| 05x09 The Real Ghostbusters | |
|
+10janča Zizi Hiro666 niki-morgan Samabel cleo janka410 dion-fortune Fay Panthera 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 4:25 | |
| Někteří možná budou konečně slavit, dnes to z mé strany nebude negativní. Před začátkem jsem se této epizody celkem obávala, ale čekalo mě příjemné překvapení. Takových 7 z 10 je z mého pohledu fajn skóre. Sláva, opět drobný návrat k původnímu stylu - duchařina. Žádné přehnané vtipkování, i když ten nádech tam oproti původním sériím je. Chuck a jeho sncon - audience v 99% mužská, to mě celkem překvapilo. Ve většině případů bývají cony s mužskými hlavními hrdiny k prasknutí napěchovány opačným pohlavím. (poukazování na slash v tomto díle záměrně neuvádím - ta narážka dvou fandů na konci mě totiž zcela odrovnala a dostala pod stůl) Dnešní epizoda se mi tedy i přes absenci Castiela líbila, v rámci děje to totiž vůbec nevadilo, prosím si více takových. (Koblížkové beru sice raději, ale zase nemohu chtít moc ) ...Kobliho, kde jsi... Zajímal by mě však detail, že by tři duchové nepoznali živou ženu převlečenou a namaskovanou za ducha? PS: Co se fanynky Becky týče, často si říkám, jak bych se zachovala já, kdybych tu možnost měla. Často krčíme nosy nad tím, jak se druzí chovají, nicméně po delším rozjímání, tohle musí být zkratové jednání. Člověk se velmi často chová pudově - kam stádo, tam já. (koneckonců - narazili jsme na to na FFS) Stačí jeden slabý článek a pyramida se hroutí. U sebe jsem nakonec došla k podivnému závěru, že kdybych je někdy opravdu zdálky uviděla, ze své vlastní podstaty bych se krčila někde v koutě za kytkou, tak než by mě někdo zpozoroval, tak bych měla srdce v krku a byla bradou vzhůru na podlaze. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 5:40 | |
| ja som skoro umrela pri tej epke.. toto bola nádhera.. "Hey Chuck, if you wanna publish more books, that's okay with us." "Really?" "No. We have guns, and we'll find you." the best hláška hneď po - make the puppy dog thing.. a koniec bol dokonalý, vraj hneď ožil STEAM.. ani sa nedivím.. a tie Jensové pohľady.. to bolo jasné znamenie ( Aj ja chcem tak drapnúť Jaya za pacičku a povedať nahlas - we are partners ). Som v nemom úžase, aj keď SPN ktorý sme poznali je asi dávno pod kvetinkami tak som s 5 sériou neskutočne spokojná (až na toho KOBLIHu, damn it!!!) a tie drogy sú myslím úplne evidentné.. EDIT: toto som si všimla až po čítaní reportov na lj a druhá vlna bola na svete: at 4:30 - The Homoerotic Subtext in Supernatural.. a tu sú tie ich výrazy.. Free Image Hosting by ImageBam.com ERIC, I love you po hroznom týždni je to snáď to najlepšie, čo sa mohlo stať | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 7:51 | |
| tak ja som tiež spokojná akože skoro som umrela pri tej epke od smiechu. dobre mi to padlo tento týždeň je stále lepší a lepší presne to, čo ste tu menovali ma dostalo.... teda puppy dog thing, to, čo povedal sam na konci, homoerotic subtext in supernatural a "we are partners" no zabité to bolo.... tento diel bol proste squeeeeeeeeee ako páčil sa mi celkom aj nápad a tá becky... ja viem, že ak by som bola na jej mieste, tak by som sa možno správala ešte viac crazy ale ten jej hlas mi strašne vadí..... proste tak piští divne a tie ksichty, čo hádže... no whatever.... jej postava mi neva, len je to dosť preafektované podľa mňa občas... tie implay na začiatku boli tiež skvelé a všetci ako sa hrali na deana a sama a páčilo sa mi aj, čo deanovi povedal tučný dean o show, že ako zachraňujú svet ap... a dean potom ten úsmev júúj. good epka, good ale súhlasím s tým, že časy prvej série sú nenávratne preč, čo je škoda | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 7:59 | |
| já se nemůžu přestat smát...jako tohle je neskutečnej mazec.... dlouho jsem žádnou epku nekomentovala,ale tohle mě prostě nedá Naprosto souhlasím,že Eric na něčem fičí...to jinak není možný co v poslední době v SN vidíme Fay to co zmiňuješ....myslím,že ty fotky mluví za vše...Deanův výraz je bezkonkutenční Jako a ten konec....to mě dorazilo...už chápu co jsi ráno myslela a už chápu tu fotku co jsi mě poslala, ten výraz kam se Dean kouká Con neměl chybu.... dostalo mě přesně to,co uvádí Panthera... samej chlap na conu ...kdo by to čekal Chucka jsem si oblíbila, Becky je super...fakt se mě líbí a nechápu některé negativní komenty na ni na zahraničních stránkách Víc napíšu až kouknu s titlema Ale teda musím říct,že v posledních epkách to opět sluší nejen Samymu,ale i Deanovi a strašně moc Jako Ericu bravo já se fakt bavím P.s. strašně se mě líbil Deanův výraz na začátku,když tam dojeli a najednou on kouká a tam samá Impala | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 10:10 | |
| a ono vôbec nie je je také jednoduché ju v US zohnať, ROFL.. myslí, že baby viete o čom presne hovorím inak - na 10000% prednášam Homoerotic Subtext na FF 2010.. už som to písala pred epkou na FB, že bude Win/j2 theory, toto bola čerešnička na torte.. jani: tiež nechápem, čo majú ľudia za problém.. teda, asi chápem a je to dosť úbohé, ehm.. a tie picscam na lj, ROFL | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 10:36 | |
| ako ja tú becky tiež práve dvakrát nemusím, ale nevadí mi až tak veľmi no a fay: no to mi bolo úúúplne jasné, že to budeš prednášať a tie impalky na začiatku, to boli asi všetky, ktoré používajú nie? tuším vraveli, že majú 4... či nie? ale ako rofl táto epka. fakt že yo tak ma super naladila, že dnes ma nič nenaserie | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 10:42 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 10:47 | |
| yo, budem jej musieť napísať, nech mi spraví extra spešl... kua, ale to je tak minimálne na dve hodiny.. title upravíme po svojom (všetky tie vysvetlivky a tak).. myslím, že sa do toho pustím už teraz.. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 10:51 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 16:02 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 16:38 | |
| Takovej strach jsme z té epky měli a nakonec to bude jedna z našich nej.. vážně jsem se opět naprosto skvěle bavila. No a ty narážky...pohledy...hlavně teda pohledy Deana (Jensen perlil ) ...na konci jak stál opřenej o Impalu a čekal na Sama...on měl takovej spokojenej pohled,ten úsměv zasněnej,jak kdyby se k něčemu ted právě rozhodl co chce konečně udělat,no a ti dva že mu k tomu dodali odvahu (zasvěcení ví na co narážím) Fakt geniální | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 16:46 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 16:54 | |
| - miláčik napísal:
- jj z Deana bude nakoniec bi
nedá sa inak ako súhlasiť.. písala som to aj na lj dakde, napíšem to aj sem.. Dean je jasnýý!!! len neviem, čo sa tým snaží Eric naznačiť.. - miláčik napísal:
- "We're more than friends. We're partners"
pamätáš si moju reakciu na skype??? the best Wincest hint ever!!!! - miláčik napísal:
- nejake homofobicke kravy hned, ze prestavaju pozerat SN a podbne na lj...
jj, to som si všimla aj ja.. OMG, veď je to seriál.. a mimo to, aj slasher potrebuje mať svoj deň (aj keď my už máme týždeň, LOL ). A tá Becky - ja ju milujem.. Ako keby som seba videla.. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 16:59 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 17:04 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 17:14 | |
| Becky - jj, myslím že na oboch frontoch sa nájdu šialené typy.. ja sa tam teda radím, pri toľkej ff by som ich kontrolovala, kde majú kérky a pýtala sa na lekcie klavíra.. ( cháápeš ) Dean - mne stačil ten zasnený pohľad, keď sa chytili za ruky.. vôbec to nebol zhnusený pohľad, skôr chápavý.. oh GOD!!! a Deanové "It's just sick" v 4x18 bola len nepodarená kamufláž.. Fake fat Dean & Tall Skinny Sammy - oni dvaja boli dokonalííí!!!! a jho "fictional charakters" a jak Deanovi vysvetľoval, o čom to vlastne celé je.. I like Kripke - možno drogy práve naopak vysadil ( čo mi pripomína VYSADIŤ FANFICTION) a sloboda prejavu !!! Go Kripke go!! Dean voňavku nepoužíva, on tak vonia od prírody.. Inak škoda, že nevedeli o Casovi, chcela by som vidieť fake Castiel a hlavne jeho výraz.. ale úprimne, v tejto epke mi až tak nechýbal.. Som zvedavá, či ohľadom toho niečo bude na Cone !!! na FF 2010 LARPujeme ( Burtonové filmy, ROFL) | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 17:23 | |
| Castiel nám v predchádzajúcej epke ukázal svoje slabosti (a že mu tá páska cez pysk slušala ).. z Deana je väčší a väčší úchyl epku od epky (malým deťom hovorí, že ich zoberie na výlet, tuto malého creepyho nemusím asi opisovať).. Kidding, je super, lúbim moc ( fictional character, fictional character, fictional character). chcela by som vedieť, kam tým všetkým Eric smeruje (nejakú predstavu mám, aj keď sa tu asi veľa ľuďom nebude páčiť)? | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 18:00 | |
| Yop, to bol Bobby.. aj Ash tam bola postavička.. :D:D no kam asi do zeme zatratenia akcia baloňák - o to sa snažili viaceré postavičky v nemenovaných sitcomoch, komixoch a dokonca aj v realite, jednoducho CAS je CAS (možno preto to tam nedali, na neho nemá nikto!!) a ešte jeden postreh (a hlod do diskusie) Prečo asi Sam nechcel, aby ďalej publikovali knihy??? | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 18:08 | |
| neviem si vybrať... WinDeSaLuciel by nešlo? | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 18:32 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 13.11.09 18:36 | |
| ROFL, tak to by bola pecka.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters | |
| |
|
| |
| 05x09 The Real Ghostbusters | |
|