Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:04

presne tak Laughing
inak tu je take paradoxne (aspon pre mna), ze uz vznikli dva spin offy a vsetky su take uspesne Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:05

CSI sú skvelé. Las Vegas a Miami supeeeeeeeer New York mám tiež rada, proste toto má úroveň - aj keď to už tiež v poslednej dobe toľkokrát reprízovali, že už mi z toho hrabe a neviem, čo som videla a čo nie.

Faith: Hej hej, Gedeon je ten, čo bol jediný k svetu a teraz hrá v kobre (ktorá mimochodom tiež už stráca úroveň a okrem toho stále viac rozbíjajú ten môj krásny modrý mercedesík)

LittleDevil:viedensky dunco s partou - ja umrem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:07

Little devil súhlasím oproti CSI sa môže celý Rex strčiť. ja milujem všetky tri CSI a po SN je to môj druhy naj serial. a nejaký Rex ani žiadna nemecká kriminálka čo nemá uroven sa tomu nikdy nevyrovná
a čo sa kobry 11 týka ak ide o nové časti tak sa to dá ale reprízy mi idú na nervy ako rex. ale inak mne ja istú dobu strašne páčil ten Semir
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:08

mne sa paci iba New York a Miami ... Las Vegas nejak nemusim Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:13

No ja ešte pridám NCIS, to sa mi tiež moc páčilo a ešte od tvorcov CSI Las Vegas myslím, bol seriál Medical Investigation (teraz to chodilo na nove a predtým na mare) - Lekársky tým v akcií alebo tak nejako to malo preložený názov. Proste tí tvorcovia si na tom dali záležať.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:14

ja si vsetky tri spiny skatulkujem takto: Miami mi pripada skor na mafiu a taketo veci. Vegas mi pripada taka vzdelavacia. Gibson vzdy povie velmi zaujimavu citaciu. Pamatam si jednu od Oscara Wilda: "Ambicia je poslednym utociskom pred zlyhanim" na to asi nikdy nezabudnem... a NY mi pripada taky vseobecny a taky na vrazdy, ci uz specificke ci nie... to mam asi najradsej Laughing inak sa mi strasne pacila cast, ked sa spojili z Miami a NY. tu cast minule reprizovali. je inak pravda, ze davaju teraz opakovania, ale to len cez prazdniy, pokial viem, i ked Miami opakovali uz minule. ale to len raz a kvoli tomu, ze neboli nove serie Wink inak neviem ako vy, ale Kosti nemusim
Kobru nejako nesledujem...ale tie nemecke idu nejak dost dole vodou. mam pocit, ze oni to potom natacaju vsetko uz len nasilu
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:15

tak ta cast kde boli aj z NY aj s Miami sa mi pacila kedze oba mam rada Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:18

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937
ja este spominam v NY na tu cast, ked tu Melinu (Neviem ako sa vola jej postava, ale proste ta Sydney z Providence) ked ju ten jej priatel zbil a ona si potom spominala, ona ho aj zabila...
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:20

FAith napísal:
ale tie nemecke idu nejak dost dole vodou. mam pocit, ze oni to potom natacaju vsetko uz len nasilu
a to sa radšej k slovenskej tvorbe nebudem vyjadrovať.

Las Vegas - práve kvôli Grisomovi sa mi to páči. On je taký férový a vždy zadrie takéto tie poučné vety - ja si síce nepamätám žiadnu ale to nič.
Miami je fajn, najmä preto, že v nej hosťuje obrovské množstvo seriálových hercov
New York - táto ma síce oslovila asi najmenej, ale kvalita sa u nej upreť nedá.

Ešte tu spomeniem trápny preklad Kriminálka San Francisco - páčil sa mi tam ten hlavný, len ma dojalo ako môžu preložiť Killer instinct ako kriminálka San Francisco Rolling Eyes Rolling Eyes

Faith: tú časť si pamätám. Nebolo to teraz niekedy reprízované Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 999804
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:27

Zizi otazka dna: je to Gibson ci Grison? ja som totiz nevedela a moja mama, ze Gibson Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 ale asi je to Grison Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 hej, je Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937
ja si este pamatam tu cast o lentilkach... ze ked jete vela lentiliek,tak mozete aj zomriet,lebo je tam privela olova Laughing v skratke vysvetlene teda... mna to proste fascinuje, zo serialov sa tolko dozvediet a CSI maju velmi poucny charakter...
v Miami fakt vela hercov hostuje. ja cumim ako puk vzdy,ked tam niekto dojde znamy affraid

ano, to je fakt... oni to prelozili tak kvoli tomu, aby si ludia mysleli, ze je to zo serie CSI (Mna tak oblafli,sa priznam,ale to len kvoli uputavkam a potom mi kamoska povedala, ze za tym nestoji Jeffrey Bruckheimer ci ako sa pise) pretoze inak ten serial mal mizernu sledovanost...
nie reprizovane,ale tusim, ze prave ta sla v premiere Laughing
inak slovenske veci su tiez na prd. ja nechapem ten Panelak... Ordinacia furt to iste dookola.a som myslela, ze aspon to Mesto tienov bude dobre, no nakoniec som pozrela len poslednu cast aj to len kvoli Pycovi
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:29

no tak Panelak to je dobra blbost Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 71174 ale Mesto Tienov sa mi pacilo Cool
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:30

NCIS mám rada, ale CSI som ešte nepozerala 603 neviem prečo, ale nejako som si na to nenašla čas, no NCIS milujem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 430869
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:30

Zizzi: tá časť bola v druhej serii a to ešte dávali len raz, nie jej tedy bolo ľúto, ja mám rada tú herečku už z Providence

a ten Killer instict bolo celkom dobré ale ten slovenský názov ma dorazil affraid robili tomu reklamu akoby to bolo 4 CSI,

a on sa volá Grissom ja to viem naisto veľakrát som to už niekde písala. je vážne skvelý ja si tie jeho výroky občas aj zapisujem a páči sa mi tá jeho posadnutosť švábmi a pavúkmi Very Happy
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:32

ja si spominam v Penlaku na Cicu mico.akoze kto toto vymyslel s tym sexom po telefone Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 99937
ja zasa NCIS vobec nemusim
wktoriano ja mam tu herecku tiez rada Laughing ano,presne chceli len reklamu akoby na CSI4... ludom to ale doplo Wink
takze Grissom... no jasne a este mi povedzte jak sa vola ten rysavy Rolling Eyes David Caruzo z Miami (inak jeho mam neskutocne rada, je mi hrozne sympaticky) a este ako sa vola ta Melina a este ako sa vola ten hlavny v NY a to je vsetko Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:36

ja som na tom odborník tak sa môžete pytať ohladne CSI na čokoľvek
tak ryšavý je Horatio Caine a tiež ho mám rada a tá čo ju hrá Melina sa volá Stela Bonnasera a hlavny v NY je Mac Taylor
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:38

jeziiiiiiis. no jasneeee Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 103511 dakujem krasne. ono ja ich poznam,ale ked nepozeram den,tak zabudnem... ale inak ten serial uplne zeriem Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:38

wiktoriano: Tiež som bola kedysi odborník ale internát na VŠ zanechal následky. Cez týždeň som poriadne bedňu ani nevidela. Jaj keď som bývala doma, tak som s mamou pozorne sledovala všetky CSI 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:41

u mna za to moze net.lebo po veceroch som na nete a nestiham sledovat telku Wink
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko
CrazyD

Počet príspevkov : 995
Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:47

dion ja tiez straaaaaaaasne lubkam NCIS....aj mesto tienov sa mi strasne paci... 702 702 702 702 702 702 702 ja 702 zboznujem ducharske a kriminalne serialy....
sledujem aj criminal minds a tiez dost dobry serial....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:48

jaaj Criminal Minds mam aj ja rada Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:50

to som videla zopar casti... a este aj V tieni zlocinu...to som sledovala, kym som cakala na rozhodnutie Lets dance 2. Markiza to prelozila...teda.. akoze "Close to home" ako "V tieni zlocinu" myslim, ze Prima to davala ako "Zlociny ze sousedstvi"
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:58

Tak tieto seriály mi nič nehovoria. To bude asi tým, že zvyšný voľný čas venujem sci-fi Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 999804 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 999804
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 22:59

no z prekladmi markízy to je hrozné o tom ja tu už veľa napísalo takže to netreba brať vážne, Close to home ma veľmi nezaujalo. ale Criminal minds a NCIS sú jedny z najlepších krimimálok a ja mám najradšej sci-fia krimi.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 23:00

ani mna to nezaujalo.ja som to pozerala len kvoli tomu,aby som nezaspala (i ked to nezaberalo). Criminal Minds to su tie Myslienky zlocinca, ze? mna to nejak nezaujalo Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty19.08.08 23:01

Súhlasím sci-fi a krimi sú skvelé a keďže nejaký blázon z markízy nazval SN ako hororový seriál tak potom milujem aj horory Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 12 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 12 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: