|
| Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
|
+26SkreechTina kattie Husitka Ellen wiktoriano Anwiel Ewis Dzowika4 calla Faith Kacena222 Fazulina Soniq CrazyD Kaja bookika Sarinka Kristine dantík Madlen Silvia dion-fortune Samabel janka410 SNlois Chrystelle 30 posters | |
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:12 | |
| Chrystelle tak to mas uplnu pravdu ja niekedy premyslam z cesty, ale nechcem si pripustat nejake tie smutne myslienky, pretoze potom ma chyti depka a premyslam uz naozaj nad vsetkym, splietam rozne konspiracie...no hroza tie sceny z 3x16 sa mi pacili.. Dean mal v tom aute bozsky pohlad, az mi naskocili zimomriavky (no to mne dost casto pri SN), ale ten pohlad ma dostal. a pokial ide o Samove vlasy...neviem ako vy, ale mne sa pacil, ked v 1x17 - Hell house sedeli v tej restike ci co to bolo a strielali si zo seba, co Dean potahoval tu hovadinu, co vydavala ten rehot a Sam mu dal na pivo lepidlo a zacal sa smiat na plne hrdlo a potom to on potiahol. vtedy 1.) ma ocaril jeho smiech, normalne som sa takmer zamilovala (nakoniec som vsak zostala pri Deanovi) a 2.) ocarili ma jeho vlasky | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:26 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:36 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:40 | |
| Faithneva ja mne sa stane....a to dost casto... dakujem za obrazky... :sunny: | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:44 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:49 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 17:58 | |
| | |
| | | calla Winchester
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 14.07.08 22:53 | |
| - Fazulina napísal:
- mě teda neustále dojímá jen to pomyšlení, že se mají tak rádi a ví, že dean umře, přesně v určitou hodinu, to musí být strašně vyčerpávající pocit a řekla bych, že spíš pro Sama, nevím, jak bych se s něčím takovým vyrovnala já...
No přesně...nad tím jsem taky často přemýšlela. Že vlastně ví přesnou hodinu a den a teď nastává dilema, co je "důležitější" nebo spíš co má větší smysl. Jestli bez ustání hledat řešení, jak z toho ven nebo si ten zbývající čas raději užít nějak příjemněji, asi jako si to představoval Dean. A to si myslím, že muselo být hrozně těžké pro oba...Dean se bál jít do pekla a ze začátku si to nechtěl připustit, že k tomu nakonec dojde...ale jak se čas krátil, docházelo mu, že tam opravdu půjde a musel s pravdou ven - prostě měl plné kalhoty. No a na druhé straně Sam, který nechtěl ani pomyslet na to, že by se mu ho nepodařilo zachránit, ale vnitřně ho zžíralo kruté tušení, že se mu to asi nejspíš nepodaří. Nedovedu si vůbec představit, co asi prožíval, já sama nevím, co bych dělala.... už jen ten pocit, že Dean obětoval svůj život kvůli němu a pokud v tom pekle opravdu skončí, sám asi netušil, jak se s tím vyrovná....respektive si byl jistý, že se s tím nevyrovná. - Fazulina napísal:
- Deanovy chvilky, kdy se Samovi svěřuje s pocity, jsou skvělé a strašně mám ráda tu scénu, jak mu na konci jednoho dílu vysvětluje, jak má opravit auto... Sam to prostě mlčky přijal a neprotestoval, prostě se tak trochu smířil s pocitem, že Dean fakt odejde.
Tahle scéna na mě působila zvláštně.... ono to tak vypadalo, jakože to přijal, smířil se s tím (trošku). Ale řekla bych, že ve skutečnosti si to nikdy nechtěl připustit ani náhodou. Prostě pořád doufal, že se mu podaří ho zachránit. Ale tím, že přijal ten klíč a začal opravovat Impalu, chtěl možná zkusit, jestli by to opravdu dokázal....zůstat bez Deana a poradit si bez něj sám. Jak čas plynul, sami jsme se mohli přesvědčit, že by se mu to tak snadno nepodařilo, vlastně bych řekla, že vůbec. | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.07.08 8:12 | |
| No, to máš pravdu. Nechtěla jsem říct, že pro Deana by to bylo jednoduché, žít s vědomím, že v určitý den půjde do pekla, spíš bych řekla, že pro Sama to bylo, no, prostě mnohem těžší ještě s tím, že Dean se vlastně obětoval za něj. Dean si to asi uvědomoval, protože musel přece vědět, že se Sam cítí přesně tak, jak se cítil on, když zjistil, že za něj se obětoval jejich táta... Akorát Sam dostal tu šanci s tím nějak bojovat, Dean byl postaven před hotovou věc... Kdo ví, jak by se Dean choval, kdyby to bylo jinak, kdyby měl rok, aby zachránil otce před peklem...
Ale řekla bych, že Dean, ačkoliv měl strach a samozřejmě nechtěl jít do pekla, byl tak jakoby napůl spokojený sám se sebou, že tím zachránil bratra... Pro něj měl jeho vlastní život mnohem menší cenu..., ne že by mu nezálěželo na životě, to ne, ale...., mno nevím jak to popsat..., řekla bych, že prostě jako ceý život následoval v činech otce, že udělal to stejné jako on, že mu to dávalo sílu se s tím vyrovnat.
Ten jejich vztah je prostě úžasný .... Občas si říkám, jestli nejsem padlá na hlavu, když si připouštím nějaký seriál, převážná většina mého okolí by se mi asi vysmála (vždyť je to jen seriál a ještě k tomu o nadpřirozených věcech...), ale tohle mě prostě nenechá lhostejnou:-).
Sam to určitě nepřipustil, v té scéně s opravou auta, to ne, ale řekla bych, že tak trochu nad tím uvažoval a možná chtěl Deanovi trochu ulehčit v tom, že on se asi bojí nechat Sama na světě samotnýho... jak říkáš, že to dokáže... | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.07.08 8:43 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.07.08 8:55 | |
| Fazulina, no, já právě pořád nevím, co je horší....ono se to sice jeví jako dobrá/lepší šance, než dostal John... Ale když se nad tím zamyslím, tak nevím, jestli na tom byli Dean se Samem nějak o moc lépe, když měli, narozdíl od Johnovy smlouvy, ten rok. Přijde mi to, že se stejně celý rok Sam trápil výčitkami a jen se prostě o rok odložilo nevyhnutelné....což samozřejmě bylo skvělé, že ten rok ještě mohli prožít spolu - to je jasné. Já to teď myslím z toho pohledu Sama. Jak jsi psala, že měl šanci s tím bojovat, narozdíl od Deana. Jak teď vidíme, šanci měl, bojoval, ale nakonec prohrál. Což si myslím, že pro něj teď bude mnohem horší a nebude se s tím chtít smířit, že ho takhle zklamal, přestože mu slíbil, že do pekla prostě nepůjde, že to nedovolí. To si právě myslím, že bude teď nést hůře, než když by byl postavený před hotovou věc, jako tehdy s jejich tátou. Já nevím, ono to asi zní blbě, možná ani ostatní nepochopí jak to myslím, ale mě to tak přijde, že to možná opravdu teď pro sama bude horší, když si promítne všechny ty sliby co Deanovi dal a nakonec ho viděl, jak ho roztrhal ten zasr*** čokl. Tohoto byli u táty ušetřeni a to si myslím, že je taky docela rozdíl. Stačí si vzpomenout, jak reagoval Dean na to, když viděl Sama umírat...a to co teď musel vidět Sam, se na něm prostě musí podepsat ještě mnohem víc, než ....já nevím, fakt blbě se mi to popisuje, snad někdo pochopí, jak to myslím. Prostě se na mě ten poslední díl docela podepsal. A že byl Dean spokojený sám se sebou...to je pravda, řekl to v 3x01. Ale platilo to jen asi tak do poloviny roku. Pak začal sílit jeho strach a přestože byl pořád rád a spokojený, že Sama zachránil, nakonec přiznal, že do pekla jít nechce, že z toho má hrozný strach - už jen proto, jak mu to peklo všichni vylíčili. Uvědomil si, že jeho život má opravdu cenu, že stojí za to žíct, že si zaslouží žít. Takže tím bych řekla, že se mnohé změnilo - on se změnil. A to mu zase tu cestu do pekla hodně, hodně ztížilo....ale především ten strach, protože nevěděl, do čeho vlastně jde, jen věděl, že to bude strašné. - Fazulina napísal:
- Ten jejich vztah je prostě úžasný .... Občas si říkám, jestli nejsem padlá na hlavu, když si připouštím nějaký seriál, převážná většina mého okolí by se mi asi vysmála (vždyť je to jen seriál a ještě k tomu o nadpřirozených věcech...), ale tohle mě prostě nenechá lhostejnou:-).
Tady mi úplně mluvíš z duše!!!! Kdybys věděla, jak já ten jejich vztah prožívám.... To prostě ani není normální, vživotě jsem žádný seriál takhle nežrala. Však už jsem to tady psala mockrát. Ten jejich vztah a vůbec celý jejich osud, je něco tak úžasného, že to prostě nejde, zůstat lhostejný..... | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 15.07.08 9:11 | |
| No jo, máš pravdu, je fakt, že se celý rok Sam trápil (Dean taky) a nakonec jim to nepomohlo... Jinak, řekla bych, že Dean začal mít doopravdy strach z pekla poté, co se dozvěděl, co by se z něj mohlo stát. Že se stane něčím, proti čemu celý život bojuje...
Na mě se poslední díl taky podepsal. To roztrhání pekelným psem bylo dost strašné, upřímně jsem z toho byla dost vedle, pořád jsem čekala, že na poslední chvíli se něco stane, že se Dean zachrání, ale ono ne... ale líbí se mi to, proč pořád nějaká krkolomná zachraňování, o to je to teď zajímavější...
Jinak chápu, co tím chceš říct.... Sam to teď bude mít hodně těžké, jsem vážně zvědavá, co nám přinese 4. sezóna.... Fakt mám úplně husí kůži z té představy, jak se bratři shledjí... Co budou dělat? Jak to bude? Jak se dostane Dean z pekla? Jak se budou k sobě chovat? Upřímně doufám, že Sam nezahořkne, i když by k tomu měl plné právo... Šmarjáááááá, to zase bude noční můra, čekat každý týden na nový díl:-).
Jsem ráda, že ten seriál žere takhle i někdo jinej... :-)... Mám to neustále v hlavě a každý den si pustím aspoň jednu epizodu... takový večerníček... No, koncem července jedu na 3 týdny na dovolenou, kde budu totálně bez moderních technologií, jem zvědavá, jak to přečkám:-)... Mno, aspoň jsem si na cestu koupila dvě knížky s příběhem Supernatural... | |
| | | calla Winchester
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 9:08 | |
| Tak teď trochu odbočím od naší rozsáhlé diskuse , protože tenhle článek mě fakt dostal. CW Fashion Rules: Always Wear Lots of Layers -- No Matter How Hot Your Bod - kód:
-
http://weblogs.wgntv.com/network/cwsource/2008/07/cw_fashion_rules_always_wear_l.html#more Tak konečně se mi někdo vysvětlil, proč chodí bráškové tak navlečení. Musím uznat, že mají ve všem pravdu. Jejich zdraví je přednější, než naše choutky očumovat jejich úžasná těla. No, ale aspoň na pokojích by si občas mohli trochu odložit. To by jim snad nic neudělalo. Ovšem nejlepší je vysvětlení, že čím víc toho máte na sobě, tím méně musíte tahat v tašce. Což je svatá pravda. Prostě bráškové jsou praktičtí. | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 9:20 | |
| Ty jo, vidíš, já jsem si kolikrát říkala, že tam musí být hrozná zima, když mají pravidelně na sobě tričko, košili, mikinu a bundu:-), ale tenhle článeček mě fakt dostal, hlavně ty doplňky .... např. naparáděný laptop:-)...
Mno, mě se jinak strašně líbí, jak chodí oblíkaní, to je vyloženě můj styl, obleky jim sice taky sluší, ale tenhle mírně ležérní napůl sportovní styl mě fakt bere, zvlášť, když jsou v n něm oděná, cituji: "dvě nejrozkošnější těla, která můžeme vidět v televizi." (s čímž se ztotožňuji:-)).
"Thank god the layers are there, or disaster would ensue. Keep America safe by keeping your bodies covered. " Myslím, že Američani zapomněli, že by ta věta měla znít takto: Keep all the world safe by keeping your bodies covered:-))). | |
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 11:38 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 13:48 | |
| | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:22 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:28 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:33 | |
| tak ja by som prezila, len ci moj televizor oslintany | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:40 | |
| Faith ejha...moja klavesnica je na tom podobne... | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:44 | |
| aha.ved mas pravdu. ja by som to sledovala na PC, nie na telke ked si predstavim na nasom LCD takeho Sammyho ako v 1x17... no veru, nie je mi vsetko jedno | |
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! 17.07.08 14:49 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
| |
| | | | Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY! | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |