| 9x05 Dog Dean Afternoon | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: 9x05 Dog Dean Afternoon 06.11.13 21:41 | |
| Je mi jasný, že tato epizoda bude mít dost haterů (čau Nemix ), ale já prostě tyto funny epizody miluju. Mám ráda zvířata a tady jsem se mimořádně pobavila. Jensen by měl dostat roli v nějaké filmové komedii, protože na tohle má fakt nadání, zvláště ty jeho ksichtíky byly cool (ano, uvidíme i psí oči ) a u scény s pošťákem jsem učurávala smíchy :DDabing zvířat geniální. Myslím, že se u této epizody museli při natáčení dost bavit a navíc mi to připomnělo starý dobrý Supernatural (lovíme monstra) Každopádně já nepotřebuji neustále "osudové epizody", vtipné epizody jsou dost diskutabilní, za sebe říkám, že v SPN se pro mě nepovedla jen jedna funny epizoda a to ta s těmi klauny. No a Sam měl konečně psa. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 06.11.13 22:36 | |
| Padme, díky za první komentář tohoto dílu. Ze zjevných důvodů jsem nechtěla začínat, protože já a zvířátka, to je něco jako Sam a klauni. Brrrrr.......A rozhodně si myslím, že tento díl si kritiku nezasluhuje.
Ten, kdo mě zná, tak ví, že nemám ráda zvířata (a to hlavně psiska) a vtipné epizody spn. Proto mé hodnocení nebude nijak dlouhé.
Po dlouhé době mě překvapil Jensen - on toho "šaška" fakt umí hrát a já se při jeho gestech opravdu i nasmála.
Ve své podstatě jsem se i bavila. Byly chvilky, kdy jsem se smála i nahlas - ale pořád je tam to ale.
Mé hodnocení: 6/10 a vím, že si tento díl zasluhuje víc, ale toto je mé subjektivní hodnocení a já ty štěkací potvory prostě nemusím.
Vzkaz pro TFW: jestli si někdo z vás myslí, že si tento díl někdy v rámci cosplay zahrajeme, tak je na velkém omylu. Klidně si nechám zase od Panthery/Castiela natrhnout košili, ale toto je tak velká výzva, že tak opilá jsem ještě na žádném conu nebyla, abych jí přijala. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 07.11.13 8:55 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 07.11.13 15:35 | |
| Do půlky taková pěkná oddechovka s nástinem první "lovčí" série a pak Dean á la pes. Ač není dvakrát veselá nálada, tak se člověk celkem i zasmál. Dean aportující Samův zmuchlaný papír, pokřikující na pošťáka, drbající se za uchem, hádající se s holubem, smyslně pokukující po pudlici... V reálném životě by se takové kouzlo určitě šiklo Rakovinou stižený "kuchtík" pojídá zvířecí orgány, aby si zajistil sílu a vlastnosti jejich nositelů, no proč ne. Takových dílů bych v sérii ocenila i víc, pro mě 6/10. P.S.: Cosplay čeká, propůjčím hellhounda | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 07.11.13 19:45 | |
| WTF???!!! Po pár minutách jsem si říkala, zda to myslí vážně, a pak jsem se už řehtala až do konce Hodně dlouho jsem se u spn takhle nepobavila! Dean to zahrál geniálně a ano, zvířata měla úžasné hlasy. Já jako milovník zvířat jsem to prožívala ještě víc. Ty hlášky taky stály za to. Zejména ta poslední, kdy se pejsek přiznal, že hodil Deanovi šavli na zadní sedadlo Prostě paráda! | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 07.11.13 21:25 | |
| Tak toto bolo super. Úvod skvelý so všetkými momentami na ktoré rada spomínam. Návrat k loveniu príšer potešil, tiež mi to padlo vhod po tých epizódach čo sa držia len hlavnej dejovej línie. Jensen sa fakt snažil, ten pes mu šiel skvele:D pri poštárovi som sa smiala ale výbuch som chytila v útulku: Potrebujem plagát Rachel Welch a kladivko:D to ma proste dostalo do kolien(hlavne preto že Shawshank je môj oblúbený film). Stále čakám kedy sa Sammy dovtípi že Dean mu niečo tají, ale už to ktomu pekne smeruje. Ale epka funny a na dobrú náladu ideálna. | |
|
| |
Abi Pocestný duch
Počet príspevkov : 40 Bydlisko : Doma Registration date : 20.03.2013
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon 07.11.13 22:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 9x05 Dog Dean Afternoon | |
| |
|