| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:04 | |
| presne tak inak tu je take paradoxne (aspon pre mna), ze uz vznikli dva spin offy a vsetky su take uspesne | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:05 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:07 | |
| Little devil súhlasím oproti CSI sa môže celý Rex strčiť. ja milujem všetky tri CSI a po SN je to môj druhy naj serial. a nejaký Rex ani žiadna nemecká kriminálka čo nemá uroven sa tomu nikdy nevyrovná a čo sa kobry 11 týka ak ide o nové časti tak sa to dá ale reprízy mi idú na nervy ako rex. ale inak mne ja istú dobu strašne páčil ten Semir | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:08 | |
| mne sa paci iba New York a Miami ... Las Vegas nejak nemusim |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:13 | |
| No ja ešte pridám NCIS, to sa mi tiež moc páčilo a ešte od tvorcov CSI Las Vegas myslím, bol seriál Medical Investigation (teraz to chodilo na nove a predtým na mare) - Lekársky tým v akcií alebo tak nejako to malo preložený názov. Proste tí tvorcovia si na tom dali záležať. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:14 | |
| ja si vsetky tri spiny skatulkujem takto: Miami mi pripada skor na mafiu a taketo veci. Vegas mi pripada taka vzdelavacia. Gibson vzdy povie velmi zaujimavu citaciu. Pamatam si jednu od Oscara Wilda: "Ambicia je poslednym utociskom pred zlyhanim" na to asi nikdy nezabudnem... a NY mi pripada taky vseobecny a taky na vrazdy, ci uz specificke ci nie... to mam asi najradsej inak sa mi strasne pacila cast, ked sa spojili z Miami a NY. tu cast minule reprizovali. je inak pravda, ze davaju teraz opakovania, ale to len cez prazdniy, pokial viem, i ked Miami opakovali uz minule. ale to len raz a kvoli tomu, ze neboli nove serie inak neviem ako vy, ale Kosti nemusim Kobru nejako nesledujem...ale tie nemecke idu nejak dost dole vodou. mam pocit, ze oni to potom natacaju vsetko uz len nasilu | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:15 | |
| |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:20 | |
| - FAith napísal:
- ale tie nemecke idu nejak dost dole vodou. mam pocit, ze oni to potom natacaju vsetko uz len nasilu
a to sa radšej k slovenskej tvorbe nebudem vyjadrovať. Las Vegas - práve kvôli Grisomovi sa mi to páči. On je taký férový a vždy zadrie takéto tie poučné vety - ja si síce nepamätám žiadnu ale to nič. Miami je fajn, najmä preto, že v nej hosťuje obrovské množstvo seriálových hercov New York - táto ma síce oslovila asi najmenej, ale kvalita sa u nej upreť nedá. Ešte tu spomeniem trápny preklad Kriminálka San Francisco - páčil sa mi tam ten hlavný, len ma dojalo ako môžu preložiť Killer instinct ako kriminálka San Francisco Faith: tú časť si pamätám. Nebolo to teraz niekedy reprízované | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:27 | |
| Zizi otazka dna: je to Gibson ci Grison? ja som totiz nevedela a moja mama, ze Gibson ale asi je to Grison hej, je ja si este pamatam tu cast o lentilkach... ze ked jete vela lentiliek,tak mozete aj zomriet,lebo je tam privela olova v skratke vysvetlene teda... mna to proste fascinuje, zo serialov sa tolko dozvediet a CSI maju velmi poucny charakter... v Miami fakt vela hercov hostuje. ja cumim ako puk vzdy,ked tam niekto dojde znamy ano, to je fakt... oni to prelozili tak kvoli tomu, aby si ludia mysleli, ze je to zo serie CSI (Mna tak oblafli,sa priznam,ale to len kvoli uputavkam a potom mi kamoska povedala, ze za tym nestoji Jeffrey Bruckheimer ci ako sa pise) pretoze inak ten serial mal mizernu sledovanost... nie reprizovane,ale tusim, ze prave ta sla v premiere inak slovenske veci su tiez na prd. ja nechapem ten Panelak... Ordinacia furt to iste dookola.a som myslela, ze aspon to Mesto tienov bude dobre, no nakoniec som pozrela len poslednu cast aj to len kvoli Pycovi | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:29 | |
| no tak Panelak to je dobra blbost ale Mesto Tienov sa mi pacilo |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:30 | |
| NCIS mám rada, ale CSI som ešte nepozerala neviem prečo, ale nejako som si na to nenašla čas, no NCIS milujem | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:30 | |
| Zizzi: tá časť bola v druhej serii a to ešte dávali len raz, nie jej tedy bolo ľúto, ja mám rada tú herečku už z Providence a ten Killer instict bolo celkom dobré ale ten slovenský názov ma dorazil robili tomu reklamu akoby to bolo 4 CSI, a on sa volá Grissom ja to viem naisto veľakrát som to už niekde písala. je vážne skvelý ja si tie jeho výroky občas aj zapisujem a páči sa mi tá jeho posadnutosť švábmi a pavúkmi | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:32 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:36 | |
| ja som na tom odborník tak sa môžete pytať ohladne CSI na čokoľvek tak ryšavý je Horatio Caine a tiež ho mám rada a tá čo ju hrá Melina sa volá Stela Bonnasera a hlavny v NY je Mac Taylor | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:38 | |
| jeziiiiiiis. no jasneeee dakujem krasne. ono ja ich poznam,ale ked nepozeram den,tak zabudnem... ale inak ten serial uplne zeriem | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:38 | |
| wiktoriano: Tiež som bola kedysi odborník ale internát na VŠ zanechal následky. Cez týždeň som poriadne bedňu ani nevidela. Jaj keď som bývala doma, tak som s mamou pozorne sledovala všetky CSI | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:41 | |
| u mna za to moze net.lebo po veceroch som na nete a nestiham sledovat telku | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:47 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:50 | |
| to som videla zopar casti... a este aj V tieni zlocinu...to som sledovala, kym som cakala na rozhodnutie Lets dance 2. Markiza to prelozila...teda.. akoze "Close to home" ako "V tieni zlocinu" myslim, ze Prima to davala ako "Zlociny ze sousedstvi" | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 22:59 | |
| no z prekladmi markízy to je hrozné o tom ja tu už veľa napísalo takže to netreba brať vážne, Close to home ma veľmi nezaujalo. ale Criminal minds a NCIS sú jedny z najlepších krimimálok a ja mám najradšej sci-fia krimi. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.08.08 23:00 | |
| ani mna to nezaujalo.ja som to pozerala len kvoli tomu,aby som nezaspala (i ked to nezaberalo). Criminal Minds to su tie Myslienky zlocinca, ze? mna to nejak nezaujalo | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|