| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|
+41str8tking Marion0889 kaja666 Klenotka janicag Ellen Ewis Dzowika4 lenkka wiktoriano Lex calla Faith Kacena222 sonca12 Pa001 SkreechTina SNAdeline Maria jenny Weronička dzajnisko Soniq CrazyD Madlen sisel Anwiel bookika Kaja Kristine Zizi Samabel dion-fortune Silvia LenkaX22 Ettie SNlois Chrystelle keksiiq janka410 Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.09.08 12:13 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.09.08 18:21 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.09.08 20:57 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.09.08 21:02 | |
| video je úžasne naozaj to vyzeralo ako keby tam boli spolu. to ja by som radšej išla nakopať tú osobu čo to video strihala že tomu dala taký koniec | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 29.09.08 12:55 | |
| Sarinka, díky za video, je opravdu skvěle udělané. Jsem čuměla jak puk, jak si s tím někdo dokáže vyhrát. Ale ten konec.... Víte nad čím teď často přemýšlím? Sam řekl Ruby, že nechce přestat s tím co dělají, že chce aby mu dál pomáhala rozvíjet jeho schopnosti a chce dál zabíjet démony.....ok a jak to chce jako dělat, když je teď Dean zpátky? Když se nad tím zamyslíte, tak Sam a Dean jsou pořád spolu. Jak mu asi Sam bude vysvětlovat, že si potřebuje na pár hodin (možná celý den) odběhnout, aby mohl pozabíjet pár démonů? Předpokládám, že s tím zabíjením démonů v posledních měsících to bylo tak, jakokdyž loví s Deanem...napřed nějaké ty démony vystopuje a pak je zlikviduje. Ale jak je chce teď stopovat, když budou mít s Deanem jinou "práci"? Nebo myslíte, že se budou pokaždé "čirou náhodou" s Deanem poflakovat zrovna v místě, kde si bude moct Sam procvičovat na nějakých démonech svoje schopnosti? Nebo mi něco uniká? Přece pokud chce tohle před Deanem utajit, nemůže počítat s tím, že mu Dean skočí na nějakou hloupou výmluvu....vždycky dělali všechno spolu a pochybuji, že Dean jen tak přijme oznámení, že si Dean "bere volno" a na pár dní se někam zdekuje, aniž by Dean věděl co a kde dělá. Dean ho jen tak z očí nespustí a pokud k tomu bude nucený, určitě pojme nějaké podezření, protože tohle předtím Sam nikdy nedělal. A tím se všechno provalí. Tak jsem zvědavá, kolik toho bude Sam schopný Deanovi nalhat, aby pokračoval v těch svých hokusech pokusech. A nebo myslíte, že je reálné, aby to "provozoval" po nocích, zatímco bude Dean spát? To by bylo podle mě vážně uhozené, protože jednak to může každou chvilku prasknout, pokud se Dean jednou probere a nenajde ho tam a jednak by byl Sam fakt dobrý, zvládnout za pár hodin v noci najít a ještě zneškodit démony. Leda by se vážně všichni točili v jejich bezprostřední blízkosti. Ale i tak mi ta noc nesedí, protože to by musel mít Dean opravdu tvrdé spaní, aby na to po nějaké době nepřišel. A pokud tohle Sam podstoupí a Dean ho načape, tak bude muset stejně s pravdou ven. A to chci tedy pak vidět, jak se smíří s tím, co Sam dělá a jestli mu dovolí, aby v tom pokračoval. Abych pravdu řekla, už se na tenhle "okamžik pravdy" vážně těším. Akorát fakt nevím, jak to pak bude s těmi jeho schopnostmi pokračovat, když bude Dean stát za prdelí..... Omlouvám se za slohovku, ale vážně mi to leží v hlavě, tak jsem to ze sebe musela dostat. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 29.09.08 15:32 | |
| Chrys, nad tímhle jsem už taky uvažovala (sice ne tak moc, ale přece ) Taky jsem si říkala, jak to chce Sam provádět svoje zdokonalování teď, když má bratra zpátky... Sice v prvním díle to udělal, tak že se v noci vypravil za démony do baru a zneškodnil je, ale také věděl, kde ty démony najít. Myslím si ale, že dlouho by to nevydržel hrát takto, že přes den bude lovit s Deanem a v noci sám. Kdy by spal? Ať už to má ale vymyšlené jakkoliv, jednoho dne se to stejně provalí a Dean se o tom doví. Jsem zvědavá, jak zareaguje a jak to bude dál... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 29.09.08 18:59 | |
| Ja si myslím, že sa to dosť skoro prevalí a asi viem, aj v ktorej epizóde a čo sa stane... juj a strašne sa teším na to... aj keď.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 29.09.08 19:13 | |
| sarinka: provokuješ, čo? ale tak aj ja tuším Chrys: no verte neverte ja som tiež nad tým trocha rozmýšľala a jediné prijateľné riešenie, čo mi napadlo bolo, že rubi bude robiť "výskum" a Sam to len potom príde vybaviť neviem, ale podľa mňa ho teraz na začiatku asi predsa len budú viac trápiť tie veci ohľadom Deana i keď menšiu prácičku si po nociach sem-tam dovoliť môže. neviem, čo chce nahovoriť Deanovi, ale každopádne sa na týchto pár nasledujúcich epizód, ku ktorým so ešte nečítala slides takže neviem, čo sa ide stať, teším a som zvedavá ako sa Samove schopnosti budú vývyjať. veľmi sa teším na konfrontáciu Deana so Samom aj na to, čo má ešte Sam skryté v rukáve | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 29.09.08 21:05 | |
| Sarinka: nenene, já se na to nechytim!!!! Já to nechci vědět!!!! já to nechci vědět !!!!!!!! Přemejšlela sem o tom už hodněkrát a jediný co vim je to, že už se na to šíleně těšim!!!! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 01.10.08 17:27 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 01.10.08 18:06 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 01.10.08 18:21 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 01.10.08 18:22 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 01.10.08 18:45 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 14.10.08 15:45 | |
| Ahoojte všetci, už som sa tu dlho nevyjadrowala. Ale mám k Vám prosbu. Dáko mi blbne, počítač, alebo ja newiem čo je s ním a nedá sa mi vydieť wall, ktorý tu dala Janka. Ak by ste mohli poslali by ste mi ho ?? Tu je môj e-mail : EVUS93@azet.sk Pretože, EVIl!SAM môže byť len jeden. A stráášne to chcem vydieť ten wall. Vopred Vám ďakujem.. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 14.10.08 18:26 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 14.10.08 18:34 | |
| Ewis .....Tak já už to taky poslala Tak snad něco se nakonec podaří a uvidíš ten wall | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 19:19 | |
| Ďakujeem Vám všetkým..prišlo mi to..ďakujem lenkke a janke410..som rada,že ten wall sa mi poslal v poriadku.. som si už uložila a teraz slúži ako tapeta..:shame: :shame: :shame: ..a musím uznať že Sam na tom walle je krásny. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 21:43 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 21:47 | |
| Může mi někdo říct, jak ten Jared dokáže na jednu stranu ty svoje puppy eyes a na druhou stranu tyhle drsňácké, chladné pohledy??? Mně se fakt normálně zdá, jakoby to byl úplně jiný herec v této roli. Hlavně ten avatar se záběrem na to černé oko nemá chybu. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:06 | |
| no chrystelle ja môžem len súhlasiť proste sammy je tak rozkošný, keď ma jeho puppy eyes, ale toto je proste nárez tiež neviem, ale ja vždy žasnem ako skvelo ho jared zahral. ja som fakt len zírala že no to snáď nie je možné... musím sa priznať, že nad ním stále slintám... a tie avatary naprosto nemajú chybu! presne to s čiernym okom je totálne úžasné....ešte sa mi páči aj to druhé v poradí s kúskom jo, tam je ten jeho špeci pohľad v akcii, ktorý vždy spôsobí, že skončím takto | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:11 | |
| Jo, přesně, dion! Ten druhý avatar, to je úžasná scéna. Úplně přesně si pamatuji, když jsem to viděla poprvé, jak jsem zírala na obrazovku... ....protože jsem ani za mák netušila, o co mu jde a jak to dokáže Jared tak úžasně zahrát, že najednou Sammyho vůbec nepoznávám. A jakmile chytil tu Jo za ruku a ona chtěla ucuknout a on ji s takovým ledovým klidem a pohledem držel dál. No to už jsem vážně ani nedýchala a čekala jsem, co se bude dít. A že se tedy dělo!!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:15 | |
| chrystelle: mne sa najviac páčilo ak tam rozbil tú fľašu keď ju držal to som proste už nedýchala a potom ako ju tam tresol o ten pult... a ešte sa k nej naklonil.... no KO, dovi dopo... akože ja som fakt bola pred obrazovkou pričapená a len akože fakt s jo, to bola jedna z naj scén, tam bol strašne sexy aj tie pohľady čo na ňu hádzal... no proste perfect! | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:22 | |
| S tou flaškou, to se mu fakt povedlo. A ještě u toho to jeho "Jo, Jo, Jo...." Fakt naprosto senzační scéna. Já ti řeknu, že fakt závidím Aloně i to třísknutí o pult, protože podle mě i rozbitá hlava by za tohle stála. Prostě to jak se tam na ni lepil... ....a pak se ještě k ní naklonil a vzal ji do náručí...co víc si člověk může přát, než aby ho Evil!Sam vzal do náruče.... No nic, snad tohle čtou jen zvrhlíci z našeho klubu. A teď jsem si vzpomněla, jak Jared tuhle scénu popisoval, jak byla Alona lehká jako pírko. Bože, já jí fakt závidím, pardon... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|