| Ruby | |
|
+35Lex cleo Zizi Madlen calla Ellen lentilka wiktoriano sisel lenkka janicag Dzowika4 Ewis sonca12 Pa001 Anwiel Kacena222 Faith dzajnisko bookika ivan2321 Soniq Kaja Ettie keksiiq Samabel dion-fortune Silvia janka410 LenkaX22 SNlois Sarinka Weronička SkreechTina Night Angel 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 04.10.08 20:22 | |
| anwiel: súhlasím. ako vymenili herečky už to nie je ono night angel: hmm tak to je fakt na zamyslenie... je možné. mne napadlo, či tá nová rubi vlastne nemohla byť meg, ale to asi nie | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Ruby 04.10.08 20:31 | |
| Night Angel: No možno to nemusí byť jeho dcéra, ale jeho veeeľmi pravá ruka, čo robí Azazielovu prácu po tom, čo už je po ňom. Možno to mal YED premyslené tak, že chlapovi Sam ťažko uverí, ešte keď mu ešte zabil mamu a pod., takže na neho poslal ženskú, ktorá mu bude naoko pomáhať a zároveň postrkovať Sama tým ich démonským smerom | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 11:25 | |
| nova Ruby sa mi vobec nepaci, sa ani nezda akoby bola demonka pri tej herecke co ju teraz hra. pripada mi prilis jemna a citovo naladena, presne taka aka nikdy nebola a aka by ani nemala byt. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 11:52 | |
| suhlasim. ruby je teraz taka nijaka dufam ze aspon zohra nejaku dolezitu ulohu, lebo asi ju inac mali zabit :shame: neviem ale ta nova herecka sa mi nejak nepozdava | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:19 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:21 | |
| Tak myslim, že na tomhle se schodnem snad všichni... Tohle podle mě nebyl dobrej nápad, dát Ruby nový tělo a teda spíš TOHLE tělo | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:44 | |
| no dúfam že týmto vyjarením nikoho nenahnevám však každý tu môže povedať svoj názor či nie? Ja mám Ruby stále rovnako rada ako v 3 serii a aké má telo to je jedno už som si zvykla. ved minule som pozerala epku s Katie a už mi tam ako Ruby nesedela. no ja ju asi beriem ako postavu a na tele mi nezáleží. a tá nová herečka ju nehrá až tak zle celkom sa to dá. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:47 | |
| wiktoriano: to se vážně nemusíš bát, že by si někoho naštvala, já sem naopak ráda, že to píšeš, protože už sem se začala pomalu bát, že by se tu nenašel někdo, kdo by jí nezatracoval... Když já nevim, jak se tak na ní koukam a hlavně posloluchamtak už vim přesně co mi na ní vadí asi nejvíc... a to hlas, nevim proč, ale je mi hrozně nepříjemnej. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:48 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 12:59 | |
| Tak uvidíme, třeba se mi ještě začne líbit, ale jak spala Dion, zatim je taková měkká... já si vždycky vybavim tu drsnou démonku, co nakopala našim zadky a nebála se postavit na jejich stranu, ikdyž šli přímo proti Lilith a teď zrhá jenom, když slyší slovo anděl.... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 16:56 | |
| Starou Ruby jsem nijak moc nemusela (asi hlvně proto, že jsem byla naštvaná, že nám tam strkaj tolik ženskejch), ale zas mi nijak extra nevadila. Ta nová jo. To prostě už není Ruby | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 17:56 | |
| tak som rada že tu do mna nikto nehodí kamen ked mám iný názor. A to že sa chudera bojí anjela to pochopím ved ako povedala sú schopný ju zabiť a nebudú mysliet na to že je na ich strane. teda ak naozaj je. no ale ked som ju tam videla takú vystrašenú bolo mi jej aj trochu ľúto. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ruby 05.10.08 18:17 | |
| wiktoriano: to já bych už musela bejt dávno mrtvá, když prohlašuju, že Castriel je mi úplně ukradenej a kdyby tam nebyl, tak by mi to vůbec nevadilo... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Ruby 06.11.08 23:38 | |
| Založme klub s názvom "Neznášame Ruby!" | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 07.11.08 20:07 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Ruby 08.11.08 19:35 | |
| j,j, mne bola stará Ruby omnoho sympatickejšia a vôbec nechápem, prečo ju predtým fanúšikovia nemali radi. Ale táto nová Ruby je proste ťažkopádna a tak trochu nemastná-neslaná. Chcelo by to trochu života do toho umierania a krivenia úst. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 08.11.08 19:42 | |
| mne sa Ruby nepáčila ani predtým ale aspoň to bolo dobre zahraté z tejto terajšej mám pocit že keby tam bola figurína z nejakého výkladu tak ušetria prachy a nikto si to ani nevšimne toľko k jej hereckému výkonu o som zlá ale štve ma
Naposledy upravil lentilka dňa 02.01.09 18:05, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Ruby 08.11.08 20:00 | |
| Ja som mala Katie v celku rada Zatial som nevidela všetky časti snou ale už podla prvý 7 viem, že nie je až taká hrozná Páčilo sa mi ako sa rozprávala so Samom Táto terajšia herečka stojí za prd. Totálne nič nevie zahrať. Iba stojí, hľadí a keby tedy niečo povie. Popri tom sa nevie ani nijako zatváriť | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 08.11.08 22:20 | |
| Já jsem Ruby ze začátku 3. série moc nemusela. Kolikrát mě štvalo její chování, hlavně v 3x12... tam mi přišla taková, že všechno musí být po jejím a běda jak ne... Ale v 3x16 jsem si ji velmi oblíbila. Skvěle to tam bylo všechno zahrané - opravdu úžasný výkon Pak když jsem zjistila, že se Katie už v další sérii neobjeví, tak jsem byla docela sklamaná. To jsem netušila, že Katie tam sice nebude ale Ruby ano Nevím, možná by bylo lepší, kdyby to nechali bez Ruby než když ji hraje jiná herečka. Je to prostě nezvyk... No, ale teď se tam dlouho neobjevila, tak si začínám říkat jestli náhodou nepráskla do bot doopravdy Spoilery nečtu, takže nevím a jsem zvědavá. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 09.11.08 10:56 | |
| no mě ale hlavně štve že prostě tahle ruby mi vůbec nepřijde jako Ruby..prostě kdyby řekli že je to nová postava tak jim veřím víc než že tohle je Ruby..já nevím ale vždyt se chová uplně jinak..prostě nechápem | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Ruby 29.11.08 20:47 | |
| SNlois naprosto súhlasím s tebou.Proste táto Ruby je inakšia ako bola tá pred tým. Inakšie sa chová a není už taká prefíkana ako bola. Neviem dačo sa mi na nej nezdá. Možno to robí aj to že tá herečka je inakšia ale nezdá sa mi to stále. hmm......ja neviem nemala som rada starú Ruby ale viacej by som chcela tu uvidieť ako túto novú ktorá mi nesedí. ale čo narobím už. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:03 | |
| Mňa trápi jedna otázka. Kto do pekla je Ruby. Zamyslime sa: Má všetky možné informácie, ktoré sú niekedy aj medzi démonmi tajné. Vždy je k dispozícií, keď sa tvári, že chce bratom pomôcť. A teraz to najdôležitejšie. Keď ju Lillith na konci 3x16 vyhnala z tela Katie, tak v štvrtej sérií sme sa dozvedeli, že sa dostala do pekla a že sa dostala z neho zasa von. Ako? Sakra AKO sa dostala von, keď od Deanovej smrti pekelná brána otvorená nebola? Ako to, že keď je medzi démonmi Ruby známa ako podrazáčka, tak jej aj tak vždy nejaký démoni pomáhajú? Neviem. Nech sa snažím ako chcem, ale vychádza mi z toho len jedno. Čo ak sa Ruby usiluje o to isté ako Lillith, len si na to zvolila nenápadnejší vtierací spôsob? Toľko otázok. Dúfam, že mi raz Eric odpovie aspoň na jednu z nich, ale to ako sa dostala z toho pekla by ma zaujímalo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ruby | |
| |
|
| |
| Ruby | |
|