| House of Wax | |
|
+19Ewis Dzowika4 sonca12 Faith LenkaX22 CrazyD Sarinka keksiiq dzajnisko Soniq SNAdeline bookika dion-fortune Kaja Madlen Samabel Ettie Chrystelle janka410 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: House of Wax 03.06.08 22:43 | |
| Už len jeho meno dokáže divy, to potom keby tam bol aj on, by si mala 1*..to neni o čom | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: House of Wax 04.06.08 16:43 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 25.06.08 22:05 | |
| Takže Včera som si to pozrela a nedá mi nevložiť komentár k tomuto filmu - hororu. Ja som na nom nevidela nič negativne a to som bola veľmi prekvapená Uplne niečo fantasticke a to myslím naozaj neviem či to bude tým že som už dlho nevidela niejaký horor ( ja mám horory veľmi rada ale okrem SN sa v poslednom čase u mňa skoro žiaden nevyskytoval). Niečo fantasticke. Hovorila som si že to bude take lacne Americke a nebude ma to baviť ked Jared zomrie. Čítala som si veľa kritiky a mnoho komentárov na tento film a oproti tomu čo som čítala si myslím že to vôbedz nebolo také ako to opísali. Tiež sa mi zdaju promo fotky k tomu o ničom vôbedz nevystihuju atmosferu najprv som videla fotky a hned som mala taký horší názor ale našťatsie fotky nie su film Ja neviem zaujalo ma to veľmi ja mám veľmi rada aj Chada takže dvaja herci ktorých môžem tiež hlavna postava ta baba Jaredova frajerka vo filme mi bola veľmi sympatická a na Paris som čakala pretože som chcela vidieť ju v tomto filme. A vôbedz mi nevadilo že tam je Mna to fascinovalo dokonca ešte aj s titulkami ktore som niekedy nestíhala ani čítať a už teraz sa teším na najbližší den ked si to opäť pozriem asi som sa zbláznila ale očarilo ma to. Ako samozrejme to bol krvák viac mám rada psychologické horory než krvaky a tak ale toto bolo super to všetko z vosku , chudák Jared ako dopadol hnusne zimomriavky som mala ked ešte tými očami pozeral ale bol už vosku hrozne. Inak Dakujem babe ktorá sem tento film dala na stiahnutie Velka Vdaka ty budeš vedieť že Ta myslím aj za odpoved na moju otázku predtým o tom stahovaní na tie party. Fantastický horor inak ja som dosť velký kritik na filmy a tak nie všetko ma baví ale toto bolo super. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 19:46 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 19:48 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 20:45 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 20:51 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: House of Wax 21.07.08 14:50 | |
| tak konecne som videla trailer i nejake videika aj fotecky a skoda, ze som tento film este nevidela.ale snad uz coskoro uvidim Jared mi tu pripada zlaty, a tie fuziky...no...co na to povedat | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ................. 22.07.08 22:46 | |
| Faith: Prajem Ti veľmi aby sa podarilo to vidieť. Tento horor patrí k mojim oblubeným. Pre mnohých to je možno nereálne, tým že zabiju Jareda to stratí šťavu /mna to bavilo aj dalej, aj ked nemusel zomrieť/, niekomu vadí Paris. Ja som to videla dvakrát a možno týžden som o tom hovorila. Obsadenie je super, Paris mi až tak nevadila. Veľmi sa mi ťo páčilo a odporučam to. Na začiatku som od toho veľa nečakala , čakala som nudu, USa - somarinu a tak ale podla mna to vobedz take nebolo. Mne sa to veľmi páčilo | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: House of Wax 23.07.08 7:33 | |
| Kaja fakt? teda diky mna dost prekvapilo, ze Jared zomrie hned na zaciatku, nad tym sa da ale este preniest, ale keby to bola nejaka hovadina... To si pamatam na horor Hory maju oci, to bola prkotina. a mne osobne ani Paris Hilton nejako vyrazne nevadi, takto to by som prehryzla;) ale tak ked tebe sa pacilo,tak aj mne sa bude | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: House of Wax 23.07.08 22:03 | |
| ale ved ked tam niekomu Paris aj vadi tak moze byt len rad ako zomrie chuuda | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 23.07.08 23:22 | |
| Faith: Hlavne kôli Jaredovi som si to pozrela, ale nakoniec sa mi to zapáčilo celé. Určite to prehryzneš , ved ako Sonca povedala tiež zomrie. No ale chudák Jared ako, . Takže držím palce, nech to čoskoro viídíš, ktovie možno sa nebude. Mám rada M.CHada.M takže možno preto | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: House of Wax 26.08.08 21:23 | |
| no takze mne osobne sa mooc pacil tento horor.....az na tu Paris ta tam bola stale taka pipka ako je ....ale noo takze jared tam bol mooc zlaty ale skoda ze zomrel som to normalne az s nim citila ..... .....no ale aspon sme mu videli jeho vazne sexyyyy telooo...proste on ma take pekne telo ze by som sa dokazala pozerat nan aj cele dni ....hehe nooo proste bolo to husteee | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: House of Wax 06.09.08 21:30 | |
| okey...vcera som si tento film pozrela a... je to krute. Kaja, bohuzial, mam iny nazor ako ty... mozno ked si ho pozriem este raz,tak sa mi to nebude zdat take hrozne, ale po vcerajsku fakt.. Jared sa mi nepacil s tymi fuzikmi je mi hrozne luto,ale musim napisat pravdu...vyzeral ako gay aaaa. neverim, ze som to napisala ale fakt, aj tym,ako sa spraval... jediny sexos bol v tomto filme Chad M. Murray (ked si vyzliekol to tricko aby ho dal sestre... ) uznavam, ze napad bol vymysleny dobre...ale zeby ma to spracovanie nejak dostalo... klasicky horor. nic vynimocne. Zlakla som sa raz, na zaciatku, ked Carly zbadala ten odraz toho strasiaka v zrkadle. Vtedy som fakt nadskocila (som fanda Kruhu ) inak bolo uzasne to odstrihnutie prsta... akoze... fakt to s tym lepidlom bolo tiez bomba a inak... niekedy som mala chut zakricat na tu Caly, ze : "Ty krava, co to robis???" fakt...to zmyslanie v tych hororoch je fakt na zamyslenie. pozrela som si aj gagy, ale fakt, ze na SN nema nic... Paris mi ani tak nevadila. Ta jej smrt bola super. A chudacik Jared, ako ho tam skalpovali... ale zlaty bol, ked boli v tom muzeu a on sa tam sekol s tym psom, to som sa valala od smiechu takze, ak to zhrniem: Napad dobry, spracovanie slabsie, nic extra, ale pozerat sa na to da | |
|
| |
bareness Pocestný duch
Počet príspevkov : 89 Age : 45 Nálada : dobrá Registration date : 02.08.2008
| Predmet: Re: House of Wax 06.09.08 21:40 | |
| Jeeeeee Faith , teraz s a zhodneme aj ja som mala vzdy taky pocit ze tento film je krutý a jared sa mi tam tiez nepacil tiež mi pripada ako teply S tym psom to bolo super Ale mne bolo zle, ked jaredovi zastrihli do šliach, fuj to bolo nechutne, chudak Jared | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: House of Wax 06.09.08 22:19 | |
| Jaj Faith ty si tuším moj človek som tiež fanda Kruhu a mám na tento film rovnaký názor | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............... 06.09.08 23:04 | |
| Faith : Nevadí, , som rada že si to už videla a že si napísala názor. Mne sa to veľmi páčilo a aj to bohužiaľ posobilo lacne myslím kvalitu a spracovanie , ale o tej sa mi hovoriť nechce , proste z tej stránky veci je to slabé s tým suhlasim , ale mne sa to veľmi páčilo , možno preto že to aj take bolo ktovie. Možno som na slabe filmy, tiež sa mi mnoho veci nezdali a nepáčili hlavne koniec ako sa to tam všetko roztápalao a pod. ale mne sa to páčilo. Nemám rada krváky, teda horory milujem ale viac preferujem mysteriozne, a ducharske (alebo ako ich mám pomenovať) no a možno práve preto že z krvakov sa mi páči len málo hororov , viac je pre mňa slabých a nudných tak možno preto sa mi páčil tento, a okolnosti to zariadili tak že tam bol Jared ( ktorého mám rada ) a Chad ktoré mám tiež rada a tým že to bolo take prihluple americké a dosť som sa bavila tak sa mi to páčilo. Ale tvojmu názoru úplne rozumiem ved ja sa ani nečudujem ja som si aj myslela :shame: že malokomu sa to bude veľmi páčiť, ja sa sebe tiež čudujem. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: House of Wax 27.09.08 21:49 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: House of Wax 24.01.09 12:12 | |
| Ja som inak včera videla ten film prvý krát a to sme len tak prepínali programy a zrazu mama na mňa skríkla: Aha, máš tu jedného z bratov! Potom došiel nevl. foter, sadol si a tresol do plénu: No tak Sammy, ukáž svoj talent. Keď sa tam objavil ksicht Parisky, povedala som im, že by to mal byť horor a tak sme sa do toho zapozerali. Jared, pardon, Chad bol skvelý, taký milý slaďas, len ma mieeeerne iritovala scénka pri ohníku, ale to je asi večný syndróm neželaných objektov v okolí Jareda Celkovo film, ako prkotinka ale potom to s tým voskom a tie veci okolo toho, no teda bleee Jediná otázka na konci filmu bola, že prečo ten magor, čo zbieral tie zvieratá a odvážal ich na "kôpku", prečo jeho nechali žiť tiež ho nezavoskovali???? ušla mi niekde táto infos? | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: House of Wax 15.10.09 18:34 | |
| Listuju v programu (sama se divím,že ho ještě kupuju,když na TV nekoukám ) a najednou zaostřím a co to nevidím.... dneska dávají na Markíze House of Wax ... 22.35 h. Tak jsem vás jen chtěla upozornit.,...kdo by měl zájem se dívat | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: House of Wax 15.10.09 19:27 | |
| XD ten film jsem viděla, když ho jednou dávali v telce (no, přišla jsem k tomu nekdy v polovine, protoze na jinym programu dávali něco lepšího) a pak jsem nemohla usnout, jak jsem z toho byla vysmátá | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: House of Wax 25.11.11 10:51 | |
| Markíza vysiela dňa 04.12.2011 o 01,25 hod. Dom voskových figurín | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: House of Wax | |
| |
|