Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: MILOST II 21.03.12 22:37 | |
| Nejdřív, si přečtěte MILOST I (Pozn.: Kterou jsem dnes mírně pozměnila). Tohle je dovětěk, krátký, jedna věta, který svým způsobem "vysvětluje" ten Otevřený konec v MILOSTI I. Proč, píšu "povídku" o jedné větě? Protože: Je jaro. Cas. Just, BECAUSE. Si ráda myslím, že to MÁ smysl. A, proč anglicky? Protože: Něco, je nemožné napsat česky. A, stejně to znovu píšu i česky, protože jsem koneckonců Čech. Co, těch pár vět, v téhle povídce znamená? Že reality, se mísi jedna s druhou, a skutečnost je občas sen a sen skutečnost. Otevřený konec, přerůstá v jiný otevřený konec. Představujte si. BLUE DEATH Last thing, Dean saw, are Castiel's TOO BRIGHT, blue EYES. ... "What did you dream about, Dean?" He swallowed, hard. "About, The BLUE DEATH." MODRÁ SMRT To, co Dean před Koncem, vidí, jsou Castielovy modré, PŘÍLIŠ "zářivé" oči. ... "O čem, jsi snil, Deane?" Polkl. "O, Modré Smrti." | |
|
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: MILOST II 22.03.12 11:02 | |
| hmmmm a vidíš - a já bych těchto pár vět nazvala klidně naprosto samostatnou povídečkou ............ je to pár slov a přitom znamenají hodně... | |
|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: MILOST II 23.03.12 14:27 | |
| Krásná představa Deanovy smrti | |
|