| 08x11 LARP and the Real Girl | |
|
+5Chevy666 Nemix sisel bohdy Panthera 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 08x11 LARP and the Real Girl 24.01.13 6:40 | |
| Rockový podklad, braši opět v autě s mapou v ruce, co víc si přát. Případ podivných úmrtí, jako utržení končetin, která spojuje tetování stromu smrti. To vše v LARPáckém balení, Charlie jako královnou a Deanem v panošském. Mohou za vše stínoví orkové nebo jen kouzly donucená víla? Byt plný "hraček" = žije sám, v tom případě mohu děkovat Bohu, že je muž tolerantní. Charlie jako "Queen of Moons", jsem celkem ráda, že se vrátila a Dean v kostýmu, sekne mu to. Nevím, čím to bylo, ale můj zrak byl silně upnut k jeho rozkroku. "If the tent is rockin', don't come a-knockin'." Nicméně, jako starého LARPáka mě vyděsilo, že někteří nemají měkčený dřeva, přijít někdo s klasikou jen v kobercovce bez tubexu nebo molitanu, tak ho orgové sežerou zaživa. Díl, ač svým způsobem naivní a bez Kobliha, kupodivu se mi zamlouval, zvlášť díky poslední scéně - " ... our freedom!", 7/10. Poznámky:Pro Nemix, myslím, že ta proklatě plytká a nudná kniha tě bude pronásledovat ještě dlouho. Pro slash fandy, Dean " ... he looks kind of awesome", a teď hybaj psát. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 24.01.13 16:06 | |
| som sa fajne nasmial pri sledovani cela epka mi ubehla velmi rychlo, to je znak, ze sa mi pacila je mi luto charlie, ja som jej prial aby si "vrzla" | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 24.01.13 23:58 | |
| Začalo to rockovou hudbou a končilo "our freedom" Můžu já si ještě něco přát. A pak že sny se neplní. Prdlajs. Toto je pro mě jeden z nejlepších dílů vůbec. Dean vypadá víc než sexy (ano od rozkroku jsem oko nemohla odtrhnout) a je na celé larpování natěšenej jako malej kluk (hochu, v očích Nemix jsi stoupnul ještě víc). Nikdy mě nenapadlo, že uvidím Deana v takovémto kostýmu - dát mu ještě do ruky luk, tak se Nemix asi naprosto roztaje Pořád přemýšlím, kdo tvůrcům prozdradil má tajná přání na nej epizodu, ale ať je to jak chce, tak toto se jim víc než povedlo. Bavila jsem se, slintala jsem jak divá a rozhodně v tomto díle nebylo žádné hluché místo. Prostě perfektní práce a já jí hodním 9/10. Poznámky: Panthero, máš pravdu, ta kniha bude asi mojím stínem a že na ní bude narážka od něj - prostě já tento díl žeru i s titulkama A je jasné, že Dean umí ocenit krásu stejného pohlaví, o tom se slash fanda nebude přít. A fakt to láká ke psaní - kruci 24.1. = Dean slaví narozky = DEN ROZKROKŮ (pozn. pro TFW) | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 25.01.13 20:01 | |
| Tak na tomto som sa teda dobre nasmiala. Znamenie stromu bolo super a tajomné. Epky majú vždy niečo hororové. Charlie sympatická ako vždy. Dean bol v rytierskom na zožratie aj tá jeho chlapčenská iskra v očiach keď o tom hovorili a posledná scéna... freedom! | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 25.01.13 20:17 | |
| Dean a Sam ako Taggart a Rosewood. To ako vážne? Ktorý z bratov pozeral Policajta v Beverly Hills? Dean si splnil sen a Sama tiež nemusel dlho prehovárať, chlapci a hra s mečmi. Kto by odolal? Charlie a Dean majú dosť veľa podobných záľub. Možno by stálo za pokus zistiť si jej rodokmeň. Čo ak je naozaj mladšia sestra, ktorú nikdy nechcel? Zábavná časť, na ktorej sa bavili nielen diváci ale určite aj herci. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 28.01.13 9:48 | |
| Musím říct, že takhle jsem se nenasmála od French Mistake a netřeba dodávat něco víc. Báječné Dostala mě hláška "Ty ses taky s někým rozešel?" Narážky na Deanovu bisexualitu se nádherně množí, já bych se ani nedivila, kdybychom se fakt dočkali nějaké gay interakce, ale pokud budou pokračovat v těchto narážkách, tak budu spokojená. ) Další LOL byla ta scéna s průkazy... No a závěr a frisbee... Super, řadím do zlatého fondu vtipných dílů, co se mi líbily a ráda si je pustím pro dobrou náladu znovu. | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 29.01.13 17:33 | |
| Deanovi to v historickém obleku slušelo. A i v té závěrečné scéně s proslovem ve stylu Statečné srdce. To Sam tam moc nezapadal i přes ten převlek působil stále jako cestovatel v čase. | |
|
| |
syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl 29.01.13 19:53 | |
| Souhlasím, tenhle díl byl suprovej! chvílema jsem se tlemila, až mi tekly slzy A když jsem tam viděla některý ty fandy, tak jsem si říkala: jsem na tom ještě dobře Ještě že chodí Dean ozbrojený Každopádně Dean jako "rytíř"... hmmmm.... Ale ty průkazy by si měli hoši upravit | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 08x11 LARP and the Real Girl | |
| |
|
| |
| 08x11 LARP and the Real Girl | |
|