| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 20:13 | |
| Husitka: Ty jsi můj člověk, jestli je nějaký spisovatel, kterého opravdu zbožňuju, tak to Tolkien!!!! | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 20:48 | |
| Anwiel: No, já jsem si s Tolkienem hodně užila na univerzitě, a stejně se mi nezprotivil, tak asi tak. A jinak ráda tě poznávám. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 20:56 | |
| no ja akurat citam knihu od Dana Browna - DaVinciho Kod a musim povedat ze sa mi to zacina lubit uz som citala Anjeli a Demoni a to sa mi velmi pacilo a kedze je aj v tejto knihe Robert Langdon tak sa mi to paci priznam sa ze som este film nevidela ale uz sa chystam davno si ho stiahnut...no a uz sa tesim na filmove spracovanie Anjeli a Demoni... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 20:58 | |
| Husitka: moje třídní mi ho taky asi chtěla znechutit, ale to se jí vážně nepovedlo!!! Píše skvělý příběhy!!! Já teď nemam moc času na čtení toho, co chci, snažim se číst k maturitě, ale ono to tak snadný neni, akoro všechno je nudný!!! | |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:02 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:06 | |
| Husitka: He, tak to já až udělam tuhle hroznou věc, nazývanou maturita, tak si seženu všechny ty knížky, který chci a nemam na ně čas... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:08 | |
| áááááá dan brown!!!! to je jedna z mojich BIG LOVE. všetky knihy mám doma, anjelov a démonov aj v anj a proste to sú jedny z naj kníh úplne milujem jeho štýl písania. zelenú míľu som tiež čítala, ale to bolo už dávnejšie. tiež som si ju prečítala po tom, čo som videla film a totálne som ním bola unesená no ja hobbita milujem ale pána prsteňov moc nemusím... neviem, ale bolo tam moc opisov na mňa | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:12 | |
| Husitka no tu Digitalnu pevnost som este necitala....chcem si kupit nejake knihy od neho este a to hlavne tieto Anjeli a Demoni, DaVinciho kod, digitalna pevnost, Bod Klamu a este neviem co...kedze DaVinciho Kod citam vmobile a Anjeli a Demoni som mala len pozicane...chcem ich amt vsetky pekne doma po kope Aj zelenu milu som si chcela objednat cez Martinus lebo film sa mi velmi pacil.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:24 | |
| Anwiel: Tak pak nejspíš budeš dělat další hrozný věci. lentilka, dion: A vám se nezdálo, že by Jensen byl skvělý David Becker? Já snad tomu Brownovi napíšu, aby uvažoval o Jensenovi, pokud bude chtít prodat práva na film. Jo, a tady to je trochu OFF TOPIC, ale jsem slyšela, že nějaký chlápek, co má na starosti film o Captain America, má hrozně rád Jensena a uvažoval by o něm do té role. To by byla bomba. Komiksy jsou totiž v USA děsně populární, to by Jensenovi určitě pomohlo s dalšíma rolema. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:40 | |
| no ja keď som čítala browna, tak som tuším ešte na jensenovi až tak nefičala, ale hodil by sa to je pravda, že by mu tá rola sadla no a OMG! Jensen ako Captain America oh god please yes | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:44 | |
| Taky mám přečtené všechny knížky od Dana Browna a moc se líbily. Možná jen Pavučina lží se mi zdála místy trochu přitažená za vlasy, ale i tak jsem to přečetla téměř jedním dechem . Jsem zvědavá, jaká bude ta Brownova nová knížka, Šalamounův klíč, nebo jak by se měla jmenovat... Jinak teď čtu Svědectví od Stephena Kinga a musím říct, že je to skvělá knížka, sice trochu obsáhlejší (má něco lehce přes 1000 stránek ), ale čte se dobře. Není to tak úplně horor, je v tom i trochu sci-fi. Četla už jsem od Kinga dost věcí a tuhle knížku osobně považuju za jednu z jeho nejlepších. | |
|
| |
lentilka Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:50 | |
| dion: Sedla by mu - Spoiler:
jak prdel na hrnec. lentilka: No to já zas jo, já ho nemohla z hlavy vypudit celou dobu, co jsem to četla. To, jak ho tam - Spoiler:
honil ten vrah, jak byl zraněný
... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 21:58 | |
| ja som stephena zatiaľ ešte veľmi nečítala, ale kamoška má od neho dosť kníh, tak sa tiež chystám, že v najbližšej dobe sa pustím aj do jeho veľdiela. ja som čítala nejaké horory, keď som bola v amerike z lokálnej knižnice, ale ani keby ste ma mučili tak si nespomeniem, kto ich písal viem, že to bola taká baba a strašne mi pripomínala annu rici ale viem, že tie horory boli super. také mysteriózne... prečítala som od nej asi dve alebo tri knihy, ale peckové boli mne sa inak ale páči aj klasika niektoré. napr také Utrpenie mladého Werthera alebo Faust of Goetheho boli dobré. aj Patagónia sa mi jej postmodernistickým štýlom páčila. Mitana ju napísal ozaj dobre a krásne mala myšlienky. na novú knihu Browna sa strašne teším husitka: veru, to mu teda sadla | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:03 | |
| Jediný, co mi trochu vadilo na Brownových knihách, bylo, že jsem na většinu kódů přišla sama. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:10 | |
| čítali ste niečo od John Irvinga, Remarqa, Salingera, to sú moji asi najobludnejší autori a ešte mám rada T. Wolfa, a Hellera hlava 22 Husitka to ja zase nie DK aj vám vadil ten rozdiel knihy a filmu bol síce velmi dobrý len veľa vecí sa tam stratilo | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:14 | |
| lentilka: bohužiaľ nič som od nich asi nečítala | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:16 | |
| Moje první knížka od Kinga byla Osvícení, to mi občas běhal mráz po zádech (stejně jako u filmu). Když jsem četla TO tak se ještě prohloubil můj strach z klaunů... Jinak se mi ještě moc líbila knížka Nezbytné věci, jen ten konec mi přišel trochu zvláštní... No a Řbitov zvířátek to je kapitola sama o sobě... od té knížky jsem se nemohla odtrhnout, i když byla docela depresivní. Už se těším až se pustím do Stmívání od Stephenie Meyerové. Hodně jsem o té knížce slyšela, tak jsem zvědavá, jaké to bude... dion, nevíš kdy by se měla ta jeho nová knížka objevit? Někde jsem četla, že měla vyjít už minulý rok a pořád kde nic, tu ni.. lentilka: Johna Irvinga miluju. Nejvíc se mi asi líbil Hotel New Hampshire. No a od Remarqua zrovna teď čtu Na západní frontě klid | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:24 | |
| kattie: práveže neviem vôbec nemám čas to sledovať ale keď sa objaví v kníhkupectve, tak ju hneď kupujem | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:24 | |
| kattie stými klaunmi som na to podobne ale z filmu mám z nich zimomriavky a - citácia :
- Johna Irvinga miluju
tak to ja tiež a Hotel New Hampshire to je ničo waw tá kniha je super inak dion bolo by tam aj niečo pre teba veď vieš ja mám hrozne rada aj modlidbu za Owena Mainiho a Svet podal garpa on je neuveriteľný ako to píše som tie knihy hlatala a to ich mám prečítané toľko krát že ani nerátam tú knihu od remarqa viem skoro naspameť ja mám takú menšiu úchylku keď ide o príbehy vojakov | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:25 | |
| lentilka: Jasně, že četla. Povinná četba na univerzitě. Jo, ještě mám knihy k SN. Zatím jen Companion pro první a druhou řadu, třetí ještě nemám koupenou, počkám, až trochu klesne cena dolaru, to samé platí i pro DVD třetí řadu, pak tu Book of Monsters and všechny romány, co vyšly, a SN magazines. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:30 | |
| companions mám obe aj ja a tento týždeň idem objednať k tretej serke plus všetky tie novely, čo bude mať martinus v ponuke lentilka: fakt tak to musím prečítať | |
|
| |
kattie Pocestný duch
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:35 | |
| lentilka, jsi asi první osoba o které vím, že se jí Hotel New Hamphire líbil. Půjčila jsem tu kníku jedné mojí kamarádce a ta mi ji málem omlátila o hlavu, že co ji to dávám číst za zvrhlotiny . Svět podle Garpa jsem taky četla a moc se líbil. Modlitbu jsem ještě nečetla, ale máme ji doma, tak se na ni brzo vrhnu. Ještě se mi líbila knížka Rok vdovou. Ale nemohla jsem se začíst do Pravidel moštárny, i když film byl skvělý. Já jsem dlouho přemýšlela o tom, jestli se do toho Remarqua pustím, ale jelikož je to v povinné četbě, tak jsem musela a moc se mi to zalíbilo. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 22:46 | |
| kattie ja mám od Remarqua prečítané všetko je skvelý a pravidlá moštárne asi jediná od ktorej ma film akosi odradil ani som sa do nej nepustila inak rok vdovau mám prečítané to bolo tiež super z toho zážitku u tej ľahkej ženy som nemohla to bola brutalita a tá jej rodina o zábavu postarané - citácia :
- Hotel New Hamphire líbil. Půjčila jsem tu kníku jedné mojí kamarádce a ta mi ji málem omlátila o hlavu,
no nie je to pre každého ja som to zmákla za den a na druhý začala čítať od znavu mám prečítaného aj syna cirkusu to sa mi tiež páčilo tie jeho postaví sú briliantné ja z nich nemôžem posledné čo som čítala bola štvrtá ruka trochu tenká ale dobrá a ešte na mňa čaká pitná kúra a imaginárna priateľka inak modlidba ... to je súper kniha bude sa ti páčiť je to moje top try | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|