| Interviews | |
|
+15aryana7 Silvia Madlen Sarinka janka410 Weronička Kristine bookika Chrystelle LenkaX22 Kaja Samabel SNlois Ettie dion-fortune 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 04.03.08 23:24 | |
| Dion Dakujeme krásne skvele si to preložila. Ja som sa s tým ako blbec včera v noci trápila,sama,pre seba som si to prekladala asi hodinku mi to trvalo prečítať to keby som len vedela,že to preložíš ale nevadí všetko je na niečo dobre a som veľmi rada kusoček som si vylepšila moju ´super´ ANJ a ešte som si to mohla aj skontrolovať či som to dobre pochopila ,paráda | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Interviews 04.03.08 23:59 | |
| Vďaka za preklad, dion.. btw, nechceš to potom hodiť aj na stránku pre tých, čo nechodia sem na fórum? Ja by som kľudne spravila korektúru toho prekladu, samozrejme, len ak chceš.. Btw, to s tým Jaredom, že smrdí si robil srandu, nie.. Vieme, že sa Jared strašne potí, sám to priznal, ale tak určite používa deodoranty.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 8:42 | |
| sarinka: samozrejme, ze ked to dokoncim a spravis korekturu, tak to na stranku mozes dat to budem rada, ze sa to dostane k viacerym ludom a co sa jareda tyka, tak samzorejme, ze zartoval | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 16:44 | |
| Super, teším sa... No veď to by bolo, keby nežartoval...celá tá veta mi prišla taká ironická.. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:16 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:22 | |
| tak konecne som vam to interview doprekladala, takze nech sa paci pokracovanie je na svete Je Jared niekedy nastvany, ze on je ten vazny?A ja som saso? Hej…To si nemyslim. [smiech]. Myslim, ze je absolutne v pohode s tym, ze si robim srandu sam zo seba po cely cas. (p.p.: tu by sa hodil cesky vyraz prdel ) Ale vo vacsine pripadov musi viac menej zacat vtipy, ktore ty dokoncis a to moze byt tazke. Na tebe sa vsetci smeju…Ano, ale v kazdom dobrom due, je vazny muz rovnako dolezity ako komik. Pozri na Abbotta a Costella a na niektore skvele varietne predstavnia- mas obe tieto postavy alebo to skratka nefunguje. A myslim, ze, co robime on i ja dobre je, ze to mozme dostat zo seba spolocne. Velmi dobre vyuzivame jeden druheho a co este mozem povedat? Jared je skvely vazny muz. Mas nejake ambicie ohladom velkeho platna?Som trocha zaneprazdneny prave teraz so show… Po vlastnych stopach?Po vlastnych stopach, absolutne. Neocakavam uspech cez jednu noc alebo byt hlavnou postavou najvacsich trhakov. Co ja rad robim je dostat sa na plac s ludmi, ktorych si vazim a obdivujem a ucit sa od nich alebo nechat seba sameho rast s postavami namiesto ziskania role a snazenia sa vzit s postavou za mesiac. Byt sucastou natacania filmu, ktory ma uzasneho rezisera a sledovat ako reziruje ostatnych…-dat mi malu rolu vo filme a jednu scenu s DeNirom alebo… Ktory je na vrchole tvojho listu?Je ich tak vela. Napriklad filmy ako No Country For Old Men- to je fenomenalny film. There Will Be Blood a filmy, kde ludia ozaj nieco robia, kde vytvaraju umelecke filmy a rozpravaju pribeh z brilantej prespektivy-to su typy filmov, akych sucastou by som rad bol. Samozrejme, velke senzacie ako Transformers a podobne veci-tu by bolo rovnako uzasne byt ich sucastou. Ak dokazes udrzat v rovnovahe tieto velke hitove akcne filmy so skutocne cool pribehom, ako Juno alebo… to je, co sa ja snazim robit. Rozpravat ozaj dobry pribeh a urobit ho vzrusujuci pre ludi na pozeranie. No, robis akciu, humor…mohol by si mat karieru typu Bruce Willis.Bol by som velmi stastny mat karieru aj odlisnu ako Bruce Willis. V com si podobny Deanovi a v com si odlisny?Neviem. Na zaciatku som sa snazil dat do postavy vela zo seba, pretoze som stale hladal jej charakter, ale ako roky plynuli tak sa postava vyvijala a Dean si definitivne vytvoril vlastnu osobnost. Je urcite samostatnou postavou. Takze je to pekne vkracat na scenu a obliect sa do jeho siat. (p.p.: tu by som to prelozila ako obut sa do jeho topanok, ale kvoli nasledujucej vete to nie je mozne) Ktore su tak odlisne….[ Jensen ma na sebe westernove tricko na Deanov styl]Nie celkom. [smiech] Ale oblecies si bundu a zasipsujes sa, zozenies si cool auto a si pripraveny vyrazit. Dean ma taky ten regeneratne hrdy typ zmyslania. Pravdepodobne nie som az tak streleny ako on, ale tiez zdielame ovela viac kvalit ako si mozes mysliet. Ako je mozne, ze vsetky tie zapadakovske motely, v ktorych ostavate maju pristup k bezdrotovemu internetu? Mozem vam uverit demonov a vsetko okolo toho- no urcite vam nezozierem motely s bezdrotovym internetom…To je velmi dobra otazka. Vies, rad by som niekde nasiel motel, ktory by vo vnutri vyzeral ako niektore z nasich. Vsetky motelove miesta su vybudovane a graficke oddelenie a ludia na dekoraciu natacajuceho miesta su totalne balisticky ohladom tychto motelov. Su uzasne…To je jedina sloboda, ktoru im televizia a autori a vlastne vsetci daju- takze sa idu zblaznit okolo motelov. Iba mimo zaznam, Jerry Wanek, ktory tomu vsetkemu veli je kreativne zviera. On a ja sme spolu pracovali na Dark Angel a place, ktore on vytvara su fenomenalne. Vzdy som vzruseny v den natacania v moteli, pretoze pridem tam a som ako “ Ok, co spravil Jerry v tejto epizode?” A je to vzdy posobive a vzdy to ma bezdrotovy internet. Proste nadhera. No zrejme ziadne kupelne…Maju kupelne. Ale vy chlapci nikdy nemate sprchu…V jednej z prichadzajucich epizod som v sprche. Vazne? Bolo na case. Takze v podstate raz za rok ma Dean sprchu a potom moze ist do pekla?Hej, zistil som, ze chcem byt cisty ked pojdem v ustrety mojej smrti. To je respektuhodne. tak je to len volny preklad, ale snad postaci heh taka som rada, ze som to konecne dokoncila lebo neustale ma niekto vyrusoval a stale som musle odbiehat, takze | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:32 | |
| a já znovu moc děkuji vážně je super přečíst si to nejdřív v aj a pak to porovnávat s tímhle....díky | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:38 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:46 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:47 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:52 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 18:53 | |
| Díky dion, že sis s tím dala práci | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 19:24 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 20:41 | |
| Dion: Dakujeme krásne skvele si to preložila a veľmi to potešilo. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 20:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 20:56 | |
| tak ja vam este raz dakujem ozaj ziaden problem a oprasujeme anj nie? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 21:21 | |
| Vďaka za preklad, dion..nemôžem, ako tam ten, kto s ním robí no interview stále naráža na tie sprchy... no čo už, asi šetria a nechcú veľký účet za vodu.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 21:25 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 21:31 | |
| Je to možné, tam ako zasa naráža na tie tričká.. ako ale len súhlasiť... Tu je ďalšie interview s ním, hovorí tam o fanúšikoch, svojom synovcovi, o výchove etc...neviem, či tu to ešte nebolo, pretože niektorí ste rychlíci.. - kód:
-
http://au.lifestyle.yahoo.com/b/whomagazine/315/jensen-ackles | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 05.03.08 21:38 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 06.03.08 16:30 | |
| nojo zlatíčko všude a v každé situaci ty interviews jsou poslední dobou vážně zajímavé | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 06.03.08 19:13 | |
| | |
|
| |
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Interviews 06.03.08 20:39 | |
| jj dion super preklad toto sa mi vazne rata: Pravdepodobne nie som az tak streleny ako on, ale tiez zdielame ovela viac kvalit ako si mozes mysliet. no ja myslim ze sa nanho staci pozret a vieme presne ake kvality zdielaju ale je strasne zlatucky v tom rozhovore nemozem z neho ale uz vazne | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 06.03.08 20:44 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Interviews | |
| |
|
| |
| Interviews | |
|