Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody

Goto down 
+38
Night Angel
tauria
Lucy86
Laskonka
str8tking
mummy
kattie
Husitka
janka410
SNlois
kaja666
Dzowika4
Soniq
cleo
janicag
Klenotka
lentilka
calla
Faith
Madlen
Mystic
lenkka
Zizi
Anwiel
sisel
CrazyD
bookika
funny
Kristine
Hiro666
nikita
Kaja
Samabel
dion-fortune
Sarinka
Silvia
Weronička
SkreechTina
42 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 20:13

Husitka: Ty jsi můj člověk, jestli je nějaký spisovatel, kterého opravdu zbožňuju, tak to Tolkien!!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

Počet príspevkov : 266
Nálada : Všechno, jen ne normální.
Registration date : 06.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 20:48

Anwiel: No, já jsem si s Tolkienem hodně užila na univerzitě, a stejně se mi nezprotivil, tak asi tak. Laughing A jinak ráda tě poznávám.
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 20:56

no ja akurat citam knihu od Dana Browna - DaVinciho Kod a musim povedat ze sa mi to zacina lubit Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 312566 uz som citala Anjeli a Demoni a to sa mi velmi pacilo a kedze je aj v tejto knihe Robert Langdon tak sa mi to paci Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 Twisted Evil priznam sa ze som este film nevidela ale uz sa chystam davno si ho stiahnut...no a uz sa tesim na filmove spracovanie Anjeli a Demoni... Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 312566
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 20:58

Husitka: moje třídní mi ho taky asi chtěla znechutit, ale to se jí vážně nepovedlo!!! Píše skvělý příběhy!!!
Já teď nemam moc času na čtení toho, co chci, snažim se číst k maturitě, ale ono to tak snadný neni, akoro všechno je nudný!!!
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:02

Weronička: No, mně se právě na Digitální pevnosti líbilo, že tam byla jiná postava než Langdon, a čím dýl jsem četla, tím víc jsem tu postavu viděla jako Jensena. 702 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869

Anwiel: Já teď můžu číst, co chci, a kdy chci, takže pohoda... Twisted Evil Wink No, relativně, když není moc práce. Laughing
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:06

Husitka: He, tak to já až udělam tuhle hroznou věc, nazývanou maturita, tak si seženu všechny ty knížky, který chci a nemam na ně čas...
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:08

Dana Browna no jeho knihy mám zmáknuté sa mi páčili všetky 702 702 702 tie jeho teórie a spiknutia milujem 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:08

áááááá dan brown!!!! cheers to je jedna z mojich BIG LOVE. všetky knihy mám doma, anjelov a démonov aj v anj Laughing a proste to sú jedny z naj kníh Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 úplne milujem jeho štýl písania.

zelenú míľu som tiež čítala, ale to bolo už dávnejšie. tiež som si ju prečítala po tom, čo som videla film a totálne som ním bola unesená Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869

no ja hobbita milujem Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 ale pána prsteňov moc nemusím... neviem, ale bolo tam moc opisov na mňa 603
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:12

Husitka no tu Digitalnu pevnost som este necitala....chcem si kupit nejake knihy od neho este a to hlavne tieto Anjeli a Demoni, DaVinciho kod, digitalna pevnost, Bod Klamu a este neviem co...kedze DaVinciho Kod citam vmobile Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 a Anjeli a Demoni som mala len pozicane...chcem ich amt vsetky pekne doma po kope Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937

Aj zelenu milu som si chcela objednat cez Martinus lebo film sa mi velmi pacil.... Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:24

Anwiel: Tak pak nejspíš budeš dělat další hrozný věci. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 316745

lentilka, dion: A vám se nezdálo, že by Jensen byl skvělý David Becker? Já snad tomu Brownovi napíšu, aby uvažoval o Jensenovi, pokud bude chtít prodat práva na film. 603 702 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869

Jo, a tady to je trochu OFF TOPIC, ale jsem slyšela, že nějaký chlápek, co má na starosti film o Captain America, má hrozně rád Jensena a uvažoval by o něm do té role. To by byla bomba. Komiksy jsou totiž v USA děsně populární, to by Jensenovi určitě pomohlo s dalšíma rolema. 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:40

no ja keď som čítala browna, tak som tuším ešte na jensenovi až tak nefičala, ale hodil by sa Laughing to je pravda, že by mu tá rola sadla Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 430869 no a OMG! Jensen ako Captain America Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 87642 oh god please yes Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 260605
Návrat hore Goto down
kattie
Pocestný duch
Pocestný duch
kattie

Počet príspevkov : 46
Registration date : 21.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:44

Taky mám přečtené všechny knížky od Dana Browna a moc se líbily. Možná jen Pavučina lží se mi zdála místy trochu přitažená za vlasy, ale i tak jsem to přečetla téměř jedním dechem Smile. Jsem zvědavá, jaká bude ta Brownova nová knížka, Šalamounův klíč, nebo jak by se měla jmenovat...
Jinak teď čtu Svědectví od Stephena Kinga a musím říct, že je to skvělá knížka, sice trochu obsáhlejší (má něco lehce přes 1000 stránek Laughing), ale čte se dobře. Není to tak úplně horor, je v tom i trochu sci-fi. Četla už jsem od Kinga dost věcí a tuhle knížku osobně považuju za jednu z jeho nejlepších.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:50

kattie ja som od neho čítala len podpaľačku , tretie oko tá bola z toho asi jediná čistý horor Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 807248 affraid affraid , mŕtvu zónu a ešte nejaké poviedky a všetko to boli vynikajúce knihy len tým vážne vážne hororovích sa bojím 602 602

Husitka no ja som si ho tam nepredstavovala Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 ale nebolo by to zlé
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:50

dion: Sedla by mu
Spoiler:
Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 316745 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 316745 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 316745

lentilka: No to já zas jo, já ho nemohla z hlavy vypudit celou dobu, co jsem to četla. To, jak ho tam
Spoiler:
... 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 21:58

ja som stephena zatiaľ ešte veľmi nečítala, ale kamoška má od neho dosť kníh, tak sa tiež chystám, že v najbližšej dobe sa pustím aj do jeho veľdiela.

ja som čítala nejaké horory, keď som bola v amerike z lokálnej knižnice, ale ani keby ste ma mučili tak si nespomeniem, kto ich písal No viem, že to bola taká baba a strašne mi pripomínala annu rici Laughing ale viem, že tie horory boli super. také mysteriózne... prečítala som od nej asi dve alebo tri knihy, ale peckové boli Twisted Evil

mne sa inak ale páči aj klasika niektoré. napr také Utrpenie mladého Werthera alebo Faust of Goetheho boli dobré. Twisted Evil aj Patagónia sa mi jej postmodernistickým štýlom páčila. Mitana ju napísal ozaj dobre a krásne mala myšlienky.

na novú knihu Browna sa strašne teším Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 170639

husitka: veru, to mu teda sadla Very Happy
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:03

Jediný, co mi trochu vadilo na Brownových knihách, bylo, že jsem na většinu kódů přišla sama. 603
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:10

čítali ste niečo od John Irvinga, Remarqa, Salingera, to sú moji asi najobludnejší autori a ešte mám rada T. Wolfa, a Hellera hlava 22 Very Happy

Husitka to ja zase nie
DK aj vám vadil ten rozdiel knihy a filmu bol síce velmi dobrý len veľa vecí sa tam stratilo
Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:14

lentilka: bohužiaľ nič som od nich asi nečítala No
Návrat hore Goto down
kattie
Pocestný duch
Pocestný duch
kattie

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:16

Moje první knížka od Kinga byla Osvícení, to mi občas běhal mráz po zádech (stejně jako u filmu). Když jsem četla TO tak se ještě prohloubil můj strach z klaunů... Very Happy Jinak se mi ještě moc líbila knížka Nezbytné věci, jen ten konec mi přišel trochu zvláštní... No a Řbitov zvířátek to je kapitola sama o sobě... od té knížky jsem se nemohla odtrhnout, i když byla docela depresivní.
Už se těším až se pustím do Stmívání od Stephenie Meyerové. Hodně jsem o té knížce slyšela, tak jsem zvědavá, jaké to bude...
dion, nevíš kdy by se měla ta jeho nová knížka objevit? Někde jsem četla, že měla vyjít už minulý rok a pořád kde nic, tu ni.. Suspect
lentilka: Johna Irvinga miluju. 702 Nejvíc se mi asi líbil Hotel New Hampshire. No a od Remarqua zrovna teď čtu Na západní frontě klid Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:24

kattie: práveže neviem No vôbec nemám čas to sledovať No ale keď sa objaví v kníhkupectve, tak ju hneď kupujem Laughing
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:24

kattie stými klaunmi som na to podobne ale z filmu Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 mám z nich zimomriavky Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 666500 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 666500 a
citácia :
Johna Irvinga miluju
tak to ja tiež a Hotel New Hampshire to je ničo waw tá kniha je super inak dion bolo by tam aj niečo pre teba veď vieš Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 934194 Shocked
ja mám hrozne rada aj modlidbu za Owena Mainiho a Svet podal garpa on je neuveriteľný ako to píše som tie knihy hlatala a to ich mám prečítané toľko krát že ani nerátam Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937
tú knihu od remarqa viem skoro naspameť ja mám takú menšiu úchylku keď ide o príbehy vojakov
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:25

lentilka: Jasně, že četla. Povinná četba na univerzitě.

Jo, ještě mám knihy k SN. Zatím jen Companion pro první a druhou řadu, třetí ještě nemám koupenou, počkám, až trochu klesne cena dolaru, to samé platí i pro DVD třetí řadu, pak tu Book of Monsters and všechny romány, co vyšly, a SN magazines. 603 603 603
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:30

companions mám obe aj ja Wink a tento týždeň idem objednať k tretej serke plus všetky tie novely, čo bude mať martinus v ponuke Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 934194

lentilka: fakt Shocked tak to musím prečítať Laughing
Návrat hore Goto down
kattie
Pocestný duch
Pocestný duch
kattie

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:35

lentilka, jsi asi první osoba o které vím, že se jí Hotel New Hamphire líbil. Půjčila jsem tu kníku jedné mojí kamarádce a ta mi ji málem omlátila o hlavu, že co ji to dávám číst za zvrhlotiny Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937. Svět podle Garpa jsem taky četla a moc se líbil. Modlitbu jsem ještě nečetla, ale máme ji doma, tak se na ni brzo vrhnu. Ještě se mi líbila knížka Rok vdovou. Ale nemohla jsem se začíst do Pravidel moštárny, i když film byl skvělý.
Já jsem dlouho přemýšlela o tom, jestli se do toho Remarqua pustím, ale jelikož je to v povinné četbě, tak jsem musela a moc se mi to zalíbilo.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty13.02.09 22:46

kattie ja mám od Remarqua prečítané všetko je skvelý

a pravidlá moštárne asi jediná od ktorej ma film akosi odradil ani som sa do nej nepustila Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 934194 Evil or Very Mad
inak rok vdovau mám prečítané to bolo tiež super z toho zážitku u tej ľahkej ženy som nemohla to bola brutalita Twisted Evil Twisted Evil a tá jej rodina o zábavu postarané
citácia :
Hotel New Hamphire líbil. Půjčila jsem tu kníku jedné mojí kamarádce a ta mi ji málem omlátila o hlavu,
no nie je to pre každého ja som to zmákla za den a na druhý začala čítať od znavu Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937
mám prečítaného aj syna cirkusu to sa mi tiež páčilo tie jeho postaví sú briliantné ja z nich nemôžem
posledné čo som čítala bola štvrtá ruka trochu tenká ale dobrá a ešte na mňa čaká pitná kúra a imaginárna priateľka

inak modlidba ... to je súper kniha bude sa ti páčiť je to moje top try Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 99937
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 13 Empty

Návrat hore Goto down

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody
Návrat hore 
Strana 13 z 20Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: