| Všeobecné spoilery | |
|
+19Ellen Chrystelle Y0G1 FooFighterkaSN frency Maky dion-fortune just-me Terrik mummy Anwiel Ver bohdy Nemix cleo Panthera Hiro666 Snooki Sarinka 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 0:43 | |
| Fotky z natáčania s Mishom žiadne nie sú, o Casovom návrate sa toho veľa nevie, len že sa vráti v epizóde 17 a nie ako Cas a zrejme bude pomáhať Deanovi so Samom, ktorý sa zblázni. Z fotiek sa toho veľa nedozvieš, ak sa nejaké objavia, tak väčšinou sú na nich Jared a Jensen v oblekoch a niekde stoja, nič prevratné. Informácie o ďalších epizódach máme tu: http://www.supernatural.cinemaview.sk/spoilers7.php | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 7:30 | |
| Ne, jako "Anděl Cas", takže to může být Cas (proč by taky jinak Deanovi pomáhal?), ale, asi už není anděl.
| |
|
| |
Alice Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 33 Bydlisko : Hradec Králové Registration date : 25.02.2012
| Predmet: :-) 26.02.12 9:19 | |
| To jsem teda vážně zvědavá. Na amerických stránkách se toho člověk taky moc nedoví. Je neuvěřitelné jak to tvůrci drží pod pokličkou a to co řeknou, člověka jen nabudí o tom přemýšlet a těšit se na další díl :-) Teď jak tam není Cass a ani Bobby, tak je to divný. Tak jen počkat do 23.3. a bude trošku jasno :-) | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 19:51 | |
| Naopak, když víš, kde hledat, tak toho najdeš až moc. Někteří fanoušci vytáhnou i to, co mělo zůstat skryto. Přímo ověřená místa natáčení jde sledovat tady (ukazují jen na reálná místa, kam si jde v rámci výletu zajet, bez spoilerů) supernaturallocations.com Nejčerstvější fotky z natáčení chytej na livejournal.com a tumblr.com, spn komunity - je jich dost, stačí si vybrat dvě nebo tři, postují mezi sebou) Ohledně návratu Mishi se dostaly ven dvě fotky kostela, kde údajně natáčeli společné scény s Jensenem poté, co chytli jeho fotku po příletu do Vancouveru. (od toho se rozvíjely teorie, že Castiel zdrhne z blázince a Dean mu v tom pomůže, zatímco bude Sam zavřenej) Ty fotky jsem tu myslím už někde odkazovala. Castiel se má objevit v 7x17, ovšem záběr s ním s objevil v promu na 7x16, takže všichni Koblihofilní očekáváme, co bude za tři týdny. | |
|
| |
Alice Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 33 Bydlisko : Hradec Králové Registration date : 25.02.2012
| Predmet: :-D 26.02.12 20:13 | |
| To je fakt. Když člověk ví kde hledat, tak se dá najít vše No jak se zdá já jsem v tom hledání pěkný dřevo Děkuji za info a odkazy ;-) MOOOC to pomohlo. V mém blízkém okolí není nikdo kdo by Supernatural sledoval, tak jsem si našla toto abych měla aspoň nějakou spřízněnou duši Jinak jsem moc zvědavá s čím se zase vytasí v dalších dílech. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 20:19 | |
| Alice: Tak tady máš tolik spřízněných duší, až nás budeš odhánět lopatou. Vítej! | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 20:22 | |
| - Alice napísal:
- V mém blízkém okolí není nikdo kdo by Supernatural sledoval, tak jsem si našla toto abych měla aspoň nějakou spřízněnou duši
Alice: brzy zjistíš, že tady je víc magorů, než normálních lidí a všichni ujíždíme na tom stejném a užíváme si to a mimochodem vítej | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 20:57 | |
| Alice: Taky tě vítám a snad tě moc neodradíme, protože my normální rozhodně nejsme | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 21:28 | |
| MAGORŮ, Nemix? No, máš pravdu, to asi sedí Já si pořád myslím, že Cas si pamatuje všechno. Probudil se po tom debaklu v jezeru, jako člověk, a snažil se Deanovi jednoduše vyhýbat (asi odhadl, jak se bude vztekat až ho uvidí), a ZASE všechno napravit po svém. A, zjevně se mu to moc nedaří. Má škaredou bundu, a kouká jak nakoplé štěně. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 21:33 | |
| - Maky napísal:
- Já si pořád myslím, že Cas si pamatuje všechno. Probudil se po tom debaklu v jezeru, jako člověk, a snažil se Deanovi jednoduše vyhýbat (asi odhadl, jak se bude vztekat až ho uvidí), a ZASE všechno napravit po svém. A, zjevně se mu to moc nedaří. Má škaredou bundu, a kouká jak nakoplé štěně.
Maky: úplně to vidím před sebou - a bylo by to takto naprosto super - nejprve mezi nima hádka a pak smíření a navrácení baloňáku tam, kam patří výbornej nápad - ty to prostě víš......... a k těm magorům - a co jiného jsme, když můžeme toto všechno takto hromadně prožívat a zas a dokola se o tom bavit | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 21:37 | |
| Jenže, Sera většinou PŘEDČÍ má očekávání, a to i ta naprosto logická. A ne v dobrém slova smyslu. Huh, bojím bojím... Už ted jsem se rozhodla, že si k tomu dílu koupím flašku vína. Už to vidím. Budu pít, a pít, a Cas pořád nikde. V polovině budu mít problém rozumět a zaostřit, a Cas pořád nikde. V poslední třetině se mi začne motat hlava, a Cas nikde. A pět minut před koncem, bude následovat ona scéna s proma. Cas se otočí, Dean bude nevěřícně zírat, a KONEC. A já v té době budu už otrávená alkoholem. To, že Cas tam bude jetě nezaručuje, KOLIK ho tam bude. A já nesnáším zklamaná očekávání. Jo, JSEM Magor | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 21:40 | |
| Všichni jsme magoři... takže to vidím opět na hromadnou chlastačku Maky, ty alespoň budeš chlastat večer, ale my tady v Evropě jsme fakt alkoholici, kteří budou chlastat v sobotu ráno | |
|
| |
Nemix Winchester
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 22:05 | |
| Nemix: Počkej ve čtvrtek A kdyby, tak pátek to jistí | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 26.02.12 22:58 | |
| | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 03.03.12 9:13 | |
| V 07x20 (ktorú by mali práve natáčať) sa ako guest star objaví Felicia Day. - kód:
-
http://pics.livejournal.com/vinylreckoning/pic/001r7rgb/s640x480 | |
|
| |
Alice Nevinná obeť
| Predmet: ;-) 04.03.12 0:02 | |
| Děkuji za přivítání Já si myslím, že se mi tu bude líbit. :-) Já ráda blázny a zapálené lidi ;-) Člověk si už někdy připadá jak cvok, když řekne nějakou hlášku ze Supernatural a všichni pak koukají, jak kdybych spadla z višně :-D Tady to vypadá na bezva zábavu ;-) | |
|
| |
Alice Nevinná obeť
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 04.03.12 0:05 | |
| - bohdy napísal:
- Alice: Taky tě vítám a snad tě moc neodradíme, protože my normální rozhodně nejsme
Normální lidi nejsou nikde ;-) A já už rozhodně ne proto se mi tu tady tak líbí | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 19:19 | |
| Potěš noha... Later this season there will be a multi-episode arc about an Asian teen who discovers he or she is some kind of prophet. He or she (really, they haven't determined gender yet) will appear in the three of the final episodes of the season. Who wants to see Harry Shum Jr. in this role? Flex your abs in solidarity! | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 19:32 | |
| - Panthera napísal:
- Potěš noha...
Later this season there will be a multi-episode arc about an Asian teen who discovers he or she is some kind of prophet. He or she (really, they haven't determined gender yet) will appear in the three of the final episodes of the season. Who wants to see Harry Shum Jr. in this role? Flex your abs in solidarity! Ať jdou do háje, Chuck forever!! | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 19:57 | |
| Proč se, všechno, co v SN funguje snaží pořád vylepšit, nebo nahradit, něčím (někým) jiným?
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 20:03 | |
| Aneb Seřin otevřený návod, jak rychle pohřbít další seriál... | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 20:11 | |
| A hlavně teenager, Asiat - ještě by to mohl být gay, aby ta úlitba menšinám byla dokonána. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 20:13 | |
| Tak gaye tam nepotřebuju, vystačím si s eyesexingem, jen mi tam vraťte Koblihu v baloňáku. | |
|
| |
Maky Žltočočko
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.03.12 20:22 | |
| Panthera: Miluju Tvůj dare rozesmát mě, i když to, co čtu je vlastně k pláči! "eyesexing" A, taky Deanování. Miluju Deanování. Cas: "Dean." | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|