|
| Anjeli a démoni | |
|
+14Weronička Soniq rebeca keksiiq SNlois SkreechTina bookika Madlen janka410 LenkaX22 Samabel dion-fortune jana7413 Ettie 18 posters | |
Autor | Správa |
---|
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 07.03.08 14:50 | |
| :ideas: PART 10Sammy obiehal celý dom,kade by sa do domu prepchal. Došiel k pivničnému oknu, ktoré bolo trošičku pootvorené"Dean?!?"zvolal prekvapene "Ak si ty tu...kto je hore?Mimochodom tiež ťa rád vidím..."ukázal zviazané ruky. "Do domu sa nedostanem." Dean sa zamyslel"Bracho,verim ti..."vystrel ruky pred seba "Zbláznil si sa?!?" "Máš zbraň,či nie?Ale noták bude to ako vo filmoch..."usmial sa. Mladší bráška pokrútil hlavou. Z vedĺajšej izby sa ozvala rana. Sam vytiahol zbraň. "Potom budeš chcieť spopolniť?" Ruby sa usmiala Dean na ňu hodil vražedný pohľad"Urob to Sammy!"povedal rozhodne a zavrel oči. Ozval sa výstrel, Dean otvoril oči a zasmial sa"Wow...dobra trefa..."pozrel smerom k Samovi a uvidel tam stáť Belu"Vďaka..."usmiala sa "mh...Sam,máš tu nejaké zbrane?" Pokrútil hlavou. "A čo ten meč?" spýtal sa Bobby. "Veď som ti ho dala..."odpovedala Bela nechápavo Sam a Dean si vymenili pohľad.
Anjel sa zbieral zo zeme, démon stál od neho pár metrov"Nečakal som takú vytrvalosť. Vstávaj, ešte sme neskončili!" Unavene na neho pozrela, démon k nej došiel a vytiahol na nohy a znovu s ńou vrazil do steny a schmatol ju pod krk"To že pochádzaš z démonskej rodiny nezaprieš."usmial sa"Pôjdeš rovno do pekla!" napriahol ruku a privolával si meč. "Na niečo si ale zabudol..." "Vážne?"spýtal sa prekvapene a chystal sa ju mečom prebodnúť. "Aj démoni cítia bolesť na určitej časti tela..." Démon na ňu nechápavo pozrel. Anjel ho kopol presne tam kde to boli najviac a démon sa v bolestiach skácal k zemi. Lilly si ivydýchla,vzala meč a prešla do stredu diablovej pasce.
"je tam až priveľké ticho..."Dean sa pozrel ku dverám"sam,hod mi zbran!" Sammy ho poslúchol. V celom dome sa ozývalo rinčanie skla a krik. Dean si so Samom vymenil pohľad. Starší brat sa rozhodol vyraziť pivnicové dvere a Sammy sa rozbehol ku vchodovým dverám.
Dean sa chystal vyraziť dvere,no keď k nim došiel,dvere sa sam od seba otvorili a pohľad, čo sa mu naskytol nebol veľmi príjemný. Po celej miestnosti poletovali čierne tiene a odrážala ich len diablova pasca. Bobby stál za ním"Čo do pekla sa tu robí????" "Prišli si po meč..."odpovedala Ruby Dean sa pozrel k anjelovi. Lilly len sedela skrčená v kruhu a čakala. Dean si nabil zbraň. "Nemárni nábojmi..."Ruby ho chytila za plece.
Sammy s Belou na všetko pozerali z vonku. "Čo všetko dokáže taký meč..." Sam sa otočil k Bele.
Nálet démonov trval dosť dlho, ale zjavne ich to prestalo baviť a postupne sa začali vytrácať. Dean sa rozbehol k anjelovi"Si ok?"pomohol jej vstať "ahm..asi..." "mám taký pocit,že týmto sa to ešte len začalo..." Sam a Bela vošli dnu. "Tak to si píš! Tí zkurvisyni mi zničili celý dom!" Bobby prešiel k oknu Anjel sa unavene pozrel na Deana a Sama a podal mu meč. Sam ho chcel prebrať, no ako nahle sa ho dotkol, potriasla ním elektrika. Obaja brothers si vymenili pohľad a pozreli k anjelovi. "Nepozerajte na mňa tak..."Lilly pustila meč na zem TBC Enjoy! som si nembola ista nazvom tej diablovej pasce...tak snad som to nepoplietla... | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 08.03.08 18:18 | |
| Pěkný pokračování! | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 08.03.08 18:22 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 08.03.08 18:28 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 09.03.08 20:36 | |
| ešte raz kujem a keďze sa neviem prinutiť k učeniu,tak som myslela ze ma niečo napadne k pribehu...ono napadlo,ale neni toho zas tak veľa...ale aspoň dačo...tož: enjoy! Part 11Bobby odhodil zostatok z okna na zem."Čo plánuješ robiť ďalej?"spýtal sa najstaršieho z bratov "Pokiaľ dobre počítam veľa času mi už nezostáva...Zrejme si užijem svoje posledné dni..." Otočil sa k nemu"Z tej dohody..." "...nechcem aby kvôly mne niekto zomieral." Bobby sa pozrel von k anjelovi a Samovi"Dean, len ona ti vie pomôcť." "Nájdem si aj iný spôsob." Skúsený lovec pokrútil hlavou"Pomocnú ruku som ti už podal." Dean prikývol"a ja ti za to samozrejme ďakujem,ale nájdeme iné riešenie." "Čo bude s mečom?" "No..."Dean sa zamyslel"Ahm...Anjel...meč...meč..anjel..."prešiel k oknu a vykukol z neho"Hej, Sam! Nerad ruším pri...ale poď sem..."
Sammy stál pri dverách"Myslím,že je to jasné...Oboch bereme zo sebou..." Lilly sa na neho pobavene pozrela. "Putovať s anjelom to ešte dajme tomu chápem,ale meč?!?tak vystavíte nebezpečenstvu uplne všetko..." "Pozri,"prerušil ho Dean"Ja som si myslel,že ten tvoj dom je bezpečný,ale..."pozrel sa na všetko to sklo"asi som sa mýlil..." Bobby siahol po zbrani"Ja som ich sem nedovliekol!" "To síce nie,ale..." "Všetci na tom máte svoj podiel viny!"skočila im do reči Lill"Tak už mlčte a dohodnite sa!" Sam a Dean si vymenili pohľad. "Konečne si uvedomte,že kamkoľvek pojdete tam budete mať za chrbtom démonov, aj keď urobíte čokoľvek." "Cítim z teba nejaký nápad...?" Anjel prikývol"Meč aj ja sa vrátim odkiaľ sme prišli..." Sammy chcel zasiahnuť, no Bobby ho predbehol "Dohoda znela inak!"okrikol ju. "Vrátiť sa predsa môžem hocikedy...Možno sa to nachvíľu upokojí..." "Ale..." "Nebudete ma mať predsa na krku, už aj tak som spravila chybu...mala som len pomoct deanovi a to malo byt vsetko..." Bobby si vydýchol Dean si všetkých 3 premeral pohľadom."Niečo mi tu asi uniká..."pozrel na Sama"No nič..."kývol hlavou k anjelovi"Ja počkám v aute, za 5 minút odchádzam, ten kto dôjde,dôjde..kto nie,ostáva tu..."usmial sa a šiel. "Mala by si ísť s nami...ahmm...keby ťa dean potreboval..." Bobby protestne pokrutil hlavou Lilly nachvílu mlčala"kde...je meč?" Mladší bracha na ňu pozrel a zamyslel sa. Z vonku počuli nadávať Deana"Pekla s celým tým ****** mečom..au..." "Zdá sa, že väčšina rozhodla..." Sam sa tváril ako neviniatko a pokrčil plecami.TBC | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 09.03.08 20:43 | |
| Pěkný krátký pokráčko (delší - příště delší!! ) A co ten konec?! Já budu zase napnutá do další části až to pěkné nebude!! | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 10.03.08 20:49 | |
| PART 12Impala sa hnala dialnicou, starší brother šoféroval, Sam, ako jeho spolujazdec len pozeral von na cestu. Dean sa otočil k Lilly"Hlasnejšie hovoriť neviete?Takmer som prišiel o bubienky..."žďuchol do brata a usmial sa. "Nechceš sa vymeniť?Budem chvíľu riadiť ja..." "Za pár hodín dorazíme do mesta, to zvládnem."Dean sa pozrel do spätného zrkadla a zastavil. Chalani si vymenili miesta. Anjel sa pozrel na Deana a ten sa len usmial"Najbližšia zastávka motel, mali by sme nabrať síl..." Lill si povzdychla"Ako si vedel, že pôjdem s vami?" "No, dajme tomu...intuícia..."oprel hlavu o sedadlo a zavrel oči.Dean šiel tmavou uličkou, nikde nikto...počul len výkriky strachu a bolesti, volanie o pomoc.Chcel zmiznúť,no len tak to nešlo, stále ho niečo ťahalo ďalej... "Dean?!?"budil ho známy hlas "Sam?!?"ponaťahoval sa"Uf,už som myslel, že je po mňe.Pre moje šťastie len sen..."pretrel si oči "Vtipne...Na tretí pokus sme konečne našli ubytovanie..." "No poteš....Kde je anjel?" "V izbe..." Dean vyliezol z auta"Veci prenesené?" "Iste...nechali sme tu len pár nepotrebných vecí..." "Meč?" Sammy ukázal ku kufru"Démoni sa ho len tak nezmocnia..." "Tak to dúfam..."usmial sa a pozrel na čas"Ja sa nachvilu vyparim...Keby dačo..zamkni..šak vieš..a ahm..." "Dean!" Usmial sa"Nie som slepý braček..."to slepý sa snažil povedať hlasnejšie ako ostatné slová "Sklapni..." "Zatial sa maj..."usmial sa a dal sa na odchod. Bráška za ním chvíľu pozeral a potom šiel k izbe. Vošiel dnu a sadol na pohovku. "Si ok?" Lilly vyšla z kúpelne a sadla si oproti"Kde máš brata?" "Šiel sa zabaviť..." Lill sa usmiala"To si viem predstaviť..." Sam na ňu kukol "čo?!?" "ale..nič..."pokrutil hlavou "Mohol si ísť s ním..." "Radšej som...ahm...Počuj,ty vieš o nás teoretciky všetko,že?" "Na to si ako prišiel?" "no...si predsa anjel." "Mňa sem len vyslali na pomoc...ale kus o vás viem..."usmiala sa "A vedela si o nás aj pred tým?" Zamyslela sa"ahm...niečo hej..." "Od koho?" "kašli na to..." Sammy ju chytil za ruku"Od koho?" Sadla si naspät"Od...rodičov" "Boli tiež lovcami?" "Mohli by sme sa prosím prestať baviť o minulosti?" Prikývol a usmial sa.
Dean vošiel potichu do miestnosti. Pozrel sa k jednej posteli,tá bola prázdna, potom pozrel na spiaceho brata a usmial,prešiel k pohovke a zhodil zo seba bundu a šiel do kúpelne. v kúpelke sa svietilo, dvere boli trochu pootverené,tak nakukol dnu. Lilly stála pri umyvadle a púšťala si na ruky studenú vodu. "hej, si ok?"došiel k nej bližšie a chytil ju za plece, ktoré bolo úplne vriace"Lill?" "Pomôž mi..."vysúkala zo seba.
Anjela uložili do postele a obložili ju studenými zábalmi. Dean sa otočil k bratovi"Tak toto som nečakal,že ju..." "Mlč dean, nič nebolo..." studeným uterákom jej prešiel po čele Starší braček sa zamyslel"Tak potom to bude z niečoho iného..." "Ooo, vážne?" "Možno ten meč...má nejaké vedľajšie účinky...?" Sammy mlčal a prešiel k notebooku"Možno..." "Bude ok..."snažil sa ho povzbudiť "Kde bereš istotu?" "Je predsa môj anjel?"nasilu sa usmial Sam pokrútil hlavou a ďalej sa venoval hľadaniu. "Winchester...John..."anjel blúznil"on..." Dean sa k nej naklonil aby lepšie rozumel"Hej Sammy...Zrejme poznala otca..." Brat odtrhol zrak od monitoru a pozrel k Lilly, tá sa zrazu prudko posadila, oči mala zmenené na čierno"Pomoc!" TBC madlen...kujem staci tak? | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 10.03.08 21:00 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 10.03.08 23:40 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 11.03.08 10:23 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 11.03.08 11:52 | |
| Supéér! Jej a takový konec! Už aby bylo pokráčko. Moc super, strašně se mi to líbí!! A mě nemáš za co děkovat, to spíš já děkuju, že si s tím dáváš práci! Skvělá povídka, moc chválím | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 11.03.08 21:39 | |
| dnes len tolko..njako som nestihla ani dychat...ale keby som nenapisala toto..tak zabudnem...mne to furt z tej hlavy vyfuci...kto vie,preco asi... btw:super new smile PART 13Dean v prvom momente nevedel čo robiť,preto ju pre istotu schmatol za ramena a vtlačil naspäť do postele. "Zastavte to...prosim..."oči sa jej opäť vrátili do normálu Obaja si vymenili pohľad,ani jeden z nich si netrúfol nič povedať. Anjel ich vyčerpane pozoroval. Sam ukázal na druhú stranu miestnosti a obaja sa tam presunuli."čo myslíš, posadol ju démon?" Dean sa otočil"Lill?Posadol ťa démon?" Sammy do neho postrčil"Nechal som odkaz Bobbymu, ozve sa." Dean trochu zvážnel"Možno by trebalo zavolať démonskú posilu." "Zase Ruby?" Prikývol Sammy nachvíľu sklopil zrak"Fajn..."vytiahol z kapsy mobs "Sam,nikoho zabíjať nebudeme..."chytil ho za plece Mladší braška si len vzdychol a čakal až to niekto na druhej strane zdvihne.
"Ruby je na ceste..."pozrel sa na anjela"ako je na tom?" "Zrejme spí...Celý čas opakovala zo sna otca." Sammy sa zamyslel"Večer sme sa trochu rozprávali o minulosti." "Poznala ho?" "Zrejme aj nás."pokrčil plecami"Ale veľa mi toho nepovedala, minulosť chcela nechať minulosťou..." Ticho prerušilo ťukanie na dvere.Sam došiel otvoriť"Ty si bola niekde tu nablízku?" Usmiala sa"Tak?V čom je problém?" Sam ju pustil dnu. "Anjel je mimo hru?"spýtala sa s úsmevom "Ešte nie..."povedal sucho Dean"Vieš niečo viac o tom meči?" "Len to čom´som vám už vravela...Prečo?Myslíte,že za to môže meč?" "Ten meč mal predtým démon..." Ruby pokrútila hlavou"Môže byť,ale nemusí..." "Niečo si počuť musela...Niečo o..." "Nepočula som o tom,že by démon mohol posadnúť anjela.Veď to je aj chlapci nelogické..." Deanovi začal zvoniť mobil"No?" "Počuj Dean, zjavne by sme sa mali porozprávať."Bobbyho hlas vôbec neznel povzbudivo Starší braček sa pozrel na mladšieho. "Vezmite Lilly a prídťe sem čo najrýchlejšie." Dean prikývol"čo najskôr sme tam..."zložil"Zdá sa,že Bobby na niečo prišiel a bojím sa, že to nie je nič dobré..."začal baliť veci
Ruby stála s oboma bratmi pri aute."Keby náhodou niečo,tak moja výpomoc stále platí..." Dean ani neodpovedal a sadol do auta. Sam sa pozrel Ruby do očí"Vieš niečo?" "nie..."pokrútila hlavou"Ale pokúsim sa popýtať." Sam prikývol a nasadol do auta. Autíčko sa pohlo a pomaly mizlo v diaľ... TBCtaaaaaak aj ja zase padam... | |
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 11.03.08 21:47 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 11.03.08 22:10 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 12.03.08 19:55 | |
| opäť kujem a pridavam... PART 14Na cintoríne, pri neoznačenom hrobe stála nejaká postava, a postupom času sa tam objavovali ďalšie. Dá sa povedať,že v kruhu stálo asi 10 démonov. "Ten meč musíme získať na svoju stranu..."povedal ženský hlas"Za každú cenu..." Démoni sa otočili a uvideli pichádzať démonku. "Pracujeme na to paní."démon sa ani nenavzdal a žena bola pri ňom"ale pracujete na tom pomaly!"vrazila mu dýku do srdca a on sa premenil na prach. Démonka si zvyšok premerala pohľadom"Mali ste ju dostať na našu stranu!" "Prejde na našu stranu..."uisťoval ju výzorovo najmladší zo spoločenstva, jeho odpoveď šak nebrala a skončil rovnako ako jeho kolega. "Buď mi sem zajtra ráno donesiete meč,bez Lilly,alebo Lilly aj meč..."zmizla Démoni si navzájom vymenili pohľady a vyparili sa.
Bobby už vyčkával pri dverách, keď uvidel prichádzajúce auto, zbehol dolu po schodoch a počkal. Dean zastavil tesne vedľa neho. "Vezmite ju hore a zviažte.Na vysvetlovanie teraz nemáme čas!" Sam sa nechápavo pozrel na staršieho brata.
"Bobby, čo do čerta sa robí?!?"spýtal sa potom ako zviazal anjelove ruky. Bobby sa pozrel na obidvoch lovcov"Chlapci bojím sa, že som vám zavaril..." vzal zo stola zložku a podal ju Samovi,ten sa pozrel na brata a začal v nej listovať."Čo to je?"spýtal sa nechápavo "zoznam popráv démonov..." Obaja brothers sa tvarili trochu nechápavo. "Kedysi sme s vaším otcom viedli záznamy o démonoch...Kde sa nachádzajú,kde... Čím skôr sme ich zničili..." "Čo s tým má anjel?" Bobby pojrútil hlavou"Bola to chyba...Najväčšia chyba,akú sme s Johnom kedy urobili.Nezisťovali sme všetko,malo to byť tak jednoduché..." "O čom to stále hovoríš?" "John šiel vyhladiť démonskú rodinu..." Sam sa pozrel na Deana. "Netušili sme,že tam bude ešte niekto...Keď zabil 2 démonov cestu mu skrížilo dieťa..." Dean sa ťažko nadýchol,preglgol a pozrel sa k Lilly. "To dieťa..."začal Sammy a Bobby prikývol"John si myslel, že patrí k tým démonom, čo aj..patrila..." "Takže ju otec len tak zabil?" Bobby pochvíly váhania prikývol. "Počkaj,démoni sa predsa do neba len tak nedostanú..." "Správne...Bola dieťaťom,jej duša bola čistá,za to akú mala rodinu nemohla..." "A kto môže..."Dean prešiel k oknu "Bojím sa teraz opýtať,ale...čo to má čo spoločné s tým, čo sa teraz deje..." "V jej krvi koluje demonska krv..." "Anjel s diablom v tele.No poteš!" Dean sa pozrel na Sammyho, ten len pokrutil havou"Nie,proste nie...Musí to byť z toho meča,nejak ju to proste ovládlo,ak zmizne meč.." "Sam..." "Nie Dean, len ona ti môže pomôcť!Len ona!"Sammy vyšiel von z izby "Démoni vedia, že k nim patrí..." "Nepatrí,to čo bola je minulosť Bobby." "Lenže s týmto démoni nesúhlasia a zachvíľu nebude ani ona." "Zabránime tomu." "Ako? Zachvíľu to už nebude Lilly..." "Stále to bude ona..."nasledoval brata.
sammy vošiel znovu do miestnosti,kde bola Lill,práve sa preberala"Hej,ako ti je?" prišiel k nej bližšie "Ahm...tlačí ten povraz..." "Je..to len pre tvoje dobro..." "Mohol by si to prosím len trochu uvolniť?" Sam ostál stáť na mieste a potom k nej prešiel, čupol si a pozrel jej do očí, začal rozviazovať povrazy. Lill sa usmiala"Vďaka..."oči sa jej zmenili do čierna, bez problémov sa dostala z povrazov,a než Sam stačil čokoľvek spraviť letel na stenu. Buchot počul aj Dean a Bobby,preto netrvalo dlho a obaja vbehli do izby a namierili na ňu zbraň. Otočila sa k nim a usmiala"No ták, zabi ma..." Dean pohľadom zablúdil k Samovi a s5 k nej.
Démoni sa postupne schádzali okolo Bobbyho domu.
"Tvoj chytrý braček mi otvoril oči..." "Lilly..." "Lilly už nie je..."pokrutila hlavou"Skončíš v pekle Dean, už ti nie je pomoci.."stále sa usmievala"uži si posledných pár dní..." "To nie si ty..."Sam vstal zo zeme"Ty nie si démon,môžeš to ovládnuť..." "Sklapni Sam!"Lilly pozerala Deanovi do očí"Pred domom na vás čaká menšia návšteva..." "Ak to neurobíš ty,spravím to ja..."poznamenal Bobby a chystal sa zmáčknuť spúšť. Ozval sa výstrel, no tesne minul svôj cieľ. Sam schmatol Lilly a sotil ju na zem,kľačal nad ňou a pozeral jej do očí"Nie si démon,lilly..."oči sa jej zmenili nas5 do normálu a v jej očiach zbadal slzy,strach,ale aj odhodlanosť. Bez slova ležala na zemi, až kým jej Sam nepomohol vstať. Bobby na ňu stále mieril zbraň, zatial čo Dean prešiel k oknu"Mala pravdu..." Lilly sa pozrela na Sama a ten jej pohľad opetoval."oni si prišli po mňa..." Sam pokrútil hlavou"Nie,pretože ty k nim neparíš..." "Správne...Postavíš sa proti nim a budeš bojovať." Bobby sklopil zbraň.
Dean zastavil Sama"Hoď s ňou reč..." "Dean!" "Pozri Rómeo, Lilly ovládla tú svoju démonskú polovicu hlavne vďaka tebe, tak jej trochu dohovor aby sa v boji neobrátila proti nám..." Sammy si povzdychol.
"Si ok?"ozval sa oddverí Lilly stála pri okne a pozerala von, v rukách držala meč"Ahm...asi..." "fajn...ahm..." "hlavne prosím ťa nič nevrav..."šla ku dverám"Tak pustíš ma?" Sam neustupoval"Nie si démon..."zopakoval a uvolnil jej cestu. Anjel uhol jeho pohladu a prešiel k Deanovi. "Vieš vôbec,ako sa ten meč drži?"usmial sa "Popravde? ani veľmi nie..." Dean sa na ňu pozrel Lilly vošla von ako prvá, šla k partičke démonov. "Vitaj naspäť..."usmial sa ten najškaredši. Lilly mu úsmev opetovala a vzápetí ho prebodla mečom. Dean,Sam a Bobby vyliezli z domu,a začali po nich strieľať, no ich nejak stále neubúdalo. Zrazu všetci démoni naokolo zhoreli v plameňoch. Anjel sa otočil k svojim priateľom a nechápavo na nich pozrel. Sam si všimol ako prvý, že sa k nej blíži ženská postava, zamieril,no keď chcel vystreliť, neznáma sila s ním vrazila do steny. "Sam!"zvolal Dean spolu s anjelom. "Ale,ale..."ozvala sa démonka"Koho to tu máme?Snáď sa nebudeš zaoberať takou haveďou,dieťa..." Lilly si konečne pozrela tvár démonky"Nie..."cúvla do zadu Žena sa milo usmiala"V tvojích žilách koluje naša krv a ak sa k nám nepridáš..."pokrútila hlavou"Zomieš...." Dean a Bobby na ňu mierili. "Cítíš to,však?Poď pekne ku mne..."natiahla k nej ruku Bobby vystrelil na démonku,guľka ňou však len prešla,jej pohľad uprela na Bobbyho a ten rovnako ako Sam skončil na zemi. Lilly spravila krok do predu "Lilly,nie!" "Lill!" Anjel sa chytil démonknej ruky "Správna voľba..." Sam pokrútil hlavou Lilly sklopila zrak a vrazila mečom do matky"Nieeee...."tá v momente spadla mrtva k zemi. Anjel klesol na kolená,meč spadol popri nej. Dean sa k nej rozbehol, vytiahol ju na nohy a objal"Už je dobre..." Sam sa zbieral zo zeme.TBCTak snáď sa bude páčit pôvodne som mala ukončiť to trochu inak...ale...moja hlava už nemyslí...tož nabuduce..snad | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 12.03.08 20:10 | |
| | |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 12.03.08 20:56 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 13.03.08 16:00 | |
| | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 13.03.08 17:57 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| | | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:00 | |
| opäť kujem som rada,že sa ľúbilo Dnes len toľko...njako ma nič nenakoplo...akurat tak naštvalo,a vyvršovať si to na niekom sa mi nechcelo...no..možno to trochu ovplyvnilo dej,ale...snaď sa bude páčiť PART 15Dean vošiel spoločne so Samom do kuchyne. Bobby sedel za stolom a držal si za krkom uterak s ľadom"Chlapci mali by ste sa niekde na pár dní zašiť." Mladší braček sa pozrel na Deana typom ja som ti to vravel, no Dean len pokrútil hlavou"Dohoda končí za pár dní, nebudem sa schovávať." "Aspoň raz v živote sprav niečo,čo ti vravím..."Bobby vstal,došiel k nemu a chytil ho za plece"Bude to tak lepšie..." Dean si však trval na svojom. "Počúvni ho..."ozvalo sa za ním "Lilly?!"zvolal Dean aj Sam naraz."Mala by si..." "..odísť..."Anjel na nich presvecivo pozrel "Nie..." "Kým dohoda vyprší,mali by ste ostať niekde,kde nebudete stredobodom pozornosti. Celá tá vojna ešte len začína..." "Má pravdu..." Obaja brothers si vymenili pohľady. "Až príde čas...tak sa znovu objavím...Bude to tak lepšie pre všetkých..." Sam na ňu pozrel a dal sa na odchod. Anjel sklopil zrak a odmlčal sa. Dean sa pozrel za odchádzajúcim bratom a smutne sa usmial"Bobby,môžeš nás nechať samých?" Starší lovec len prikývol a vyšiel von. Dean prešiel k dverám,zavrel ich a ostal pri nich stáť."Ty vieš, že Sammy ťa má dosť rád,že?" Neodpovedala mu. "Lill..." "prestan,dean!Nema to cenu..." Neveriacky pokrutil hlavou "Nikdy som sa Vám nemalala ani ukázať...Poslali ma aby som pomohla..." "A to si už spravila..." Pokrútila hlavou"nie,ani z ďaleka..." "Je čas,aby si sa proste..." "Dean!Ja tu...Mám ťa zachrániť...Keď to všetko skončí,proste tu už nebudem..."pozrela sa na neho"Ak by som s Vami ostala ešte o niečo dlhšie,nedokázala by som..."pokrutila hlavou a v očiach sa jej objavili slzy. Dean k nej prešiel a objal ju. Smutne sa usmiala"Čokovek spravíš,to čo sa má stať nezmeníš...Ja budem niekde na blízku..."pri posledných slovách sa jej hlas viac a viac triasol. Dean sa smutne pozrel von k bratovi,a pobozkal ju na vlasy.
Starší braček došiel za Sammym, ten len stál oprený o strom a kopal do zeme. Dean sa postavil k nemu. Obaja istú chvílu mlčali, u oboch sa v očiach zalesklo pár sĺz. Dean mu podal ten amulet,čo daroval Lilly a lístok. Sam si prebral veci a strčil ich do kapsy.Starší braček ho potľapkal po pleci... TBCtakyyyy koniec zatial...nachvilu...par dni...hodin mozno kym ma daco nenapadne njake nove postavy a tak... | |
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:06 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:15 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Anjeli a démoni 14.03.08 19:33 | |
| to bolo kaaaaaaaasne...nerob...bo ešte Lilly preorientujem na Deana ale nie uf, z tej basničky fakt nemozem.... a SNlois prinajhoršom tam skončíme spolu...psychiatria to isti vždy | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anjeli a démoni | |
| |
| | | | Anjeli a démoni | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |