| Ruby | |
|
+35Lex cleo Zizi Madlen calla Ellen lentilka wiktoriano sisel lenkka janicag Dzowika4 Ewis sonca12 Pa001 Anwiel Kacena222 Faith dzajnisko bookika ivan2321 Soniq Kaja Ettie keksiiq Samabel dion-fortune Silvia janka410 LenkaX22 SNlois Sarinka Weronička SkreechTina Night Angel 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:06 | |
| Nie som si teraz istá ale nepridala sa akože v pekle znovu k Lilith a tá ju poslala zabiť Sama? Aspoň v 4x9 som to tak pochopila.... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:14 | |
| hej bola v pekle a akože sa pridala k Lilith ale tá musí byť podľa toho úplne blbá držala ju v pekle dva týždne alebo koľko /aj keď to bol pekelný čas dlhší/ a potom jej vrátila nôž z ktorým môže zabiť démona a poslala ju na zem zabiť Sama ktorého by v jeho stave po deanovej smrti zvládol každý démon /sorry ale je to tak/ a ešte ten démon na križovatke povedal že Lilith má presne to čo chcela živého sama a deana v pekle tak načo ju poslala zabiť sama osobne si myslím že pre niekoho pracuje niekoho mimo Lilith možno pre seba ale pochybujem ale súhlasím zo zizi je tam príliš veľa otázok a nejasností
Naposledy upravil lentilka dňa 02.01.09 18:16, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:15 | |
| cleo: No to ja práveže neviem, lebo som to tam, tak trošku nepochopila A inak ak je to tak, tak potom musí byť Lillith riadne naivná lentilka: no vidíš dík za pripomenutie. Ešte ma trápi otázka. Odkiaľ má vlastne Ruby ten nôž. Len tak ho predsa nemohla nájsť niekde pohodený. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:21 | |
| Veď práve to je na tom divné že by bola Lilith taká tupá...lenže na druhej strane keby bola stále s Lilith a Ruby Sama klamala bol by zase Sam taký tupí a veril jej? Dúfam že sa dočkáme vysvetlenia... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:25 | |
| ja som sa nikdy nejako zvlášť zazamýšľala odkiaľ Ruby vie to čo vie. ved je démonka a je ešte veľa vecí ktoré o démonoch nevieme myslím že aj Ruby raz povedala že to čo o nej nevieme by bolo na celú knihu. alebo tak nejako nepamätám si to presne no ale bratom už až príliš pomohla na to aby to aby to na nich len hrala. ja neviem ale po 4x09 a 4x10 jej verím ešte viac než predtým | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:27 | |
| tak mi napadlo ktovie či je to vôbec teraz Ruby Lilith povedala keď sa zmocnila jej tela že ju poslala riadne ďaleko neviem ale keby bola myslela pekla či by to takto povedala na druhej strane jej bratia ako tak dôverovali a Sam bol sám veľmi zraniteľný takže ruby ba bola dobrá volba ako ho ,,nenápadne,, dostat na druhú stranu ale bola by Lilith vážne taká naivná veď koľko krát ju už podrazila | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:43 | |
| No ja neviem ale viac jej neverím...je to stále démon... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:50 | |
| no veriť jej neverím ani ja a to ani trochu to že zachránila Samovi život mohlo byť len dobre zahraté zizi a to s tým Luciferovým príbuzným sa mi celkom pozdáva | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 18:59 | |
| Ja si myslím že to môže mať aj niečo s Azazelom...Objavila sa keď on umrel, chce aby Sam používal schopnosti...... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 19:06 | |
| Cleo - citácia :
- Ja si myslím že to môže mať aj niečo s Azazelom
to bola tiež jedna z mojich teórii a myslím že to je asi najpravdepodobnejšia veď ani anjeli nevedeli čo bol jeho definitívny plán s deťmi | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 19:08 | |
| to sú celkom zaujímavé teorie možno na tom niečo bude aj ked ja som to brala tak že chce aby Sam používal svoje schopnosti aby jej potom pomohol zabiť Lilith. a prečo chce zabiť Lilith to netusím (asi mám trochu skreslený pohľad na ňu podľa toho aká je v poviedke ktorú píšem. tak sorry že sa jej zastávam) | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ruby 02.01.09 23:40 | |
| No tak aj ja sa vyjadrim k teme RUby akto do pekla je. no ja si myslim ze ju Lilith poslal do pekla alen to tak poeticky zabalila. ked povedal ze ju posalla riadne daleko Nozicek? no to by ma naozaj zaujimalo odkial ho ma pretoze ziadny demon nepusti z ruk zbran ktorou ho mozu zabit. A to s tou lilith ze ju posla zabit Sama je kravina. Lebo uz tolkokrat mohla Ruby zabit Sama a Deana a neurobila to A s tym Azazelom je podla mna najlepsie vysvetlenie. Pretoze ako povedla myslim lentilka ze ona chce aby Sam vyuzival schopnosti ktore mu dal Azazel. a kto by to mohol chciet viac ako Azazel alebo nejaky jeho poskok? tod moj nazor | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 03.01.09 14:32 | |
| Už jsem taky nejednou uvažovala, co je Ruby vlastně zač. Jako jediné nejpravděpodobnější řešení mi přišlo, že se dost dobře znala s Azazelem. A poté co žlutookého démona zabili, tak jakoby převzala jeho plán a Sama chce nenápadně a přátelsky dostat k tomu aby začal využívat svoje schopnosti - což se jí povedlo. Možná že sama ví, co byl konečný Azazelův plán a chce ho dostat až tam. A Lilith jí podle mě docela komplikuje práci, když chce převzít moc, tak se jí snaží dostat, což u bratrů (hlavně u Sama) budí dojem, že je na jejich straně. Protože je dost divný, že po ní nejdou všichni démoni, když pomáhá Winchesterů, a ještě dostává plno informací o děním. Takže podle mě, ti démoni, co stáli za Azazelem teď stojí za ním, ale ne tak okatě. Prostě ji jen dávají informace a tak... Ale kam to všechno dotáhne, to by mě taky zajímalo... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ruby 04.01.09 10:27 | |
| Madlen: paráda presne nejak takto si to predstavujem aj ja. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 04.01.09 13:40 | |
| Zizi, tak to možná na tom i něco bude, když máme o Ruby skoro stejný názor. Jsem sama dost zvědavá, co se z ní nakonec vyklube Protože je blbost, aby bratrům pomáhala jen proto, že si ještě pamatuje jaké je to být člověkem. Takto by po ní museli jinak jít všichni démoni jako po docela velkém škudci a zrádci... a nedokázala by se jim ubránit ani se svým nožíkem | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 10:33 | |
| Lex: Nemyslim si, že by se to ještě nějak dalo. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 14:09 | |
| Já o tom taky dost pochybuju... šancí už měla habaděj, ale že by se aspoň jedné chytla nějak oslnivě. Nemá ten správný šmrc, co by pekelná mrcha měla mít. Katie té postavě ten správný říz dala. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 14:31 | |
| Přesně, Katie byla dokonalá, tahle je taková divná... A vůbec se mi nelíbí ten rozdíl na konci 3. série Jasně, deme na Lilith!!! a teď, jenom slyšela že jde o anděla, tak stáhla ocas mezi nohy a zdrhla... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 16:01 | |
| presne presne,len začínam si myslieť skôr obávať sa,aby to nebolo tak,že Ruby chce Sama použiť len na svoje ciele a dostať sa tak k moci,aby on zabil Lillith a potom .....keď Ruby hrala katie bolo to o inom,jej som tak nejak dôverovala,ale Geneview sa mi nezdá,žeby to myslela nejak úprimne,príde mi nejaká bez mimiky ,ona sa nevie ani poriadne naštvať,stále len rozpráva,rozpráva....a skutek utek | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 16:58 | |
| That's exactly what I'm talkin' about...! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 17:03 | |
| Mne sa Gen celkom v 9,10 pozdávala ale aj to holt nie je ono. Kattie bola ako Ruby dosť dobrá, táto Gen to tak dobre zahrať nevie Ja však Ruby neverím. Nemôžem povedať, že by som ju ako postavu nenávidela, ale neverím jej. Neviem prečo. Možno je to tým, že je to démon, možno niečím iným, ale proste určite má niečo za ľubom a nevraví Samovi všetko. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 20:19 | |
| Ja tiež Ruby neverím, ale ja aj viem prečo. Ja som totiž verila Kattie, ale teraz neverím Genevie. Jednoducho Kattie bola presvedčivá, ale Gen nie je. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ruby 13.02.09 20:30 | |
| Ellen: přesně tak, Gen neni vůbec přesvědčivá... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ruby | |
| |
|
| |
| Ruby | |
|