|
| Anjeli a démoni | |
|
+14Weronička Soniq rebeca keksiiq SNlois SkreechTina bookika Madlen janka410 LenkaX22 Samabel dion-fortune jana7413 Ettie 18 posters | |
Autor | Správa |
---|
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:34 | |
| [quote="SNlois"] - Ettie která mě svojí povídkou dohání ke slinám o deanovi napísal:
- Dean k nej prešiel a objal ju.
Dean sa smutne pozrel von k bratovi,a pobozkal ju na vlasy.
chtěla bych být andělem, chtěla bych být Lill stále tobě na blízku, cítit proudit krev tvých žil tlukot tvého srdce a tvůj dech hřejivá slova, tvůj milý vzdech. být jen jednou tím koho objímáš o koho se staráš, koho máš rád myslet si snad, že nikoho nezajimáš toť bláznovství, všem stojí za tebe se prát jen jedinkrát tvé myšlenky znát a pak už umřít jen, v klidu a rád..... Kokos krásna báseň!Klobúúúk dole | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:36 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:36 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 21:33 | |
| Ettie, moc pěkný a smutný pokračování. Jsem zvědavá na pokráčko!! SNlois- takovou pěknou básničku vymyslet, skládám poklonu. Nádhera! | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 22:13 | |
| Teda, pozeram Ettie, dalsie krasne pokracko! Eceeee, lol A SNlois: teba dnes chytila slina XD - citácia :
- neci žádně přeorientování já to zbožnujem jen proto že je to jakože ona a sam jinak bych ju vraždila anděl neanděl...
este dobre, ze si necitala moju poslednu novu cast ff, to by si ma uz asi zabila..... | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 15.03.08 14:10 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 19.03.08 16:04 | |
| dik vsetkym a daco new sem hadžem PART 16The Fairy TaleSammy kráčal po tmavej uličke, nahováral si,že všetko sa mu len sníva, veď sám by bez staršieho brata nešiel. A predsa to všetko,všade tma,to proste musi byť len sen...stále mu vŕtalo v hlave,no nezastavoval sa,niečo ho ťahalo stále ďalej. Zrazu sa odniekiaľ ozvala detská uspávanka,bol počuť detský smiech. Sam sa zastavil a porozhliadol sa,ni nikde nič. Detský smiech ustával,začul slabučký výkrik a nastalo ticho,čo ho znepokojilo. Neďaleko seba uvidel stáť dieťa, ktoré si ho spočiatku nevšímalo,no keď sa k nemu Sammy pohol,rozbehlo sa k nemu a doslova cez neho prešlo. Doslova mu to vyrazilo dych a klesol na kolená. Zaregistroval k sebe prichádzať postavu v bielom"Sam zobuď sa..." hlas mu znel ako z diaľky,no bol mu povedomý,nazdvihol zrak,aby sa presvecil"Lilly..." "Zobuď sa Sammy prosím..." Nechápavo sa na ňu pozrel "Tento sen nie je pre teba..." "Lill..."natiahol ruku,aby sa jej dotkol,no len cez ňu prešiel "Otvor oči Sam!"
Sam sa strhol a rozhliadol po miestnosti "Si ok?" "Dean..."vydýchol "zlé sny?" "Videl som anjela." "Lilly?" Prikývol"Nemohol som sa jej dotknúť,ona..." "Ale no ták Sammy..."starší braček sa zatváril trochu znechutene,no z očí bolo čítať pobavenie. "Vravela mi aby som sa zobudil..." "Tak to je pochopiteľné."pozrel na hodinky,"Sam,bol to len sen...Tie tvoje vízie už skončili,jasné?" "Sny ale tiež niečo znamenajú..." "Ja ti poviem,čo ten tvôj sen znamenal braček...Chýba ti..."prešiel ku dverám"A hore sa,Bobby pre nás niečo má..." "Myslel som si,že máme pauzu..." "A to ti týždeň nestačil?" Sam neochotne vyliezol z postele.
Sammy sa pozrel na Bobbyho ako na zradcu,ten však len pokrútil hlavou. Dean sa tváril ako keby si to nevšimol"Tak?" "na svete sa vždy deje niečo divné...duchovia tu,duchovia tam..." Najmmladší lovec pozrel na brata a povzdychol si. "Zabudol si na demonov..."Ruby vošla do miestnosti ako keby nič "Čo ty tu chceš?" Usmiala sa"Mám voľno..." "Voľno..."zopakoval Sammy a všetkých si premeral pohľadom."Jasne...." "Odkedy je anjel preč po všetkých démonoch,duchoch,čarodejniciach nikto nepočul..." "Česť výnimke,že?"Dean neochotne pozrel na Rubby. "Myslím,že sa zhodneme na tom,že je to ticho pred búrkou..." "A to poriadnou chlapci..." Sam prešiel k oknu"Prečo si prišla?" "Chýbali ste mi..."sadla si vedľa bobbyho a vzala si pivo zo stola. "Keď prídeš ty,vždy dojdu po tebe dalsí..." "Teraz nie..." "Chceš mi tým povedať,že sa ste sa stiahli...To ti tak veríme." Ruby prikývla"Z časti máš pravdu Dean. Démoni vedia, že...Anjel tu nie je,nemá ti kto pomôcť,meč je taktiež fuč.A tak to bude až kým sa nenaplní ta tvoja dohoda.Až potom bude sranda...To mi teda ver." "Ty mi ver,že ak do 10 sekúnd neopustíš miestnotsť..." "...ja len aby ste vedeli.A Sam,zabudni už,bude lepšie ak tie city čo v sebe držíš..." "Deanových 10 sekúnd ti už skončilo!" "Fajn..."vstala"A mimochodom Bobby oprav si dom,keď som sa sem dostala ja,dostane sa každý..." Dean sa k nej pohol "Už som na odchode..."prešla k dverám"Hej a...keby niečo,stále som tu pre vás..."usmiala sa a zmizla "No to určite..." "mohli by sme zvolať pár lovcov..." "Čo,chceš si spraviť vojsko?"Dean sa usmial "Pokiaľ si ho môžu robiť démoni,môžme aj my...Obvolám pár známych..."šiel do druhej miestnosti "Sam?!?" Braček si ho však nevšímal a ďalej pozeral von. "Sammy?!?"došiel k nemu bližšie a snažil sa uprieť pohľad na miesto,kde sa díval jeho brat"Ak tam vidíš niečo zaujímavé tak povedz..." Sam sa k nemu otočil tvárou"Mala pravdu...." "Nikto nemal pravdu. Sam,Lilly je oficialne preč len pre démonov." "čo ak..." "Až na mňa dôjde, Lilly sa vráti.Bol to anjelsky sľub..." Sam vyšiel z miestnosti "Sammy!"
Sam vošiel do izby a vrazil s dverami. Pri okne uvidel stáť Lilly,prešiel k nej"Dean...on..." Pokrutila hlavou. "Tak prečo si tu?" Pokrčila plecami"Som sice Deanov anjel,ale tvoje pocity tiež neviem dostať z hlavy...a okrem toho hore je nuda..." "Zase?"pokusil sa o usmev"Len sa teraz nepokúšaj pomáhať..." Prikývla Spomenul si na ten sen a dotkol sa jej pleca,vydýchol si,keď ruka ostala na pleci a pocítíl teplo. "ten sen..."Lill sa odtiahla"sny neber vážne..." "ako to,že o nom vieš..." "Ten sen nemal byt pre teba...ak by si tam ostal,zomrel by si..." Nechápavo na nu pozrel "kasli na to,v najblizsich dnoch sa budu diat sialene veci..."usmiala sa"takze nech sa deje cokolvek,nestracaj rozum..." "A co Dean?" "Neboj...už by som mala ísť..." "Nie,počkaj!" Smutne sa usmiala a zmizla. Sammy naštvane vrazil rukou do steny.TBCtak snad sa bude lubit aj toto | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 19.03.08 17:01 | |
| | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 19.03.08 18:10 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 19.03.08 20:57 | |
| Skvělé pokračování!! Strašně se mi líbila pasáž s tím, že Deanových deset sekund už uběhlo Kdoby to do Sama řekl Těším se na další part | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 19.03.08 23:13 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 30.03.08 16:04 | |
| PART 17Dean stál v tmavej miestnosti, takmer nič nevidel,počul len krik, tesne prednim sa objavila tvar, jej oči boli plné hnevu,ale aj strachu, kým sa však rozhodol niečo podniknúť,znovu sa ocitol len v tme. Krik sa ozval prezmenu z druhej strany. Chcel pomôcť,no nevedel ako, nevedel sa ani pohnúť. "Dean,zobuď sa!"za sebou počul známy hlas "Lilly?" "Hej...zobuď sa prosím...."
Strhol sa zo sna,pozrel na druhu stranu izbu na spiaceho brata.Chvílu premýšľal.
VYšiel z domu,sadol si na schody a zavrel oči. Vychutnával si to ticho,zhlboka sa nadýchol a pokrútil hlavou. Anjel ho dlhšiu chvíľu pozoroval a Dean jeho prítomnosť cítil"Hej..." "Si ok?" Lilly k nemu prešla bližšie "Popravde nie...Mal by som byť vpohode?" "Neboj...." "Bola si už niekdy v pekle?" "Nie,a ty nejdeš nikam!" Trochu sa pousmial"Zajtra..." "Nie!Dean,ver mi!Ja ti dokážem pomôcť..."sadla si k nemu "Ale ja tvoju pomoc nechcem!" pozrel sa na ňu"Nechcem aby zomrel niekto ďalší a už vôbec nie ty..." "To je jedno..." "nie je. Samovi na tebe záleží..." "Ja som vám ale vravela, že..." "pozrela si mi do očí a povedala si,že nezomrieš" "klamala som... čo myslíš,ako by sa cítil Sam keby si zomrel...Vieš ty vôbec ako sa celý ten rok cítíl?!? Horšie ako ty!" Dean na ńu udivene pozrel "Nikto nikoho opúšťať nebude!Je to ľahké..."povedala rozhodne"Obaja potom vyhráte tu sprostu vojnu..." "Si si istá?" "hej,"prikývla"len...sa ma to potom nepýtaj." Nasillu sa usmial"Poď sem..."objal ju "možno ti dajú démoni aj deň na viac...."odtiahla sa "Ako to myslíš?" "Až na tých snových démonov na vás nikto nezaútočil." "Tak snových démonov?!?" "Od toho som bola vo vaších snoch..." "Lilly..."pokrutil hlavou "kasli na to!" "Pre dnešok..."vstal"fajn..."podal jej ruku"Ostaň tu s nami" "nemôžem..." "prosím..." "je jedna vec,čo chcem ešte dakedy skúsiť..." "Mám zobudiť Sama?"usmial sa "Nie..."usmev mu opatovala"poriadne sa opit...." Dean sa zasmial"Prekvapuješ..."
Sammy šiel dolu po schodoch oproti nemu šiel Bobby"Do toho čo ostalo z kuchyne radši nechoď..." "Čo sa stalo?!?" "Ani sa nepýtaj..." šiel k izbe "Chceš mi povedať,že kým som spal, tak zautočili démoni?!?" Bobby sa zastavil"Kiežby..." Sam na neho nechápavo pozrel.
Došiel do kuchyne, Dean mal hlavu opretú o stôl, v ruke držal fľašu. Mladí braček sa usmial"Ako inak..." "PO tichu..."zamumlal Dean a zdvihol hlavu"Bože,tak toto bola fakt sila..." "Tak to vidím...To si všetko pohltil sám?" "Nie..."unavene na neho pozrel"kde je Lilly?!?" "Lilly?!?"zopakoval"Chceš mi tým povedať,že...skvelé..." "Nikdy by som to o nej nebol povedal..." "Tak to sme dvaja..." Dean sa usmial "Daj si sprchu braček."TBCtak po dlhom čase...ma toho sice vela nenapadlo..ale snad mi zase coskoro zacne ziariť ziarovka nad hlavou snad sa bude paciť tato cast | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 30.03.08 17:53 | |
| MOc pěkná část. Přijde mi to jako takové ticho před bouří... Jsem moc zvědavá, jak to vyřešíš s Deanovou dohodou a s Lili! Doufám, že brzo bude pokračování!! | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 30.03.08 18:45 | |
| dik madlen ja som tiez zvedava jak to dokoncim...mna vsetko napada...len tak..a potom zabudnem co som vlastne chcella...ale uz pridbezne viem...ako to skonci | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 31.03.08 19:36 | |
| Ettie, jsem na tom s vymýšlením podobně, já si vždy namyslím hlavní linii části a pak píšu a píšu a přitom mě napadá plno dalších maličkostí, které tam přidávám Tato povídka je suprová, už aby byla další část! | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 01.04.08 15:45 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 04.04.08 20:08 | |
| som rada,ze som pobavila a pridavam zase kuštičok PART 18
Sammy šiel trochu na vzduch, Lilly sedela na schodoch hlavu mala oprenu o trám. "Asi to tu niekto prehnal..."pousmial sa "mh..." Sadol si k nej"si ok?" Anjel neodpovedal,vedel,že ak by spravil hociaký pohyb asi by to nezvládol "Viem ako ti je..."prikývol Lill pokrutila hlavou"Nevieš!"chcela vstať,no na to sa jej až veľmi točila hlava "Možno nie...Dean chcel aby si tu dnes ostala,čo?" "Hej..." "Ty vieš,kedy..." "Nečítam démonom myšlienky."pokusila sa vstat a ltt prešla ku dverám, Sam sa jej postavil do cesty"Môžme sa normálne porozprávať ako ľudia?" "Za prvé ja nie som človek a ty to vieš, za ďalšie nie, nemám záujem a ak mi neuhnes..."naplo ju"tak..." Sam sa na nu sucitivo pozrel
"Ak sa ešte raz rozhodneš opíjať Lilly,tak..."zmlkol cause si uvedomal slova,ktoré povedal Dean,práve vychdádzajúc z kúpelne s prehodeným uterakom na rameni sa na brata pozrel Ticho prerušil Deanov mobil, prešiel teda k posteli a vzal si ho"Bela..."pozrel na Sama a prijal hovor"Ano?" "Len kontrolujem,či ešte žiješ..." "To je od teba vskutku milé."Chystal sa položiť "Dean,počkaj!Musíme sa stretnúť...." "Prepáč zlato,ale dnešok chcem stráviť inak."zložil jej. Prešiel si rukou po tvári "Čo chceš robiť?" "No...pokiaľ je Lilly mimo pozrieme sa na tých snových démonov..." Sam na neho nechápavo pozrel"Démonov nechaj na...zajtra...." "Kto vie,čo zajtra bude Sammy...radšej tých menej nebepečných zneškodniť teraz ako nikdy..."uterák hodil na posteľ"Choď skontrolovať výbavu,ja idem skontrovať anjela,ako sa vyrovnáva s kocovinou..."
Lill sedela oprena o stenu kupelne "Žiješ?"nakukol dnu Dean "Mh..."odpovedala polomrtvo "Fajn..."usmial sa a vyšiel von
"Máme všetko?" Mladší braček prikývol "Fajn,padaj z mojho miesta!" Sammy sice neochotne,ale predsa ho pustil na miesto vodiča"Vieš kde ich hľadať..." "VYzerám,že by som nevedel?" Samovou odpoveďou bol len pohľad na staršieho brata "ahmmmm....mám taký tušák..."nasadol do auta.
Impala sa hnala cestou
Dean zastal na ceste a vystúpil. Sammy chváľu sledoval bratove kroky a sám ho nasledoval"Čo blázniš?" "Su niekde tu..."rozhliadal sa po okoli "A to vieš ako?" "Pocit,ja viem,že to znie v tejto chvíly čudne z mojich úst,ale ver mi..." Sam sa nadýchol"Fajn..." Dean ukázal smerom k nejakej diere a šiel vybrať veci z auta.
Po niekoľkých prechodených tmavých chodieb sa pred bratmi objavilo svetlo. "Vravel som..."Dean sa chystal zautočiť "Lilly?" Unavene a naštvane sa na oboch pozrela"Zblaznili ste sa?!?Dean,vieš koľko démonov ťa tu môže..." "Ako si sa sem dostala?" "Vystopovala som si Vas...Bol blby napad nechavat ma s Bobbym.Sam,ako si mohol mu to dovolit?" "Su to len snový démoni." "Jedno slovo vy mudrlanti..pasca..."oprela sa o stenu"Viete vy vobec kolko je tu v tejto chvily demonov?!?" Dean si so Samom vymenil pohlad"Uznávam,moja vina,ale nebudem len tak nečinne sedieť..."dal sa na odchod Lill ťažko vydýchla,než ho stačila pred démonom varovať s Deanom to napálilo do steny. Sam pozrel k bratovi a anjelovi. "Som tak rád, že vás tu mám všetkých...."ozval sa mužský hlas"Vitajte v pekle deti..."TBC už mam taky plan..ale zial len v hlave... chcem do toho nejak zamiesat daku armadu este neviem coho,budu sa s najvacsou pravdepodobnostou rozoberat jednotlive vztahy,charaktery...a budu padat hlavy..a hlavne sa to pokusim rozpisovat trochu viac..ked budem mat viac casu na premyslanie a pisanie tak snad sa zatial paci | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 04.04.08 21:20 | |
| Moc pěkný pokračování Lili je mi čím dál víc sympatičtější... Skončila jsi to hodně napínavě! Už se nemůžu dočkat další části. Jsem moc zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet. Moc pěkný byl rozhovor Deana s Bellou Prej chcem skontrolovat, jestli ještě žiješ... To mě dostalo. Moc pěkný, jen tak dál. | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 05.04.08 21:22 | |
| díky madlen PART 19"Nie len démoni sú hlúpi..." mužova postava vyšla z tiena "Otec?!?"zvolal Sam prekvapene Týpek sa usmial"Môžem byť ktokoľvek..."premenil sa na Asha, Bobbyho, Deana ale nakoniec sa vrátil s5 do Johnovej podoby"Najprv som si myslel,že dostanem len jednu dušu a aj to dušu o ktorú som záujem nemal"pozrel sa na anjela a usmial sa"Teraz Vás tu mám všetkých. Urobte si zatial pohodlie,do večera času dosť."dal sa na odchod,no po pár krokoch sa k nim otočil"Aby som nezabudol von sa nedostanete..." Sammy prešiel k staršiemu bratovi a pomohol mu vstať.
Všetci 3 mlčky sedeli pri stene. "Tak už niekto povedzte,že je to moja vina..."preniesol Dean a vstal Sam si ho premeral pohľadom"Nie je..." Braček sa však len pobavene usmial a pokrutil hlavou,pohľad uprel na anjela"Aspoň ty to povedz..." Lilly sa však naďalej pozerala len na stenu. Obaja počuli blížiace sa kroky. Sam si s Deanom vymenil pohľad a vstal,prešiel k bratovi a obaja sa postavili do boja. Dean sa práve chystal prichádzajúcej osobe vraziť,no jeho ruku schmatla skor než to spravil"To by som nerobila..." "Ruby..."Sam vydýchol Démonka pustila Deanovu ruku"Ste v peknej kaši..." "Ona nie je Ruby..."povedal znudene Dean a sadol si na zem Sam sa pozrel na Ruby a ona na neho"Tak chcete pomoc alebo nie?" "Nemyslám si,že nám môžeš pomôcť..." "Dean,"usmiala sa"A kto iný si myslíš,že vám teraz pomôže?Ona?!?"ukázala na anjela a pokrutila hlavou"Tak tu určite...."usmiala sa"Vravím,ste..." "Pochybujem,že ťa sem len tak pustili.Vedia,že si ich zradila,že si nám pomáhala aj pred tým..." "Možno len chceli aby sme si mysleli,že pomáha..." "Ale noták chlapci,teraz ste mi vážne zlomili moje malé čierne srdce. Niečo vám poviem, anjel vám je k ničomu v tejto chvíly, takže buď príjmete moju pomoc,alebo sa majte.Stretneme sa v pekle." Brothers si vymenili pohľady a obaja pozreli na Lilly,tá len mlčky sedela a pozerala do blba. Sammy v duchu zaklial"tak čo navrhuješ?" "Kým je anjel tu,nemôže vám pomôcť a ak sa aj von dostane..." "skrať to prosím ťa!" "No,buď zachráni teba,hoci nie je veľká prevdepodobnosť,že to dokáže,alebo bude viesť tú vojnu anjeli verzus démoni s tým vaším kúzelným mečom..." "Nebudem viesť žiadnu vojnu!"ozvala sa "Nechaj ma dohovoriť!Všetci vieme,že by si to ani nedokázala..." "Čo chceš Ruby?"domáhal sa konečného vysvetlenia Sam "Stále je v hre meč..." "Ak ti dáme meč,tak budeme vo väčšej sračke ako sme teraz." "Nie tak celkom.Meča sa teraz môže dotknúť len anjel, anjel mi predá meč, ja vás dostanem von." "To určite..." "Čo by si z toho mala?" Pokrčila plecami "Ja jej ten meč nedám,to radši..." Dean jej dal ruku na ústa"Teraz šetri slov...My rozhodneme!"Dean sa otočil k bratovi"Ak dostaneš meč,moja dohoda sa nezruší,že?" "Nie,ale anjel ťa z nej vytiahne. S tým,že meč ostane potom na našej strane." "Tak to je teda výhra..." "Tak či onak, určite straty na životoch budú, otázne je,koľko ich bude...." "Dostaneš nás von všetkých 3?" "Na predanie meča mi stačí len ona,ale aby ste v tom nehľadali nejakú bodlosť, môže ísť ešte jeden z vás..." TBC | |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 05.04.08 21:42 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.04.08 13:45 | |
| dakujem som rada, ze sa paci dakomu | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.04.08 14:37 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 06.04.08 14:47 | |
| | |
| | | rebeca Nevinná obeť
Počet príspevkov : 7 Registration date : 07.04.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 07.04.08 14:31 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 07.04.08 15:34 | |
| rebeca dik som rada,ze sa paci pokracako bude,len co ma napadne viac ako jedna veta snad teda coskoro chcelo by to njaku inspirations | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anjeli a démoni | |
| |
| | | | Anjeli a démoni | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |