| Interviews | |
|
+15aryana7 Silvia Madlen Sarinka janka410 Weronička Kristine bookika Chrystelle LenkaX22 Kaja Samabel SNlois Ettie dion-fortune 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 06.03.08 20:46 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 17.03.08 14:09 | |
| dionka, tak právě jsem dočetla to tvoje přeložené interview a musím ti také strašně moc poděkovat za úžasný překlad! . Jsi fakt zlatá, že jsi to pro nás udělala. Hned se to čte jinak, když si nemusím půlku věcí domýšlet, co vlastně znamenají. No a musím říct, že jsem se u toho hrozně nasmála. Některé ty otázky tedy fakt stály za to. Hlavně u toho konce už jsem se zase dávila kávou. Taky bych řekla, že ty dotazy musela pokládat ženská, jinak to vyrypování snad ani není možný. Prý... No, ak by si Sam a Dean dali o trocha castejsie dole tricka…. To je jakoby ta ženská mluvila za nás. A souhlasím, SNlois, opravdu někde ty odpovědi vyzněli dost suše, na to jsem myslela celou dobu, že by to chtělo ho přitom i slyšet. Ale já jsem si představovala, že se u těch "suchých" odpovědí prostě směje. Fakt jsem ho úplně viděla, tak snad se nepletu. A taky mě dostalo tohle: Mozno premyslas o tychto veciach ako teenegasky idol, ale je to vtipne-vacsina clenov z naseho publika, ktory su fanusikovia show, su starsie zeny, ktore su uz vydate.Tady evidentně narážel na mě. Ale je to fakt zajímavé, že má SN takový věkový průměr. Mě to fakt dost překvapilo, když jsem to zjistila. Tady je vidět, že tenhle seriál je opravdu vyjímečný. Jo a ten konec, to byla moje konečná: Vazne? Bolo na case. Takze v podstate raz za rok ma Dean sprchu a potom moze ist do pekla? Hej, zistil som, ze chcem byt cisty ked pojdem v ustrety mojej smrti. To je respektuhodne. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 17.03.08 14:33 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 17.03.08 14:57 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 17.03.08 19:21 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 17.03.08 19:25 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 20.03.08 19:19 | |
| Holky tohle by mělo být z nového SN magazínu-měl by tam být rozhovor s Jensenem a tohle jsem našla opět na SN.Tv Jensen's Comments On Jared From The, new Supernatural magazine - citácia :
- The greatest danger they face is the relationship between their off-screen counterparts, Jensen Ackles and Jared Padalecki, imploding... because nothing can save a show when there’s a lack of chemistry between leads. “I think that’s definitely the most important thing about the show,” Ackles concurs. “Like [Supernatural creator] Eric Kripke says, ‘It’s about family.’ And I think if there wasn’t that chemistry between the brothers then it would all be for naught. I think that’s a very important aspect of the show... and the fact that it’s not just acted. Jared and I just don’t bring that on-screen, and then off-screen we hate each other. Friendship off-set is very transparent to the chemistry on set.
- citácia :
- “It’s really cool, you know, working with somebody so close. I’ve gotten to see him grow as an actor. He was talented before, but I’ve seen a progression of his talent, and his work’s really blossomed.” Ackles points out that on Gilmore Girls, Padalecki was just a recurring character. “Sometimes we like to call it window dressing. I don’t think he really got the interesting stuff on that show. He did a few movies, but was never the focus of the whole film. I mean, he’s worked with some great people, but this is his first project that actually focuses on him and gives him the limelight, and it’s neat to see him come into his own. I’m proud of him, much like an older brother, actually. I can’t say enough
about the guy. I’m a big fan!” | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Interviews 20.03.08 19:45 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 20.03.08 19:50 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Interviews 20.03.08 20:31 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 20.03.08 20:57 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 24.03.08 14:24 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 24.03.08 16:58 | |
| preboha ja som sa este tiez nevyjadrila no podla mna to boli nadherne slova a dalsi dokaz toho, ze oni to nehraju, nepredstieraju, ze oni su naozaj bratia. to ako jensen chvalil jared... pouzil tak nadherne slova.... ja ani nemam, co dodat. ved to hovori samo za seba. oni su proste uzasni, dokonali herci a priatelia milujem ich pre to, kto su a ako sa k sebe spravaju... to ako o sebe dokazu hovorit... proste take nieco sa casto nevidi a to, co aj povedal kripke, no nas boh mal opat pravdu. je to vsetko len o rodine, vzdy bolo a vzdy bude a vdaka jaredovi a jensenovi to tak aj vyzera... pretoze ako povedal predtym, they really became brothers musim povedat, ze citat taketo krasne veci o nich, od nich ma vzdy aj dojima to ako vela pre seba znamenaju.... no nemozem ich milovat viac | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 24.03.08 20:47 | |
| uz som videla vela serialov a asi este aj budem,ale pravda je,ze tento je ten BEST,pretoze v ziadnom som este nevidela taky skvely vztah,ako maju jared a jensen..oni su vazne ako bratia ..a to co o sebe hovoria.. noo uzasnee...a to dava SN taku stavu a samozrejme maju aj toho najlepsieho sefa na svete ... keby nemali v sukromi taky vztah ako maju,tak ten serial ma podla mna uplne inu hodnotu...ved aj prison break je o vztahu dvoch bratov,ale tam to je hned vidiet,ze v sukromi si ide kazdy svojou cestou a preto aj ten vztah pred kamerou nie je to prave orechove... preto SN milujem | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 24.03.08 20:54 | |
| Naprosto mi mluvíte s duše, holky. Ten jejich vztah mimo kameru je k nezplacení a hrozně se mi líbí, jak krásně o sobě oba mluví, v různých těch rozhovorech. A je to vlastně vidět na všech těch setkáních, když jsou spolu. To je fakt něco úžasného, že si tak kápli do noty a že jsou jako rodina i v civilu. To se potom aspoň určitě i těší na natáčení...a Jensen vlastně říkal, že mu teď natáčení zabírá většinu času. Tak si představte, kdyby tak točil s někým, s kým má vztah vlažný nebo dokonce nic moc, mimo kameru. To by pak ten seriál podle toho určitě vypadal. Lenka, o Prisonu taky přemýšlela. Tam to jejich bratrské pouto opradu není tak přesvědčivé...a je to určitě z části i tento důvod, že si jde po natáčení každý svou cestou a před kamerou prostě všechno hrají. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Interviews 02.04.08 12:11 | |
| Tady jsem narazila na tehle rozhovor s Jensenem ....jak tam mluví o scéně na konci 2x04 nebo o tom monologu v AHBL - kód:
-
http://www.jraunlimited.com/ | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 02.04.08 12:52 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Interviews 02.04.08 12:54 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Interviews 02.04.08 15:11 | |
| boze, tak toto bolo ozaj zlate strasne krasne hovoril a ked povedal, ze ho scena, kde je sam mrtvy tiez dokaze rozplakat ja som len civela, ze OMG. a ten western by som mu tiez dopriala ako to popisuje bookika, tak to znie skvelo mali by natocit tu SNlois poviedky, ze Story of Samuel Colt a Jensen by mal byt Samuel a hned mame supernatural western inak ozaj krasne interview, takze vdaka velmi sa mi pacilo ako odpovedal na tie otazky a tak rozsirne na jeho pomery vela veci sme uz sice vedeli, ale aj tak bolo to uzasne.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Interviews 02.04.08 18:07 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Interviews 04.04.08 15:02 | |
| Musím říct,že mě dostala ta fotka u toho článku BuddyTv - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/buddytv-visits-the-supernatura-18228.aspx | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
| Predmet: Re: Interviews 04.04.08 17:06 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 04.04.08 17:13 | |
| V časopise je IN je rozhovor z Jensenom na 2 strany ,určite je to jeden zo starších rozhovorov,teda neviem.Som veľmi prekvapená,že tam Jensen vôbedz je.Okrem toho tam je ešte na jednej strane kde hodnotia postavy - niejake blbe dievča okomentovalo jeho postavu ako obyčajnu vraj každý chlap na ulici ma taku .V noci to sem naskenujem ,celý rozhovor ktorý asi už poznáte - a aj to hodnotenie,no a ked chcete si to samozrejme kupte ale škoda penazí len ked koli Jensenovi pretože nič zaujimave to nie je možno ani nič nove ,ale som veľmi rada | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Interviews 04.04.08 18:28 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Interviews | |
| |
|
| |
| Interviews | |
|