| 09x22 Stairway to Heaven | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: 09x22 Stairway to Heaven 14.05.14 13:24 | |
| Nebudem sa veľmi rozpisovať, vy to určite pekne zhrniete sami, ale musím povedať že epka sa mi páčila. Koniec bola asi to najlepšie čo nám SPN za poslednú dobu ponúkol. Čakala so to, ale prekvapenie bolo aj tak obrovské. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven 14.05.14 18:02 | |
| Musím říct, že jsem velice mile překvapena.
Nemám potřebu spoilerovat, ani vypisovat momenty, které stojí za povšimnutí, protože si myslím, že by byla škoda vás o ty dějové zvraty připravit. Možná více okomentím později.
Snad jen - miluji TOHOTO Deana a líp už to tvůrci vymyslet nemohli.
Hodnocení: 8/10 a já jen dodám WOW a těším se příští týden na finále (a doufám, že toho Metabitch Dean zlikviduje) | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 09x22 Stairway to Heaven 15.05.14 15:01 | |
| Taky se mi tento díl velmi líbil hlavně Crowleyho souznění s Abaddon, když se C. synek rozplýval nad "hvězdičkama" 8 skončila, že byl Sam v maléru a 9 vypadá na to, že v maléru bude tentokrát Dean.... kluci to maj nastřídačku | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven 15.05.14 15:10 | |
| Zrejme si sa netrafil do epky. Crowley a Abby boli v 09x21 | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 09x22 Stairway to Heaven 15.05.14 15:30 | |
| OMG! Pravda, sorry Tak už jsem taky shlédla ten poslední díl a moc se mi líbil Byl po dlouhé době docela vtipný. Mrzí mě Tess, postupně likvidují všechny původní spnaktéry, což je škoda. Dean za to nemůže, že je jak neřízená střela, to dělá to kainovo znamení , navíc je nas...., protože po zjištění Samova názoru na něj..., no, nedivím se mu, to slušně zabolí a nálada klesne pod bod mrazu. U rozesmátí Boha... 2x!!!!.... jsem se taky pobavila jinak se těším a doufám, že toho zakrslího Metatroha už konečně pošlou do háje, jen doufám, že ne nebeského. Jedno nechápu, proč ta geniální Abaddon nezdrhla a raději se nechala propíchnout, jediné vysvětlení mám a to: šok a ješitnost. Jsem zvědavá na konec a zároveň se netěším, protože je to zase na dlouhou dobu konec.
Naposledy upravil astík dňa 16.05.14 9:49, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven 15.05.14 16:21 | |
| Wow! Parádní epizoda! Tak se mi to líbí! I když jsem ten konec čekala, stejně to byl nářez. A nemůžu se dočkat závěru série, jak to nakonec s Deanem dopadne. A ano, tento Dean se mi taky líbí | |
|
| |
DexTeR_X5 Pocestný duch
Počet príspevkov : 54 Age : 29 Registration date : 10.02.2014
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven 15.05.14 19:47 | |
| No kukol som už aj ja epizódku, a nedá mi na začiatok nič povedať ale ten Dean je taký špinavec....Akože konečne mi príde Gadreel sympatický a on je ako neriadená strela? Prefackal by som ho jak malé decko! Tí atentátnici mi boli už od začiatku nejakí čudní, a vedel som že toto nebude Castielova práca... Medatron sa nám zase vyfarbil, všiváčisko malé ušaté Najlepšia hláška z celej časti podľa mňa definitívne: Metatron: I am funny. I made God laugh...twice! Ďalej mi strašne sympatický prišiel Tyrus, taký pohoďák, škoda že mal krátk koniec. Amen. A čo mi prišlo strašne divné je toto: 1. Keďže je Tessa reaper nemala by byť náhodou pre človeka neviditeľná? 2. Keď sa do toho zaťahujú už aj deti Smrti, prečo nezasiahne? Veď to že duše nemôžu ísť do neba, je podľa mňa dosť závažné, už aj pre samotnú Death. A opakujem, Dean ma tak nasral, že až! Hodnotenie: 8/10 - škoda že tam nebol Crowley | |
|
| |
luciakanky Pocestný duch
Počet príspevkov : 67 Age : 36 Bydlisko : Badín Nálada : bazinga Registration date : 25.09.2010
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven 16.05.14 14:55 | |
| celkom v pohode epizoda,potesil navrat tessy aj ked to bolo asi naposledy :/ potesil ma dean s nicim sa nesere,vsetko mu je jedno,to sa mi paci co sa mi napak nepacilo bol sam a jeho moralizovanie a ze sa zase trochu urazil a si neviem salebo lepsie povedane nechcem predstavit jeho reakciu na deanove vyrovnavanie uctov s gadrielom a viac ako "humorista" metatron ma pobavil cass a jeho kreativita prei tvorbe mien agentov spears a aguilera len by ma zaujimalo kto bol spears a kto aguilera:D | |
|
| |
nina100 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Registration date : 23.05.2014
| Predmet: no neviem 23.05.14 3:28 | |
| Neviem či som sprostá alebo čo, ale ja som tento diel nepochopila velmi a moc sa mi teda nepáčil... zrazu sa tam začli objavovat postavy a neviem kde sa to zobralo... divné | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 09x22 Stairway to Heaven | |
| |
|
| |
| 09x22 Stairway to Heaven | |
|