| DIE WITHOUT SINS | |
|
+11nikita Zizi keksiiq Sarinka Samabel janka410 Madlen bookika LenkaX22 SkreechTina dion-fortune 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.02.08 13:06 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.02.08 14:14 | |
| ty máš příští týden prázdniny? Já si na ně musím teda ještě nějaký ten týden počkat .......tak jsem zvědavá, co tě během příštího týdne napadne | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.02.08 17:16 | |
| Nádherná poviedka, takéto čosi sa mi teda ešte nikdy nesnívalo... Veľmi pekne napísané a dokonca je na konci aj ponaučenie.. fakt super, veď, každopádne, ako vždy.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.03.08 21:55 | |
| sarinka: tak teda este raz dakujem ozaj som rada, ze sa pacilo (aj ked mna najviac na tejto poviedke zaujal asi tak nazov ) | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.03.08 22:31 | |
| Ja nemám slov.Pekné najprv som skoro sinfarktovala ale potom ten koniec no klaniam sa Táto veta bola krááásna tá ma dostala: Jedna dusa, dve tela. Nezlomitelne spojenie, ktore je vecne… | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 14.03.08 22:34 | |
| keksiiq: vdaka heh tak snazila som sa to aspon zo zaciatku urobit take hororovejsie, kedze to bolo inspirovane mojou nocnou morou, ale v tom case bolo forum plne takych smutnych koncov pokraciek tusim a tak som si povedala, ze je na case happy end potesila si ma svojimi slovami, ozaj som velmi rada, ze sa ti poviedka pacila | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 09.04.08 17:01 | |
| bože ja som si túto poviedku čítala vo vlaku v mobile a ľudia sa na môj vydesený výraz čudne pozerali (dobre, že som sa udržala a nezačala buliť spolu so Sammom, lebo to neviem, ako by som vysvetľovala) . Veľmi sa mi páčila tá časť, kde si opisovala, že vždy je tu niekto, kto stojí pri nás. Kdesi za záclonou a dáva na nás pozor. To bolo pekne povedané. Som sa o Deana hrozne bála. Poviedka bola skvelá, napätie úžasné, poviedka ako sa patrí - ešte že to malo šťastný koniec. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 17.04.08 14:30 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 15.06.08 14:39 | |
| OMG! OMG! OMG! OMG! tak toto je geniálna poviedka tie anj verše na začiatku, tak je úplne perfektné (z tvojho pera?) a každá časť je pomenovaná podľa toho, kto sa tam vyskytne, alebo čo sa tam bude diať, no jednoducho krásne spravené. úplne ma dostali posledné pasáže na konci 2. a 3. časti to nemalo chybu. a keď Dean pohlcoval všetky hriechy, tak som si myslela, že s ním bude amen, a ako to nakoniec dopadlo nádhera, nádhera, nádhera... a že to bolo inšpirované snom? tak to je ešte jedno OMG!!! kiež by som mala aj ja také inšpiratívne sny tak ešte raz SQELÁ PRÁCA fakt máš moju poklonu... p.s.: ešte taká maličkosť, a síce maličké chybičky pametaj a v pameti -> pamätaj a v pamäti; dala by som spravodlivosť s veľkým S -> Spravodlivosť, lebo mne to prišlo ako že je to jej meno; ... a agonia dosiahla vrcholu dosiahla koho? čo? vrchol; pre ňho spolu, alebo ako pre neho; a posledná vec: pre slovenčinu nie je veľmi prirodzené používať zložené minulé časy (predminulý čas a tak - ... akoby sa tam nebolo nič stalo tak tomu by som sa vyhýbala a používala jednoduchý minulý čas ... akoby sa tam nič nestaloale tie chyby sú zanedbateľné oproti tomu aká je to sqelá poviedka... :sunny: | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 15.06.08 15:03 | |
| Nikita ,ale Dionka má anglickú klávesnicu takže ona to musí písať hentak | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 15.06.08 15:27 | |
| ja viem, že Dion má anglickú klávesnicu. ale keď napíše pamat a nie pamet tak si myslím, že si každý domyslí, že ako sa to číta, že je tam to ä, lebo náš mozog je taký fantastický, že to vie rozlíšiť, takže tak | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 15.06.08 15:38 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 15.06.08 15:46 | |
| :sunny: no jo... raz mi dal brat prečítať jeden text z netu, kde boli poprehadzované písmenká v slovách a ja som to prečítala úplne celé v pohode tak ako to malo byť, a ten text bol vlastne o tom, že keď náš mozog vie aké sú to slová, tak to automaticky prečítame správne aj keď sú teda tie písmenka v strede slov pomiešané... toto bolo mierne ale tak aspoň ste o informáciu múdrejší | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 10:24 | |
| neda mi, aby som aj ja nepochvalila dalsiu tvoju skvelu pracu Dion, uz si fakt zvyknem, ze v tvojich poviedkach ta hrozne trpi Dean. myslela som, ze nie vo vsetkych, ale teraz tak pomaly menim nazor Takze: opäť uzasny dojem na mne zanechala tato poviedka. Pacil sa mi napad (ja by som zo sna nieco take nevedela vyprodukovat,lebo ja by som si ani nepamatala a nevedela by som to dat do suvislosti). Ako, proste napad s hriechmi bol dokonaly. Aj s tou Spravodlivostou, tie verse na zaciatku (aj ked neboli z tvojho pera) ale velmi sa mi tam pacili... a potom aj tie konci, to bolo fakt tak filozoficky napisane tak to ma tiez dostalo. a som rada, ze bol happy end, to tiez chvalim no,neviem co dodat. dalsia uzasna praca z tvojho pera. Ako to ty robis? nadhera | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 10:47 | |
| priznavam, dala som sa a to som len chcela docitat Zizinu poviedku a zrazu pozeram, ze dole na stranke su poviedky od Dion! ani som nemusela dvakrat pozerat, pustila som sa do toho a precitala som na jeden sup no, tak cakala som, ze nebudes mat odpoved ale som rada, ze na fore je niekto taky, kto dokaze napisat tak nadherne poviedky | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 10:55 | |
| ono je nas tu takych viac, co vieme pisat a ty si rozhodne tiez dost talentovana to ja si obcas pripadam, ze pisem strasne nemozne a co tu vobedz robim pri takych talentoch, takze som vam velmi vdacna, ze ma takto podporujete, lebo ja by som si bez vas asi neverila ja viem, ze to bude zniet hlupo, ale ja vzdy ked si po sebe citam spatne nejake poviedky, tak ma napada ako som to mohla lepsie napisat a nie som s tym spokojna ale potom si poviem, ze nastastie su tu take osoby, ktorym sa to aj tak pacilo, takze si vydychnem a pustim sa do dalsej poviedky pripadne pokracka | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 11:00 | |
| no tak to je pravda. tu na tomto fore je mnozstvo talentov. Ale podla mna pise kazdy inym stylom. Zatial som tu nenarazila na poviedku, ktora sa mi nepacila, ale tvoj styl sa mi hrozne paci. Pretoze pises tak krasne dojemne, a ja sa pritom vzdy rozplacem. a potom si vdaka tebe v seriali viac vsimam vztah bratov, proste uz citim,akoby som k nim bola blizsie,pretoze tie spomienky a vsetko to, co ty opisujes sa mi dostavaju do mysle a zostavaju tak a "koluju" mi v zilach. neviem,ci som sa dost dobre vyjadrila ja si myslim, ze na tom je asi kazdy rovnako. ze ked si cita svoje poviedky, tak si povie "to je hroza" . ale potom si staci precitat tie pekne komenty a clovek vie, ze tie poviedky sa fakt ludom pacia a velmi si ich oblubili napriklad ja som vcera pisala svoje pokracko, ale isla som spat,pretoze to uz bolo velmi neskoro. a dnes som si ho este kontrolovala a narazila som na tvoje poviedky a hovorim si"ach jaj, tak to moje sem asi este nehodim.." ale pride cas, ked sa uspokojim aj so svojim. len sa mi tvoje poviedky strasne pacia | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 11:23 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 12:12 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 12:23 | |
| calla presne to aj ja zboznujem na vsetkych poviedkach od Dion tak to tam vyzera, ze autorka sa s tym pohrala a dala si na tych detailoch zalezat, trebars ja by som take veci asi v mojej poviedke nemala, lebo 1.) nevyznam sa v tom 2.) asi by sa mi az take detaily nechceli hladat. preto dalsia pokona a tiez si myslim, ze je to super, tie vztahy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 12:40 | |
| boze baby vy ste take zlate dakujem vam velmi krasne Faith: no ja teda nie som spokojna so svojimi dielami napr. v zbohom mam prilis casto opakovane tie iste slova ale tak o to viac ma bavi pisanie, ked vidim, ze este mam toho vela, na com mi treba makat calla, faith: co sa legiend tyka, tak tie boli mojou vasnou uz aj pred supernaturalom a vdaka sn sa moja vasen k nevysvetlitelnemu este zvacsila. ja v tieto veci v istom zmysle aj verim a bavi ma davat do svojich poviedok prave informacie. ved si zoberte, ze ja som tu lilith mala skor ako sa objavila v sn ono proste pre mna je to dolezite mat v poviedke aj nieco pravdive teda 'pravdive' ale tak ja sa v tom vyskume na nete dost vyzivam a vravim si, ze som ako Sam vzdy ked si vymyslime nejaku postavu, tak hned o nej zistujem vsetko, co sa da, teda co znamena jej meno, ake moze mat schopnosti, ako ju zabit, ako sa to moze prejavit a podobne.... som rada, ze sa to aj vam paci a to si trufam povedat, ze o polke veci, ktore su pravdive ani neviete ja totiz do poznamok autora davam len dolezite veci na vysvetlenie a zbytocnymi prkotinami sa nezaoberam, ale ked vidim ako sa vam to paci asi to zmenim kazdopadne vam este raz velmi krasne dakujem za mile slova a za to, ze mate tak radi moj styl | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS | |
| |
|
| |
| DIE WITHOUT SINS | |
|