Medzi ním a Bellou absolútne žiadna chémia. Absolútne. Som rada že som na to nešla do kina a výbuchy smiechu nad trápnosťou som prežila doma. Toto bolo fakt sklamanie. A pritom kniha je fakt dobrá. Dalo sa to vážne natočiť aj ako dobrý film ale toto?? V knihe dobrá napínavá časť ako - Spoiler:
Bella, Alice a Jasper utekajú a schovávajú sa pred Jamesom v moteli je fakt napínavá ale v vo filme skoro vynechaná.
Všetko bolo hrozné rýchle a nudné...Toto bolo fakt utrpenie...Jediný kto sa mi vo filme páčil bol Edwardov "tatko" a aj Bella chvíľkami ušla, ale Edward? To som mala pocit že som si stiahla paródiu na Twilight. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| | | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Filmy 27.12.08 16:36 | |
| Anwiel tiež som rada že nie som sama komu sa to nepáčilo...koniec som tiež nedopozerala to sa nedalo... - citácia :
- úprimne som čakala niečo oveľa horšie
ja som zas úprimne nečakala že to bude až také zlé - citácia :
- edward sa mi celkom páčil. hoci robert nie je práve môj typ, ale aj tak sa mi ako edward páčil.
Toto bolo z celého filmu pre mňa najväčšie sklamanie... Ja som sa fakt bola pozrieť či nemám stiahnutú párodiu. To ako sa skoro rozplakal keď Bellu zachránili pred tými čo ju otravovali bolo niečo neskutočné. A myslela som že na začiatku v triede ju chcel zabiť a nie ogrcať. Proste mu ta úloha vôbec nesadla. Ale Robert je celkom v pohode len ako Edward je otrasný. A tiež v knihe majú byť krásne bledý a nie potretý kriedou že vyzerajú ako klauni. Tento filmový rok by som zhodnotila takto: Najlepší film: Dark Knight Najlepšia filmová rola: Joker Najhoršia filmová rola: Edward Cullen edit/ Dnešné pikošky: A začnem to celé Robertom Pattinsonom, ktorý je teraz keď hral v tom idiotskom filme o upíroch pre emo predplatiteľov Brava (existuje to ešte? čo teraz číta mládež dneška?) a neskutočne mi lezie na nervy, pretože na každej fotke vyzerá ako homeless vyhúlený opičiak, ktorému mám chuť dať tri pecky na tvár. Učeš sa ty galgan! A zakasaj si tu košeľu! Stoj rovno! Tá dnešná mládež… - kód:
-
http://www.pikosky.sk/Images/Kazdodenne_celebrity/2008-12-27/Robert-Pattinson_h10.jpg - kód:
-
http://www.pikosky.sk/Images/Kazdodenne_celebrity/2008-12-27/Robert-Pattinson_h16.jpg | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 05.01.09 4:51 | |
| Veľmi rada by som spomenula film " Izba s vyhliadkou", čo pred chvíľou skončil na Mare, a akože, toto bolo niečo pre mňa Hrali tam veľmi známi britskí herci, ako napríklad McGonagalová a Bellatrix z HP (mená herečiek neviem, pardon ), ale bolo tam aj pár amerických hercov. Príbeh bol možno pre niekoho neskutočne naivný a hlúpi, nakoľko sa to odohrávalo v čase tej veškerej britskej noblesy, kedy sa nosili povinne šaty a klobúčiky a hlavne - bol tam ten rešpekt voči partnerovi (to je teraz jedno, či žena alebo muž) koniec by ste vedeli predpovedať už od začiatku, a určite by ste sa ani nemýlili, ale čo tam bolo zaujímavé, bol ten nevtieraný humor a celé to prostredie, ktoré dodávalo príbehu určitý druh čara, ak môžem tak povedať. Ale môj názor je v tomto celkom neobjektívny, nakoľko Anglicko milujem, hlavne tie odľahlé vesničky na kraji mesta a tie rozkošné domčeky s bráničkami....no dobre, už končím Len na koniec, je to taká oddychovka, a aj svojim spôsobom veľmi poučná v tom, že ak momentálne máte "bordel" vo vlastných citoch, po tomto máte mierne jasno | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 05.01.09 10:27 | |
| cleo k tym pikoskam...fuha... nooooo...co dodat, mas isto pravdu, ale ja mam sice Roberta rada, hoci niekedy mam z neho pocit, ze je to typicky bad guy a nieco istotne fetuje...pripomina mi Petea Dohertyho inak, mne sa pacil v roku 2008 nielen filmi The Dark Knight (sice som ho nikdy cely nevidela, iba Heathove sceny viem naspamat) ale medzi moje srdcovky patri Wanted...podla mna skvely film, je to akcne, je to proste dobre... (nielen preto, ze tam hra Angelina ) | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Filmy 05.01.09 20:42 | |
| faith Akurát som písala dion že určite na niečom ide lebo na každej fotke čo ma na imdb vyzerá jak zhúleny... a Dark Knight sa mi veľmi páčil aj prvý batman bol dobrý.... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 06.01.09 13:57 | |
| tak mne sa práve robert nepáči neviem, ale na interviách mi príde nejaký divný no edward bol podľa mňa v pohode ja už neviem... prvýkrát keď som ho videla v scéne z filmu sa mi nepáčil, potom v trailery áno, nakoniec vo filme si ma získal a potom, ako som pozrela jeho fotky a interviá, tak ma sklamal. proste roberta nemusím, ale film sa mi páčil a v podstate aj edward. podľa mňa tam mal dobré scény a zahral to celkom ok. ja som ale bola šokovaná z rosalie. videla som fotku tej herečky naozaj a akože wow. fakt sexica.... ale v tom filme ju dosť dohabali... dark knight- akože nie je o čom. ten film milujem rovnako aj prvého batmana. christian bale je jeden z mojich celkom obľúbených hercov a videla som s ním dosť vecí, takže ako batmana ho tiež milujem, no a heath... to akože no comment. bol to jeden z mojich NAJ hercov a dlho som sa premáhala kým som si ten film dokázala pozrieť bez toho, aby som sa bála, že ma to zlomí, no nakoniec som to pozrela a hoci som na konci revala zase, že už tu heath nie je, myslím, že ako joker nemal chybu. to bolo niečo úžasné.... fakt brilantný výkon. celý film si ma v podstate získal. | |
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 06.01.09 21:55 | |
| no tak o tom, či je najhoršia rola práve Edward Cullen, by som trochu porozmýšľala, lebo tento rok som videla aj horšie veci. fakt a vážne. smrteľne. oproti tomu bol Robert ešte obstojný. tento titul by som skôr udelila Wilémovi a Jarmile z Mája lebo to sa nedalo. to bola katastrofa. Karel Hýnek Mácha by sa musel v hrobe obracať, keby tú adaptáciu videl. a ďalšie katastrofa má meno Hellboy II: The Golden Army. to sa už ani nedalo nad tým rozčuľovať, ja som sa musela na tom len smiať. totálne trápne komické. drahý Hellboy, čo sa mi v jednotke páčil, tak v dvojke stratil všetok svoj humor, absolútne. to už bola skôr prehliadka: Aha pozri ako to vieme s počítačovou animáciou plus k tomu všetkému tie akrobatické kúsky na konci, kde som sa cítila ako na dajakej gymnastickej olympiáde. ale zas nebudem tak krivdiť, Hellboy spravil až jeden vtip, čo stál za to (keď narážal na prízvuk svojho nového kolegu). no jop, drahý Guillermo, čo si to len urobil?! ty, čo máš na konte také dobré filmy!!! inak som videla ešte Mirrors. úprimne celkom dobrý nápad, ale čo vám ja viem... no hneď prvá scéna, kde sa ten týpek odpravil mi bola ohromne smiešna, tak ja neviem. neuchvátilo ma to. celkom dobrý je film Righteous Kill s prekvapivým koncom, heh, prekvapil aj mňa, hádala som niekoho iného. Transporter 3bol tiež celkom fajn, no len opakovať ten istý príbeh už tretí krát,aj keď s obmenou, trochu nudí. keď som si pozrela trailer k filmu Max Payne som si myslela, že to bude čosi také ako supernatural, ale zostala som celkom vyvalená, že je to tak nie je. ale dobre si poradili s tými obludami heh. (a myslím, že si tam zahrala v jednej scéne aj Rýchlonôžka z Heroes) ďalší dobrý film bol aj Shooter, ktorý som tiež videla, a tiež tam hral Mark Wahlberg. o atentáte, zrade a pomste a tak, ale má to spád a nenudí. dobrá romantická komédia bola Definitely, Maybe to sa dalo. najviac sa mi tam páčil zúfalý výkrik hlavného hrdinu (povedal ho asi dvakrát, ale stál za to): What I am doing here?!?!?! potom také priemerné komédie ako 27 Dresses a Knocked Up. také skôr na oddych, ale nic-moc. potom som si pozrela We Own the Night. vcelku ušiel, len sa to akosi ťahalo. neviem, chýbala mi tam dynamika. ale ozaj dobrý film je Wristcutters a Love Story už sám názov napovedá o kom je a začína sa paradoxne samovraždou hlavného hrdinu a odohráva sa na mieste, kam sa dostanete, keď spáchate samovraždu. fakt stojí za to si ho pozrieť. videla som aj The Fountain ale ako povedal brat, je to dosť metaforické, a pravdupovediac sa mne tam vadila tá guľa a to v nej, ale inak fajn. no ale aj Woody Allen spravil super komédiu. zase takú svojskú, ale predsa. tento krát ale ušiel z New Yorku to da London. Scoop je celkom vtipná detektívka s Hughom Jackmanom a Scarlett Johansson. zato ale (aj) mistr Guy Ritchie sa sekol. teda skôr poriadne uťal, keď sa pustil do filmu Revolver. ako sú jeho filmy Podfu(c)k a Zbaľ prachy a vypadni dobré, tak toto je zléééééééééé. tamtie príbehy mám rada, lebo majú super rozuzlenie, ale tu sa milý Guy pustil v závere do analýzy psychického stavu hlavého hrdinu a dopadlo to zléééééééééé. ale hádam jeho ďalší film menom RockenRolla bude dobrý, ak nie aj super dobrý (videla som dokument z natáčania a trailer). no a Smrtonosná pasca 4 Live Free Or Die Hard 4 sa tiež dala prežiť, aj keď to miestami bolo dosť prehnané. a John MacClane zase aspoň 4x krát unikne smrti a zloduchovia si po všetkých štyroch razoch myslia, že ho zlikvidovali. že sa ešte nepoučili, že on je nezničiteľný . ďalší super film, čo odporúčam je Identity. ozaj dobre psycho a celý čas bude hľadať vraha, ako ja a aj budete vedieť, kto to môže byť, ale aj tak vás to nakoniec poriadne prekvapí. no a konečne americká komédia, ktorá vypustila, ten svoj prihlúpli prázdny neinteligentný humor a spáchal sa film Chaos Theory. naozaj sa to dá pozerať a zasmiať sa na tom. a hlavne ak si hlavnú úlohu zahral sladko vyzerajúci (s takým vypracovaným telom, že nad jeho fotkami - a vo filme si to tvorcovia odpustili) Ryan Reynolds. a to podotýkam, že tak mu trochu mierne dosť švihlo a správal sa ako ozajstný psychopat. takže odporúčam. no a nedávno som si pozrela aj taký právnicky film, ktorý tiež nie je na zahodenie. volá sa Fracture s Anthony Hoppkinsom a ten tiež hviezdil. zahral si ohrdnutého a oklamaného manžela, čo sa rozhodol vziať to celé do svojich rúk a pomstiť sa dosť rafinovane (hrá tam len tak BTW aj Billy Burke a.k.a. Bellin otec Charlie Swan ) no oops trochu som sa rozpísala. tak ale stihla som "ošidit" dosť filmov, ako niekedy keď sa rozplývam nad dvoma filmami v rovnako dlhom príspevku . tak dúfam, že som niekomu pomohla pri výbere a rozmýšľaní čím/akým filmom si spríjemniť večer. ak ste to dočítali až sem, tak gratulujem a keď zas na niečo narazím, tak dám vedieť. zatiaľ prajem veľa dobrých filmových zážitkov, heh. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 09.01.09 15:23 | |
| Ja som naposledy videl vynikajuci film Angel HeartPribech sa odohrava v Amerike roku 1955. Sukromneho dektiva Harry Angel dostane pracu najst Johnyho Favoritea ,ktoreho nikto 12 rokov nevidel Tu pracu dostane od Louis Cyphre. Postupne zacnu umierat svedkovia. A Louis Cyphre ma jedno tajomstvo . - Spoiler:
On je v skutocnosti Lucifer
Louis Cyphre si zahral herec Robert De Niro Harry Angel si zahral Mickey Rourke - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/7109-angel-heart/ | |
| Predmet: Re: Filmy 11.01.09 13:30 | |
| neviem, kde ste sa už o tom bavili, ale tak hodím to sem. ani neviem teda či to už viete, tak ale pre ostatných... no kvalitnejšej verzie filmu Súmrak (ako kamerový RIP) sa dočkáme až, predpokladám tak v apríli. oficiálne DVD vychádza 21. marca, takže v tom apríli by mali byť už aj DVDrip a aj titulky. tak ja len toľko, taká small inforantion do éteru... | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 12.01.09 19:09 | |
| cozeee???.. nikita to az tak neskoro?? ....veelka vdaka za info. ..ja som sa uz tesila...ze tak koncom aprila mono v polek februara hadam bude..a. to az tak neskoro.... | |
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 12.01.09 22:03 | |
| ono sa to objaví aj skôr niečo kvalitné, žiadne strachy cleo mi písala, že najskôr asi vyjde niečo kvalitné od rusov, to ja už neviem, ale ripy budú určite aj pred oficiálnym zverejnením dvdčiek. teda aspoň väčšinou to tak býva. no a čo už, na dobré veci sa oplatí čakať | |
| Predmet: Re: Filmy 13.01.09 1:18 | |
| teda neviem, či sa o také veci zaujímate alebo nie. ja by som na to skoro aj zabudla, teda zmieniť sa o tom. dnes/včera či kedy sa odovzdávali Zlaté Glóbusy. minulý rok to kvôli stávke scenáristov rýchlo odbili strohým vyhlásením víťazov, bez všetkej tej slávy a tak. tento rok to už bola zvyčajná paráda a tak. osobne veľmi tých víťazov a víťazné filmy a seriály nepoznám, teda len pár, no chcela som vám len povedať, že... najlepší herec vo vedľajšej filmovej úlohe sa stal in memoria HEATH LEDGER ako Joker v Dark Knight tak je len toľko, že hodím do pléna dôvod na oslavu...
Naposledy upravil nikita dňa 23.01.09 9:04, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 13.01.09 20:44 | |
| Mňa to už potešilo, ked som si to včera čítala. Mňa len napadla jedna vec, k tomu, je super, že to vyhral, aj som si myslela, že získa toto ocenenie, len je smutné, že to človek získava, už ked je nie medzi živými. | |
| Predmet: Re: Filmy 13.01.09 20:52 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 13.01.09 21:56 | |
| | |
| Predmet: Re: Filmy 15.01.09 18:57 | |
| tak vrátila som sa práve z kina, bola som na twilighte a to bola kvalitka a ten zvuk!!!!! proste nádhera. edward v takom rozlíšení, no ja som bola v 7 nebi strašne som si to užila aj s kamoškami a film sa celkovo veľmi páčil, takže | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | lentilka Winchester
| Predmet: Re: Filmy 15.01.09 21:45 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
| | | | Filmy | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |