| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 17.07.08 20:48 | |
| Calla nemyslis nahodou trapasy mojej sestry??? | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 17.07.08 21:34 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 17.07.08 21:55 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 17.07.08 21:59 | |
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.07.08 20:24 | |
| Tak u mňa nastalo obdobie suchoty, tak som troška pátrala v "archíve", aké seriály som dávnejšie pozerala a spomenula som si na jeden, volá sa Kyle XY a totálne na ňom žeriem vzťah, aký je medzi Kyleom a Tomom Fossom, pripomína mi to Sammyho a Deana, Foss tiež Kyle tak ochraňuje, aj napriek tomu, že nie sú rodina alebo nič, i keď on ho podľa mňa považuje za syna...asi som divná, ale takéto veci sa mi vždy tak strašne páčia...kvôli tomu som si obľúbila napr. aj Petra a Nathana z Heroes či Jacka a Erica z Jericha...bratia z Prison Breaku ma zasa moc nepresvedčili..som posadnutá, keď niekto ochraňuje niekoho a dáva mu tak najavo, ako veľmi ho má rád... áno, už si pre mňa idú... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ......... 27.07.08 23:43 | |
| Bude chodiť Tru Calling ja proste ten seriál milujem videla som ho veľa- krát ale len kým to chodilo na STV1. Teraz to budú dávať na Jojke a mna to zase pohltí, tuším o 11:00 takže si to Jojka zobrala, len škoda že o takom skorom čase a to každý deň. Rozmýšľala som nad tým či to chcem vidieť znovu, nie som niejaký maniak ale tak 2 x mi stačilo si myslím vidieť aby som si pamätala na niektore detaily, no nevadí uvidím aspoň Jeffa ktorého som predtým nevnímala. Taktiež čo sa týka Jensena mám otázku , čo on ma spoločne s týmto seriálom a ak to viete tak mi to prosím povedzte po slovenský. Nechcem tu vyvsetlovať, že som si to veľa krát o tom prečítala po anglický a asi som nepochopila. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 27.07.08 23:49 | |
| Tru Calling na JOJ tak to si pozriem minimálne 2 časti a tentokrát si tam nezabudnem všimnúť Jeffa. Kaja: Jensen s Tru Calling nakoniec nemal spoločné nič. Pokiaľ si správne spomínam tak Jensen bol požiadaný aby v Tru hral ale nakoniec to odmietol a prijal radšej úlohu Jason Teague v Smallville. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 27.07.08 23:58 | |
| Zizi:Si skvelá, ja odpadnem ja som rozluštila záhadu( o aku postavu išlo), teda možno to tak ani nie je, alebo to už dávno ste vydedukovali , teda neviem ja by som bola rada keby si vybral aj tu Tru ale hral by zleho takže ani nie. No proste ja si myslím žeby Jensen hral toho zleho Jack sa volal či ako do pekla ja si už nepamätám , no proste toho čo robil naopak oproti Tru, a prečo si to myslím nikde som to nečítala ani nič take , ale nie žeby mi ho pripomínal ale do pekla maju niečo podobne aj ked sa mi ten herec vôbedz nepáči ale naozaj proste taký typ vôbedz myslím tvar a tak neviem proste taký no neviem, ja neviem proste je mi nesympatický ale Jensen prave naopak presný opak neho u mňa, aj ked už mi začína z toho preskakovať niekedy mi ho pripomina(ja ani neviem), možno chceli Jensena typovo sa hodil ale on odmietol a hladali niekoho ineho tak našli toho, niečo maju podobne (len čo neviem) ale inak fakt neviem. Možno sa mi to len zdá a zdanie môže klamať. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 0:11 | |
| Kaja: Neviem akú mal hrať postavu. Nikde to nijak moc nerozoberali. Všade je len spomenuté, že mal hrať nejakého chlapíka o ktorého by mala Tru záujem alebo tak nejak. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 8:48 | |
| jejo, Tru Calling som zboznovala. preco to budu davat doobeda? sak to je hovadina. ja nebudem stihat,lebo od augusta robim :cry: tam hra aj Jef????? ja o Jensenovi neviem, ale ten chlapik,co tam hra Jack sa mi pozdava. je mi strasne sympaticky inak aj mna sklamalo, ze to stopli.bolo to v tom najlepsom a mam pocit, ze keby to islo dalej,stalo by to za to. bolo tam mnozstvo skvelych napadov.tak skoda | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 11:32 | |
| Faith: Jeff hrá v sérií 1 epizóde 16 s názvom "Two Pair" | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 11:35 | |
| Zizi dakujem a hra tam dlho???? | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 11:38 | |
| Faith: Tak to neviem. Aj keď som Tru Calling videla už aspoň 2x tak v tej dobe som nejako Jeffa ešte neregistrovala. Takže skutočne netuším. :shame: | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 11:42 | |
| vies co je sranda? ze aj ja som videla Tru Calling uz dvakrat a este aj na nemeckom som to pozerala,ale vobec si ho tam nepamatam.akurat tak Bellicka z Prison Breaku si tam pamatam | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 12:06 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.07.08 12:09 | |
| Chrystelle dakujem za informaciu no teda... dufam,ze to vyjde a uvidim tu cast | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: .......... 29.07.08 0:51 | |
| Chrys: To vážne? Tak to je super že aj ty máš rada Tru. Fuha, ano ešte ked som veľmi informácie o seriáloch nehľadala na nete a v čase ked chodila Tru u nás prvý krát vždy som očakávala dalšie časti po tom čo to skončilo, myslela som si, že su dalšie len ako u väčšine televizíí býva zvykom, že ich ešte neodkúpili. No neskôr ked som sa dozvedela, že to proste že už to netočili dalej a že to skončilo len - tak nijako tak ma to dostalo . Námet je fantastický, tiež skvele obsadenie proste fakt veľmi dobrý seriál. Aj ked viem, že to nemá žiaden koniec stále ma to ťahá si to pozrieť Strašna blbosť ked dokázali skoncovať s takým super seriálom, fúha keby to niekto obnovil | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.07.08 8:58 | |
| ako tak pozeram, tak v Amerike je mozne vsetko. ked skvele serialy nemaju sledovanost, SN mal dost slabu,ale drzi sa. tak taky skvely serial ako Tru... proste tam nemaju uz od rozkose co robit,len pozerat 150 serii na Toma Welinga alias Supermana | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.07.08 11:13 | |
| aj mne sa Tru calling páči ale nevšimla som si tam Jeffa aj ked som videla všetky časti asi preto že vtedy som ešte SN nepozerala terazsi ho určite všimnem, vážne škoda že to zručili ved tie posledné časti kde už bol aj jack boli super a potom to tak blbo skončilo to na navštalo | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.07.08 18:17 | |
| Tak Tru calling..to jsem viděla jen jeden díl s Jefferym... no, nějak ty seriály, co bych si chtěla skouknout přibývají a čas na sledování není a není. Teda je, ale není ho tolik, kolik bych potřebovala. Ale co mě zaujalo je Moonlight - první díl je úplná pecka a vůbec...celé je to skvěle udělané a písničky, co tam hrajou jsou super. a tahle písnička z něj se i strašně líbí - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=nBwYc1gZND0 nechápu, proč zamítli další řadu... to je úplně nenormální A navíc ... herec z Veronicy Mars je skvělý - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=D4JseFm_mzw | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.07.08 19:36 | |
| Jaj, Samabel, ani mi nehovor, ja som celú sériu hodila ani nie za týždeň a potom mi bolo smutno, že už nič nebude... Taký skvelý seriál, skvelé herecké obsadenie, skvelá hudba...strašne veľa songov som si vďaka nemu posťahovala...bože, to neprežijem... A strašne sa mi páčil diel 01x13, teda to, čo sa stalo medzi Josefom a Mickom... Mám nervy, že nedeli tomu seriálu ešte šancu, vraj ani nemal takú zlú sledovanosť.. Moja obľúbená z Moonlightu je One republic - all fall down, takže ako vidím, máme rovnaký vkus... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.07.08 20:03 | |
| tu se mi tuším nepodařilo stáhnout... a právě...sledovanost nebyla nijak hrozná, tak prostě nechápu, že se toho zbavili... vím, že fanoušci se snaží ho zachránit a nechat ho odkoupit aspoň jinou televizí, ale vidím to bledě. Joseph je vážně skvělý ... a ten díly byl taky...ono vůbec, mě se líbily všechny díly. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.08.08 13:26 | |
| zacala som pozeravat posol mrtvych dusi.... videla som aj 1 casti zo serialu Reaper....ale dako ma to nebavilo... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.08.08 13:56 | |
| no takže najprv k tru calling, ten seriál som milovala a videla som všetky časti niekoľkokrát proste moja love, ale na SN samozrejme nemá no a Moonlight ma chytil hneď od začiatku ako ho začali sledovať. ja som počula, že začína nový seriál o úpirovi hneď som čakala na deň až začne a bola som s ním veľmi spokojná. to, že nepokračuje ma vytočilo do nepríčetnosti. fakt dúfam, že ešte zmenia názor, lebo ten seriál bol super a mne sa veeeeeeľmi páčil. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|