| Anjeli a démoni | |
|
+14Weronička Soniq rebeca keksiiq SNlois SkreechTina bookika Madlen janka410 LenkaX22 Samabel dion-fortune jana7413 Ettie 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 22.02.08 18:26 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 22.02.08 19:57 | |
| Supernapínavé!! Moc dobrá povídka. Pěkně píšeš ty jejich rozhovory Máš divne poskládanú tvár Pěkný, moc se těším na další!!! | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 23.02.08 21:16 | |
| PART 6"aj keby sme nechceli, čo mi chceme..." Dean sa usmial "tak?!?"zaujímal sa Sammy "V horšej kaši ako sme teraz byť nemôžeme." "Ó áno, môžete. Definuj kašu v tvojom prípade."oprela hlavu o stenu. "Všade po okolí démoni..pár mesiacov,možno týždňov života...." Pozrela sa na Deana "Pár dní???!?" Pokrčila plecami"Zaleží na tom...ahm...To čo zabilo tie dievčatá..oni...vyvolávajú všetky kniežatá z pekiel." "Zle som počul..."starší braček zbystril pozornost a pozrel sa na Sammyho. "a 2 už sú vonku." "aspoň sa spoznám s mojimi buducimi susedmi..."dean sa usmial "ty do pekla nepôjdeš!"Lilly vstala a prešla k dverám"a nebolo to vtipné!Neviete čomu čelíte." "Čo nás nezabije to nás posilní..." oponoval "nie, čo nezabije vás, zabije niekoho iného." Sam sa pozrel na anjela a späť k Deanovi."Niečo vymyslíme..." Dean sa poškrabal po nose"Nemyslel som to tak..." Lilly si ho však nevšímala"ide Ruby..."oznámila potichu.
Sammy otvoril dvere v momente keď sa Ruby chystala zaklopať. "Povedz, že máš dobré správy." "démoni dobré správy nenesú." "myslel som,že si iná."nasilu sa usmial "démoni majú plán." "už sme o ňom počuli..." "Vážne?!?"nakukla dnu"myslela som,že je mŕtva..." "To nie je ona..." "jasne...z deana sa stal anjel,co?" "Pod dnu..."
Ruby si s anjelom vymenila pohlad"odkedy anjeli nekolabuju ked su v jednej miestnosti s demonom?!?" "odkedy demoni pomahaju..." "to by hadam aj stacilo...ak má niekto nejaký plán, tak sem s ním." "Ak sa im podarí vyvolať ďalších dvoch je po vás." "novšie info Ruby nemáš?!?" "Zatial vyvolali Lucifera a Beliala..." "tí nie su až tak nebezpeční..." doplnila ju lilly "Aj tak to znie ako z rozprávky..." "Až sa s nimi stretneš také ti to nepríde." "Tak ešte raz...Má niekto nejáký NORMALNY plan?" Všetci mlčali. "myslel som si...prešiel k dveram."Nebudeme tu sediet,kym si najdu dalsieho obetneho baranka..."zazvonil mu mobs"Bobby..."pozrel na displej"Čo?!?" "Našli ďalšie dievča." "Rozumiem..."Dean sa pozrel na zvyšok osadenstva"Zdá sa,že zmenili taktiku...už musíme zachrániť len jedno neviniatko." Ruby sa pozrela na anjela"Anjel je nevinnosť sam...a rozhodne ich priláka viac než niekto..." "Anjel je tu pre niečo iné,ako pre takúto obetu." "Tak až nájdeš nejakú vhodnú návnadu,ozvi sa..." Ruby prešla okolo Deana a vyšla von. "Njaký iný nápad?"spýtal sa znovu Sammy a Lilly si vymenili pohľad. "Ty dačo vieš..."ukázal na ńu prstom "Z čoho tak súdiš?"nasilu sa usmiala "Z tých tvojich oči...Predtým boli..." "Prečo mi pozeráš do oči?!?" Dean ich pobavene pozoroval"K veci dámy ak nechcete apokalipsu." "Vraví sa,že na vyvolanie S...toho posledného lorda pekiel..." "S?!? to mate ako v potterovi..zakazane mena?!?" "nespominajme jeho meno nadarmo"usmiala sa"na neho treba najviac pripravy, najviac vsemoznych somarin..." "myslis,ze to nebude az tak skoro?" "to dufam..." "mas paru ako to zastavit?!?" pokrutila hlavou"ale kedysi som pocula jednu rozpravku o tom...no ci je to pravda..." "Rozpravka nam v tomto pripade teda urcite pomoze..."Dean si sadol nas5 na pohovku "Vravelo sa, že pred niekoľkými stáročiami sa všetky 4 mocnosti pekla dostali na zem." "a kto ich zničil?" "jedna verzia vraví,že to boli vojská anjelov, niekto vraví, že démonom začali liezť na nervi,tak si ich podali. v oboch prípadoch figuroval nejaký meč..." Dean sa usmial"ha!exkaliber!" "nie tak celkom." Sammy sa tiež usmial a sadol si"toto bude zaujímavý boj..."TBC ... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 23.02.08 22:36 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 24.02.08 11:57 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 24.02.08 20:24 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 25.02.08 10:36 | |
| ..Ettie ty si teda cislo.. velmi sa mi paci tato poviedka,tie ich rozhovory su skvelee ..uz sa tesim na pokracko | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 20:31 | |
| PART 7"Možno mala pravdu..." "Nie,"Dean pokrútil hlavou"nemala, sama si vravela, že si tu hlavne kvôly tej mojej dohode...." "to je možno pravda,ale ak sa im podarí vyvolať tých pekelných lordov tak si môžeme ísť všetci pískať." "Lenže stále nemáme plán!" "Máme..."Sam sa pozrel k Lilly, tá sa usmiala"súhlasím..." "Nie, nesúhlasíš..." "Tak čo?!?čo chceš spraviť?!?Chceš chodiť od domu k domu a pýtať sa či náhodou v dome nebýva nejaká panna?" "Ahm..nie..." "Tak..." Lill sa usmiala "Zavolám Ruby." Sammy vytočil číslo Starší brat pokrútil hlavou"Toto neni dobrý nápad..."
Obaja brothers si balili veci "Si si istá,že to chceš spraviť?"spýtal sa Sammy"Sále máš šancu vycúvať." "Nerobte z toho takú vedu, veď budete na blízku...A okrem toho určite ma tak ľahko nezabijú...." Dean si vzal do rúk zbraň a pozoroval ju"Ako si vlastne zomrela?"hodil po nej očkom "To je jedno..." Obaja chalani si vymenili pohlad:"Tak čo sa ti stalo???" "Niekto ma zabil...." "A kto?" "To máte jedno..." prešla k oknu, vonku akurat lialo.Asi pred 10 rokmi, Opustený dom blízko križovatky, miesto nezistené, krátko po polnoci Johnove auto zastavilo na kraji cesty z kufra si vybral pár potrebných vecí a dal sa na lov. Po tichu sa vkradol do domu od Bobbyho vedel, že tí démoni cez noc spia, myslel si, že to bude ľahká práca. Vkradol sa do jednej z izieb, došiel k manželskému páru, obom odtal hlavy a k tomu ich ešte spopolnil. spoza neho sa ozval krik, john sa otočil a uvidel tam stáť asi 10 ročné dievčatko, John si vytiahol meč a... "Lilly?!?lilly?!?" "Ahm..."pozrela sa na nich "si ok?" "iste..." "Ruby už je na ceste...Ideme?!?" Prikývla.
"Vieš to miesto?!" "Za hodinu, je to na tom starom cintoríne za mestom. Pri tom chráme." Dean chytil Ruby za lakeť"Nech jej neublížia..." "Nemaj strach..." Dean a Sam nastúpili do auta a vyrazili. Ruby sa usmiala a pozrela na anjela. "co?!?" "Maj sa..." vrazila jej jednu. Demon sa pomaly zacal menit, zmenilo sa to na nejakého obrovského pekelného démona, vzalo ju to do náručia a zmizlo, ostalo po nom len cierny flak.
Dean sa pozrel na hodinky"Niečo mi tu nehrá..." Sammy šiel oproti nemu"Prešiel som to tu celé,no nič..." "tá suka"dean pokrutil hlavou
Obaja došli k autu, Dean vytiahol mapu a rozložil ju na kapotu."Sú tu ďalšie 3 cintoríny..." Sammy začal čiernou fixou bodkovať miesta. "Čo do pekla robiš?" usmial sa"Hľadám tvojho anjela." "bodkovaním po mape?" "Pamatas si miesta vrazd predchadzajucich obeti?" "nie,ale pamatam sa ako skoncili." "mam to!"Sammy ukazal na miesto.
Impala sa hnala mestom, až došla k bráne istého starého domu. "si si istý?"Dean vystúpil a šiel ku kufru "Vlastne..ak nezmenilil tie ich pravidla..tak snad..." Vytiahol kolt"Máme 2 náboje..." "Chceš to minúť na tých..." Z druhej strany domu sa ozval výkrik "hej!"
Anjel ležal priviazaný na akejsi skale, z jednej strany stál Belial- vládca severu a Leviathan- vldáca pekelného západu. Lucifer spolu s hlavnym pomocnikom demonom stali pri anjelovej hlave. Zvyšok démonov stále dookola opakovalo"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!" Démon podal do rúk Luciferovi meč, ten sa naklonil nad anjela a sposobil mu ďalšiu reznú ranu na ruke, Lucifer predal meč Leviathanovi"Semham forosh..."pozrel sa smerom sa na anjela a chystal sa ho prebodnuť. Ozval sa výstrel. Meč spadol na zem a Leviathan padol k zemi. Všetci démoni si vymenili pohlady a postupne mizli. Kniežatá pekiel a hlavný démon ostali na mieste. "Čuchám, čmuchám winchesterovinu..."usmial sa Lucifer Dean a Sammy sa na seba pozreli. Starši brat vyliezol ako prvy"Choďte nas5 do pekla!" "S veľkou radosťou, hlavne keď ty pôjdeš s nami..." Dean sa usmial"ľutujem..."namieril na nich kolt"kto z vas pojde dalsi nasledovat vasho partaka?!?" Lucifer a Belial si vymenili pohlad a vyparili sa. Demon sa usmial"Aj tak ste prišli chlapci neskoro..."usmial sa"Chceš ma?!?tak si po mňa poď..."demon sa vyparil. Sammy sa rozbehol k anjelovi a rozviazal jej ruky, aj nohy"už je dobre...." Lilly chcela niečo povedat,no nedokázala ovládať svoje telo "Pssssssst..."prehodil cez ňu bundu a vzal do náručia."Dean?!?"pozrel sa na miesto na ktorom predtým stál"DEAN?!?"pozeral po okolí"DEAN!!!!!"
dufam ze bude lubit TBC a srry za pripadne chyby...uz njako na klavesnicu ani nedovidim EDIT:otazka:postava Lilly vam tam nevadi?!?
Naposledy upravil Ettie dňa 27.02.08 20:50, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 20:47 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 20:52 | |
| Moc pěkné! Už se těším na pokráčko! Skončila si to pěkně napínavě! | |
|
| |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 21:07 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 21:21 | |
| lilly a vadit? nieee a boze toto je tak super a ten koniec ja tie vase poviedky tak zeriem....kriste, ale no nadhera s velkym N | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 21:32 | |
| ja vzdy placem ked citam top vase tbc nikdy nevydrzim do druhej casti a potom sa mi to miesa ale naozaj stoja vsetky zato. nazov Anjeli a demoni: viete ze sa rovnako vola aj kniha dana browna ? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 27.02.08 23:54 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 28.02.08 11:02 | |
| jeeej dakujem na tom kde je dean sa pracuje momentalne v mojej hlave bookika..nevedela,ale uz viem...ale zdal sa mi ten nazov povedomy | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 29.02.08 21:10 | |
| PART 8Dean sa pomaly preberal z bezvedomia. Bol v akejsi pivnici, chvíľu mu trvalo kým sa poriadne zorientoval. "Bre rano..." Dean sa otočil"Ruby?!?Ty jedna..." "Brzdi,ja som vás nezradila." "mh..jasne...čo dopekla robime v Bobbyho pivnici?" "Spýtaj sa ho..."ukázala pred seba "Bobby?!?"Dean uvidel niekoľko metrov pred ním ležať nejakú postavu, chcel sa k nemu rozbehnúť,no reťaz mu v tom zabránila. "Je len v bezvedomí." "To je fajn,ale aj tak sa z toho budeme musieť nejak dostať." "Myslíš, že už som to neskúšala???" Dean sa usmial"Ja nie som ty..." Ozvalo sa buchanie na dvere.
"Bobby" došiel otvoriť, pozrel na Samma a anjela v náručí."Hore!"zavelil "Dean je preč..." "O neho sa neboj." Nechápavo na neho pozrel. "Kto by ho chcel teraz zabiť???Dohoda ho zabije sama."usmial sa"neber ma tak vazne...odnes ju hore..."
"ak je Bobby tu...kto je hore?" "Demon..." "Nezmysel, nemal sa sem ako dostat, je tu kopa pasti." "a premyslal si nad tym, ze niektori demoni su proste mocnejsi?!?" "nie..."pokúšal sa dostať z okovov.
Sammy ošetroval anjelove rany."Lilly?" Nevnímala ho,len sa pozerala k oknu. "Dean bude v poriadku." Pozrela sa na neho a do očí sa jej hrnuli slzy "Sama si vravela, že všetko dobre dopadne..."snažil sa ju povzbudiť"To pekelné lordstvo sme zastavili...Deana nájdeme." Bobby vošiel do izby"ako je na tom?!" "nie velmi dobre." "Rany sa postupom času zahoja samy..."Bobby došiel k obom bližšie, čo Lilly značne oslabilo, ťahšie sa jej dýchalo. "Lill?" Bobby sa podvedome usmial"Zajtra ráno by si mal ísť hľadať brata."odišiel von z izby. Anjelovi sa uľavilo"niečo...tu nehra..."vysukala so seba "Oddychni si." "Je divný." "Bobby?!Nie..."pokrutil hlavou "Ako môže vedieť, že sa tie rany samy vyzdravia..." "Veď ťa vyvolal, študoval niekoľko kníh." Pozrela na neho"Nevie o anjeloch nic..." "ale..."so zaujmom na neho pozrel"co vies,co neviem ja?" "myslis si, ze ak vyvolal anjela, ze spolupracoval len so silami dobra?" Sammy pokrcil plecami "nespolupracoval...a najhorsie je...ze...on...vyvolal ešte niekoho aby mu pomohol." Naznačil jej aby pokračovala "Ahm...tvojho otca..." "Ako?!?" Pokrútila hlavou"je vela veci co nevies..."smutne sa usmiala"A bude lepšie keď o nich ani vedieť nebudeš..." Nadáchol sa a vydýchol"Fajn...Vieš vystopovať Deana?!?" Nechapavo na neho pozrela"neviem.." "Tak to skus nejak skusit"chytil ju za plece a šiel k dverám "hm...Sam?" Otočil sa"čo?" "Všimol si si niečo divné v tejto izbe?" Prešiel pohľadom po celej izbe"Niečo tu..." "...chyba..."prikyvlaTBCviem,ze nemaju byt 2 prispevky od tej istej osoby pod sebou...ale...tak vyslo...tak sorry ak to bude dakomu velmi velmi velmi vadit a dufam ze sa bude pacit... | |
|
| |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 29.02.08 21:13 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 29.02.08 21:34 | |
| ty kokos dalsie sokojuce pokracovanie a co nam to robis s bobbym heh ale tak ozaj fasa a uz sa neviem dockat dalsej casti, mne sa ten pribeh paci a to ohromne | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 29.02.08 21:37 | |
| Pěkné pokračování! To bude ještě hodně napínavé, což? No už se moc těším! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 29.02.08 23:31 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.03.08 21:29 | |
| PART 9Sammy prešiel po izbe"Posadnutý nie je, to by na neho tie sarapatičky pôsobily..." "Nie na všetkých platí to isté." "Každopádne ho nejak budeme musieť dostať." Anjel prikývol"čo keby sme začali s tým,že to tu znovu zabarikádujeme???" Sam sa pobavene usmial"Čítaš myšlienky?" Pokrčila plecami"čím začneme?" "Pôjdem do auta po pár vecí, zvládneš to tu posoliť?" Pozrela na neho.
Starší braček vzdal boj s vyslobodzovaním sa z okovov. "Vravela som ti,že to máš marné..." "Buď prosím ťa ticho."sadol si na zem a oprel hlavu o stenu Bobby sa začal preberať"Čerta!Moja hlava..."posadil sa"Dean?" Usmial sa a ukázal zviazané ruky"Niekto sa tu hrá na teba." Bobby prikývol"Viem..."pozrel k Ruby"Vravela si im?" Deanove oči keby mohli tak by ju prebodli pohľadom"Vravela čo?!?" "Bobby našiel niečo čím by sa dalo zneškodniť pár veľkých rýb." Dean sa zatváril trochu nechápavo"Zase to bude niečo s obetovaním niekoho?" "Nie tak celkom. Počul si o tom, ako anjeli kedysi premohli démonov?" "Hej, tu rozpravku nám Lilly vravela.A?" "Bela zohnala ten meč." "O áno,určite je na ceste doniesť nám ho." Bobby neodpovedal "Strieľaš si zo mňa? Ona by...Vážne je na ceste sem?"
Lilly medzitým všade naokolo posypala soľ. Šla ku schodom do pivnice.
Sam došiel k autu, otvoril kufor, no v ňom neboli žiadne veci"Do pekla!"otočil sa a pár metrov od neho uvidel staré známe auto"Ešte ona tu chýbala..."prešiel k autu,ale nikde nič, keď sa dal na odchod z kufra auta bolo počuť tlmené zvuky. Opatrne otvoril kufor, v ňom ležala Bela."Čo do pekla tu robíš?" odlepil jej lepiacu pásku z úst Bela vyliezla z auta"Doniesla som Bobbymu meč, no miesto ďakujem som skončila takto..." "A ty sa čuduješ?!?" spýtal sa viac menej potichu. "čo?!?" "ale nič. O akom meči to vlastne vravíš?" "Meč čo dokáže zabiť takmer všetko. Dotknúť sa ho môže len démon,alebo anjel. Ten kto ho dostane, vyhráva vojnu..." Sam sa rozbehol k domu.
Anjel došiel k pivničným dverám a chcel ich otvoriť, no za ním sa ozval Bobbyho hlas"Čo tu robíš?" Lill sa otočila"Dobrá otázka..." Bobbymu sa zmenilli oči do čierna.
Sam dobehol k domu, no dvere boli ako keby zamknuté."Lilly?!?" snažil sa dostať dnu, no nejaká sila mu v tom nedovoľovala.
Lilly sa pozrela smerom k dverám a na démona, ten sa len ukŕňal. "mal by si si častejšie umývať zuby...tiahne to až sem..." Než si čokoľvek stačila uvedomiť démon ju schmatol a pritisol ku stene"Na tvojom mieste nie som tak statočný..."
"Niečo sa tam hore deje..."poznamenal Bobby"Ak mi zničia dom..." Dean sa nasilu usmial."Vsádzam na anjela..." Ruby sa na neho pozrelaTBC Dufam, ze sa bude pacit... srry ze az teraz pisem,ale njako sa minuli nápady a bola som mimo net a kujem ešte raz | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.03.08 21:37 | |
| Děkuju za další část, už jsem si říkala, kdy se tak asi objeví Skončila si to pěkně napínavě, tak doufám, že budeš brzo pokračovat!! Moc pěkné!! Ten tvůj banner, to je krása! Já od něj nemůžu odlepit oči. I avatar máš nový, že? Pěkné!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.03.08 21:39 | |
| sázím na anděla...no to mě podrž super pokráčko jen tak dál, těším se na další | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.03.08 21:49 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 07.03.08 9:39 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Anjeli a démoni | |
| |
|
| |
| Anjeli a démoni | |
|