| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:06 | |
| | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:09 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:10 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:18 | |
| dakujem, som velmi rada, ze sa pokracko pacilo. normalne ste ma teraz dojali, este som sa nespametala z janninej poviedky a pridem tu a vy takto pekne na mne, tak jee, dakujem ozaj velmi pekne. budem sa snazit aj nadalej | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 22:35 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 15:02 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 17:24 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 17:40 | |
| Jů já už se těším na pokračování. Taky bych něco ráda napsala, ale v tomto směru mě skoro nic nenapadá, tak snad mě některé z vašich pokráček nakopne! Edit: d-f krásný pokračování, ale to už jsem se někde zmiňovala, alespoň myslím. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 19:57 | |
| tak fajn,já něco vyplodím.....aspoň kousek snad to bude vhodné pokračování Pohled na Impalu, krásné, spolehlivé, černé auto. Svým způsobem tvořila jednu součást jeho osobnosti. Od doby, co mu ji do opatrování svěřil otec, měl možnost poznat každičkou součástku, která ten úchvatný plechový kolos tvořila. Zatřásla se mu víčka, ten jediný dlouhý pohled byl pravděpodobně jeho posledním. Vícekrát už svého čtyřkolého přítele nespatří. Cítil, že jejich cesty se navždy rozcházejí a doufal, že Sammy se bude o auto starat s takovou pečlivostí, kterou Impale věnoval on. Povzdechl si a otočil se k autu zády. Jen se neohlédnout. Nikdy se neohlédnout. Vykročil vpřed a kráčel po ulici ke křižovatce. Nikdy se neohlédnout. Už nikdy. Posledních padesát metrů už skoro běžel. Do zad se mu zabodával Samův zdrcený pohled. Věděl, že Sam je namíle daleko, ale on ten pohled plný zármutku cítil všude. Jen ještě pár kroků ... . Doběhl na křižovatku a zahnul za roh. Zvolnil tempo a nejistě se přibližoval k obrovskému, starému, polorozpadlému baráku. Roztřesenými prsty, ale s novou vlnou odhodlání otevřel branku a vstoupil na vydlážděnou cestu. Vystoupal po schodech a před obrovskými dubovými dvěřmi se zastavil. Tep se mu zrychlil. Zhluboka se nadechl a vědom si toho, že by si nikdy neodpustil, kdyby se zachoval jako zbabělec, kdyby Sam zjistil, že zemřel jako zbabělec, nasadil svojí obvyklou bezvýraznou, nepropustnou masku, která ho chránila před vším, s čím si neuměl poradit, a zvedl ruku, ab zaklepal na dveře. Těšně před tím, než pěst dopadla na dřevo se dveře prudce otevřely dokořán a ze stínů domu se vynořila Barbara.
"Akorát včas. Už jsem myslela, že tě sem budu nakonec přecejen přivést násilím. Tak na co čekáš, pojď dovnitř, zlatíčko." a usmála se nehezkým pokřiveným úsměvem.No, tak jsem se rozhodla, že tentokrát nebudu nikoho trápit (trochu překvapení, že ).......doufám, že to tak může být. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:11 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:14 | |
| Dobrý Samabel,perfekt pokráčko A já bych taky byla pro tam ted zase šoupnout trochu Sammyho s Joshem Tady by se mohla chytat SNlois,ne? Jinak i já samozřejmě počítám s tím,že Deana právě oni dva zachrání | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:18 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:19 | |
| Ježiš to je pěkný! Fakt krásně jsi to napsala Samabel. Hele, ale jak jsi psala o té Impale, tak mi došlo, že jste tam vlastně některá zakomponovala to, že už Impalu nemají, ale místo toho mají nějaké kradené auto. Tak nevím, nevím... Nějak si teď nemůžu vybavit, jestli se pro Impalu někdy vrátili, ale tuším, že ne. Sakra, že bysme to pozpátku ještě nějak změnili? Mně se totiž hrozně líbí, jak to tady Samabel popsala. No a teď by měl určitě přijít na řadu Josh a Sam. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:23 | |
| Krásně napsaný Deanovo loučení s Impalou Já taky tak nějak počítám s tím, že ho Josh se Sammym zachrání... Janni, to máš pravdu. Pokud si dobře vzpomínám, tak do nemocnice Deana vezl Sammy v kradeném autě a pak už jsem se o tom nějak nezmiňovali.... NO já bych to nechala takto - jakože si pro ni došli, jak odešli z nemocnice.... Ne?
Naposledy upravil dňa 13.02.08 21:24, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:23 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:27 | |
| No asi jo, fakt Impalu vlastně ted neměli sakra,sakra ale rozhodně bych to nechala jak to je. Mě se to moc líbilo jak se Dean loučí se svým plechovým miláčkem | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:50 | |
| a co tam dál třeba napsat, že až se Sam a Josh vydají po Deanových stopách a přijdou k tý Impale a Sam prohlásí něco ve smyslu....Jak se k ní sakra Dean dostal ....či něčo také :shame: :shame: | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.02.08 21:56 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 14.02.08 13:36 | |
|
Naposledy upravil dňa 14.02.08 20:01, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 14.02.08 17:51 | |
| no ehm takže sem něco vyplodila a když sem začala popisovat Samovy pocity tak mě z toho vypadnul trošku delší dílek...ehm tak teda doufám že to nebude nějaký divný..no snažila sem se....a tu dýlku..no příště už nebude..tedaaaaa doufám Josh se opatrně otočil na Sama. I když viděl jak velmi se mladší bratr snaží zakrýt všechny své emoce, on moc dobře věděl co se s ním v tu chvíli děje…vždyť před lety prožil to samé, věděl jaký to je pocit. Jedna velká prázdnota, která se rozhostí po celém těle, užírá tě a ty se cítíš bezcenný…právě takové podobné pocity cítil kdysi před lety sám a nyní koukajíc do Samových skelných očích věděl, že něco takového právě prožívá i mladší z Johnových synů. Jejich naděje však nevyhasla, právě naopak, před chvíli se znovu zažehl její plamen. Mladík právě otevíral ústa aby odpověděl na dosud nezodpovězenou otázku, ale celý svět se mu najednou začal točit před očima. Cítil, jakoby mu každou sekundu měla explodovat hlava, bylo to nesnesitelné, takovou bolest nikdy necítil, Sama už viděl jen rozmazaně a jeho zděšený pohled a výkřiky slyšel už jen mlhavě…musel se opřít o kapotu před ním, a oběma rukama si svíral hlavu tak pevně, jakoby se jí pokoušel rozmáčknout. Sam zprvu nechápal co se děje, když ale Joshe uviděl se svíjet okamžitě zastavil. Náhle se však mladík zdrceně zhroutil na sedadlo a zhluboka oddychoval jakoby právě prodělal srdeční infarkt. Sam se šokovaně koukal na spolujezdce „Joshi?“ zeptal se opatrně s hlasem plným obav. Josh po chvíli těžce zvedl hlavu a podíval se na svého nového přítele. pořád ještě těžce oddychoval a hlava mu třeštila, ale rozhodně né tak jako před chvilkou, měl pocit že to co se stalo zrovna v tuto chvíli nechápe víc nesamotný Sam.. „co se stalo?, co..co to bylo?“ Sam nebyl schopen souvisle vysvětlit co právě viděl, už jen myšlenka na to, že měl Josh vizi ho přiváděla k šílenství, věděl že to nemohlo být nic jiného, čekal tam na nepřicházející odpověď jako na rozsudek smrti, čekal a každou vteřinou se cítil čím dál hůř. Děsila ho představa o obsahu oné vize, nechtěl si ani připustit že by to mohlo být to, čeho se ted nejvíc bál, čeho se vždy nejvíc bál. „Já..já nevím, měl sem asi nějakou vizi nebo co, já to nechápu, nikdy , ještě nikdy sem neměl normální vizi když jsem vzhůru. To co jsem viděl, sem vždy viděl jen ve spánku..je to jakobych,…. myslel sem že mi pukne hlava, oh bože…“ znovu se předklonil a pevně si tiskl hlavu v dlaních. Čím to je?, proč sakra mám vizi když sem vzhůru? mluvil si spíš už jen tak pro sebe Josh. „Hej chlape jestli je tohle to,co prožíváš pokaždé když máš vizi, tak sem fakt rád že mám to co mám…i když sem se už celý roky pořádně nevyspal, cejtit tohle pokaždé když mám vizi…..to už bych se raděj nenarodil“ Samovi se neskutečně ulevilo, seděl tam a i když veděl že čas ubíhá, zrovna ted mu spadl kámen přímo ze srdce, Josh by se určitě choval jinak vidět v tý vizi Deana pomyslel si a pořád se oddával tomu pocitu svobody. Jeho bratr je stále naživu, urychleně stočil pohled zpět na silnici, znovu dupnul na plyn a kabriolet vyrazil střemhlav vpřed po štěrkové cestě. „Tak co to bylo, cos tam viděl?“ zeptal se zatímco svůj pohled stále upíral vzdorovitě před sebe. Josh se podíval na své ruce a bezděčně se usmál, nechápal to, ale uviděl právě to co potřeboval „to co sem potřeboval“ zopakoval nahlas svoji myšlenku, i když věděl že tomu Sam nebude ani za mák rozumět. „co tím myslíš?“ zeptal se mladší Winchester nechápavě a konečně odtrhl své oči od vozovky. „Jen si to vem chlape, já měl vizi kterou jsem předtím nikdy neměl a v tý vizi si byl ty, dokázal si ovládnout Barbaru a jen svýma vlastníma myšlenkami ji přimět aby to neudělala“ josh záměrně vynechal tu část o málem zabití Deana. „Já? Cože sem?“ Sam se té myšlence musel zasmát „já rozhodně neumím někoho silou vůle přimět něco udělat, Andy to uměl, ale já? Já mám jen vize joshi“ „Ne, nemáš a teď se mi to potvrdilo ty umíš to co já..“ „A co má být zase tohle?“ „Same, kdo myslíš že tě přiměl zastavit moje auto, i když si byl skálopevně rozhodnut jet tak rychle, že jsme se málem zabili. To…to sem byl já….nikdy jiný tu nebyl a já se potřeboval přesvědčit, promiň.. „Třeba ta vize nebyla pravdivá“ trval na svém zatvrzele Sam, nebyl si schopný připustit, že možná opravdu začíná mít další schopnosti, přesně tak jak to kdysi tvrdil žlutooko. „Všechny tvý vize nebyly pravdivý, Dean žije, a bude žij jasný, já ho nenechám umřít.“ Znovu zaryl své oči do vozovky a stlačil plyn až k podlaze, zatímco se mu na tváři objevil nový příval odhodlání…. „Takže ty myslíš že?“... ozval se po chvilce jízdy Sam znovu „..Že umíš pomocí mysli, přimět dělat lidi co jen chceš…tak sem to aspoň viděl.“ „Ale, myslíš si že je to pravda“. Sam začínal být čím dál nervoznější „To je součást našeho prokletí ne? Vidět co se stane a nemoci tomu zabránit.“ „Vždycky to tak být nemusí, historie není vepsána do kamene“ odpověděl zatvrzele Deanův bratr, oni ji změní pomyslel si „ať se Barbara raději připraví“ procedil skrz zaťaté zuby a strhnul volant do poslední zatáčky zatímco před sebou uviděl onen dům. Dům ve kterém se právě nacházel jeho bratr……..
Naposledy upravil dňa 14.02.08 20:14, celkom upravené 3 krát. | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 14.02.08 17:58 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|