|
| Všeobecná diskuze o SN | |
|
+29janča cleo Madlen Klenotka Ellen SkreechTina dzajnisko Mystic beruss wiktoriano dion-fortune janicag Anwiel Zizi Dzowika4 Ewis calla Faith Kacena222 Kaja Sarinka keksiiq LenkaX22 Silvia Kristine janka410 SNlois Chrystelle Samabel 33 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 06.09.09 18:08 | |
| veru to by chcelo, pretože úprimne ja som 4 sériu veľmi úzkostlivo nesledovala a určite mi pár veci ušlo | |
| | | majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 24.09.10 14:37 | |
| Chcem sa len opýtať, ako to bude s tou 6 sériou...kedy ju vysielajú...mám taký pocit, že by to malo byť dnes. A kedy bude tu k stiahnutiu aj s titulkami? | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 24.09.10 15:02 | |
| 6. séria skutočne začína dnes v noci, takže zajtra ráno sa bude dať nový diel stiahnuť. Určite niekto dá linky do príslušnej témy, takže stačí sledovať a potom si diel stiahnuť. Čo sa tituliek týka, tak na to síce nemám kompetencie odpovedať (keďže ich nerobím), ale stačí sledovať tému titulky a trpezlivo čakať a oni sa tam určite objavia. Kedy? To záleží na mnohých faktoroch. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 24.09.10 20:02 | |
| Titulky budú zajtra niekedy poobede, všetko záleží od toho, kedy vyjdú anglické titulky.No táto sobota je dosť nešťastný deň, veľká smola, že to takto posunili. | |
| | | majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 25.09.10 20:19 | |
| Dakujem za odpoved...citala som vela prispevkov, ze vam ten piatok vadi...veru...v piatok sa ludia chodia vacsinou bavit von a nesedia doma na zadku...ale co uz...ako sa hovori...ze sa horsie nestalo. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 19:00 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 19:06 | |
| heh, tak ja po prečítaní spoilerov by som asi klamala ak by som povedala, že sa teším ale tak nedočkavá som určite. veď tak je to sn a to človeku nedá... navyše keď bol tak dlho bez nového dielu určite som aj ja ohromne zvedavá ako to nakoniec všetko dopadne, ktoré spoilery sú pravdivé, a v čom boli naše dohady správne... | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 19:07 | |
| Chrystelle: Nejsi sama Taky se moc těším, i když tuším, že já po shlédnutí epky tou hlavou do zdi tlouci budu A to hlavně z důvodu toho, co udělali s Castielem Ale doufám, že to bude mít i světlejší okamžiky, jako třeba torturing Sama, když už nemá v palici tu zeď Tak snad mě nezklamou... Jojo, mé sadistické choutky se nezapřou | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 19:28 | |
| | |
| | | Terrik Crossroads demon
Počet príspevkov : 489 Age : 33 Nálada : bez nálady Registration date : 10.04.2011
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 19:46 | |
| jsem ráda že nejsem jediná kdo umírá nedočkavostí | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 20:28 | |
| no veru ten torturing je tam také svetielko nádeje fyzický, psychický... ach no ja by som aj neviem čo dala za to, aby to s castielom dopadlo aspoň trocha normálne, ale čo ja viem... radšej sa pripravujem na najhoršie, aby som potom nebola sklamaná... ja som sa totiž vďaka nemu dokázala cez veľa vecí v sn povzniesť... ako to od 4 série začalo byť s týmto seriálom také všelijaké, tak 5. aj 6. som si užívala z veľkej časti zásluhou mishu a jeho stvárnenia nášho milovaného anjelika. Preto, aj keď celý sn išiel dolu vodou a celková storyline začala byť proti vôli väčšiny fanúšikov, ja som sa stále na epku dokázala tešiť a tých pár sekúnd, keď sa tam objavil on mi stačili na to, aby som neupadala do depresie a všímala si aj iné pozitívne veci na sn a skrátka napriek všetkému ho dokázala mať rada a nevzdať to s týmto seriálom. preto sa tak strašne bojím toho, čo s castielom bude. lebo ak mi zničia jeho... netrúfam si povedať ako sa zmení môj postoj k supernaturalu celkovo a to ma desí. lebo ja proste stále chcem mať radosť pri sledovaní... aj keby mali byť epky trápne a humor silený a pod., tak myslím, že stále by som to dokázala mať rada... lebo je to proste sn a na ten sa pozerám tak troška zaujate.... ale ak to teraz dokafrú s casom, tak ozaj sa spolieham na to, že aspoň ten torturing to zachráni... inak neviem neviem | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 20:42 | |
| Dionka: Přesně tak! I když to s spn jde z kopce, tak já jsem prostě zaujatá a vždy jsem se těšila na novou epku, i díky Casovi, který se z vedlejší postavy vypracoval na hlavní. Ale to, co s ním na konci šesté série udělali... to je prostě přitažené za vlasy!!! Takhle pohnojit u fanoušků tak oblíbenou postavu!!! Vážně jsem zvědavá, jak to s ním dopadne... Naděje umírá poslední... | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 21:07 | |
| dion, jsem na tom podobně. Tak jak jsem na Case ze začátku nadávala, nakonec jsem se na jeho přítomnost těšila pomalu víc jak na Winchesterovce. Vůbec nechápu, z jakého důvodu by se měli této postavy vzdávat, když vědí, jakou má Cas oblíbenost. Spoilery číst nebudu, protože podle mě se scénáristé poslední dobou stejně o budoucnosti postav rozhodují "ze dne na den" , takže co je pravda dnes, nemusí být zítra. Proto pořád doufám, že nebudou tak blbí, aby Case trapně odepsali. Snad vědí, proč to s ním takhle domrvili a bude to mít nějakou hlubší souvislost s dalším odvíjením děje SN. Jedině ještě čím by u mě zachránili situaci, by bylo nasazení další zajímavé postavy místo Case, která by se mi dostala pod kůži. Ale v tom si moc iluze nedělám, protože zatím jen Misha si mě kromě Jareda a Jensena dokázal takto získat. Pochybuji, že bych se podobné volby herce dočkala i podruhé. Sarinka, já jsem se na ni dívala asi v polospánku nebo už jsem proti SN úplně imunní nebo fakt nevím, ale mě to vůbec tak hrozné jako všem ostatním nepřipadalo. Jako né že by to nebylo za vlasy přitažené a určité postavy mě nevytáčely, to zas jako jooo , ale jinak jsem to tak nějak přešla v klidu a těším se na celou epku. Ne počkat, já vím, čím to je. Zrovna jsem sledovala úžasné dorama a tu ukázku jsem si dala v kratičké pauze mezi epkami, takže asi proto jsem se nad tím nijak nevzrušila. Ono to fakt hodně pomáhá, být do něčeho tak zažraná, pak si dát "ledovou SN sprchu" a pak se zase zahřát u něčeho pořádně torturingového. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 21:36 | |
| Ja sa netesim, uz neni naco...je to stale dookola to iste, zabijeme niekoho - ozivime ho, Jaredove epilepticke zachvaty namiesto torturingu a este aj promo fotky mi pridu na chlp rovnake... Mne uz tieto epky ani nepripadaju, ako SN ale ako parodia na SN s rovnakymi hercami.... | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 22:03 | |
| No jo, cleo, ale já jsem zvědavá právě na to, koho všeho se jim ještě podaří oživit. Ne fakt, s tím oživováním to pohnojili nejvíc. Vedlejší postavy mi tak nevadí, ty jsou tam většinou jen ve flashbacku, snu či jako duch v jedné epce, ale dost mi vadí oživování Sama a Deana, respektive to, že už ani nejdou zabít. Tudíž se ztratilo to největší kouzlo - když měli bráškové strach o život toho druhého. V posledních sériích si už pomalu přáli, aby ten druhý zemřel, bohužel zároveň věděli, že se jim už ani tohle "skromné přání" nesplní. Takže jaký to má vlastně celé smysl, když nemůžou zemřít?? Možná teď už jo, ale i to je na mě pozdě. Navíc se v tom už tak ztrácím, že si fakt nejsem jistá, jestli už teď umřít můžou nebo by se zase bez vlastního vědomí a přání vzápětí vrátili mezi živé. Pro mě byl obrovský zážitek konec 2. série, kdy zemřel Sam a Dean ho vrátil mezi živé. Pak měl Dean za to zaplatit co nabídnul a SN mělo skončit jeho odchodem do pekla. To by pro mě byl nejideálnější scénář. Bohužel tahle možnost je nenávratně pryč a od té doby už umřeli a ožili tolikrát, že se to už myslím ani na prstech jedné ruky spočítat nedá. Nemám ráda, když už mě nemrazí v zádech ani ze smrti hlavního hrdiny. Ale jinak si neztěžuju. Pořád budu koukat, ať už s chutí či nechutí, protože jsem prostě zvědavá, jak to všechno bude dál. btw, Deanův humor mě zase začal dost bavit, takže už jen to je pro mě dost velké lákadlo, kdfyž už nic jiného. Doufám, že se Jensen přes prázdniny v hraní nezhoršil. | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 22:20 | |
| no k tomu oživovaniu sa radšej ani nevyjadrujem... skrátka lame čo som videla ukážku, tak mám pocit, že misha dokáže celkom sľubne zahrať aj tohto nového akože castiela.... jensen si myslím, že nemá epizódu, kde by nehral dobre... možno je dean občas dick, tak ako bude teraz možno cas čistý idiot, ale to je chyba scenára a nie hereckého talentu jedného či druhého... čo sa jareda týka, tak som si všimla, že je dosť fanúšikov, ktorí majú pocit, že mu to až tak nejde.... úprimne súhlasím s tým, že niekedy mi jeho hranie nepríde príliš presvedčivé, ale rozhodne to nevidím tak tragicky ako niektorí.... neviem asi som divná, ale mne sa páčilo ako jared zahral sama v panic room a jeho soulless sam mal tiež niečo do seba... ale tak ja zjavne nemám oko na herecké výkony inak musím sa priznať, že aj ja som začala supernatural brať s takým nadhľadom, že akosi som sa cez všetko negatívne vedela preniesť a stále si to užívať... neviem či je to mojou posadnutosťou anime, mangou a podobne, alebo je to tým, že mám toľko starostí a vecí na práci, že jednoducho nemám čas sa ešte stresovať pre toto, alebo je to možno moja optimistická povaha, ktorá sa skrátka musí na veci pozerať s úsmevom, ale ja mám napriek všetkému tento seriál rada... a hej asi si budem trieskať hlavu o stenu a nadávať občas na niektoré veci, ale nejako mám pocit, že ak sa im nepodarilo ma odradiť od sledovania sn doteraz, tak sa mi to už asi nepodarí.... skrátka a jednoducho až príliš dlho som namotaná na tento seriál, aby som ho dokázala len tak prestať pozerať... ale chrys, ozaj to s castielom nevidím ružovo.... je pravda, že misha je lákadlom pre fans, takže si myslím, že sa ho možno nezbavia, ale postava, ktorú bude stvárňovať... nuž to už má od casa veľmi ďaleko... a aj to je asi len moje zbožné prianie, aby tam misha ostal, vzhľadom na spoilery | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 22:43 | |
| Jeho Sam bez duše sa mi tiež celkom pozdával, dokonca aj vtipný bol občas, priznám sa, že keď vtedy telefonoval s Deanom, ktorého išli uniesť tí ufónci, kosila som sa nenormálne. Ak má však Jared zahrať dáku vážnejšiu emóciu, nevie, čo so sebou a tvári sa divne a kŕčovito, viď. ukážka z prvého dielu. V prvých štyroch sériach mi taký zlý neprišiel, ale to možno preto, že si Jared nevie rady so Samovým vývojom počas sérií. Ja mám taký dojem, že majú scenáristi blok,proste dosiahli vrcholu a nevedia, čo ďalej a opakujú sa ako také Gossip Girl. Máme tu zlo, veľké zlo, zabijeme ho behom sekundy a bum, je tu ešte väčšie zlo, a potom ešte väčšie a potom najväčšie a jeden z bratov dlho nezomrel, poďme ho zabiť, počkať, ktorý zomrel minulú sériu na konci? | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 22:50 | |
| - citácia :
- ale dost mi vadí oživování Sama a Deana, respektive to, že už ani nejdou zabít.
Mne presne toto vadi na tom, uz to stratilo to napätie, ktore bolo pri prvych troch seriach. Aj tie casti, kde lovili, keby som to pozerala sama v noci doma, tak by som sa aj schovala pod postel pri niektorych dieloch, ale teraz mam pri pozerani SN chut bud v tej posteli radsej tvrdo spat alebo po nej skakat a hadzat sa o stenu. Este aj prva polka 4 serie bola super, ale ked tam zacali pchat anjelov jedneho cez druheho tak konec. A pritom to mohla byt taka super storyline, Castiel - Uriel a dost. Anca bola uplne mimo aj tí dalsí. Este Balthazar bol fajn, taky netypicky anjel ale inak fakt nuda. dion jj Misha hra super aj dickcastiela, na jensenovi nevidim nic vynimocne, ale nie je zly herec a k Jaredovi som uz svoje napisala. Najviac sa mi ako herec v celom SN ale paci Mark Sheppard, na nom vidno, ze hra s radostou a stylom. Urcite si epku pozriem, ale absolutne od nej nic necakam.... Som zvedava kolko postav tuto seriu zrecykluju. Bodaj by to bol hlavne Balthazar. | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 23:00 | |
| - dion-fortune napísal:
- ... ale tak ja zjavne nemám oko na herecké výkony
No to nejspíš ne. S tím Hyun Joongem jsi mě dorazila. S jankou i dalšími fanoušky na něj nadáváme už rok a děsíme se každé jeho nové role a ty si přijdeš celá nadšená. Jak psala jedna fanynka -On nehraje, on jen prostě tak "vypadá"-. Nebo mě dostal koment ".....něco jako nový doplněk do bytu. Pěkně to vypadá, je prakticky k ničemu, ale stejně si ho musíte koupit." Výstižné jako hrom. Pak napíšu koment k doramům, musela jsem napřed rozdýchat tvoje nadšení z Playful kiss. Ale jinak mám na Jareda stejný názor jako ty. Taky se mi líbí jak to zahrál. Je jasné, že má slabé chvilky, ale jinak se mi líbily téměř všechny scény co hrál. Hlavně ty komické, to si je oba s Deanem vyloženě užívám. Doufám, že aspoń o tohle mě nepřipraví scénáristé. S Casem nestraš, já se prostě své naděje nevzdám. Ale co, možná bude lepší, když mi jeho postavu natolik zprotiví, že budu nakonec ráda, až ze SN vypadne, než aby "odešel", když ho budu nejvíc milovat. EDIT: - Sarinka napísal:
- jeden z bratov dlho nezomrel, poďme ho zabiť
To fakt už nemá smysl komentovat. Zajímalo by, jestli si jsou scénáristé vědomi toho, jak trapně to celé dodrbali v tomto směru. cleo, ale když se to tak vezme, recykluje se dneska kde co, aby se ušetřilo životní prostředí. Tak možná to i ti scénáristi myslí "dobře". Jen nám to prostě nedochází. | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 23:10 | |
| Nj len by si mohli uvedomit, ze vsetkeho vela skodi a ked jednu postavu 5x vratia uz to cele zabijanie straca efekt....to je jak soap opera, nikto tam nikdy neumre na prvy pokus vzdy sa nejak vrati a ani k tomu nepotrebuju podtitul mystery a vo Vampire diaries zacina to iste...CW je divna tv.... | |
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN 23.09.11 23:15 | |
| chrys: ale ako ja neviem čím to je, lebo ja zase HJ až tak nemusím, čo sa toho výzoru týka, aby som tým proste bola až natoľko ovplyvnená ... ako fakt som v tomto smere asi mimo ako to oživovanie a zabíjanie je ozaj v sn trocha odveci.... ozaj dúfam v recykláciu balthazara, ale prosím prosím už nezabíjajte bratov torturing jasné, ale žiadne hups som mŕtvy a o dve sekundy na to som s5, lebo som winchester dobre, nejdem strašiť. idem sa modliť za casa, mishu a všetko, čo je sväté, nech to prosím nedodrbú | |
| | | cleo Winchester
| | | | Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Konec 01.03.21 3:04 | |
| Projíždím staré záložky a vidím, že tohle fórum kupodivu stále visí (na rozdíl od jiných stránek). Tak si tu jen odložím, že už to máme za sebou. Kdyby se tu někdo náhodou objevil, může uronit slzičku nebo zatleskat, asi dle libosti. Pravděpodobně sem totiž už krom botů nikdo ani nepáchne. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecná diskuze o SN | |
| |
| | | | Všeobecná diskuze o SN | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |