| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 17:35 | |
| | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 17:50 | |
| gambit? to je ktorý? x-men som nevidela už poriadne dlho a tak som zabudla detaily | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 17:51 | |
| ow gambit bol aj moje obľúbená postava a na wolverine sa straaaaaašne moc teším. kriste už aby to tu bolo hugh jackman forever! kaja666: ten s tými kartami | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 17:52 | |
| | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 17:55 | |
| teraz som si už spomenula...a premiéra má byť 30.apríla? dobre som si zapamätala? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Filmy 12.03.09 19:29 | |
| - dion-fortune napísal:
- má tam pár super pohľadov. inak som bola prekvapená ericom ako vyzerá ale tak dobrý bol...
my sme napocitali presne 5 super scen, kde vyzeral adorable - ked sa predstavil Belle, v lese pod stromami, ked prsalo (milujem zmoknutych chlapov.. ), ked bola Bella na navsteve - pohlady na Rose a Alice (to som skoro umrela z toho xichtiku), ked v skole vystupuje z Volvicka a otvara Belle dvere (omg, to som skoro umrela v tom kine ten jeho smile) a ked sa predstavuje charliemu - ten prizmureny pohlad, ako mu cita myslienky.. :D:D ja som ten film videla uz asi 35x (a to neprehanam), 2x kino, zvysok vsetky mozne verzie z netu, naposledy uzasna axxo.. tesim na DVD, bude 36 - 40x.. | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Filmy 13.03.09 22:22 | |
| Myslím si, že asi malou roli v tom Heathova smrt sehrát mohla, ale i tak si to podle mě zasloužil především za herecký výkon. Gratulace. Ad Twilight: Recenze na film mě nijak nezaujala, takže nejspíš na film ani nepůjdu. Podobné jsem to měla i s Eragonem (film) a dobře jsem udělala. Ad Wolverine: Tu postavu jsem v X-Menech měla nejradši a Hugh Jackman je skvělý, takže na to nejspíš půjdu. Ještě jsem pořád nedokoukala Fontánu, kde taky hraje, a docela bych ráda viděla Austrálii, kde hraje s Nicole Kidman. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 13.03.09 23:04 | |
| Twilight je asi miliónkrát lepší ako eragon, ten bol čistý prepadák. twilight je popri ňom hodný oscara. Fay: no pozerám, že zarytý fan dobré scény ste vybrali mne sa tam ešte páčila tá kde ju zachránil pred tou dodávkou, tak tam ako sa na ňu pozrel inak hugh jackman je jeden z mojich naj hercov fontánu som videla a páčila sa mi strašne moc hugh tam bol skvelý! | |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 0:11 | |
| dion: Nemám možnost srovnávat, viděla jsem jen jeden. Já jsem Fontánu nedokoukala, protože to byl přece jen hodně filozoficky/psychologicky zaměřený film a já byla hodně hodně unavená, když jsem se na to dívala, takže jsem se nakonec rozhodla, že to nechám na jindy. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 0:27 | |
| ja som ju videla si 5krát a strašne sa mi páči aj knihu som prečítala proste takéto veci mám rada, keď idú do hĺbky... proste musíš sa aj zamýšľať a nie len filmy o ničom. ale hugh má celkovo super filmy. van helsinga milujem aj kate and leopold. x-men ani nehovorím. prestige je jeden z mojich obľúbených filmov. proste hugh a christian a totálne som nečakala ten koniec, taký aký bol a aj swordfish sa mi páčil potom už neviem či som s ním ešte niečo videla | |
|
| |
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 1:14 | |
| dion: O knize jsem nevěděla. To ano, ale těžko se zamýšlí, když jsi utahaná jak kotě. To začneš hloubat tak hluboce, že se z toho hloubání probereš až druhý den ráno. Prestige jsem zatím taky neviděla. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 1:38 | |
| no jasné ak si unavený, tak jasné, že fontána nie je vhodný výber filmu cleo: ja prestige milujem bola som na tom na premiere v kine a mám aj dvd doma a videla som ten film aspoň 20krát | |
|
| |
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 1:56 | |
| cleo a dion: Takže byste mi ho doporučily? dion: No, to fakt ne. Já jsem si málem musela dát do očí sirky, a stejně jsem to pak vzdala. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 8:30 | |
| jj, Prestige odporucam aj ja, uzasny film | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 14.03.09 9:39 | |
| totálne, prestige bol super ja stále nemôžem z toho konca. proste celý film pozeráte a na konci zistíte, že ste sa celú dobu pozerali zle proste fakt ma to dostalo. asi si to dnes pozriem zas | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 21.03.09 13:44 | |
| Aj mne sa velmi pacil film Prestige | |
|
| |
| Predmet: Re: Filmy 22.03.09 1:08 | |
| Fay, dion a Hiro: Tak díky, už jsem si tenhle film stejně plánovala, tak určitě někdy zkouknu. dion: Něco jako Šestý smysl? | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 23.03.09 13:14 | |
| Tak dnes som videl film Marley & Me. A tetno film je perfekny. Nikdy som neveril ,ze sa mi bude pacit rodiny film ,kde vystupuje . Zaver je velmi smutny. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Filmy 23.03.09 18:42 | |
| No Hiro666 tewn film chchem moc vidiet a ked vravis ze je dobra tak si to urcite mrknem No ja som vcera pozrela jednu bohovsk komediu. Vola sa Ten najväčí (org. názov Big Stan) Je to o realitnom podvodníkovi ktorého chytia pošlú do basy. Lenže dostane pol roka aby sa pripravil na väzenie. Zaq tren to cas stretava roznych tipkov ktori mu vravia co sa bude s nim diat vo väzeni. Preto sa zacne ucit sebaobranu. Ked konecne dojde do basy zacina dost velka sranda. Vrele odporucam ja som sa smiala od zaciatku az po koniec. Big Stana tam hra Rob Schenider (Deauce bigalow dobry stripter 1,2,....) No a fanusikovia Twilight hra tam Jasper (Jackson Rathbone) aj ked no vsdak uvidite samy chudak | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Filmy 23.03.09 19:04 | |
| Marley and me som videla aj ja a je to super. Čítala som aj knihu a aj keď kniha bola samozrejme lepšia, film bol tiež super. Knihu som ledva dočítala jak som pri tom revala a film som tiež musela pri konci vypnúť. A môj "Marley", pozeral so mnou, sú jak cez kopirák. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Filmy 24.03.09 19:55 | |
| Tak dnes som si pozrel film Eden Lake - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/246283-eden-lake/ Film sa mi pacil. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 24.03.09 21:05 | |
| ja som konečne pozrela dobrý will hunting . díki janka ten film bol totálne super. matt damon a ben affleck, no proste krása navyše to malo super myšlienku a ja som ten film proste žrala od začiatku do konca. potom sme dnes v škole pozerali start to ten alebo tak nejako sa to volalo a je to o chalanovi, ktorý chce vedieť všetko a dostane sa na hardward, kde sa prihlási do takej súťaže ... no proste je to celkom haluz. nejako extra ma to nenadchlo, ale dalo sa no a videla som aj butterfly effect a to je pecka pozrela som si to na odporúčanie od kamošky a akože wow ten film bol fakt riadne dobrý. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Filmy 24.03.09 21:07 | |
| butterfly effect je aj podla mna tiez dobry film. Tento film som videl trikrat a vzdy sa mi pacil . Inac je aj dvojka butterfly effect . Ale ta je ovela horsia ako jednotka. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Filmy 24.03.09 21:09 | |
| fakt? o dvojke som nevedela uvidím možno pozriem, ale jednotka bola dobré psycho. ako ten začiatok no ty kokso | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|