Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: 10x20 Angel Heart 01.05.15 15:46 | |
| Nevím jak vy, ale já jsem se docela nudila. Hrálo se velmi na city, ale nějak mě to v případě Castiela nebaví a Claire také zrovna nemusím. Doufám, že s ní nehodlají dělat spin off. Jelikož miluju Grumpy Cat, tak dárek pro Claire hodně pobavil. Dean a jeho trampoty s puberťačkou byly fajn, ale že by to nějak zvedlo tento díl, to tedy ne. I když musím říct, že překvapil závěr, že matka Claire nakonec stejně zemřela. Díl byl pro mě nudná vycpávka, úlitba fanynkám Castiela a Mishy, které rádi neustále dokola koukají na jeho puppy eyes a ustaraný výraz. Mě to přestalo bavit už asi po pěti minutách. | |
|
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 10x20 Angel Heart 01.05.15 20:50 | |
| No na to, že už se blíží konec série, tak to bylo opravdu až moc výplňové. Claire nemám ráda a doufám, že tímto tvůrci už ukončili její linii. A koukám, že Jody si může za chvilku otevřít internát. Líbí se mi, když Dean trochu popustí uzdu, aspoň to má nějakou šťávu. A ano, mám ráda to vzájemné "pošťuchování" mezi Claire a Deanem. Já se zasmála. A ano, člověk si musí fakt uvědomit, že Dean nám stárne, což mi přijde dost komické a zároveň tragické, protože stárnu i já - a to je na slušnou depku Jestli pro Castiela nevymyslí pro další sérii lepší zápletku, tak to pro mě bude nejhorší charakter posledních sérií. Na jeho ufňukané scény mě už opravdu nebaví koukat. Hodnocení: 5/10 | |
|
luciakanky Pocestný duch
Počet príspevkov : 67 Age : 36 Bydlisko : Badín Nálada : bazinga Registration date : 25.09.2010
| Predmet: Re: 10x20 Angel Heart 02.05.15 19:19 | |
| - Nemix napísal:
- A koukám, že Jody si může za chvilku otevřít internát.
presne toto napadlo aj mňa epizóda sa mi páčila, hlavne keď bola na scéne Claire s Deanom Claire mi zo začiatku vadila, ale teraz bola v pohode a celkom ma potešilo ako to dopadla s jej matkou, bolo by to príliš happy keby z tade odošli živé ale verím tomu, že do záveru série už žiadne omáčkovité epizódy nebudú a uvidíme riadnu akciu | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 10x20 Angel Heart | |
| |
|