Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 26.07.08 13:03 | |
| Dion ale to sa da opravit- opakujuce sa slova. ale dolezite je, ze z tej poviedky srsi genialita a originalita. opakujuce slova sa daju prehliadnut, hlavne je, ze chapeme a vieme sa vzit do pocitov to som si vsimla, ze Lilith je v poviedke a pozerala som na datum, ze kedy si to pisala aj ja v iste veci taketo verim, ale nikdy som sa o nich az tak nezaujimala. ale napriklad v tvojej poviedke ma okuzlili. paci sa mi, ze na tomto fore ludia vymyslaju nove a nove veci a vzdy ma to prekvapi, ako to vobec dokazu vymysliet. kludne to mozes davat do poznamok, alebo len potom vysvetlovat v dalsich spravach, ja si to rada precitam,aspon sa niecomu novemu priucim,pretoze je to fakt zaujimava tema | |
|
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 27.07.08 16:32 | |
| | |
|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS 21.08.08 21:04 | |
| | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: DIE WITHOUT SINS | |
| |
|