|
| Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
|
+26SkreechTina kattie Husitka Ellen wiktoriano Anwiel Ewis Dzowika4 calla Faith Kacena222 Fazulina Soniq CrazyD Kaja bookika Sarinka Kristine dantík Madlen Silvia dion-fortune Samabel janka410 SNlois Chrystelle 30 posters | |
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 13.01.08 19:28 | |
| hmm to máš vlastně pravdu mě by to asi taky hodně štvalo kdyby to bylo skutečností...ale tak ty oči bych tam chtěla a chci už aby sam řekl Deanovi o YED...já to prostě chci aby mu to řekl..sakra řekni mu to...to je nespravedlivý...doufám že v dalším díle bude zase takový rozhovor..ptže ty já fakt miluju....ty srdcovky..hltám je jedním dechem......i když máš pravdu 20 let starý tajemství at raděj nemaj..nene | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 13.01.08 19:36 | |
| No přesně, já taky ty jejich rozhovory (hádky) miluju. :oops: A každý díl si přeji, aby mu konečně o tom tajemství Sam řekl. Nevím, proč to před Deanem tají...jestli mu jen nechce přidělávat starosti, když už mu zbývá tak málo času.... Možná si myslí, že se s tím dokáže vypořádat sám nebo chce napřed aspoň zjistit víc informací...i tak mám tušení, že dobrovolně to Deanovi asi hned tak neřekne. A to mě teda strašně dere, protože já nechci, aby měli před sebou tajnosti! Já chci, aby se dělili o všechny starosti a řešili je spolu, protože tohle nedělá nikdy dobrotu, když si nazvájem lžou. A Dean jak navíc většinu věcí drží v sobě, o to víc ho to ubíjí. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 13.01.08 20:43 | |
| já si myslím, že Dean v sobě právě ty tajemství dusí, protože nechce sammymu přidělávat starosti a prostě si asi myslí, že když on sám se s tím spatně vypořádává, tak sam tím projít nemusí....... já mám právě ráda ten pocit, že ohledně té matky a obviňování se je tam něco víc a ráda bych, abychom se něco thrilling dozvědě¨li...i když my se dozvídáme něco pořád, i když ne vždycky to, co čekáme nebo tak | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 13.01.08 20:54 | |
| No to máš pravdu Samabel. Vždycky se něco nového dovíme a většinou je to to,co vůběc nečekáme že by jsme se dovědět mohli a to co si myslíme že se dovíme, tak se to bohužel zrovna v ten okamžik nedovíme Ježííš co jsem tohle napsala za větu Ale tak snad¨mě chápete. Já taky nemám vůbec ráda tajemství když kluci mezi sebou mají No a tak bych byla ráda, aby Sammy Deanovi řekl o tom,co tu noc se stalo,co viděl , to o mámě. No a zase Dean by mohl říct Sammymu co on má za tajemství,že mu ty oči krvácely (i když asi víc než Sama to ted zajímá nás,že? ) | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.01.08 16:33 | |
| no ja suhlasim s tym, ze ked maju tajomstva, tak sa mi to velmi nepaci, lebo to vyzera ako by si navzajom nedoverovali, ale trufam si povedat, ze ich uz pozname dost dobre na to, aby sme si uvedomili, ze to robia prave preto, ze im zalezi na to druhom. co sa tyka samovho tajomstva a toho preco to taji pred deanom, tak myslim, ze na to ma viac dovodov. myslim, ze to o matke mu nepovedal, lebo ho nechce este viac trapit a znepokojovat. dean sa teraz musi vysporiadat s mnohymi vecmi, takze ho sam asi chce nechat vysporiadat sa s nimi najprv, no a tiez mu tu noc asi nechce pripominat. vidi predsa, ze dean smrt matky znasal ozaj tazko a este stale ho na tom nieco trapi-opat raz fakt, ze nie je schopny ist na jej hrob. tak neviem, ale asi sa ho na to nechce znovu vypytovat a este viac ho trapit. vie, ze dean ma problem sa o tom rozpravat a robi to len, ak je to nevyhnute, no a nove fakty, by ho mohli este viac rozrusit a mozno aj zranit. napr mozno o tom john vedel, pretoze to vyzeralo byt dost dolezite a dean by sa zase mohol zacat trapit, ze mu otec nedoveroval a pod. tiez si myslim, ze sam sa snazi teraz upriamit deanovu pozornost na dohodu a snahu ju porusit. ak by mu povedal o tomto, dean by pravdepodobne chcel zistit pravdu pred tym nez zomrie, no a sam si toto asi nezela. no neviem co sa kripkemu vyri hlavou, ale som si ista, ze sa to skor ci neskor dozvieme no a deanovo tajomstvo. to sice nevieme co by to mohlo byt, ale v podstate to je jedno. dovod pre ktory to taji pred samom je myslim ten, ze ho opat nechce trapit a zbytocne ho zatazovat. mozno sa to ani sama priamo netykalo, len je to nejaka spomienka, alebo nieco co sa stalo deanovi...ale ved dean samovi nechcel povedat ani o tych strasidlach, ze existuju a tym ho predsa chranil, chcel aby bol dietatom, nebolo to tak, ze by mu nedoveroval a toto bude asi nieco podobne. mozno mu to nepovedal, ked sa to stalo, lebo ho povazoval za prilis mladeho a teraz si mysli, ze to uz nie je podstatne alebo tak nejako. no a este k tej noci, ked zomrela mary. je mozne, ze dean tam ozaj nic nevidel a vela si toho nepameta a my si to len zbytocne komplikujeme, ale ja si myslim, ze ak by za tym nebolo viac, kripke by to potom nechal tak a zbytocne by to nekomplikoval tym, ze nam ukazal, ze mary YEDa poznala. no takze neviem, ale myslim si, ze o tej noci toho este stale vela nevieme a nieco za tym bude. no a opat sa vraciam k deanovi. mozno je to jeho tajomstvo v podstate to iste ako samovo. co ak dean videl prave ten moment, ked mary spoznala YEDa??? toto sa mi, ale zda nepravdepodone, lebo ak by to vedel, asi by sa o tom zmienil otcovi, nie? no zastavam nazor, ze dovod pre ktory deanovi krvacali oci v bloody mary bude mat nejaku suvislost s ich mamou, aj ked mozno nie presne jej smrtou. ak by to bolo nieco ine, to uz by to podla mna prilis komplikovane a zamotane, takze ak na kripke vysvetli co sa stalo, podla mna sa nam tym vysvetlia ja tie krvacajuce oci. no a co sa tyka toho, ze mary povedala prepac iba samovi, tak tam som stratena, ale opat mam pocit, ze to vsetko suvisi spolu a opat sa to vracia k faktu preco mary YEDa poznala a co sa naozaj stalo tu noc, ked zomrela a mozno aj preco sa to vlastne stalo. no dufam teda, ze nas kripke nebude dlho napinat a coskoro sa dozvieme odpovede aspon na par dalsich otazok fuuha dalsia slohovka, tento topic zacina byt nebezpecny | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.01.08 19:44 | |
| No to mě podrž! A to jsem si myslela, že tu moji slohovku už tady nikdo netrumfne. df, udělala jsi mi obrovskou radost! Jsem ráda, že SN nás takhle nutí přemýšlet o všem možném a debatovat o tom, protože tuto potřebu jsem zatím neměla u žádného jiného seriálu. Je pravda, že těch otázek je hrozně moc a nemá smysl se v tom moc babrat, lepší je, nechat se překvapit. I když je jasné, že všichni jsme strašně nedočkaví. Samozřejmě souhlasím, že důvod, proč si ti dva lžou, není ten že by si nedůvěřovali. Jen si prostě nechtějí přidávat navzájem starosti. Ale mně to i tak vadí, protože bych byla raději kdyby se hlavně Dean svěřil Sammymu, protože Sam není taková horká hlava, dokázal by si Deana vyslechnout a pomoct mu...jak mu řekl, je jeho bratr a tak by mu chtěl pomoct nést jeho břímě, ať už je jakékoliv. Deana to opravdu ničí, všechna ta tajemství a věci, co se mu za život staly. To jakou má povahu, že nechce nikoho nechat nahlédnout do svého nitra, mu moc ubližuje, i když si to nechce přiznat. Kdyby to ze sebe dostal, svěřil se třeba Samovi, "vybil" to ze sebe, určitě by mu to trošku pomohlo. Teď nemluvím o konkrétní věci, ale tak všeobecně. A máš pravdu, df, že Sam mu to nechce o YEDovi říct, protože by se toho hned Dean chytnul a začal by se tím zabývat, místo aby se snažil myslet na to, jak se dostat z té dohody. A Sam by měl zase o starost víc. Je to ale i tak škoda, protože společně by se jim určitě podařilo dřív na něco přijít. A taky mám strach, aby za Deanovými zády neuděla Sam nějakou hloupost, protože ta Ruby je taky pěkná mrcha, což Dean ani zdaleka netuší. A kdyby o tom věděl, určitě by na Sama dal pozor. Ale spoléhám na Samův důvtip a inteligenci, takže snad se s tím dokáže vypořádat i sám. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.01.08 20:04 | |
| no to vies ked sa ja zacnem zamyslat....no to nikdy neznaci nic dobreho a ked to este aj zacnem pisat....no tak to je uz koniec. ani neviem ako a hop jaky prispevok mam napisany no ale som rada, ze ta to tesi, lebo mna to skor desi no a samozrejme musim suhlasit s tym, ze tento topic toho ozaj ponuka vela na zamyslenie sa a hlavne na velmi bohatu diskusiu o vsetkom. takze ja myslim, ze tie slohovky tu este budu nejaku tu chvilu pokracovat no a to, ze to deana nici, to je pravda, ale on uz iny nebude. takto ho v podstate otec vychoval a aj nechcem povedat, ze je to jeho chyba, ale ono to je. si zober, ze on sa uz ako maly musel vyrovnat s mnohymi vecmi. s maminou smrtou, s faktom, ze supernatural things really exist, so starostlivostou o svojho brata a miestami aj otca, s castym stahovanim....no a aj ked mal problem, tak otec tam nebol, aby sa mu zdoveril a brata s tym asi nechcel obtazovat a opat povazoval ho za prilis maleho. ja viem, ze teraz je to ine, a ze by bolo pre nho lepsie sa samovi zdoverit, ale on bol je zvyknuty drzat tie veci vnutri a neukazovat co citi n verejnosti a uz vobec nie sa stazovat alebo zdoverovat bratovi. on si to miestami uvedomuje a fakt je toho obcas tak privela, ze batovi povie ako sa citi ako napr. v epke WIAWSNB, ked mu tam povedal co vlastne prezil v tom sne a pod. takze ja myslim, ze casom sa mu urcite zdoveri, ale treba brat do uvahy aj fakt, ze nevieme ako daleko v minulosti sa toto stalo, takze mozno to nechce vytahovat teraz. neviem ono je toto polemizovanie fakt na dlho a ja sama neviem co si mam o tom mysliet, lebo v hlave mam asi milion teorii o tom co sa mohlo stat a co dean skryva, takze je to oza tazke pisat o tom, ked ani sama neviem, na ktoru z mojich teorii stavit. jedna sa mi zda blaznivejsia ako druha ale tak dufam, ze sa najdu aj dalsi "spisovatelia" a pridaju sem ich teorie a budeme most slohovat nadalej | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.01.08 20:18 | |
| No já padám d-f délkou svého příspěvku trumfla Jannku - holky já z vás nemůžu Jinak jasně že s váma holky souhlasím,že to, že si lžou není proto,že by si nedůvěřovali. Spíš se opravdu snaží jeden druhého chránit a nechtějí si navzájem přidělávat starosti Hlavně právě Dean se snaží pořád chránit Sammyho - prostě i když je už Sam dospělej,pro Deana to bude pořád jeho mladší bráška a nikdy nedovolí,aby ho něco trápilo. Proto se mu s ničím nechce svěřovat, proto to všechno dusí v sobě.Protože opravdu nemá nikoho jiného Ono se to opravdu s ním vleče už od malička. A já teda jsem strašně ráda, že Sam zná Deana natolik dobře, že pozná když ho něco trápí a dokáže to z něj i vytáhnout. Prostě nahodí ten svůj smutnej pohled a jak říkáme Janni, vykecáme mu i to,co jsme neudělaly,že? Můžu vám říct,že při sledování 2x22 bych vsadila vše co mám (no ono toho teda moc není ) na to,že Dean Sammymu neřekne o dohodě. No a pak v 3x01 jsem teda vůbec nečekala, že se Sammy dozví celou pravdu o dohodě. Já si prostě myslela,že tohle bude další Deanovo tajemství a to mě strašně vadilo Je pravda,že ono Deanovi ani nic jiného nezbývalo než Samovi říct celou pravdu. A na jedné straně jsem byla moc ráda,že alepson tohle všechno Sam ví. | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.01.08 22:55 | |
| Já jsem taky stála, s otevřenou pusou, když mu Dean nakonec vyklopil, že uzavřel tu dohodu.....já vážně myslela, že mu to zatají a jsem strašně ráda, že mu to řekl, protože mezi nimi je ať už chceme nebo nechceme takových tajností nebo nedostatečně vysvětlených věcí.....naštěstí jsem ráda, že my aspoň víme, že oni ty tajemství opravdu drží v sobě jen kvůli tomu, že nechtějí, aby se ten druhý cítil ještě hůř ..... i když i tohle mě už tolikrát začlo dožírat A jsem vážně zvědavá na 3x10, protože tam bychom se možná něco dozvědět mohli ....dokonce do tho vkládám část svých nadějí Zajímalo by mě, jak přesně se jejich vztah vyvíjel, když byli mladší, ale na druhou stranu se tohodle taky bojím, protože si nemyslím, že jejich vztah v dětsví by byl aspoń náznakem takový jako je v 3.season...samozřejmě, že Dean byl vždycky vůči Sammymu overprotective, ale já nevím...zajímalo by mě, jestli Dean by třeba taky odešel z domova, kdyby nepokládal za svou povinnost zůstat s tátou Ale souhlasím, že teď by si ušetřili spoustu strastí, kdyby si prostě ty tajemství řekli....jsou to bolestná tajemství, ale myslím, že takhle si ubližují víc, když si to každý nechává pro sebe...a tady mě zase nepříjemně překvapil Sam, protože u nhěj jsem zase nečekala, že to o jejich matce, co se dozvěděl o démona Deanovi neřekne......taky je to pěkný tvrdohlavý mezek...i když na Dana nemá A ta Ruby mě ¨nenechává vůbec v klidu...a v tý čarodějnický epce určitě bude pořádná osina v zadku a v tom traileru, kde jí ke všemu není ani pořádně rozumět, tak tam vypadala fakt nepříjemně..... No, myslím, že Dean pěkně vypění......jéééé, jak já budu běsnit, až se ona bude pokoušet o nějaký ty pózy a určitě ho bude shazovat...... no....myslím, že tohle zase stačí.....taky jsem se zase rozjela.....tady to je m¨nutnost....a jede to samo | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.01.08 15:10 | |
| - dion-fortune napísal:
sam je zase carovny tym aky je chytry a ako vzdy dokaze poznat ako sa dean citi, ako v nom dokaze citat, aj ked sa dean snazi svoje pocity maskovat, to je proste nadherne. napr, faith ako zavolal lylu, aby prisla za nimi, no ako skratka vedel, ze dean sa pre nu bude citit zle, no to bol jeden z momentov, kde ma sam dostal aj ked slo o prvu serku
Přesně tohle se mi právě na Samovi hrozně líbilo už od začátku. Nejen to, jak je chytrý a narozdíl od Deana má prolezlou slušnou kopu knih a tak vůbec, ale především to, jak do Deana "vidí". Okamžitě pozná, že se s ním něco děje, ale nesnaží se za každou cenu do něj vrtat, protože ví, jak to nemá rád. Ví, co se skrývá za Deanovými vtípky, nechá ho aby do něj ryl a pořád zůstává v klidu. Tohle na něm miluju, ten způsob jakým s Deanem dokáže mluvit a nebo taky "nemluvit", nekomentovat. Dean si taky všímá bráchy a pozná, když se s ním něco děje a to mě pak dostane o to víc, když nějak zareaguje. Např. v 1x02, jak si jde v noci se Samem promluvit, protože vidí, že není ve své kůži. Tyhle okamžiky prostě miluju. Škoda, že jich není víc. Ale to je jako s tím obětím....celou dobu běsním, že "zase nic" , ale Kripke dobře ví, proč nás o některé scény tak "ochuzuje". Abysme si je o to víc vychutnaly a vážili si jich, až konečně přijdou.... .....to je pak síla, sledovat na nich všechny ty emoce, které se snaží např. Dean držet hluboko v sobě a najednou jsou venku..... Co se týče té Deanovy povahy, myslím, že je to opravdu z velké míry zásluha Johna. Přesně jak psala df. Výchova dokáže člověk ovlivnit hrozně a jelikož na Deana John od malička navalil tolik starostí a zodpovědnosti, postupně už ani nedokázal žít normální život, jako jeho vrstevníci, prostě to nešlo. Ne s tím, co za ten život zažil a zkusil. Sammy měl v tomto povahu jinou, není tak lehce ovlivnitelný jako Dean a navíc mě výhodu, že byl o dost mladší, takže se tomu největšímu náporu, který zažil Dean, vyhnul. Pak už se automaticky o vše staral Dean, převzal postupně roli matky i otce, takže Sam už ani neměl důvod, přizpůsobit se otci tak jako Dean. Proto pak dokázal odejít na školu, zatím co Dean v tom neviděl žádný smysl. Dean se naučil spoléhat jen sám na sebe, proto se asi teď nedokáže svěřovat a nechce svými problémy (které se mu ani možná nezdají dost důležité ) zatěžovat Sama. Samabel, to mě taky pěkně naštvalo, že Sam o té matce Deanovi neřekl. Čekala jsem už v 2x22 u toho stolu, když jedli pizzu, že mu řekne všechno co mu YED řekl. Ale on nic! Tak to mě v tu chvíli teda hrozně mrzelo, protože mi bylo jasné, že hned tak se s tím nesvěří a budou přibývat další a další tajemství. A taky že jo. Jsem zvědavá, kdy se to Dean dozví, hlavně o té krvi....nedivila bych se, kdyby se to dozvěděl od někoho jiného, než od Sama a pak bude opět zuřit, že se mu Sam nesvěřil. Fakt jsou to neskutečně tvrdé palice...oba dva. | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.01.08 17:07 | |
| | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 16.01.08 20:01 | |
| no tak zase ma chytila slina, takze hop do dalsieho prispevku to, ze sam deanovi nepovedal o tej krvi ma fakt prekvapilo. ako ja chapem preco mu to nechce povedat teraz to som tu uz pisala, ale pred tym o tej dohode este nevedel a vazne netusim preco sa o tom deanovi nezdoveril. napadaju mi dve teorie, ale ani jedna sa mi nezda byt velmi realna, ale aj tak. za prve to mohlo byt preto, ze si sam uvedomil ako deana uz len tie samotne vizie, ktore ma vydesili a nechcel ho desit este viac. zrejme si mysli, ze dean o tom aj tak nic necie a nevedel by mu pomoc, takze nema zmysel mu to hovorit a desit ho. no a za druhe je to dost krute, ale tym sa vlastne potvrdilo na milion percent, ze tam ten YED bol kvoli nemu, takze aj mama zomrela vlastne kvoli nemu. sam vie ako sa dean tazko vyrvnaval s jej smrtou a mozno sa zlakol, ze ak by sa dozvedel celu pravdy zacal by ho vinit za jej smrt a za zivot, ktory teraz maju, dokonca si sam mohol mysliet, ze by ho zacal nenavidiet a tak to utajil, ak ked neviem a toto sa mi nezda velmi pravdepodobne. kripke a singer to mozno chcu urobit len viac napinave a zaujimave. nie za vsetkym musi byt nejaky hlbsi vyznam a ludia si udrzuju svoje tajomstva mnoho krat aj bez dovodu. skratka sa len o to nechcu delit. pripustam, ze toto je dost podstatny fakt a sam to mal deanov povedat, ale opat sa to tykalo jeho a dean priamo nie, takze....ono je to vazne na dlhe polemizovanie o tychto dovodoch preco jeden druhemu nepovedal to a to a preco sa nezdoveria a pod. no zase by som zobrala do uvahy, ze su obaja chlapy a aj ked bratia s ozaj bllizkym vztahom, chlapi sa len tak lahko neotvaraju ako baby. oni nemaju tu potrebu zdielania problemov no samozrejme opat suhlasim jannou a je pravda, ze sa toho este vela mozme o ich minulosti dozvediet a nieco z toho moze byt pekne sokujuce. ved si vezmite do uvahy, ze dean samovi hned v pilote povedal, ze ak by mu zavolal ci by zdihol, no myslim, ze to malo signalizovat, ze ich vztah v minulosti urcite na niecom utrpel a aj sam predsa v in my time of dying deanovi povedal, ze nemoze zomriet teraz, ked sa opat stali bratmi-takze zase narazka na to, ze to medzi nimi nie vzdy tak skvele fungovalo. fakt by ma zaujimalo co sa medzi nimi stalo. tych zahad zacina byt nejako viac a viac....boze mne uz z toho asi sibne, zastrelte ma niekto | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 16.01.08 21:27 | |
| | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 23.01.08 19:08 | |
| hm no je mozne, ze ozaj isli len kazdy svojou cestou, ale mne na tom proste nieco nesedi. ak by to tak bolo, preco by sam nechcel deanovi zdvihnut telefon? ak mali rozdielne zivoty, to je fajn, ale cele detstvo stravili spolu, dean sa onho stale staral a stale boli bratia, nie? tak preco jeden s druhym nehovorili? bol to predsa iba john, ktory mu povedal, aby sa nevracal, nie dean. takze tu mi to proste nehraje. mozno to ozaj nebolo nic dramaticke, a nic zvlastne sa medzi nimi nestalo. mozne to je, samorejme. pre sama to mohlo byt bolestive hovorit s bratom alebo chcel zabudnut na svoj predosly zivot. mozno sa ho ani dean nesnazil velmi skontaktovat kvoli tomu, ze si nechcel pripominat, ze ho opustil, ze odisiel a pod. ale podla mna, za tym skratka nieco, budto nejaka hadka alebo ozaj nieco take psychologicke, ale dufam, ze nam to kripke objasni, lebo aj toto by ma zaujimalo. no a tu ma opat napadaju rozne veci a mozno prave to co sa medzi nimi stalo bolo dovodom deanovych krvacajucich oci v bloody mary a mozno nie. myslim, ze si musime pockat a uvidime co sa z toho vyklube. ja osobne som z toho zmatena. nemyslim si, ze by nam to kripke chcel az takto komplikovat a uz je tam beztak dost tajomstiev a veci, ktore by mali byt objasnene a vysvetlene, takze sa k tomu vracat nebude. no a my sme alebo iba ja? prilis chulostive v tomto smere a proste chceme mat vo vsetkom jasno a za vsetkym hladame nieco viac. no je tiez mozne, ze ak sn vydrzi na obrazovkach po viacere serie ako napr. smallville, charmed ci buffy aj toto bude jedna z otazok, ktorej sa kripke bude venovat. no teraz je toho dost, cim sa v serialy zaoberat a co viac ponahla ako ta deanova dohoda, otazka co sa stane so sammym, kto dopekla je rubi a ake su je plany pre sama, preco mary poznala YEDa, kto je novy badass a atd. takze tieto detaily, co mna trapia, budu pravdepodobne zastrcene do uzadia a mozno ani nikdy nebudu objasnene. no a toto je zase moj little nazor, aj ked to little tam neviem ci je spravne pouzite slovo. tato tema je ozaj zabijak. | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 23.01.08 19:38 | |
| Tak já mám v tomto celkem jasno. Moc jsem se tím nezabývala, protože jsem si to vysvětlila jednoduše a prostě těch dalších otázek je tolik, že tahle mi nepřišla tak složitá a nevysvětlitelná. Prostě si myslím, že se tehdy pohádali kvůli tomu otci. Úplně živě vidím Sama, jak se s Johnem určitě pohádal, když ho tehdy "vyhodil" z domu. No a jelikož Dean nikdy nedal na otce dopustit, určitě se ho před samem zastal. Proto není těžké si domyslet, že se rafli i Dean se Samem. Prostě Dean nedokázal stejně jako otec pochopit, jak může Sam chtít opustit rodinu, proč jim nechce pomáhat v lovení. Deana se to dotklo určitě ještě víc než Johna, protože jak jsi psala, df, tak ho vlastně od malička opatroval, Sam byl pro něj vším. A teď se najednou Sam rozhodl, že s ním už zůstat nechce. To musela být pro Deana hrozná rána a bral to asi jako zradu. A jelikož známe Deana, nedá na sobě znát pravé city, proto si myslím, že se prostě se Samem pohádal a to dost. Proto se Sam ty dva roky stranil rodiny, proto měl Dean obavy, že mu nezvedne telefon. Oba jsou paličáci, takže ani jeden si nebyl jistý, co od toho druhého očekávat. A vlastně nakonec Dean i přiznal, že Sama nevyhledal proto, aby našli otce, ale bral to jako záminku k tomu, aby byli zase spolu, rodina. Možná si časem pro nás Kripke připraví ještě jiné rozuzlení, takže se nechám překvapit. Ale jinak opravdu tuhle otázku nijak zvlášť zatím neřeším. | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 16.02.08 19:14 | |
| | |
| | | dantík Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 20.02.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 21.02.08 10:01 | |
| - Janna napísal:
- Tak tedy zakládám toto téma, ať můžeme řádně probrat ten jejich fascinující bratrský vztah, to jak se během celého seriálu vyvíjí a kam spěje. Těším se na vaše názory a postřehy ohledně jejich společného "putování těžkým osudem".
Jak už jsem psala, můj absolutní favorit na začátku SN byl Dean, netřeba zdůrazňovat proč, však ho všichni dobře známe. Sam na mě působil tak trochu jako "rozmazlený" floutek, kterému jde jen o pomstu a jiné ho až tak nezajímá. Postupně si mě ale získával svojí rozdílnou povahou od Deana, jak to s bratrem skvěle uměl, jak si od něj nechal líbit kdejakou narážku a přecházel to jen s úsměvem. To, jak se Dean projevil ve finále 1. série mě absolutně dostalo, že je ochotný pro svou rodinu zabít kohokoliv. Ve druhé sérii ovšem nastal zvrat, smrtí jejich otce se Dean změnil a pro změnu mě zase dostávalo, jak se Sammy o něho začal starat a už mu konečně došlo, že nic není důležitější než rodina, tedy než Dean. A pomalu se "váhy" vyrovnaly, Sammy si mě naprosto získal, stejně jako Dean. Ještě pořád jsem si nebyla jistá, kolik by byl Sam ochotný obětovat za Deanův život. Měla jsem za to, že je ten typ člověka, který by se s případnou Deanovou smrtí smířil a žil dál svůj život, nějak se přes to dostal. Což Dean by nezvládnul a taky nás o tom přesvědčil ve finále 2. série. Ale teď už vím, že Sammy je na tom stejně a nechci ani pomyslet na to, co by se dělo, kdyby se Samovi Deana nepodařilo dostat z té dohody. No a tak jsem to dopracovala tak daleko, že ve 3. sérii už je mým favoritem spíš Sammy, i když na Deana nedám taky vůbec dopustit. Ježiš, o tom by se daly psát eseje, takže raději končím a nechám si něco taky na příště, ať tady u toho čtení nudou neusnete ... :shame: ********* jejich silné pouto je dané asi tím co se jim stalo před 22 lety. to hlavně na Deanovi nechalo stopy a má pocit, že Sammyho musí chránit, že matce něco dluží. a že bez něj by život neměl smysl. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 21.02.08 13:30 | |
| no tak ja neviem, ale za tými Deanovými krvácajúcimi očičkami som si najskôr nič nepredstavovala....jednoducho som to brala tak že Mary vyšla zo zrkadla a teda možno bola mocnejšia a už jej bolo jedno či sa niekto cíti vinný za smrť niekoho.... no potom som nad tým začala aj ja viac uvažovať a už sa mi to také jednoduché nezdalo...ale aj tak za tým nehľadám nič "hlboké"...mňa napadlo že vlastne Sammymu oči krvácali, lebo sa cítil vinný za smrť Jessici...že videl čo sa jej stane ale nič proti tomu nespravil...no a o Jessicu možno išlo aj Deanovi...možno sa aj on cítil trochu vinný kedže vtedy Sammyho odviedol preč, zase na lov...a keď sa Sam vrátil už ju tak našiel...možno sa aj Dean obviňoval, že keby ho nebol odviedol, možno by ju Sam vedel ochrániť....ale on ho odviedol a zase "namočil" do toho všetkého...veď vtedy ešte ani jeden z nich nevedel že by bola aj tak zrejme zomrela, pretože YED-ovi jednoducho prekážala v plánoch so Sammym...možno si Dean nejako spojil svoj príchod za Sammym s tým čo sa stalo Jessice...možno ho napadlo, že kým sa tam neukázal žili si spokojne a šťastne....ale len čo prišiel tak sa toto stalo... no ale čo sa týka tejto mojej teoria tak si myslím, že keby to tak naozaj bolo , niekde by to tam bolo naznačené... no to bol ale len môj názor....ja asi nie som ten typ čo za všetkým hľadá nejaké strašné tajomstvá... ale zas na druhej strane ich mám rada... ale nie medzi našimi ...tu ma teiž štve že si nehovoria všetko...je jasné že si nechcú pridávať starosti ale aj tak... | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 01.04.08 9:52 | |
| kristine, tak koukám, že mi úplně mluvíš z duše. Opravdu na to mám skoro stejnou teorii a taky za vším nehledám za každou cenu tajemství. A to, že si kluci neříkají všechno, mě taky hrozně štve. Však už jsem to tady psala mockrát... No a bookika mě dnes svým komentářem u Mystery spot donutila popřemýšlet o tom, co by to asi tak muselo být za situaci, aby se bráškové objali oba navzájem. Do teď jsem nad tím nepřemýšlela, ale jak je vidět, hlavně Dean se podobným citlivým situacím pokud možno vyhýbá a jen smrt Sama ho donutila k tomu, aby ho objal a projevil tak svoje city a emoce. Jenže to zas Sam nevěděl, o co kráčí, takže nechápavě stál jako sloup. No a v Mystery to bylo zase obráceně - to zas Dean nechápal, proč ho vlastně Sam objímá a myslel si, že je to kvůli těm úterků. Takže taky stál v šoku jako sloup, ach jo. No a tak jsem si říkala, co by asi tak kluci museli prožít, aby se "na závěr" navzájem objali. Museli by to opravdu prožít oba a ne jen jeden, protože jinak ten druhý fakt nemá zrovna potřebu objetí. Ale na pokraji smrti už se oba octnuli mockrát a ani jednou se neobjali. Takže nevím, co by se muselo stát, aby si nakonec s úlevou "skočili" do náruče. Nenapadá vás něco? A myslíte, že se něčeho takového v SN někdy dočkáme? Pokud je to třeba už ve spoilerech, tak sorry, ty nečtu. | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 01.04.08 15:56 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 01.04.08 16:05 | |
| Možno veľmi veľké odlúčenie by spôsobilo, že by sa potom objavili vzájomne, veď Dean s tým nemal problém potom, čo sa stretol s otcom v 1x16, keď ho veľmi dlho nevidel, takže je dosť možné, že dlhšie odlúčenie by bola jedna z možností a ako vieme, je dosť možné, že sa niečo podobné stane...(viď spoilery).. | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 01.04.08 17:16 | |
| | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 01.04.08 21:03 | |
| Baby dneska ste všetky zošaleli ani sa nečudujem ved je DEN BLaznov absolutne nestíham Takže,Nebudete mi veriť ale v Nedelu som pozerala Blood Mary len tretí krát a až vtedy mi došlo a doplo to čo som si vtedy asi ani nevšimla a ani veľmi nevnímala pretože sama tomu nechápem ako SN sledujem nad čím premýšľam ked mi unikaju veľmi dôležité informácie ohľadom Deja.Ja som si až v Nedeľu uvedomila že Sam mal pred tým ako mu zomrela priateľka nočne mory - predtuchy o tom a že to nepovedal Deanovi ja nechápem ako mi to mohlo uniknuť možno ani mi to neuniklo len si to nepamatám .A prečo to sem píšem?Pretože ste začali s tým,že si naozaj všetko nepovedia Nechcem zalievať Samovi nič ale on s tým začal ,myslím že to nie je až take osobne aby mu to musel povedať ,Ale aj Dean ma svoje tajomstvá No nevadí len som zvedavá kolko tých tajomstiev medzi sebou maju pretože čakám na druhu seriu popritom pozeram celu prvu a budem aj druhu na Nemcoch možno tak pať časti aby som si zopakovala pokiaľ sa Markíza rozhodne pohnuť rukou takže sa mi to všetko mieša dokopy , | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 01.04.08 23:37 | |
| Bookika, lenže to bolo niečo iné, za prvé, ešte vtedy nemali taký vzťah, ako si postupne vybudovali a za druhé, nešlo o život. Ja mám taký pocit, že keby sa Samovi na konci 2x21 nestalo to, čo sa stalo, objavili by sa.. No Kaja, ešte tých tajomstiev bude z oboch strán... Inak si nemyslím, že s tým Sam začal. Deanovi v tej epizóde, ktorú spomínaš tiež krvácali oči a Kripke povedal, že to malo svoj dôvod, teda Dean niečo vie, čo Sam nie, podľa mňa mal Dean dosť tajomstiev už vtedy, keď prvýkrát prišiel za Samom.. | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 02.04.08 7:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
| |
| | | | Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |