|
| 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things | |
| | Autor | Správa |
---|
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 14.07.08 13:13 | |
| Tak jsem si všimla, že tato epizoda tu ještě není, a protože jsem se na ni nedávno koukala, tak jsem si řekla, že se podělím o to, jak mě bere ten závěr, když Dean Samovi vylévá srdce ohledně otce... Aaach, zase jedna z těch chvilek, kdy člověku musí plesat srdéčko:-)... Vůbec mám tuto epizodu ráda, Dean se v ní tak pěkně rozčiluje a to jeho "What's dead should stay dead" je prostě super (zvlášť když si uvědomíme, co pak udělá, aby zachránil Sama).
Je mi líto Deana, jak nechce k matčinu hrobu, já osobně sdílím jeho názor, byl to v podstatě jen kus kamene, ani tělo tam nebylo, on měl v sobě vzpomínky na ni, i když chápu, jak to cítil Sam, když matku v podstatě neznal, nic jiného, než ten hrob neměl.
Celkem humorná mi přijde scénka, kdy předstírají, že jsou školní poradci pro zvládání těžkých životních situací:-))). Jinak ta epizodka je pěkně temná, to já ráda.
Jen tak na okraj, dívala jsem se těď o víkendu na film The Perfect Stranger, s Brucem Willisem a Halle Barry a hrála tam ta holka, co hrála v této epizodě tu mrtvou. Taky tam hrála herečka, co hrála Meg. | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 14.07.08 13:36 | |
| ja som tuto epizodu nevidela ale dost som o nej citala.... Dean bol naozaj dost kruty..aj ked na zombie treba tak... ale chudak Sam ked mu povedal že ma asi zlomenu ruku a on na to že je slaboch... viem bolo to hrusne ale Dean je Dean... | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 14.07.08 13:48 | |
| Epizodka stojí za to, tady určitě na fóru najdeš nějaký super odkaz, kde si ji můžeš stáhnout. Tu ruku měl pk Sam v sádře pěkně dlouho, ne?:-) | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 14.07.08 14:08 | |
| to hej...ale že vraj sa mu to stalo na nakrucaní a tak to museli nejako zakomponovat do serialu... ale podarilo sa Sam bol super aj so sadrov... teraz sa pokusam stiahnut prva cast..ale neviem si to pustit...nemala som program ale už som ho stiahla tak dufam že mi pojde..... | |
| | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 14.07.08 15:24 | |
| tato cast bola cool... ...keby Dean slohol dennik tak v tom momente ho zacinam strasit...a to ,ze mal Sam zlomenu ruku..chudatko moje...ale tak sa stalo...ale Dean ma prekvapil tim aky bol agresivny...ale len tak trochen.. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| | | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things 29.07.08 15:51 | |
| | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 20.09.08 23:54 | |
| Tiež veľmi pekná epka. Čo sa týka toho hrobu,v tomto s Deanom suhlasim úplne. Tiež sa mi nepáčilo to, že Samovi je tento prípad ľahostajný, ved koľkokrát sa riešili také prípady, že to na prvý krát ani nevyzeralo, že na svedomí to ma niečo mysteriozne. Pre mňa to bolo dosť záhadne, okolie jej hrobu, že všetko bolo mrtve.Šokovalo ma to, že nie je v truhle, celkovo to, že je oživená. Hrozne zvratené, že ten chalan niečo take urobí a ani sa nedbá na to čo všetko sa môže stať-- po tom, ked ju oživí, ved aj prišiel o život kôli, tomu, to ako ho zabila bolo dosť kruté, hlavne už len preto, čo pre ňu urobil. Ale - v zmysle toho to ani nebola ona, ale doplatil na to. Inak to, že na rade je Lindsey ma ani nenapadlo, to, že práve jej frajer ju podviedol s ňou. Museol to byť pre ňu dosť veľký šok, ked ju ta Lindsey zbadala živu - ale inak bola nepekné bielá, a ako s ňou súperila. Hrozne. Taktiež ako ju oklamali s citnorínom bolo super, tiež beh Sama, hrozne ako mu bola za pätami a taktiež, to ako už ho mala v pláne zabiť tiež tak hnusne zlomiť väzy ako tomu jej priateľovi, ked len tak-tak našťastie zasiahol Dean. Bolo to ešte rovno v tej sekunde. dosť napínave. Koniec bol tiež veľmi emotivný. Ťažko si niekedy uvedomujem, že v tejto epke , ešte netušia , ale myslím ked to bolo aktuálne nová epka ťažko sa mi to uvedomovalo, že Dean o tom ,že ho zachránil otec na 100% netuší. Pretože mi sme to videli, ale on o tom nevie tak až potom mi došlo , že naozaj, Pekná epka. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things | |
| |
| | | | 02x04 Children Shouldn't Play With Dead Things | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |