| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 16:13 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 18:26 | |
| Dion: skvelý sen ,bola by sranda kebyže sa Ti tie sny snívali na pokračovanie ,normálne ako SN ,ty od toho nemáš daleko ,nevieš to niejako zariadiť niejakým rituálom pred spaním .Mne sa niekedy snívali aj pokračovania ,rôzných snov.Alebo sa často opakuju ale to je normálne. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 18:30 | |
| pokracovania snov??? no to sa mi este nestalo ale tak popracujem na to mne sa ani sny este neopakovali, skor sa mi snival cierno-biely sen, alebo sen dole hlavou a podobne kraviny..... | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 18:51 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 19:38 | |
| kaja: no pokracovanie snov to by mohlo byt zaujimave na tom ozaj musim zamakat, to chcem ale ja som sa uz par krat pokusala, ked sa mi snival taky dobry sen sustredit na to, aby sa mi to snivalo znovu alebo pokracko, ale bohuzial nic.... no ale tak ma aspon moje sny vzdy prekvapia s niecom novym heh no a dole hlavou sa mi snival sen len raz a nie nebola som predtym na kolotoci. ono to bolo robene tak, ze som akokeby pozerala telku, ale lezala som na sedacke s hlavou dole a tak som mala obraz prevrateny.....ja som to totiz ako decko zvykla robit, pozerat takto telku :shame: len je zaujimave, ze sa mi v tom sne neprekrvil mozog heh ale tak bola sranda, to uz si tak zivo nepametam, bolo to pred asi dvoma rokmi alebo tak nejako, ale viem, ze som sa rano zobudila a zom pozerala na cely svet tak divne, ze uz nei je naopak... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.03.08 20:28 | |
| jo pokračování snů...to se mi stalo asi třikrát nebo 4x..to bylo něco....ten jeden byl takový hodně dobrodružný....ale tehdy jsem SN vůbec neznala...to ještě ani nebyl natočen žádný díl | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.03.08 21:23 | |
| Dion:Tak dúfam,že sa podarí budem držať palce,niekedy je to zaujímave.Aha takže preto dole hlavou,to je zaujimavé,inak aj ja no občas niekedy ale potom sa mi prekrví mozog takže fakt len ked som bola menšia mozog by to nezvládol,ktovie ale rada by som raz mala telku nad sebou ,že by som ležala a pozerala hore ktovie či tých čo taku telku maju nebolia krky,ktovie raz treba vyskúšať . Samabel: Paráda tak som veľmi rada Mala som opäť další sen,ale tentoraz to nebolo až take zaujimave ale dosť zvláštne.Včera mal isť SN na Markíze ,ale spať som išla oproti iným dňom o dosť skôr a SN som si nahrávala.Nemohla som zaspať,stále som sa prevracala z boku na bok,a fakt ked som sa zobudila som ani nevedela či som tu noc vôbedz spala ,ale zistila som to VDAKA 3 snom ktore som mala jeden kusoček so SN.No nič zaujímave. Bol to dosť desný sen,snívalo sa mi že sedím v izbe a pozerám SN,presne tak ako som i mala,ale niečo mi na tom nesedelo,lampa blikala,svetla boli akesi čudne,Tv kusok zrnil proste ako keby som v tom sne cítila prítomnosť duchov.Veľmi desne.Pamätám sa len na to že som sa strašne klepala a bála a pozerala SN uplne s hrozou a bála sa aj o Sama a Deana fakt nechápem čo to bolo.Potom mi viackrát niekto zaklopal na okno ale ja bývam na 7 poschodí takže to bolo zvláštne bol to akýsi chalan ja neviem nepoznám ho ale predstavil sa že ma pozná a začal tam niečo vravieť o niejakej priatelke ktorá ho opustila tak som sa čudovala strašne som sa čudovala ved ja som ho ani nepoznala.Potom si už len pamätám ako v mojej izbe boli tri velke lepky za sebou v jednom rade položene ako keby niejaká dekorácia obrovske lepky ako futbalová lopta ale ja take nemám tak neviem .Boli na zemi a zrazu sa jedna začala hýbať a kotúlať ,dosť som sa v tom sne zľakla ,proste hrozne strašný sen ,viem že som SN ani dopozerať nemohla ,zhrozená som bola z toho čo sa tu deje.Ale aj v Sn to bolo dosť čudne. nie je to až take spoločne zo SN aj ked bolo to dosť hororove ťažko opísať trebalo by to vidieť ,tak sa to zdá take obyčane ale aj tak mi behá ešte mráz z toho po chrbte. Aspoň kusok SN v telke. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.03.08 21:29 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.03.08 22:56 | |
| Dion : Dakujem ,tak to áno,stále rozmýšľam nad tým kto bol ten neznámy ktorý klopal na okno.A ozaj tvoje recepty prospievaju ak predtým na SN upenlivo myslím ,ako ty pred spaním tak sa mi naozaj i sníva.Ja sa môžem priznať,že som okrem toho mala asi ešte v priebehu minuleho týždňa možno tak dva sny s nimi ale nepamätám si absolutne nič len utržky a to že tam boli ,možno chvíľu neviem , dúfam že to bude pokračovať taketo sny ale samozrejme aj s tým,že si budem všetko pamätať. A k tvojim snom: Tak to sa Ti ani nečudujem,vidíš niektore dámy Ta tu takto navodia a potom taketo skvele sny, stačí tak málo super, | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 12:57 | |
| Thak dneska sa mi 1x snívalo o SN, ale to bol taký sen, že neviem neviem,... zrazu som sa ocitla v krásnom zelenom lesíku, na čistinke, čistučká vodička, všade okolo vtáčiky spievali, srnka pila z potôčika, zajko hopkal okolo. A zrazu vidím jak po cestičke okolo si poskakuje Jensen s košíkom. Ja som naňho čumela jak dement. On si to všimol a tak zastavil a išiel ku mne. Mi tam začal niečo kecať po rusky ale znelo to asi tak že „Pakóóózy sa pááásu..!“ a s takým ruským prízvukom, že som sa začala rehotať . Chvíľu nechápal čo mi je na tom smiešne a tak s nechápavým xichtom zobral košík , otočil sa a zase poskakoval ďalej po chodníku až zašiel za stromy. Chcela som ísť za ním, ale zobudila som sa... | |
|
| |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 16:04 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 17:06 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 17:19 | |
| nooo presne ja som sa z neho rehotala skoro celé ráno, keď som si naňho spomenula. Ale červená čiapočka v ruštine bože on tak dobre hovoril ja sa asi idem učiť ruštinu sakriš, mňa aj vo sne napadajú kraviny net pomoci | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 17:27 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 17:47 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 17:54 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 19:01 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 19:35 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 19:47 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 19:54 | |
| alebo obidvaja J2 ako Janko a Marienka hádajte, kto by bol Marienka chudák Sammy,... | |
|
| |
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 20:12 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 20:54 | |
| Jared bude Popoluška a Jensen jeho princ...veď už raz si Jared zabudol topánku v dieli 2x10.. | |
|
| |
Kaja Winchester
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.03.08 21:06 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|