| 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much | |
|
+8Ver Ellen Eviik bohdy FooFighterkaSN Maky Nemix Panthera 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 08.05.11 6:18 | |
| We asked Edlund whether the writers hesitated to explore Castiel's dark side, given his tendency to lend humor to the show. "I had my hesitations," he admits, "because I like the fish-out-of-water, dumb jokes, and I like Cas. I like the thing on camera that Misha created that complemented this new strain of creature, this angel coming into our world and gave a body and character to it. That's a really great thing. But one of the rules of 'Supernatural' is loss, and losing things. You have to love something before you can feel its loss." Source: - kód:
-
http://www.*********.com/2011/05/sup...lks-deans.html hm, já bych řekla, že to má Cas spočítané - a ještě předtím, než umře, tak totálně ničí jeho charakter... víte co? Jsem unavená... Dean a Sam a jejich problémy jsou zajímavé - ale, oni už tolikrát umřeli, už se jim stalo tolik špatných věcí, jasně, já vím, že o tomhle ten seriál je - ale tůrci by měli odahadnout hranici mezi zajímavou podívanou a sledováním osudů postav a mezi zničením charakteru všech postav a jejich postupným pozabíjením... stává se z oho fraška a oni ty postavy vážně ničí - už to není aninapínavé, jsem znechucená a smutná a už mi ani numí být tch postav skutečně líto... vždy třeb Deana protahují tolika špatným zážitky, že už by musel být citově úplně otupělý - kdepak, podle mě v téhle séri totálně přestřelili a zkazí charaker vše, kromě Bobbyh - ten se zatím drží, ale jak tak koukám na spoilerová fota, tak jeho dorazí v další sérii... a o Casovi ani nemluvě - jasně, to vvše může znamenat spoustu věcí, ale skoro to vypadá, jako varování před jeho smrtí.. PROČ neskončil SN pátou sérií?... proč, proč, proč... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 08.05.11 11:23 | |
| Nejpřijatelnější teorie, kterou jsem schopna akceptovat jako finále. S přihlédnutím na původní pracovní název epky Haunter of the Dark (Lovecraftova povídka, kde velká oběť vyvolá netvora, kterého zabije blesk) Králík už z Winchesterů ztratí nervy, pošle na Lisu s Benem démony a spojí se s Rafíkem (viz. proma) Castiel požádá Deana o duši, ten mu ji dá, aby mohl Rafíka zničit, ale Deana to zabije a skončí v očistci. (viz. Con - podezřelé zmiňování o častém úmírání Deanovy postavy v seriálu a pokud ho uvidíme zkapat, tak to není natrvalo. Navíc ukončil natáčení o dva dny dřív, než ostatní) Tohle definitivně zbourá onu Samovu zeď zadržující vzpomínky a pak? Pak tam zřejmě důležitou část sehraje očistec. Dualita - zabije Case? (viz. Con - Sam udělá něco, co bychom nečekali) Toť otázka, tuhle část si ještě sumarizuju v hlavě a nedošla jsem zatím k žádnému ucelenému zakončení, které by se mi aspoň trochu zamlouvalo.
Naposledy upravil Panthera dňa 08.05.11 19:13, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 08.05.11 18:54 | |
| Ve finále každý zabije každého - potom všichni zase obživnou a společně budou tančit na hrobech svých nepřátel - a jednou, za strašně strašně dlouhou dobu umřou doopravdy a už neobživnou -
ale pozor - za nějakých padesát let (snad už budu po smrti) zoufalý mladý scénárista narazí na seriál, který býval svého rok slavný a rozhodne se jej přivést k životu - proto upíše svou duši Crowleymu a získá vliv a prostředky a Crowley pro něj Deana oživí a podaří se mu vedení televize přesvědčit, aby začalo seriál - Supernatural starship, natáčet...
diváci budou u vytržení - tak, jako tenhle SN je tzv. western z téhle doby - tak nový SN bude western z nové doby - namísto impaly bude mít Dean vesmírnou lod, bude poslouchat staré už nikým neposlouchané písně a bude brázdit vesmír ve snaze najít svého pořád mrtvého bratra (ano, bohužel oživili jen Deana) - Dean bude hledat očistec, protože když očistec není na zemi, tak bud asi poletovat někde ve vesmíru - a Dean ho jednou najde, protože právě tam Sam je - byla to jediná možnost, jak Samovu duši poslepovat - umístit ho na nějaký čas do očistce.. bohužel - v Nebi se mezitímměnilo vedení a Bůh a zapomněli Sama vytáhnout - je to na Deanovi...
nezapomněla jsem na našeho mladého scénristu - není to nikdo jiný, než Castiel, který ve skutečnosti nikdy nezemřel, ale zlstal na zemi, jako padlý anděl a teď znovu kočíruje Deanovu cestu - doslova - stal se hercem a je druhým pilotem...
PS: Až Crowley zjistí, že Castiel vlastně duši nemá, bude naštvaný, protože mu tím pádem nc neupsal - ale o tom SN je, no ne? O "zvratech"...
THE END... na dalších padesát let...
| |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 6:04 | |
| WTF... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=5mkEUecnILI - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=uxydbYFOF-4 Proč už to sem někdo neplácl? | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 16:20 | |
| Asi proto, že na tyhle videa nemá nikdo žaludek... | |
|
| |
FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 17:10 | |
| - kód:
-
http://www.spoilertv.com/2011/05/supernatural-season-6-finale-theories.html | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 17:47 | |
| No tak pokud by měl být Crowley Bohem, tak to se raději rovnou odstřelím I když to bych pak šla šupem dolů a do té fronty se mi fakt nechce Patová situace... | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 18:11 | |
| Eviik: Nevím jestli supernaturalovské, ale od Sery by to sedělo | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 18:22 | |
| Bohdy: JJ, to je mnohem trefnější, akorát si říkám, že jestli i tahle teorie na ní není moc umírněná (ačkoli poslední díl má být od Kripkeho, takže by to nutně nemuselo být ještě horší než to je) | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 18:24 | |
| Závěr plodil zase Kripík, ale Králík Bohem? To si nemyslím. I když, člověk nikdy neví. | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 18:25 | |
| - bohdy napísal:
- Asi proto, že na tyhle videa nemá nikdo žaludek...
trefa! Proto jsem tenhle tyden prestala uplne sledovat spoilery - pekne si davam do patku pauzu... ! | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 18.05.11 19:12 | |
| Maky: A po shlédnutí konce série nás myslím ten alkoholový dýchánek nemine | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 4:24 | |
| - bohdy napísal:
- Maky: A po shlédnutí konce série nás myslím ten alkoholový dýchánek nemine
tak tak... po dílu 6x20 jsem byla rozčílená a plná emocí a ted je mi vše jednoduše fuk - raději nic nečtu a nic si nepředstavuji a vím, že až se v pátek podívám na díl, rekace bude - budu maximálně smutná, nemám už sílu být rozčílená.. vidím to tak, že konec bude stejně otevřený a my nebudeme vědět nic, dokud se neobjeví spoiler s tím, kdo vlastně v další sérii bude nebo nebude - a i potom budeme pořád na vážkách... takže já budu bud pít průběžně, dokud bude SN vysílán, nebo - nebo nevím, co udělám :-) ale, skoro si myslím, že ani na tu flašku nebudu mít v pátek žaludek! | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 6:08 | |
| No, ja si tie dve nové časti radšej ani v sobotu, ani v nedeľu nepozriem, lebo v pondelok z tých nervov (nemyslím len v negatívnom zmysle, ale v SN si zvykli ukončievať série v duchu, deťúrence, vynervujeme vás, aby ste boli nútené si pozrieť aspoň tú prvú epku novej série) ani nezoštátnicujem...takže utorok si to zbehnem...sa celkom teším, hádam to bude odmena a nie trest . | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 15:59 | |
| - Maky napísal:
- ... takže já budu bud pít průběžně, dokud bude SN vysílán...
Pred každou epizódou by malo byť uvedené varovanie: "Pozeranie Supernaturalu vyvoláva túžbu po alkohole a vražedné nápady!" K tým spoilerom: nech neštvú s Crowleyom ako Bohom, lebo vymažem celý Supernatural zo svojho disku! Crowley to nemôže byť v žiadnom prípade! Spomínali tam aj Samovu pamäť a tak ma napadla ďalšia teória: V záverečnej bitke Castiela proti Crowleyovi a Rafaelovi dôjde k supernatural explózii, ktorá omylom zasiahne Sama a poškodí, alebo úplne zbúra stenu v Samovej hlave. Castiel, ktorý túto explóziu spôsobí, príde takto o svoju anjelskú moc a keď Dean zbadá, čo sa stalo so Samom, fakt sa naštve a nafleku zabije už bezmocného Cassa. Keď už za vlasy pritiahnuté teórie, prečo nie aj táto, nie? | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 21:54 | |
| Tak už se nám to krátí,že? Nevím,nevím jestli najdu odvahu se na to vůbec podívat ale DEJTE POKOJ s Crowleym!!!! Crowley, really???? tak koukám, že už nám fakt začíná kapat na maják , ale co, když se zbláznit, tak už pořádně a od podlahy ELLEN: tak si myslím, že Cass to přežije, sice kdo ví v jaké formě, ale teď trochu zaspoileruju: ..... Misha se prý upsal na 7. season....ovšem 100% jistá si tím nejsem | |
|
| |
Maky Žltočočko
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:01 | |
| Taky jsem to četla! Na fb na jedněch spn stránkách... | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:11 | |
| - bohdy napísal:
- Taky jsem to četla! Na fb na jedněch spn stránkách...
Přesně tam jsem to četla, ovšem já si právě nejsem se svojí anglličtinou tak moc jistá, i když mi v tom pomáhá kamarád google Bohdy,nebylo to na stránkách CW??? | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:16 | |
| Maky: Jo, někde se o tom mluvilo, ale už taky nevím kde. Ellen: Tak s tím varováním to si dobře vysthla PS: Jaký šílený teorie ?! Já si myslím, že dost, není nikdy dost, takže proč nezajít ještě dál, ať se z toho zblázní i ti, co to ještě nestihli ! | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:20 | |
| - bohdy napísal:
- Taky jsem to četla! Na fb na jedněch spn stránkách...
ne, uz zase zacinam - jasam tady nad spoilery kdyz pritom neni nic jiste... ne, ne, musim se krotit... ale, bylo by to skvele - ackoli...mozna se nechci cele leto bat a nevedet, co nas ceka a pak v sedme serii celit tomu, ze Dean treba lovi Case.. podle me jediny zpusob, jak z deje v seste serii neco vytriskat a jedina vec, kterou ted mohou udelat s Casem, je - nechat ho padnout.. co by delal v dalsi serii jako andel? Bojoval s Deanem? Zase vahal?... tohohle uz bylo dost - pohneme se.. at prosim neudelaji z Case to, co z Deana a Sama - zakomplexovaneho chlapika, ktery v sobe resi porad totez... ale, asi ho v dalsi serii chci - chci ho! a budu se tady hroutit cely pristi rok | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:21 | |
| tim padnout minim - udelat z nej cloveka.. | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much 19.05.11 22:23 | |
| - Eviik napísal:
PS: Jaký šílený teorie ?! Já si myslím, že dost, není nikdy dost, takže proč nezajít ještě dál, ať se z toho zblázní i ti, co to ještě nestihli ! maji na to jeste jeden den! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much | |
| |
|
| |
| 06x21 Let It Bleed & 06x22 The Man Who Knew Too Much | |
|