| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:29 | |
| fiiiha jani,tak to ja veru nemozem pisat,ja by som to babam cele pokazila,ja nie som dobra v tomto pisani..ja to prenecham radsej vam ... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:32 | |
| d-f prostě jsme opravdu na supernaturalovské vlně všichni tady Lenka jo, přidej se a napiš něco. Však stačí malej kousíček Jenom ale rychle,rychle protože já chci pokračování co nejdřív | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:36 | |
| janka, ale tak aj ty sa mozes zapojit. a lenka, ved ozaj staci len par riadkov, mozes sa aj k barbare vratit ak si na bracekov netrufas alebo proste nieco kratke, len ako ho zacali osetrovat alebo co. inak janka ma dalo ako ked som dopisala pokracko, pridem sem a tu ta debata o tom, ze sam by sa mal vratit a to s tou viziou, no nedychala som, take zachvat som chytila, ale tak toto uz fakt nemoze byt nahoda | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:42 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 22:04 | |
| tak dámy...to jste se teda rozjeli heleďte se právě mě při čtení toho napadla jedna úžasná myšlenka ....takže pokud vydržíte do zítra....tak vám sem zítra přihodím pokračování :shame: :shame: :shame: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 22:05 | |
| no jo ja to tusila, ze samabel sa do toho pusti, ale tak ano vydrzime to do zajtra, hlavne, aby si to napisala | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 22:07 | |
| Mě bylo naprosto jasný,že tohle si Samabel nenechá ujít Ale bude to zítra určitě,že jo | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 22:10 | |
| ne vážně...teď jste mi to tam tak pěkně zařídili, že sama bych na to nepřišla, ale do toho příběhu se to hodí moc a moc | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 14:01 | |
| tak to som zvedava co ti napadlo. uz sa neviem dockat toho, kedy to napises, zase to bude riadne supa, co? ach uz sa tak strasne tesim | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 14:51 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 14:56 | |
| tak...počkejte tak půl hodinky a vrhnu se na to ...uvidíme, co z toho vyleze :oops: | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 14:58 | |
| Tak mě teď napadá, že Sammy opravdu nemá daleko k tomu vřítit se tam s pistolí v ruce a všechny je postřílet... teda kromě Deana To bude ještě zajímavé | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 15:08 | |
| Samabel rychle, nemůžu se dočkat Madlen máš pravdu,že ted je opravdu Sammy zralej akorát tam vlítnou a střílet No to jsem zvědavá co Samabel provede | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 15:56 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 15:57 | |
| tak tady teda něo navíc...nevím jestli se mi to povede podle představ, ale tak...prostě se to snad aspoň hne Barbara se znovu podívala do zrdcadla a když uviděla tu samou scénu jako předtím, sebrala ze země kámen a skleněnou plochu rotříštila. "Jak to? Proč už to nezabírá? To není možné... jak by mohl?" Podívala se na střepy na podlaze. "A já se tolik snažila. Vší silou, kterou mám jsem se snažila vsugerovat Samovi ty vize, abych ho zanechala na pochybách o vlastním osudu a přinutila ho utéct od bratra. Pak bych je mohla snáze využít. Oba dva. Měl utéct a topit se vlastní nemohoucností. Tak jaktože se mu začali zdát ty skutečné vize? Přece nemůže být s bratrem spojen tak silným poutem? Takhle nemůžu dokončit svůj plán. Co mám udělat? Můj pán mě zabije, takovou neopatrnost mi neodpustí. To že se nic takového nedalo ani ve snu předpokládat ho neobměkčí." Se zarmouceným a bojácným výrazem se otočila na podpatku a vyšla z místnosti. "Ne, ještě nic ztraceno není. Stále ještě neví, že ne všechny jeho noční můry jsou skutečné a že se nevyplní. Zkoušet mu do hlavy nasadit další by už bylo moc riskantní, ale mně by mělo postačit to, co jsem mu do hlavy už nasadila. A donutím jednoho z nich přinést mi ten klíč. Jen ještě nevím, který nich se bude na tenhle nejdůležitější úkol hodit víc. Jedno je ale jisté.....až s nima skončím, budou oba hnít v zemi."
Dean se křečovitě držel za hrudník a snažil se dýchat co nejvíce zhluboka. Pokud chtěl udžet svou mysl při vědomí, musel přinutit své plíce spolupracovat. Všiml si, že Nick s Lisou se nad ním ještě pořád starostlivě sklání. "Proč jim vůbec pomáháte?" zeptal se chraplavě. "Protože nám kdysi pomohli." odpověděla Lisa měkkce a pak tiše dodala."A protože nám dali jasně najevo, co se stane, pokud budeme chít z jejich vlivu vycouvat." Dean na ně mlčky hleděl a pak se pokusil opět postavit na nohy. "Musím najít Sama." "To nepůjde." "Proč ne." "Protože odešel. Odešel od tebe, aby ti nemohl ublížit." "Jak tohle víte?" "Ona nám to řekla." Dean odmítal takovým žvástům stále uvěřit. ANo, tohle bylo něco, co od Sama očekával, ale stále si nechtěl připustit, že by ho opustil tak narychlo. "Vždyť nám zatím žádné nebezpečí nehrozilo. Kromě těch vizí vypadal naprosto normálně." Rozhlédl se po svých věznitelích a když si všimnul, že mu téměř nevěnují pozornost, protože nepředpokládali, že by se pokusil o útěk z uzamčené místnosti....navíc zraněný, udělal pruský výpad a Nicka dobře mířeným úderem omráčil. Lisa vykřikla. "Omluvám se." zašeptal Dean a také jí omráčil. Třesoucími se prsty našel klíčky a odemkl místnost. Ve zvyšujících se bolestech se vypotácel z velkého domu a vyšel zadním vchodem. Jelikož si byl jistý, že jeho auto bude nějaký démon nebo něko jemu podobný sledovat, rozhodl se zvolit jako únikovou trasu cestu lesem. Znovu začal mít velké potíže s dýcháním. Musel zpomalit, klopýtal, nakonec ho jeho nohy zradily a on se v polovičních mdlobách dopotácel k vypouklému kmeni stromu. Opřel se rukou o dřevo, ale najednou jako by mu v hrudníku něco vybouchlo a on se v černé tmě svalil do vlkého listí a pichlavých větviček.Jup, juj,....asi takhle......jsem se nějak zas rozepsala, doufám,že to nějak do toho příběhu sedí :shame: :shame: | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 16:01 | |
| hej mazec, už aby se někdo dal do pokráčka nebo to nevydržím!!! opravdu skvělé pokračování!!! jen chudák Dean.... | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 16:04 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 16:06 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 16:18 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 28.01.08 16:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|