| Všeobecná diskuze o SN | |
|
+29janča cleo Madlen Klenotka Ellen SkreechTina dzajnisko Mystic beruss wiktoriano dion-fortune janicag Anwiel Zizi Dzowika4 Ewis calla Faith Kacena222 Kaja Sarinka keksiiq LenkaX22 Silvia Kristine janka410 SNlois Chrystelle Samabel 33 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 18:59 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:02 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:04 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:06 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:06 | |
| No já se k vám musím přidat Taky mě přijde,že to strašně rychle uteklo. Zítra už tu budeme debatit o dalším dílu Už se moc a moc těším a jsem zvědavá s čím na nás teď vyrukujou | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:11 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 19:14 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 20:41 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.08 21:21 | |
| koxo,ani mne sa nechce verit, ze zajtra je piatok a dalsie SN strasne rychlo to zbehlo... ale strasne tazky tyzden a ledva stojim na nohach.Nevybavila som,aby som zajtra zostala doma,takze o piatej tu budem oxidovat a dufat, ze niekde natrafim na torrent,alebo cokolvek,z coho stiahnem SN, kym dojdem domov. A hurraaa, odpadla nam pisomka z nosky, takze je to super idem spat,ale na zajtra sa hrozitansky teskam | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 26.09.08 7:29 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 26.09.08 7:47 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 26.09.08 7:51 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 26.09.08 7:53 | |
| Já už to mam zkouknutý 2x!!!! Ale teď si du pro kafe, vybrat tátovi nějaký hodinky a hnedka jak se vrátim, tak si to pustim znovu!!!!! | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 16.10.08 21:22 | |
| Chrys: Vzheldem k tomu, že v té epce figuruje Octoberfest (prosím, doufám, že to nebudeš brát jako spoiler), tak si myslím, že tě ta epka musí svým způsobem dostat. Ta černobílá je trochu zvláštní, ale působí to jinak, než bych já osobně čekala. A Kripke jí řadí do svých osobních Top 5 Zíííítráááá Musím si nastavit stahování už ráno, aby se mi stáhla, než se vrátím ze školy! | |
|
| |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 16.10.08 21:27 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
janicag Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 16.10.08 23:52 | |
| zo začiatku som tiež mala pociť že to bude sprostosť ako 3x13 čo je pre mna jedna z najhorších častí ale ako som si pozrela spoilery a ukážky som zmenila názor. poviem len to že to asi bude riadna sranda aby to nebol spiler. no a s čiernobielou som sa už zmierila aj ked ju neznášam lebo som dlho mala len čiernobielu telku len dúfam že nájdem aj linky na rapid lebo uložisko mi vôbec nejde | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.11.08 14:34 | |
| Možná to nevíte, ale SN je letos nominováno v People´s choice awards. Soupeří s Heroes a Sarah Connor Chronicles. Hlasovat se může každý den, takže vesele klikejte: - kód:
-
http://www.pcavote.com/pca/?_requestid=4837373 *Odkazy, které nesouvisí se stránkou supernatural.cinemaview.sk, vkládej do "code", viz.: Pravidla. Díky, Chrystelle. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.04.09 21:11 | |
| Musím se přiznat, že se mi stalo něco, co jsem si myslela, že u SN nehrozí... První tři série byly naprosto skvělé, vždy jsem se nemohla dočkat nového dílu... na čtvrtou jsem se taky velmi těšila, ale moje nadšení z ní začalo postupně opadávat. Poslední tři díly jsem ještě neviděla a ani mi to nějak nechybí, raděj opakuju staré díly. Je to asi něco jako se už dříve vyjadřovala Chrys u některého dílu na její naroz na jiný směr SN, kterým se nyní ubírá. Ze začátku jsem to brala, že je to něco jiného, pěkná změna... ale postupem času mi začal starý dobrý Supernatural předchozích sérií chybět. Už to pro mě přestává být to na co jsem se celou dobu těšila a co se mi na tom líbilo. Možná se to změní, ale prozatím to je u mě tak. Začínám zastávat ten názor, že v nejlepším se má skončit. A SN měl skončit ve třetí sérii Deanovou smrtí... je to kruté, ale nejspíš by to tak bylo pro mě lepší. Prostě mi to teď přijde takové jiné a že se to zbytečně natahuje a vůbec netuším kam to vše vede... k jakému konci. Toto je můj názor a myslím, že s ním většina nebude souhlasit, ale já ho teď nedokážu přijít novým dílům na chuť... možná se to změní - možná ne. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.04.09 22:41 | |
| Madlen: Sem na tom stejně jako ty, akorád, že jsem poslední epky viděla. Směr, kterým SN jde se mi vůbec nelíbí a koukam na to jen ze zvyku... Taky bych chtěla, aby to bylo víc jako minulé série. Vůbec se mi nelíbí to, že se vše točí okolo apokalypsy a prakticky nic jiného tam neni. Taky mi poslední dobou docela vadí ta hrozná změna v charakteru postav. Hlavně u Sammyho. Ale koukat se budu dál a jeniom doufam, že mě další díly nějak překvapí. | |
|
| |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 27.04.09 19:42 | |
| Madlen, ty mi úplně mluvíš z duše!!! Už jsem myslela, že jsem jediná, kdo to takhle cítí. Tak jsem ráda, že to tak není, připadám si teď zase o něco normálněji. Já nevím, ono se to blbě popisuje, ale prostě už mi u SN chybí to hlavní, kvůli čemu jsem si tento seriál zamilovala. A to mě hrozně mrzí. Chápu, že to takhle dějově asi všechno muselo být, ale jednoduše si nemůžu pomoct a SN mě k monitoru přitahuje čím dál méně a méně. Přesně to jsem v pátek říkala Jance, že by bylo asi nejlepší, kdyby SN skončilo 3. sérií. Dean by byl sice mrtvý, ale nakonec bych snad byla schopná se s tím vypořádat lépe, než s tímto, co je tam teď. Už nevěřím, že se jejich vztah zlepší natolik, abych byla zase spokojená. A mně ten vztah tam prostě strašně moc chybí. Dívám se na to dál, špatné to není, ale už mě ten děj nedostává tak, jako dřív. Pomalu to beru jako každý jiný seriál. Dost mi to začíná připomínat Smallville, který mě kdysi moc bavil a teď už se na něj taky dívám jen ze zvyku, protože ten děj už je taky jen umělé natahování. Nikdy jsem tomu nevěřila, že by se to mohlo stát i u SN a netvrdím, že to tak opravdu je, protože spoustě fanoušků se to pořád moc líbí, ale pro mě prostě SN ztratil na kvalitě. Každý vnímá a vnímal SN jinak, takže nemůžu tvrdit, že by se SN zhoršil, ale pro mě byl vždycky jako hotový poklad, tak teď těžce nesu každou změnu....a tyhle změny jsou pro mě prostě zhoršením. Je to jen můj názor. Jak jsem na začátku nesnášela Castiela, tak teď už jsem ráda, když tam je a těším se na epizody s ním, protože se aspoň rozptýlím a nemyslím na to, jak mě rozčiluje to, co se děje se Samem a Deanem. Je fakt, že bylo nezbytné oblíbit si jednu z "hlavních vedlejších" postav, abych byla schopná v klidu shlédnout epky, aniž bych se v jednom kuse rozčilovala. Stačí, že nejsem schopná pořád překousnout novou Ruby , tak aspoň že na Casitela se mi podařilo změnit názor a můžu se těšit, až tam zase bude. Třeba Anwiel to má po této stránce ještě horší než já. Radím ti, abys ho rychle začala mít ráda...nechci spoilerovat, ale dej na mou radu. Netvrdím, že jsem na SN zanevřela, to vůbec ne...pořád má 3 naprosto úžasné série, které zůstanou navždy v mém srdíčku. Jen je mi hrozně líto, že muselo přijít tohle "rozladění". Snad se to v 5 sérii zase nějak slušně rozjede, ale stejně do toho nevkládám moc nadějí. Raději se teď soustředím jiným směrem, na seriály, ve kterých nacházím to, co jsem v SN bohužel ztratila. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN | |
| |
|
| |
| Všeobecná diskuze o SN | |
|