| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:52 | |
| dion: Já jsem to kupovala přes Amazon, stejně jako DVD. Už abych mohla dokoupit i ta DVD a ten třetí Companion. Pitomá krize. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:59 | |
| - Anwiel napísal:
- Husitka: He, tak to já až udělam tuhle hroznou věc, nazývanou maturita, tak si seženu všechny ty knížky, který chci a nemam na ně čas...
Jestli jdeš na vysokou, tak nebudeš mít čas ani po maturitě Od Dana Browna jsem četla jen DaVinci Code a líbilo se mi to - mou feministickou část duše potěšila kritika vztahu církve k ženám - a jako agnostika kritika církve samotné Tolkiena miluju. To musí asi každý, kdo rád fantasy. I když já mám o něco radši urban-fantasy, takže Neil Gaiman a v současnosti Garth Nix. To sice není urban fantasy, ale je to blízko | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:06 | |
| ja som čítala práve Pravidlá muštárne od Irvinga a neskutočne sa mi tá kniha páčila. ešte asi ďalšie tri dni som o tej knihe rozmýšľala, nevedela som ju dostať z hlavy a to sa mi pri knihe ešte nestalo, dovtedy, teda kým som nenatrafila na Stephenie Meyer. myslím, že som videla aj film, ale pamätám si ho len tak zbežne a útržkovito, ale kniha ma fakt dojala - mám na mysli Pravidlá (aby nedošlo k nedorozumeniam ) | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:10 | |
| - citácia :
- z toho zážitku u tej ľahkej ženy som nemohla to bola brutalita
nápodobně taková vražda v přímém přenosu Spousta lidí Irvinga odsuzuje za to, že píše v podstatě pořád o tom samém (jeho hlavní postavy jsou buď spisovatelé, nebo jsou trochu "podivínští"), že nezapomene zakomponovat medvědy a souboje... ale já nevím, mně se to na něm právě líbí . Stejně jako se mi líbí (i když to je trochu drastické) s jakým ledovým klidem oznamuje, že někdo zemřel (třeba právě v Hotelu, jak spadlo to letadlo... ). Prostě tady byli a už tu nejsou. Tečka. Klenotka Neila Gaimana mám taky ráda. Miluju knížku Dobrá znamení, kterou napsal s Pratchettem . | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:21 | |
| kattie - citácia :
- s jakým ledovým klidem oznamuje, že někdo zemřel (třeba právě v Hotelu, jak spadlo to letadlo...
hej a ten pes tam ako si ho predstavoval som nevedela či sa mám smiať alebo revať z tých zážitkov s ním inak ja jeho postavy zbožňujem všetci sú podivný nejako iný vymykajú sa zo všetkých priemerov málo kto ich akceptuje sú skrátka zaujímave a že píše o spisovateľoch veď to mi nevadí môže to omietal donekonečna tie akože ich dielka čo tam dáva no mne by tam tí medvedi už aj chýbali a že stále o tom istom to som si nevšimla vždy nájde ešte nejakého podivína ktorý tam nebol nikita - citácia :
- a som čítala práve Pravidlá muštárne od Irvinga a neskutočne sa mi tá kniha páčila. ešte asi ďalšie tri dni som o tej knihe rozmýšľala,
hej tak sa do nej asi pustím uvidím | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:31 | |
| lentilka, ten pes byl vážně úžasný... Já jsem nemohla z toho, jak tam umřel ten děda, když na něj vypadl z té skříně. Sice to bylo spíše k pláči, ale jak to Irving popsal... já jen nejdřív jako cože?? a pak jen Taky mi nevadí, že se opakuje. Jsem zvědavá, jaká bude ta jeho další knížka... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:39 | |
| | |
|
| |
kattie Pocestný duch
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:44 | |
| Mně se ještě strašně líbila ta ženská, která se převlíkala za medvěda No vidím to tak, že po té knížce zase brzo sáhnu... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 23:54 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 0:54 | |
| Ja som práve dočítala knihu Marley and me. Ja mám doma takého istého Marleyho takže mi to občas pripadalo ako keby som to písala ja. Ale pri konci som ju musela pár krát odložiť, pretože som cez slzy nevidela a kapesníky sa rýchlo míňali. Je to veľmi pekne napísane a teším sa na film. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 10:14 | |
| Zrovna sem si pučila knížku Lord of the ring v angličtině!!! Sou to všechny díly v jedný knížce, tak je to hrozně tlustý, ale člověk by neřek, jak se česká a anglická verze liší... Jako obsah je stejnej, ale ty věty sou někdy vážně úplně jinak napsaný... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 14:51 | |
| Čítal tu niekto niečo od Paula Coelha? Počula som na neho len samé chvály, som si teraz objednala Jedenásť minút a chystám sa aj Veronika sa rozhodla zomrieť, tak či to tu už voľakto čítal... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 15:44 | |
| - citácia :
- Čítal tu niekto niečo od Paula Coelha?
ja som čítala ale Alchymistu |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 21:55 | |
| dzowika waaa. ...som ti vravela....ze je super ...no skoda ze neni vo filme vsetko z knihy ale to by sa nedalo no vsetko hlavnet am je no ksodaz e tam nedali to so zistovanim tej krvnej skupiny... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 22:02 | |
| dzowika: jééj ďalšia duša, čo podľahla mánií zvanej twilight veru to s tou krvnou skupinou | |
|
| |
kattie Pocestný duch
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 22:57 | |
| Já se musím přiznat, že jsem té mánii taky propadla Twilight jsem začala číst před pár dny a už mi zbývá jen pár stránek. Ta knížka mě úplně dostala, skoro se od ní nemůžu odtrhnout . Asi brzy navštívím knihkupectví a pořídím si i další díly Film jsem bohužel v kinech prošvihla, což mě docela štve, protože bych ho ráda porovnala s knižní předlohou. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
kattie Pocestný duch
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 21.02.09 23:26 | |
| Weronička díky za doporučení. Zítra naběhnu do obchodu, jinak nebudu mít v pondělí ve škole co číst . Už jsem se po tom filmu na netu dívala, ale nic jsem nenašla... Ještě to zkusím, třeba jsem něco přehlídla.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 23.02.09 20:18 | |
| Do Brisingru už jsem se dala i já. Zatím jsem asi v polovině. Zajímavě to má vymyšlené chlapec. Styl jeho psaní mi vůbec nevadí... a druhý díl úplně zbožňuju...skvěle dějově zvládnuté a taky- příznivce torturingu jako jsem já si přišel na své a to dosytosti. Dan Brown - Mám za sebou Anděle a démony i Šifru... no, Andělé mě oslovily více... přišly mi neotřelejší a zajímavější... a řekla bych, že i děsivější. Mám ráda Terryho Goodkinda... zvlášť prvních několik knížek z jeho xxlogie je poutavých. Hlavní postava Roberta mi je velice sympatická. ... první knížka od něj, co jsem četla byl asi 12. nebo dokonce 13. díl téhle velké ságy... což jsem tehdy vůbec netušila... ale ten začátek knihy - no to bylo pro mě ... pak jsem nemohla jinak, než si sehnat úplný začátek, abych věděla, o čem to vlastně skutečně je. Některé z těch knížek mi potom přišly takové moc rozvláčné, ale to je hold, když někdo napíše tolik dílů jednoho příběhu. | |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.03.09 23:19 | |
| Já teď čtu Neklid od Jefferyho Deavera (myslím, že napsal i knihu, podle které pak natočili film Sběratel kostí), a zatím se mi to líbí. Už jsem od něj četla i jiné knihy, a myslím si, že píše skvělé detektivky a thrillery. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 14.03.09 9:06 | |
| Čítal niekto z vás knihu od Jeffa Lindsaya Drasticky desivý Dexter? Lebo ju mám v pc a neviem či sa mi to oplatí čítať samabel : Brisingr práve čítam aj ja a som niekde za polovicou. Celkom dobrá kniha, ale mne sa viac páčil Eragon a Eldest... Ale ešte som ju nedočítala takže to nemôžem tvrdiť s istotou ( spolužiak vraví, že na posledných 150 stranách je najlepšia ). Takže uvidíme | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 22.03.09 22:00 | |
| - Husitka napísal:
- Já teď čtu Neklid od Jefferyho Deavera (myslím, že napsal i knihu, podle které pak natočili film Sběratel kostí), a zatím se mi to líbí. Už jsem od něj četla i jiné knihy, a myslím si, že píše skvělé detektivky a thrillery.
Tak už jsem za polovinou, a je to vážně moc dobře napsaná kniha. Hlavně ty popisy myšlení paranoidního schizofrenika jsou strašně zajímavý. Už se nemůžu dočkat, jak to dopadne. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.04.09 17:40 | |
| Dnes som si kupil knihu King Stephen : Zelená míle- som zvedavy ako sa bude lisit od filmu. A ci bude so knihou spokojny podobne ako so filmou. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.04.09 18:55 | |
| Drasticky děsivého Dextera mám doma, ale ještě jsem neměla šanci si tu knihu přečíst. Kamarádka četla všechny tři díly a říkala, že to je moc dobré. Momentálně čtu Shakespeara a takové věci, co by se mohly hodit u maturity, takže z oddechové beletrie nic.
Brisingr mám rozečtený do půlky, ale musela jsem to přerušit a raději si dočtu to, co potřebuju. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|