| 02x17 Heart | |
|
+22Mystic wiktoriano CrazyD Kacena222 Faith GoreGasm sisel keksiiq Weronička bookika Silvia Ettie ThomasCrown Sarinka Kristine Madlen janka410 Samabel dion-fortune LenkaX22 Chrystelle funny 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: 02x17 Heart 02.03.08 21:03 | |
| tak po pozretí tejto časti som ostala dosť....mimo. bolo to strašne smutné, aj slzička mi ušla Sam sa mi doteraz moc nepáčil, ale myslím že je čas zmeniť názor. v tejto časti bol skvelý, hral to krásne. nepáči sa mi ako sa to skončilo a nedá mi.....milostná scéna s Madison bola na 1.... nie taká nútená ako viete kde medzi Deanom a dotyčnou dámou. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 12:16 | |
| Tak zrovna jsem se na to taky znovu dodívala, funny. A musím říct, že ten konec mě tedy dostane vždycky a slzám se fakt neubráním. To je fakt strašná scéna a ještě mě u toho hrozně dojímá Dean, jak má starost o brášku a chce to udělat za něj. Já když jsem to viděla poprvé, tak jsem řvala jak malá a pořád jsem nevěřila, že to nakonec opravdu udělá. A když pak zazněl ten výstřel a s Deanem to úplně trhlo, tak jsem šla málem pod kytky. Tady jsme vlastně opět viděli Deana, jak mu ukápla slza a to už je co říct. O to víc mě ta scéna zasáhla. A kdysi jsme s jankou řešily, jestli ty Samovy slzy byly pravé(Jaredovy) nebo je mu tam kápli. No já nevím, nejdřív jsem si říkala, že mu určitě pomohli, ale jak jsem na to teď koukala, tak si fakt jistá nejsem. Zajímalo by mě, jaký na to mají názor ostatní? | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 12:48 | |
| no moj osobny nazor je,ze to neboli jeho slzy,ale ze mu pomohli..ale to je fakt len moj osobny nazor | |
|
| |
funny Pocestný duch
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 13:06 | |
| hm ja tiež neviem, lebo keď som videla foto z nakrúcania, tam nevyzeral nikto smutný, dokonca sa tam fajne rehotali. čiže bol to dobrý herecký výkon, či už to boli ozajstne slzy alebo nie, si skromne myslím | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 13:26 | |
| no takze tato epka ja jedna z mojich srdcoviek takze pekne idem na to za prve: mne sa ohromne pacila madison ako vlkodlak lebo nevedela, ze nim je a to ako ju tam sam prisiel "ochranovat" domov sa mi strasne pacilo. a ked tam pred nim zacala prehrabovat svoje spodne pradlo,len aby si sadol na gauc a potom ta telenovela ci co... akoze to bolo uzasne za druhe: ked sa uz dozvedeli, ze je vlkodlak tak to ako ich to oboch zasiahlo a chceli jej pomoct (no teda vlastne iba sam) tak to sa mi tiez velmi pacilo. ked si aj madison uvedomila, cim je ..... akoze koniec za tretie: ked si mysleli, ze ju uz zachranili a to ako dean odchadzal z izby a madison do toho, ze mysli si, ze sa dnes s niekym vyspis... no comment a potom ako sa to naozaj stalo....no mne sa to tiez zdalo skutocne a podla mna tam bolo vidiet nejaku tu chemiu medzi nimi a ozaj dobre zahrali, no a jaredovo telo do toho za stvrte: uz tu spominany koniec, to som plakala akoze detto to akoju sammy presviedcal, ze najdu sposob a ako ho ona poziadala, aby ju zabil, tak ako on poziadal deana....no a to ako to on nemohol urobit a tak ho dean zavolal von a bol pripraveny to prenho urobit, ale sam odisiel a urobil to sam, no a ta deanova slza....akoze to uz som nerozdychavala, lebo na to ozaj u deana nie sme zvyknuty, takze proste u mna to skoncilo s kapesnikom v ruke na zaver este musim spomunet moment kamen, papier, noznice, ktory bol skvely a pacil sa mi aj dean na samostatnom action love co sa slz tyka, tak vacsinou sa pred takym scenami davaju kvapky do oci na ehm povzbudenie skutocnych slz, takze mu asi trochu pomohli, lebo ich tam mal ozaj dost jared, ale urcite nieco z toho boli aj jeho slzy, ked uz sa vzijes do role, tak urcite tam dal aj on zo seba vela.... | |
|
| |
funny Pocestný duch
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 13:30 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 13:59 | |
| funny a to já se tedy nestydím. Já to tvrdím už dávno, že Sam má hezčí tělo než Dean. Ale vážně, neříkám, že Dean ho nemá skvělé, to zas jako.... Ale prostě Sam ho má tak úžasně vypracované.... No za tohle jsem jim fakt vděčná, že nám zase po dlouhé době kousek z něj ukázali. A pak i později, ale to nebudu spoilerovat...nebo jsi to už viděla, funny? Díky za ty názory ohledně slz...asi mu určitě k tomu nějak dopomohli. Ale zase na druhou stranu, sice jich tam měl dost, ale už jste někdy museli zastřelit někoho, koho jste měli rádi? Chci tím říct, že určitě i chlap by ronil slzy ve velkém, kdyby musel ve skutečnosti tohle udělat. Takže na tu scénu se mi těch slz zase nezdálo nějak přehnaně moc, spíš se mu hodně leskly ve světle a pak to vypadalo, že mu jich tečou litry po celé váři. Hlavně jak už odcházel, ale fakt bych řekla, že to bylo spíš tím odrazem světla. NO to je fuk, každopádně tohle byla úžasná scéna... BTW: funny, co se týče toho rozjetí diskuze, už se mi začíná zdát, že tou svou ukecaností nakazím každého všude, kam přijdu. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 15:49 | |
| tak este k tym slzam, akoze ani ja nemam pocit, ze by ich tam bolo privela,len sa mi ich tam zdalo prilis vela na to, aby ich jared mohol sam vytvorit, chapes co myslim, vsak? ale mne tam tie slzicky prisli take dojemne...no proste jeden z naj momentov v serialy. co sa tela tyka, tak jared ho ma skvele to o tom potom, ale ja musim dat prednost jennymu, lebo jared ho ma fakt vymakane, to ano, ale ja proste nemusim az taku dokonalost viac sa mi to paci, ked je toho trocha menej vypracovaneho na muzoch a jensen je presne stelesnenim mojho idealu, lebo ani malo, ani velo :oops: ale tak jared je zlaticko a aspon nam ho pekne ukazali, takze rozhodne som sa mala na co pozerat, takze | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 15:53 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 20:14 | |
| Aháááá, tak koukám,že jsem přišla o velmi zajímavou debatu. Tak to musím hned napravit Tenhle díl je super i když já teda Madison jako zrovna moc nemusím, ta herečka se mě zase až tak nelíbí (nehledejte v tom žádnou zaujatost,jasný ) Ale jinak teda tenhle díl byl tak strašně smutnej. Konečně jsme zase viděli Sammyho užívat si život, radovat se a ono se to nakonec zase zvrtlo Scéna na konci,kdy mu Madison podává tu zbraň a Sammy na ni tak smutně kouká,pak přistoupí Dean a tu zbraň vezme No a když pak Sammy odchází do toho pokoje, koukne na Deana - já končím Tohle je tak strašně smutný Miluju Deana za to,že to chtěl Sammymu ulehčit a udělat to sám No a ta dotyčná scéna joooo, ten pohled na to vypracované tělo já prostě musím říct,že v tomhle na něj Dean opravdu nemá - omlouvám se všem fanynkám Deana,sorry ale pravda je pravda Netvrdím,že Dean nemá vypracované tělo,ale Sammy Tak je jasné,že já nesouhlasím se Samabel a dion, že toho je moc- pro mě je to akorát -já jsem prostě byla spokojená jak blecha | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 20:31 | |
| Zrovna dneska jsem se na tuto epizodu dívala a jako obvykle jsem konec probrečela Já jsem pořád doufala, že nějaká ta cesta ven je, že se jim podaří Madison zachránit. Prostě jsem nevěřila, že to bude mít tak hrozný konec, když jsem to viděla poprvý. No a ta scéna jak podává Sammymu pistoli a prosí ho aby to udělal... OMG Mě jich bylo tak líto! A pak jak to chce Dean Samovi ulechčit... no a nakonec ji Sammy zastřelí a i Dean uroní tu slzičku.... Moc se mi tato epizoda líbila. Ohledně vypracovanosti těla kluků souhlasím s dion a Samabel. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 21:07 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.03.08 22:57 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 06.03.08 0:14 | |
| Ale no, Jannka, a čo ja.. Jared je jednoducho sexi a BASTA, má dokonalé telo a odmietam iný fakt.. A, samozrejme, súhlasím s vami, epizóda bola perfektná...uplakaný Sammy ma dostal.. myslím si, že časť z toho plaču bola určite jeho, pretože mal červené oči a tuším aj trocha nos a to máte, keď plačete, nie? Je možné, že mu k tomu trocha dopomohli, ale ako raz povedal Jensen, pri takýchto scénach si predstavujú, že ide o nejakého ich blízkeho a samé sa to dostaví.no a nesmiem zabudnúť na tú Deanovu slzičku na konci, pretože som to vážne nečakala a celkovo ta pieseň k tomu.. Madison sa mi bohvieako nepáčila...pripadala mi príliš vyumelkovaná..inak paráda, opäť raz epizóda, ktorá ma na konci prekvapila, pretože kto by čakal, že to skončí takto.. | |
|
| |
| Predmet: Re: 02x17 Heart 06.03.08 16:16 | |
| | |
|
| |
ThomasCrown Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 39 Bydlisko : Between NR and TO Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 20:14 | |
| Ahojte kocky. Pozeram, ze ziadni chalani sem nepisu, tak to skusim zmenit. Ved aj my pozerame SN, aj ked mozno nie hlavne kvoli Samovi a Deanovi Chcel som len reagovat na Jannine slova a vlastne ich aj potvrdit, ze aj muzi si obcas poplacu a na Samovom mieste by si poplakal asi kazdi z nas. Kazdeho by to zasiahlo. Inak bola to vyborna epizoda s uzasnym koncom. Ten si bude clovek dlho pamatat. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 20:22 | |
| :)tak,tak..vystizne slova moj "braska" si tiez pozrel tutu epku...sice kvoli dacomu inemu,ale neva...a ku koncu len kukal bez slov...nakoniec z neho vyslo len hmmm a pratal sa z izby | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 20:36 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 21:11 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 21:28 | |
| tato epizoda je u mna vedie... proste ten pohlad na zniceneho sama bolo mi ho velmi luto.... a ta deanova slzicka na konci podla mna to bola pekna epka,nooo teda na tu jednu osobu tam ...ved vieme o koho ide ThomasCrown viitam ta medzi nami .. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 22:04 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x17 Heart 18.03.08 22:20 | |
| no a tato epka patri medzi moje najoblubenejsie a videla som ju pomerne velakrat, no za kazdym som ten koniec sa proste bez slziciek neobijde.... (teda musim sa priznat, ze po prvykrat, ked som to videla, som plakala len takmer, lebo mna v historii celeho pozerania tv zlomila az smrt sama co sa slz tyka, ale odvtedy placem stale, ked je nieco dojemne....) no a jared a jensen to super zahrali... mimochodm Thomas, to ako si napisal, ze obcas aj chalani placu a tak, no to bolo krasne ozaj si to nadherne vystihol | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 28.03.08 17:41 | |
| To s tým prádlom nemalo chybu ale inak smutná epka..Chudák Sam..Ja som nemohla s Jareda som plakala jak malá a ten koniec ..Nečakala som že to spraví a ten Deanov pohlad na konci a k tomu ten výstrel skoro som s infarktovala ako som sa zlakla..ten pohlad..a tá slzička.to sa moc nevidí..no som plakala | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 29.03.08 18:18 | |
| no ta epka bola fakt pecka treba uznat. teda Madison cakala kedy sa uz na nu Sam konecne vrhne, este ked zapla telenovelu, aby ho odputala od telky a uputala pozornost na seba... a Sam si veselo pozeral a este sa z neho skoro stal telenovelomaniak len tak medzi recou- neviem ale zda sa mi ze Samove svaly ste si mohli pozriet iba asi v tejto epke. aspon myslim, lebo si tieto veci moc nevsimam. a druha vec- ani si nepamatam zeby Dean vyronil slzu v inej epizode... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x17 Heart | |
| |
|
| |
| 02x17 Heart | |
|