| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 21:42 | |
| Hey, ja som pred 2 minutami videla nejaky sneak-peak z Mental, vyzera to zaujimavo, hlavne - Spoiler:
Idem si to asi stiahnut... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 21:53 | |
| hej to bolo husté a keď mi to cleo poslala, tak ja len kokso to čo bude a potom sa z toho vlastne normálna vec vykľula ale páčilo páčilo super to bolo. a ten lekár nevyzerá zle ja sa tiež teším na nové diely glee ten seriál má podľa mňa potenciál | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 22:54 | |
| Som včera večer videla dosť možno posledný diel Reapera, ak sa ho nikto neujme a poviem vám, ako SN cez kopirák.... - Spoiler:
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.06.09 22:16 | |
| Teraz som si vsimol ,ze uz vysiel novy diel True Blood | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 31.07.09 20:24 | |
| WWRDPokud nevíte co to znamená, tak jste něco ošklivě promeškali. Více info - Porty, Fay, Caterina.... - kód:
-
http://img5.imagevenue.com/img.php?image=67789_riggins_123_197lo.jpg | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 31.07.09 21:07 | |
| Portable.Device, hmm, vypadá to zajímavě. Kukla jsem nějaké ukázky a popis a určitě si tenhle seriálek hodím do seznamu. Díky za tip. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 31.07.09 22:42 | |
| Porty super...tenhle seriál už od Fay mám ....a těším se na něj jen nevím,kdy na všechno co ted mám od holek, bude čas a já se budu moct kouknout Chrys... tenhle seriál jsem si nemohla nechat ujít... neboj,myslím na tebe a doručím ti ho | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 31.07.09 22:59 | |
| pro ty kdo tenhle seriál neznají a nechtějí se spoléhat na internet můžu na net hodit i přednášku z Festivalu Fantazie, kterou jsem měl . Jsou tam videa i prezentace, takže pochopíte o co jde. Kdyžtak rychlé info... FRIDAY NIGHT LIGHTSSeriál z prostředí amerického fotbalu. Je to soapka, takže jestli máte rádi One Tree Hill, Dawsons Creek a podobné, tenhle Vás uhrane. Má skvělé postavy a inteligentního producenta režiséra (Peter Berg - Království, Hancock). A zatím nikdo komu jsem tenhle seriál vnutil, neměl špatnou reakci. Takže ho rozhodně doporučuji, protože i když je Dean Winchester supercool, Tim Riggins je cool taky, a navíc pije... a hraje ho čumáček Taylor Kitsch. Rozbíječ pásů cudnosti a (nejen) dívčích srdcí | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 31.07.09 23:06 | |
| tak tento seriálik mám mmt na zozname tiež resp soapku... ja veľmi takéto veci nepozerám, ale myslím, že toto má potenciál.... najprv ale musím dokukať pár iných, čo som si priviezla z chaty a potom sa pustím aj na FNL | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 01.08.09 14:32 | |
| FNL je užasná ukážka toho, že aj z "kraviny" (čo pre mňa americký fotbal skutočne je) sa dá spraviť skvelá zárobková činnosť v podobe seriálu... užasné, dokonalé, Adrienne je skvelá (mrcha! ) a Tylor.. odporúčam vrelo (aj keď som videla len SSN 1, vraj je to ešte lepšie ďalej, som zvedavá, podľa mňa to ani nejde.. ).. a "záporačka" Lyla.. aaaaa | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.08.09 0:38 | |
| okey, takže konečne som dopozerala jeden zo seriálov, čo som si priniesla z chaty a to CASTLE. musím povedať, že to bolo ozaj super 10 dielov a ten cliff na konci neviem sa dočkať druhej serky. úžasný nápad, skvelé spracovanie, výborný casting.... ozaj sa mi ten seriál ohromne páčil. herci sú sympaťáci, totálne zbožňujem castla a celý ten nápad o tom, že je slávny spisovateľ sa mi tiež pozdáva navyše je do toho skvelo zakomponovaný humor, takže som sa počas sledovania aj dobre bavila. prvá séria nie je dlhá, tých 10 dielov sa dá zmáknuť aj keď máte busy schedule podľa mňa to stojí za pozretie btw musím si stiahnuť firefly ten herec si ma v castle fakt získal. ďalší seriál na zozname....tddddd... Leverage!!!!!!!!!!! šup dvd do pc edit: prvá časť za mnou a som totálne zamilovaná do tohto seriálu. ja milujem lupičov!!!!!!!!!!! a christian kane je fenomenálny a aldis!!!!! omfg. krása. aj ostatní herci sú sympaťáci páči sa mi ten nápad, takže zajtra si dám maratónik. fakt ma ten seriál chytil. parádny je | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.08.09 21:03 | |
| CASTLE: První sezonu málem zabila sledovanost, ale očividně to nechají běžet ještě tuhle sezonu. Nejblíž je tomuhle seriálu BONES nebo The Mentalist. Ale je fakt že Castle má víc humoru, kdežto mentalist údajně charismatičtější tým a hrdinu. Já se rozhodně těším na další díly. Z kriminálek zatím jasná volba. FNL: Jak řekla Fay. Tenhle seriál je o postavách, a je to soapka. A je tam spousta uroslých chlapců v ručníku, takže si říkám - proč lidi tolik váhají | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.08.09 21:07 | |
| porty: k bones som sa ešte stále nedostala, aj keď ich už pár mesiacov mám doma, ale mentalist mám čo-to pozreté a páči sa mi aj ten seriál s fnl neváham, určite si ho pozriem, len nestíham toľko vecí naraz.... dnes som mala maratón leverage, ešte 4 diely mi chýbajú do konca.... ale je to pecka seriál!!!!!!!! milujem ako tam stále hovoria seriously a really ohromne ma ten seriál chytil. dnes alebo zajtra ho už musím dokukať ale ma normálne bolia oči od toľkého pozerania na monitor. musím si dať na mmt pauzu, ale ešte aspoň jeden-dva diely by som dnes stihnúť chcela. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.08.09 21:12 | |
| a už máš aj z ďalšej série asi 3 diely či koľko k tej Leverage | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.08.09 21:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|