| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:55 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:58 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:00 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:01 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:15 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:16 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:17 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:20 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:20 | |
| ako som si tu tak citala tie vase prispevky tak cim viac som ich precitala tym viac som sa valala po stole ale tak ja zdielam velmi VELMI podobne nazory ako vy, takze ma to nase prepojenie ozaj zacina desit. co sa pokracka tyka tak neviem ci by som sa do toho mala prave ja pustat. pevne verim, ze este trocha mucenia tam niekto zakomponuje, opat sa priklanam k tomu, ze lepsie toho psychyckeho, ale aj trocha fyzickej bolesti by neuskodilo, no urcite nie zlomene rebro, to ako nie. skor by som to videla tak, ze by mu len bolo zle viete, alebo len kratkodobe mucenie pohladom....no viete na co myslim. alebo nieco ako zaklinadlo a potom ci by barbara ehm bola eliminovana, tak by to preslo alebo nieco na ten styl...fuu radsej som uz ticho, ale tak ja by som pockala na samabel nech nas aj ona potesi pokrackom, alebo tak aj vy baby mozte nieco este zomsolit, lebo pisete ozaj skvele veci. taky nasi pisaci geniovia, vsakze? ja ak si najdem cas alebo ma zazracne osvieti, tak mozno napisem par riadkov a mozno aj slohovku. uvidim ako sa budem citit a ako na tom budem s casom, ale zatial to nevidim tak, ze by som sa do toho ozaj pustila. mozno len na prehodenie myca par riadkov, ale to mam zase pocit, ze ak by som to zacala pisat tak by mi to uz nedalo potom nepokracovat v tej mojej ceste k happyendu no a to si tiez nie som ista ci by sa vam to pacilo, takze si zase svoje velmi nebezpecne myslienky usetrim na dalsi pribeh uvidime no, ale piste niekto nieco, lebo ja uz to nevydrzim. je to tak vyhrotene teraz, ze ja ozaj potrebujem pokracko a to velmi velmi velmi rychlo | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:26 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:27 | |
| Já tady normálně čůrám smíchy.... Jak dion pořád trvá na tom, že tam chce to mučení a fyzickou bolest. To je neskutečný, jací my jsme zvrhlíci. Ten Kripkě nám dal nebezpečný nástroj do rukou...myslím v tom smyslu, že můžeme v jednom kuse bratry skoro přizabíjet a zase uzdravovat..... Já fakt nemůžu. df, ten tvůj příspěvek, mě fakt položil a pomalu se mi zdá, že se bavím u těch našich komentářů a plánů co bude dál, víc než u té samotné povídky. EDIT: SNlois, vím o způsobu, jak to natáhnout ještě o několim týdnů, možná měsíců.... Ale to už bych asi viděla na "season 2". | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:29 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:33 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:34 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 21:37 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 23:16 | |
| Malé pokráčko,které snad nic nepokazí a tak se dámy můžete vyřádit dál. Žádnej posun nečekejte, na to jsou tady jiní odborníci Cesta do města se Deanovi zdála být nekonečná. Věděl,že Sam nemá šanci ho dohonit,ale co kdyby, co jestli se mu podaří zastavit nějaké auto a dohoní ho ještě dřív, než se dostane k Barbaře. Ne, to se nesmí stát. Dean sevřel pevně volant v rukách až mu klouby zbělaly a sešlápnul plynovej pedál až k podlaze. Myšlenkama byl zase u Sama. Opět viděl před sebou jeho naštvaný obličej,ale on už moc dobře znal svého bratra a tak za tím vším viděl víc. Viděl smutek v jeho očích, bolest,kterou se Sam snažil ukrýt. Jak kdyby si myslel,že ho Dean nemá prokouknutého a neví,co Sam cítí. Strach nad možnou ztrátou Deana, jediného člověka kterého měl, ho přivedl k tomu,že chtěl chránit svého bratra za každou cenu. Ale tohle Dean nechtěl. Ne Sam,ale on byl ten kdo má chránit,on byl straší,on měl zodpovědnost za svého bratra. Dean si nepřál nic jiného,než aby Sam seděl vedle něho na sedadle,jen tak se cítil bezpečně a byl si jistý,že můžou zvládnout cokoliv. Bylo to zvláštní,ale bez svého bratra si najednou připadal jako poloviční,jako kdyby mu něco chybělo a měl strach,že už to nikdy nenajde. Ale strach,že by Sam mohl zemřít ho opět utvrdil v tom,že dělá dobře. „Ne, tohle bych nikdy nedopustil Sammy. Ty nemůžeš zemřít. Já vím,že mi to neodpustíš,ale já to musím udělat“ Jediné co ho trápilo bylo to,že možná už svého bratra nikdy neuvidí,už nikdy neuvidí ten jeho pohled, který jim vždy dokázal otevřít všechny dveře a také to,že se nemohl alespoň nějak se Samem rozloučit. Přemýšlel, že Samovi zavolá a promluví s ním.Omluvíme se mu za to, jak se choval a že ho tam nechal a jel za Barbarou sám. Už měl telefon v ruce a chystal se vytočit Samovo číslo, když telefon najednou zazvonil. „Věděla jsem že mě nezklameš Deane, mám radost. Doufám,že naše setkání bude lepší než to minulé, že nebudeš dělat problémy. Čekám tu na tebe, tak spěchej, nemám ráda opozdilce a stanovená lhůta končí.“ Uslyšel Barbary hlas a její děsivý smích mu stále zněl v uších. Koukal před sebe na cestu a viděl,že se dostal do města,kde se měl sejít s Barbarou.
| |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 10:55 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 18:58 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 19:23 | |
| aj mne sa to velmi paci, ozaj opat krasne pokracko, ja ani nemam slov, tato poviedka je ozaj skvela | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 19:27 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 19:31 | |
| tak zase nepřehánějte,se tady červenám Jinak já chtěla nejdřív,že mu zavolá,ale pak se mě to víc líbilo takhle. I když kdyby to psal někdo jinej,tak jsem taky neskutečně vytočená,že nezavolal A prosíííím, napiště někdo pokráčko,ale rychle. Když vidím,jak Jannča vyhrožuje s tím,co ju zase napadlo, tak se fakt bojím | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 19:39 | |
| Já jsem se snažila už od včerejška vymyslet, ale jako nic mě nenapadá... Já mám hrůzostrašný scénáře docela ráda Tak holky jen do toho Janko, a aby toho nebylo málo, tak mě se tvoje pokračování moc líbí a fakt super. Taky jsem si říkala, zavolá. Moc jsem byla zvědavá na ten jejich rozhovor....
Naposledy upravil dňa 10.02.08 19:42, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 10.02.08 19:39 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 12.02.08 21:55 | |
| Takze vzhladom na to, ze ste tam chceli ten ich rozhovor, rozhodla som ho tam teda dat. Nie je to ziadne shakespeoreve dielo ako ma janna, ale snad postaci Deanovi sa prevratil zaludok. Tak je to tu. Zhlboka sa nadychol a posledne minuty jazdy a mozno aj jeho zivota sa rozhodol venovat tomu, na kom mu najviac zalezalo. Este cely rostraseny vytocil samovo cislo a cakal na odpoved. Nemoze predsa dovolit, aby bratova posledna spomienka s nim bola hadka. To nedopusti.
Sam sa neveriacky pozeral na Josha a cakal na vysvetlenie. Ten sa nanho zosiroka usmial a prave vo chvily, ked chcel nieco samovi povedat, zazvonil mobil. Sam siahol do vrecka a ked zbadal cislo volajuceho, okamzite zodvihol a rozkrical sa na brata: “Dean! Ako si to predstavujes, takto ma opustit? Co ti to napadlo ist k Barbare sam? Toto je ta najvacsia hlupost aku si kedy urobi!. Okamzite zastav auto a pockaj na mna! Neopovaz sa ist za nou!” Nedokazal zastavit prud nahnevanych slov, ktore hovoril hlasom plnym bolesti a obav, ked si zrazu uvedomil, ze nevie, preco mu brat vola. Co ak je uz zraneny? Co ak sa mu nieco stalo. Tato myslienka ho zasiahla ako blesk. “Ach boze, Dean si v poriadku? Nic sa ti nestalo, vsak?” Chvilu bolo na druhej strane telefonu ticho, potom sa ozval deanov hlas.
Dean pocuval samove vycitky a sklamany hlas a kamen na jeho hrudi sa staval este tazsim. Sam mal pravdu. Ublizil mu a to velmi. Nevedel ako ma na jeho slova zareagovat, ked vtom sa samov hlas zmenil. Naliehavost v hlase,ked sa ho spytal ci je v poriadku, deana sokovala. Chvilu rozmyslal co povedat a nakoniec sa rozhodol pre pravdu. “Nie Sammy, niesom v poriadku. Trapi ma ako sme sa rozisli. Boli ma, ze som ti ublizil. Viem, ze na to sa nepytas, ze chces vediet ci nie som zraneny. No to ta mozem upokoji., Fyzicky som v poriadku, aj ked nedufam, ze to tak dlho ostane. No vo vnutri sa topim Sam. Prepac, ze ta staviam do tak tazkej situacie, ale ja nemozem dovolit, aby sa ti nieco stalo, aby ta Barbara zabila. To proste nemozem. Pochop ma, ja by som bez teba nedokazal zit, pretoze ty si jedinym dovodom, pre ktory som stale nazive. Ty si zmyslom mojho zivota. Vzdy bolo mojou pracou starat sa o teba a davat na teba pozor. Nehodlam to teraz zmenit. Pozri, ja necakam, ze to dnes prezijem a nechcem, aby nas posledny rozhovor, bol hadkou. Velmi ta mam rad a jedine v co dufam je, ze mi raz odpustis. Zbohom Sammy…” Hlas sa mu pri poslednych slovach zachvel a nedokazal sa ubranit slze, ktora mu stekala po tvari. Zlozil telefon a pohlad uprel na budovu pred nim. Bol na mieste.
Sam pocuval bratove slova a citil ako sa mu slzy kotulaju po tvari. Chcel nieco povedat, ale nedokazal Deana prerusit. Potom to prislo, rozlucka, posledne zbohom…Ach boze nie... Bratov hlas mu znel v hlave ako ozvena a bolest, ktoru citil povazoval za tu najvacsiu na svete. Vedel, ze Dean polozil a preklinal sa, ze mu aj on nepovedal ako mu na nom zalezi, ze aj on je zmyslom jeho zivota. Vzhladol pred seba s novym odhodlanim. Este bude mat prilezitost mu to povedat. Nech si Dean mysli, co chce, on ho nenecha zomriet. Opat nastartoval auto, razne si utrel slzy z oci a prehovoril k Joshovi. “Tak, nechces mi nieco povedat?”Spytal sa a velmi sa snazil, aby z jeho hlasu nebolo pocut ako velmi ho rozhovor s bratom zasiahol.
fuuu no nechala som sa trocha uniest | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|