Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

DIE WITHOUT SINS

Goto down 
+11
nikita
Zizi
keksiiq
Sarinka
Samabel
janka410
Madlen
bookika
LenkaX22
SkreechTina
dion-fortune
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DIE WITHOUT SINS   DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty26.07.08 13:03

Dion ale to sa da opravit- opakujuce sa slova. ale dolezite je, ze z tej poviedky srsi genialita a originalita. opakujuce slova sa daju prehliadnut, hlavne je, ze chapeme a vieme sa vzit do pocitov Very Happy
to som si vsimla, ze Lilith je v poviedke a pozerala som na datum, ze kedy si to pisala Wink aj ja v iste veci taketo verim, ale nikdy som sa o nich az tak nezaujimala. ale napriklad v tvojej poviedke ma okuzlili. paci sa mi, ze na tomto fore ludia vymyslaju nove a nove veci a vzdy ma to prekvapi, ako to vobec dokazu vymysliet. kludne to mozes davat do poznamok, alebo len potom vysvetlovat v dalsich spravach, ja si to rada precitam,aspon sa niecomu novemu priucim,pretoze je to fakt zaujimava tema DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 312566
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: DIE WITHOUT SINS   DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty27.07.08 16:32

vôbec, poctená
PS: PSP
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: DIE WITHOUT SINS   DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty27.07.08 16:49

Faith: okey, najblizsie vam spravim informacne okienko Laughing Laughing Laughing a som velmi POCTENA, ze mam tak vernu fanusicku, ktora mi vzdy vie vylepsit naladu DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 891817

Nikita: no co uz narobim, gramatika a ja sa nemame velmi radi 603 a prazdniny zabijat s PSP v ruke rozhodne nejdem 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: DIE WITHOUT SINS   DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty21.08.08 21:04

Dion ja saom si túto poviedku prečítala až teraz ale poviem ti dostala ma moc moc sa mi páčila. Ako tam Dean trpel a Sam ho držal v náruči ja som v tej chvíli nemohla. DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 199226 DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 199226 DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 199226
Bolo to super a jediné čo mi zostáva je DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 104346 DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 104346 DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 104346
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: DIE WITHOUT SINS   DIE WITHOUT SINS - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

DIE WITHOUT SINS
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» 1x21 Sins of the Father

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: